Rustar inför morgondagen

Jag ska inte gå på någonting. Nej ingenting. Säger någon något som låter nytt så tänker jag inte tro på det. Tänk om en kund drar ett april-skämt om vilken frisyr den vill ha. Då kommer det sluta i katastorf.

Just nu rullar veckan på i en jädrans fart tycker jag. Jag försöker dock inte tänka på vilken dag det är för då kommer det bli jobbigt mot slutet av veckan. Ida är bortrest så jag jobbar och sliter med ALLA kunder som vill ha tid så fort som möjligt. Grymt kul och dagarna går foooort. 

Det sägs att det händer en massa roligheter de kommande dagarna.
Elin, kalas på lördag?
En fågel viskade i mitt öra att Emelié kommer hem och hälsar på.  
Hemligt uppdrag at Monday. Woho, spännande


Är det bara jag som längtar till detta väder?

Precis som med iPoden...


...så står jag och väljer mellan en gul och en orange. Det lutar nog dock åt den orangea denna gången. När det gällde iPoden blev det ju en gul. Men denna gången känns en orange mer rätt. Kärlek vid första ögonkastet. Allt är egentligen ordnat. Det är bara jag ska ska åka och kolla på dom och bestämma mig. Hämta den kommer jag göra efter New York. Onödigt att ha den stående i en vecka...

Det känns... konstigt på något vänster, men ACK så KUL! Jag längtar!


tjoho

En söndag som gått på tok för snabbt!

I går var Sandra här och joinade mig med grabbarna i robinson-tittandet. Mycket trevligt. Hon hade även med sin dator så att jag skulle få ta MASSA musik av henne. Så nu har jag proppat min iPod med hur mycket bra musik som helst. kommer ju aldrig att tröttna!
I dag har Sandra och resten av New York ligan minus Johnsson varit här och vi har planerat våran resa. 26 dagar kvar! Ohmy! Jag längtar. Tobias vill dock bara gå på massa tråkiga konstmuseum som jag defenitivt inte kommer ägna en sekund av den dyrbara tiden vi har där med att gå på. Dock gillade ju ingen min idé med Bronx zoo och botanical garden. Så jag fick ge mig på de punkterna.

Nu ska jag och Niklas se på Sex and the city filmen som jag införskaffade innan när vi var på maxi och handlade! Tudeloo.


Lördagsslit

I dag har jag jobbat. Fick dock en avbokning på klipp+sling 30 minuter innan hon skulle komma. Gillas INTE. Så jag satte mig och gjorde lite smycken. Det var några veckor sedan nu. Ni ska se mig när jag väl sätter mig. För jag sätter mig aldrig och gör smycken om jag inte har inspiration. Och jädrans vad jag var inspirerad i dag. Jag ser nog helt sjuk ut när jag sätter mig och tillverkar med inspiration till max. Helt ivrig och uppspelt och okontaktbar.

I kväll är det robinson och jar har laddat upp med ett X antal sura band från hemmakväll. Jag var där och tömde hela lådan innan. Sandra kommer även hit i kväll och gör mig sällskap så jag slipper sitta ensam med grabbarna.


Jag kommer bli grymt besviken om den inte finns kvar när det är dags

Let's dance kwäll


Nu ska jag springa iväg till Sandra och kolla på let's dance. Jag har tappat mitt cykellyse i marken så det är helt paj. SÅ jag får promenera i stället. Ännu en anledning till att köpa bil inom kort...


bilar bilar bilar, massa bilar, överallt bilar.

När jag ska köpa/har köpt något så är just det tinget det enda jag ser. Jag lär ju sett ut som att jag stod och kollade på en intensiv tennismatch i dag när jag stod vid busshållplatsen och väntade i dag. Det enda jag kollar på nu är bilar. Jag letar efter just dom modellerna jag kollat runt på och därför måste jag spana in båda framsida och baksida av ALLA bilar som kör förbi. Jisses alltså, vilka i-landsproblem.I morgon är det fredag och Let's dance final. Jag är hembjuden till den nyblivna miljonären Sandra. Själv ska jag betala tillbaka på skattskrället. Vilket i och för sig var väntat.


Våffeldagen

Klant-apa som jag är så ringde jag Hanna innan...som är nyopererad...och kom hem i dag. Ja, jag gjorde det utan att tänka mig för. Sorry Hanna om jag störde haha.

I dag är det i alla fall våffeldagen och jag har givetvis klämt lite våfflor. Jag menar, varför träna och sedan inte äta våfflor. Det vore ju synd om träningen gav någon nytta.

Glömde förresten berätta en stooor nyhet. När jag skulle köpa godis på hemmkväll i söndags så läste jag för skojs skull innehållsförteckningen på "sura band". Jag brukar göra det ibland i hopp om att dom ska ha tagit bort vetemjölet från remmar, band och liknande godis som jag vet att jag inte tål. Och ni skulle sett, jag blev lycklig som ett bran när jag till min stora förtjusing upptäckte att dom bytt ut vetemjölet! Och ni ska veta att detta händer typ en gång vart 10:e år att någonting jag tidigare inte kunnat äta plötsligt inte innehållet vete längre! Nu längtar jag till lördag igen, då ska jag och tömma hemmakväll butiken på sura band!


Muuuuums!

En björn på besök

Linda och Baloo var nyss här och hälsade på. Snacka om att den hunden(björnen) är stor alltså! Det var knappt han fick plats i lägeheten. Han tänker ju inte på att han är stor och har en stor svängande svans själv heller så papper har flugit här. Han passade dessutom på att dreggla ner vårat golv haha. Men sicken mysprick alltså. Sån skulle man ha här och gosa med varje dag!


Den söta myshunden och jag. (bilden ger inte ens en rättvis bild av hur stor han är)


Vad hände?


Jag kom på något grymt bra jag skulle skriva om innan. Men det är bara borta. Försvann bara sådär. Får fundera en stund...


Den där balkongen

Niklas och jag fixade aldrig i ordning där förra året. Det blev aldrig av. Men i år då jäklar. Vi har sagt att den ska fixas i ordning när vi kommit hem från New York. Dock hade jag velat ha ett helt trädgårdsland häruppe. Men det går ju dessvärre inte så jag får väl odla lite kryddor och doningar i stället.


Snacka om haleluhja(?)-moment när jag kom in på IKEAs hemsida i dag och hittade massa snygga balkongprylar. Den runda sittkudden och den randiga kudden ska givetvis vara i den gröna färgen. Och så ska vi lägga trätrall till golv i stället för det vi har nu! Ååååå ge mig vår och värme!


När man hittar den perfekta för snabbt...Jag tror jag ska gå och köpa mig en trisslott

Min lediga dag

I dag är jag ledig eftersom jag jobbade i lördags. Skönt! Tänkte att jag ska hinna storhandla och köpa ett VÅFFELJÄRN. Mums. Hade väldigt gärna åkt in en svänga till stan och bränt några tusen på kläder för jag är sååååå shoppingsugen på alla vårkläder så jag tror jag sliter mig själv i bitar snart. Men jag intalar mig gång på gång att jag ska till New York om 32 dagar! Så våffeljärnet får duga för mig dessvärre.

Nu ska jag sätta mig och kolla på mitt nya favoritprogram, Wipeout på Kanal 5. Har ni sett det? Själv skrattar jag så att jag bölar varje gång.


fika-söndag

I dag vaknade jag klockan 11 och kände stressen komma krypande med en gång. Hade lite mycket jag tänkte att jag skulle hinna med under dagen. Men jag lyckades hinna med det mesta i alla fall.
Kom i alla fall nyss hem från Sandra. Hon hade bakat mumsig blåbärspaj och jag hade med mig över-bakad kladdkaka. Väldigt trevligt måste jag säga.

Förresten ska jag samla på mig lite vuxenpoäng till. Jag ska nämligen köpa bil framöver. Ja, jag vet, ni ska inte tro det fören ni ser det. Men det är ganska seriöst faktist. Har kollat in lite bilar och är inne på att köpa en Polo, Renault, Peugeot eller kanske en liten Opel. En liten fjantbil ska det vara i alla fall. Och ingen vandrande skrothög. Ja vi får väl se vad som händer framöver.


Detta ständiga håret

jag är så trött på det. så trött så trött så trött. Här kommer jag hem från Idas kalas, laddad för kvällens utgång. Fixar sminket och donar. Sedan, ja sedan är det dags för klädval. OCH, jag kan berätta att hela min garderob ligger på sängen just nu. Har provat igenom allt. Och jag har hittat problemet. Det är detta förbaskade håret. Det ser hemskt ut vad jag än tar på mig. PERMANENT, vem kom på det? Dum måste han/hon ha varit i alla fall (permanenta er aldrig). När jag hade mitt långa vackra hår kunde man bara platta det och så var det snyggt. Men nu, plattar jag det nu så ser jag ut som om jag har hår som en jag vet inte vad.

Nej, nu ska jag gå härifrån innan ni får höra massa fula ord.


Hallå hallå i stugan

I dag har jag haft en riktig slappedag. Började lite senare och slutade redan vid 2. Niklas och jag sprang en superdupersnabb runda på stan som vi avrundade med att köpa varsin glass och sätta oss vid Nissan i solen och mysa. Detta vädret, ja detta vädret gör mig LYCKLIG.

Och...håll i er nu... Jag gjorde mitt första besök på systembolaget i dag! Haha, ja ni läste alldeles rätt. Jag fyllde år i mitten av januari och har inte pallrat mig dit förens nu. Har liksom inte behövt. (Och ni som ännu inte fyllt 20, tro mig, det var inget speciellt över huvud taget) Men i helgen är jag på grymt partyhumör så det är lika bra att vara förberedd.
Att få ro i kroppen

I dag har jag en träningsvärk i ben och rumpa som man inte skojar bort alltså! Hanna drog med mig på FM i går. Ett pass där man fjantar runt med en 5 kilosvikt. Och det är helt sjukt vad ont jag har i dag!

Jag längtar efter den dagen jag får ro i kroppen och inte vill byta frisyr och färg på håret en gång i månaden, och dessutom genomför det. Det är väl så när man är frisör antar jag. Det är snyggt och det är snyggt och det är snyggt. Den senaste dagen har jag bestämt mig för att både klippa av mitt hår Rhianna-kort, låta det vara som det är och bara få det att växa och bli långt, och även att klippa mig lite kortare(men ändå inte superkort) och påbörja att bli blond. Dock tror jag att det lutar åt det sista. Ja, ni läste rätt. Jag vill testa bli blond igen. Har varit helfärgad mörk nu(med undantag av de få slingorna jag la i det i somras) i flera år så jag vill testa igen. Och få en FIN blond färg. Men det blir inte fören i maj eller nåt.


Denna kvinnan är ju grymt snygg i sin frilla. Men så har jag ju inte hennes garderob och inte heller hennes stylist. Så jag tror vi skippar det va.


Lost

I kväll börjar Lost igen. Jag följde det innan, typ dom 75:e första säsongerna. Sedan "tröttnade" jag. ELler jag tröttnade egentligen aldrig. Det har bara hållt på så förgrömmat länge så jag har inte tid att kolla längre. Ingen som har boxarna som man kan låna och kolla på? Eller någon som kan berätta vad som hänt och hela den baletten? Jag kommer inte orka titta på det i alla fall. Den saken är säker.


Back to Work Work

I dag var helgen slut och jag var tillbaka på jobbet. Dock jobbade jag själv och det är lite trist. Mitt vetande om New York börjar nu bli riktigt bra. Jag har hittat massor av saker jag vill göra. Och lika mycket jag absolut inte vill göra. Konstmuseum? Inte en chans! Sånt är jag inte intresserad av för en sekund. Vi får väl se vart vi hamnar. Det är många viljor och en kort tid.Kanonversion! Lyssna lyssna lyssna!


Cykelrunda

I dag har varit en sån där skön meningslös dag där man inte gjort något vettigt alls. Hanna och jag cyklade i alla fall till stenalyckan och chilli innan. Jag hittade ett soffbord jag vill ha och även en tavla. Önsketänkade som får gå i uppfyllelse EFTER New York. Snart ska Niklas och jag se på svenska vampyrfilmen "Låt den rätte komma in" och i kväll blir det kanske Beck.

Hanna och jag in action(bilder snodda av Hanna):På våra snygga biltema cyklar


Mitt första kliv in i New York världen

I går knallade jag in på bokhandeln för att ta tag i mitt obefintliga vetande om New York. Ni kan nog inte ens tänka er hur otroligt o-allmänbildad jag är. Om jag säger såhär, jag reagerde inte när Niklas sa att vi skulle åka och kolla på Vita Huset i New York. Ja jag behöver nog inte säga mer än så.
Så nu har jag införskaffat mig en New York bok som innehåller all möjlig fakta. Historia, shopping, restauranger, sevärdheter. Allt. Så nu ska jag bli den som kan mest om hela staden.
Jag köpte även mina första dollar. Jag var ju korkad (och pank) nog att inte köpa när dollarn var nere i 6. Jaja, den var ju helt okej nu i alla fall!
Vad hände?

Jag, Hanna och Alexandra satt med hakorna i golvet. Vad gick fel? Jag höll ju stenhårt på Måns och Alcazar! Och jag var nästan säker på att Måns skulle vinna. Nae, jag kan inte ens minnas när jag senast blev så besviken över vinnaren i den Svenska melodifestivalen. Okej i Eurovision. Där är man van. Men redan nu? Nej, det här kommer ta en vecka för en schlagernörd som mig att smälta. Fel fel fel...


Vem ville inte ställa sig upp och dansa loss till denna?


Eller denna?

Niklas däremot trodde på Carolin af ugglas och hans tippning visade ju sig vara bättre än mina i alla fall.

Ni kanske undrar...

vad som tagit åt mig eftersom jag inte skrivit ett ord om kvällens melodifestival final. Ja ni vet ju säkert att jag inte missar en enda deltävling så det är klart att det bli melodifestival i kväll! Min favorit? Detta är ju en musikgenre som inte är något jag skulle gå och betala för att köpa en skiva av. Men alla låter är ovanligt trallvänliga i år tycker jag. Så jag kan ju säga att det inte går en enda dag utan att jag går och sjunger på "Hope and glory" av Måns Zelmerlöw, "Stay the night" av Alcazar eller kanske "Baby goodbye" av EMD. Eller varför inte "1000 miles" av HEAT. Ja ni förstår. Någonstans är låtarna ändå "bra" på något undeligt vis. Dom sätter sig i alla fall.

Så ikväll laddar jag och några brudar upp med godis i soffan och tittar med spänning!


Tamagotchi?

Den första tanken jag hade när jag vaknade i dag var "Tjena jag vill rota fram min gamla tamagotchi!". Tänk vad kul att få testa den gamla skrothögen igen! Jag var ju sjukt dålig på det där när jag var liten så det hade varit kul att testa igen Haha. Hade väl varit intressant i en dag ungefär men ändå!


Jag minns inte ens hur dom funkade!


Desperat?

Är man desperat när man sätter sig på cyklen och cyklar till mataffären 10 minuter innan programmet börjar bara för att man vill ha chips? Kan hända.
På något mystiskt sätt så hamnade en och en halv liter påskmust i min korg också. Jag förstår ingenting!?


mumma

Gesällbrevsutdelning

Ja när jag åkte till utdelningen hade jag ju inga aningar om hur det hela skulle gå till direkt. Inte Ida heller. Och där kommer vi, till ett herrgårdsliknande ställe. Det är MYCKET folk.  Vi var nog 25 gesäller/mästare och då hade dessa med sig minst 2 anhöriga var. Ja ni kan ju tänka er. Massa folk. Och där sitter vi. Helst plötsligt visar det sig att vi ska hålla "tal"! Berätta om oss själva. Inför alla dessa människor. VARFÖR i hela friden har ingen sagt det till mig? Jag var ju inte förberedd för fem öre. Men det var bara upp och ställa sig och se glad ut.

Efter det bjöds det på smaskig middag!


Ja här står då jag och pratar om mig självNiklas och jag vid bordet


Lille jag med diplom, blommor och en Halmstad 700år bok. (jag blev lite ledsen att jag inte fick en käpp som Malin fick haha)
 

Hönsgården

Ha en diskussion med 2 tvillingar om du kan. Jädrans i havet vilket kackel det blev här när jag sa att jag inte vill bli för "gammal" innan jag får barn. 25-26 och kanske 27 tycker jag är lite lagom sådär. Sedan beror det ju givetvis på allt runtomkring också, med jobb och allt. Men herre min skapare vilket liv det blev här då. När dom bägge är tillsammans kan dom låta som tio personer i stället för två. Tobias säger att han skulle skratta ihjäl sig om Niklas skulle bli pappa när han är 26. Men vadå? Är jag så fel ute? Niklas och jag skulle ha varit tillsammans i 9 år då. Nae jag vet inte. Vi får väl se vad framtiden har att bjuda på.
Nu ska jag titta på "Den rätte för Rosing" och få mig ett gott skratt!

Hejhallåhejsan

I dag är det tisdag, i mitt huvud måndag. I och med att jag var ledig i går.

På torsdag vankas det gesällutdelning. Då ska jag äntligen få det där diplomet och sedan kan jag lägga allt vad gesäll heter bakom mig. Då blir det nog allt så att man får träffa många gamla godingar där också. För jag gissar att typ hela klassen kommer vara där. Många i alla fall.I går putsade jag fönster. Bildbevis

Sorry Jennyfer

Jag är rädd att vi kommer att få minnas denna dagen som den dagen då vi förlorade våra pojkvänner:
Jajemän, dom fick tröjor till spelet också. Och ni ska inte tro att det blev någon melodifestival för mig i dag inte. Nej nej, jag får snällt sätta mig vid datorn och titta.


Såhär kommer det se ut hos mig den kommande månaden.

Godmorgon i stugan.

I dag har jag en fullsmockad dag som vanligt när jag är ledig. Nu sitter jag här med nörd-tvillingarna med för mycket fritid och dom snackar om sina utomjordingar och skit (du vet vad jag menar jennyfer). Dessutom tittar dom på sagan om ringen. Kan det bli värre?

Snart jag jag sätta mig på cyllen och cylla in till form och dra en svänga på löparbandet. Det blir spännande att se om mina ben bara fick ett tillfälligt spratt förra veckan eller om det håller i sig.
Sedan lutar det åt försterputsing om vädret tillåter och så är det melodifestivalen 14.25 och så måste jag in till stan en snabbis. Ohmy hur ska jag hinna med allt.


46 dagar till New York. Det närmar sig med stormsteg...

Trött-Söndag

Ohmy vilken helg det har varit. I fredags var Niklas och jag på "män som hatar kvinnor". Den var okej enligt mig. Eller ja, den var bra men boken är bättre såklart! Sedan i går vart det frisörmässa i Jönköping. Trevligt men jag kommer nog inte åka dit igen om dom inte drar dit större och fler märken. Sedan stressade jag hem, slängde på mig mina såååå mexikanska kläder (inte) och sprang iväg till Alexandra där hon, jag och hanna tog en cider. Sedan bar det av till hemvärnsgården på Mexiko-fest. Väldigt trevligt måste jag säga! Sedan så hade jag ju kvällens underhållare jämte mig vid bordet också så skratt blev det gott om. Mycket lyckad fest.


Alexandra, jag och Hanna (bild snodd av Najri eftersom jag som vanligt glömde min kamera)

I kväll blir det Beck och i morgon är jag ledig!

Fredag?

I dag har jag gått och trott att det är fredag hela dagen. Sjukt jobbigt när man kommer på att det inte alls är fredag utan bara torsdag. Inte för att jag inte tycker om mitt jobb, för så är det inte, jag älskar mitt jobb. Men vilket jobb du än har så jobbar du för att det ska bli helg. Så nu har vi rett ut det lilla kruxet. Morgondagen lär gå grymt fort. Jag har smockat och det är kul.

I dag har min far varit här och hälsat på. Han körde ner mamma hit för att hon skulle åka bussen till göteborg till min syster eftersom dom ska till Stockholm i morgon. Taskigt nog lämnade dom knatten i familjen (jag) hemma. Skämt och sido. Med en New York resa om en och en halv månad(!) kändes det inte prioriterat att åka till Stockholm och bränna pengar. Men men. Dom ska i alla fall på Let's dance i morgon så håll utkik. Min mamma brukar alltid somna under nyhetspausen så kolla efter någon som sitter och nickar.


Kolla vad jag hittade! Haha, så små vi är!

I mon blir det BIO! Män som hatar kvinnor!

Fönsterputsardag

Fanken att man ska iväg och jobba nu alltså. Det hade varit perfekt att putsa fönster i dag! Och jag är grymt sugen på det. Jaja, det är inget att göra åt den saken. Får hoppas att det är fönsterputsarväder på måndag också när jag är ledig. Och att jag är på fönsterputsarhumör.
Nu ska jag ta min CYLLE och cylla in till stan eftersom jag ska träna i kväll. Jag kommer att se ut som Magnus samuelsson i let's dance när mitt gymkort har gått ut.

Spring i benen

Jädrans vad jag sprang på löparbandet i dag alltså! Ni vet ju hur det har gått tidigare gånger jag gett mig på det där med löparband. Just det, 10 minuter sen är jag död. I dag var det som att benen levde sitt eget lilla liv för jag trallade fram på bandet i 30 minuter! Ja, ni hörde alldeles rätt. 30 minuter = En halvtimma. Utan att gå en enda gång emellan. Jag är stolt.

I morgon börjar jag sent och det ska bli sköööönt. På lördag blir det frisörmässa i jönköping och sedan på kvällen partaj.


Det sägs att jag ska på festival i sommar...


Nu glömmer vi gårdagen

Jag kan inte komma ihåg senast jag var så besviken som jag var i går. Hela kvällen gick åt helsike. Men så kan det vara så nu ser jag fram emot nästa helg då det vankas 20 års partaj. Då ska jag ha kul. Och blir det inte det sa jag till Niklas att jag inte ska gå ut på ett halvår. Skämt och sido.


Nu ska jag snart till göteborg där jag ska fixa min syster i håret och sedan i kväll ska jag och pappa gå och se Judas Priest i skandinavium.

Detta är i stort sätt den enda låten jag kan. Men det blir nog kul ändå.

RSS 2.0