b u l l e t

Kristall i skotthylsa från mestore!

Adventsljusstaken.


Growing up so fast!

Morgonmys i soffan! Idag är jag ledig och det är sååå skönt! Jag ska kolla på "Så mycket bättre"-avsnittet som jag missade i lördags och sedan ska vi ut i solen en sväng. Tänkte gå bort till dogz och få Vincents klor klippta och även spendera lite pengar på honom! haha. Behöver bland annat nytt koppel och halsband.
Tog den här bilden nyss på honom. Vad han växer vår lilla prick. Hinner knappt med.

1:a advent.

Det blåser storm ute och vi har myst ner oss i soffan här hemma. Idag har vi hängt upp lite stjärnor och jag har köpt hyacinter och amaryllis som jag placerat ut i lägenheten. Dessutom har jag gjort min adventljusstake som ni ska få en närmare titt på i morgon.


Ferre!

Många har bangat kvällens utgång men inte vi, de sista tappra kämparna. Jag har knappt varit ute på hela hösten och har laddat för denna helgen i typ en månad! Så jag ska fanken inte dra mig ur. Jag ska stå på mårtenssons dansgolv tills lamporna tänds. Sådeså.
Nu kommer snart granne-Ida hit och hämta upp mig, så ska vi springa inom och köpa lite mat innan vi drar till Linda!
Ha en fetingtrevlig kväll gott folk! För det ska jag ha!

Onsdag.

Jag har försökt mobilblogga två gånger de senaste dagarna men det vill inte funka så därför har ni blivit inläggs-lösa. Sorry för det! Men det har inte hänt så mycket spännande. Visningen i lördags var bra och rolig. Sedan har jag jobbat, jobbat, jobbat. Nu sitter jag i soffan och myser med Niklas och Vincent, efter att ha städat av lägenheten inför andventpyntning i helgen. Herrejisses, advent. Kan ni fatta eller?

Skåneland.

Pussar min lille gris hejdå och lämnar Halmstad för Malmö i ett dygn. Ikväll blir det middag och show med salongen! Det ska bli spännande att se Thomas Edlund och Hans Nilsson från Noir Stockholm i en "Hairbattle"! Jag håller tummarna för en bra visning. Sedan bor vi över på hotell där nere till i morgon!
Ha en trevlig lördag!

Get him a donut!

Vincent fick för sig att svälja sin tuggpinne hel och inte särskilt söndertuggad för en vecka sedan. Han mådde inte jättebra direkt efter det kan jag säga. Så vi gav honom en utmaning, tuggring. Svälj den hel om du kan!


Ledig Fredag!

Säg hej till en trött Amanda! Jag och Vincent har varit lediga hela dagen och varit hemma. Lekt, vilat och busat. Nu tar vi fredagkväll här!

Den där vinterjackan...

För ett tag sedan skrev jag att jag var på jakt efter en ny vinterjacka i år. Jag har letat och letat och letat. Så i förrgår kväll kom det in en snygg jacka på nelly.com. I går morgon beställde jag den fort som fanken eftersom storlekarna hade börjat försvinna. En timma senare fanns den bara i large. Nu är den helt slut. Det är ju sjukt hur fort vinterjackorna tar slut alltså! Nu håller jag tummar och tår för att storleken är bra...

Cut it!

Jag har tröttnat på min långa page och är sugen på att klippa bort den. Så får det nog bli. Inga drastiska förändringar men ta bort det hellånga! Vi får väl se hur jag ser ut i morgon när jag kommer hem från jobbet!

All or Nothing.

SODA - Vila - Vila - Nelly.com - Nelly.com

Efter några månader av inspriationstorka vad det gäller shopping, så smällde det till för någon vecka sedan. Detta är mina senaste inköp. Klänningen från Soda blir perfekt till nyår och de andra plaggen är snygga till både vardag och fest. Skornas passform är ju inte att jämföra med mina Jeffrey Campbell direkt, men väldigt snygga och blir perfekta att slita på ute på partykvällar!

Vincent x3

Förutom storstädning så hann vi även med promenad med Vincent och jag har dessutom tränat lite afrodans! Men nu tar vi söndagkväll här! Tudeloo!

Hey-ho, let's go!

Nu kör vi storstädningen Hubert av vårt råtthål till lägenhet! Ses igen om några timmar!


How lovely can life be?

Det har varit en fin lördag idag! Först en rolig dag på jobbet och sedan hem till mina två favoriter! Vi gick in till stan en sväng för att jag skulle kolla lite i affärer. Vincent fick följa med in på soda i alla fall, men annars fick Niklas snällt vänta utanför med honom!
Vi avslutade med en kaffe ute vid espressohouse innan vi gick hemåt.
Sedan lyxade vi till det med mat från maxi flygstadens delikatessdisk och nu har vi landat i soffan till "Så mycket bättre". Grisen sover och vi myser.
Det är mycket kärlek i såna här dagar!


Fredagsmys.

Sitter i soffan och myser med en sovande Vincent. Ljusen är tända och chipsen är upphällda. Nu är det bara idol som ska börja också! Niklas är på någon grej med sitt jobb och kommer hem om ett tag. Undertiden får vi mysa själva. I morgon ska jag jobba några timmar och sedan ska jag försöka ta mig in till stan en sväng och se om jag hittar något att ha på mig nästa helg när vi ska till Malmö med jobbet på visning/middag/partaj!
Yaya, ha en trevlig fredagkväll!

Older and bigger.

Idag är knubbisen 3 månader och i morgon är det 5 veckor sedan jag hämtade hem honom till oss. <3


Tisdag.

Tisdag. Igen. Vart springer tiden iväg egentligen?!
Just nu sitter jag på salongen och väntar på min nästa kund. Passar på att bläddra i våra jultidningar. Försöker ta åt mig myset, men det går inte riktigt. Jag är liksom inte riktigt där ännu. Men det kommer väl. Jag ska bläddra vidare och se om känslan infinner sig!


Fredag!

Bilden nedan visar vincent med sin nya idé, att trycka in sig bakom ryggen när man sitter i soffan, och lägga sig där. Får ni ihop det med armar, ben och huvud? Inte jag heller.
Fattar inte hur det kan vara skönt!
Hur som helst så är det fredag idag och jag ska till jobbet nu!


RSS 2.0