födelsedagskalas

Idag har jag kutat runt i stan. Det blev inte mycket till köp. Ett fodral till min dator och en t-shirt på weekday-rean. Som om där inte redan är billigt liksom. Men 80kr tackan man inte nej till att betala. Nu har jag börjat fixa iordning mig för ikväll blir det kalas!
Trevlig kväll på er!

o n s d a g s k v ä l l

Jag har en ynkling här hemma som mest ligger och frustar. Han är förkyld. Och det är vääääldigt synd om honom.
Så nu är det väl bara en tidsfråga innan jag ryker på det.
I helgen blir det Göteborg en svänga. Väldans trevligt måste jag säga. Systern min har fyllt år så hon ska ha födelsedagsfest. Jag hoppas även på lika härligt väder som denna dagen bjöd på så man kan strosa runt i stan och njuta!

Long time...

En kund påminde mig idag att det inte är 2010 längre. Nytt år, nya möjligheter sa han. Jag har nog inte riktigt reflekterat över det tror jag. Jag har varit så uppe i allt annat. Men jag har insett att 2011 förhoppningsvis kommer att bli ett väldigt händelserikt år. Om jag får göra allt jag vill göra. Om 3 veckor befinner jag mig i varje fall på en mycket varmare plats med han jag älskar. Det ska bli skönt. Sedan kommer det bara flyta på! Ohmy, det är snart sommar!
vår 2010

Happy Lovely Saturday

I kväll är jag avundsjuk på min syster som befinner sig på P3 guld galan. Hon vann biljetter i går. Meeen inte lessnar jag ihop för det för jag fick precis en födelsedagspresent av Niklas - LEGO Harry Potter year 1-4 till Xbox! Så gissa vad vi ska göra hela kvällen (med avbrott för P3 guld såklart). Dessutom köpte vi massa mat från delikatessdisken på Maxi flygstaden som vi ska mumsa på till en öl/cider. Vilken kväll!

"Bullets"


Let´s Celebrate

22 år. Som min vän Hanna skrev "Grattis, nu är det ett år närmare 30 så passa på att fira ordentligt". Det är tur att man inte lider av åldernojja när man har henne som vän (hahaha).
Min "man" har precis bjudit mig på en trerätters middag som avslutades enligt ovan.
Jordgubbar-tobleronefondue-mousserande.
Han kan han! Nu ska vi mysa ner oss i soffan och titta på O.C. Bilder från lördagen kommer en annan dag!

Update

Nae, mina gäster får klara sig med tvårätters. Jag orkar verkligen inte göra förrätten också. Nej jag har inte handlat till den ännu heller. Men det blir gott ändå ska ni se!
Jag ligger nog ganska bra till tidmässigt tror jag!

Kvällsförberedelse.

Okej, på måndag fyller jag 22 hela år och det ska firas med mina kära vänner i kväll. Jag ska "slänga ihop" en trerätters middag (jippie?) till mina gäster och sedan blir det kalasande i stan! Jag tror det kommer bli kanon. Bara jag börjar i tid och inte gör allt i sista stund som jag vanligtvis är himlans duktig på. Men efterrätten är redan klar så nu ska jag sätta igång med iordningplockning och dylikt!

Amandas värld

Det kommer blir en knasig vår om allt går som jag vill. Just nu är det mycket som snurrar. Det har dykt upp lite små möjligheter när det gäller ny lägenhet, men vi får se om något av dom går vägen. Och får vi bara en ny lägenhet så kommer allt förhoppningsvis gå som jag vill.
På lördag blir det födelsedags middag/fest med mina vänner! Det ska bli väldigt kul måste jag säga. Jag har varit och handlat i dag så att jag ska vara lite förberedd i alla fall.
Bla bla bla. Nog svamlat från mig! Det är nog dags att stupa ner i sängen snart för min hjärna har inte riktigt varit med i dag.

Min Dag.

En ledig dag. Sovmorgon. Soffan med efter 10 med Malou. Kvarblivna american pancakes till frukost. Staden. Fika. Matlagning med mannen. Övningar på pilatesboll.
Jag tror jag kommer avsluta dagen tidigt i säng och läsa.

Lägenhet sökes!

Niklas och jag letar ny lägenhet och det är inte det lättaste att hitta vill jag lova! Nu känns det som att vi provat allt så därför gör jag ett taffligt försök här. Är det någon av mina få läsare som vet något om en ledig 2:a eller 3:a i Halmstad så snälla hör aaaaav er!

lördagkväll

Min kväll ska spenderas i soffan med Niklas och bara mysa. Vi har precis lagat till en smarrig middag som ska avnjutas med ett glas vin om en stund. Såna här lördagar behövs om man har full rulle kommande helger! Plus att vi gick till maxi innan (läs: åkte skridskor) och jag kände att väglaget inte är något jag vill ge mig ut i.

Gifts

Jag har inte visat vad jag fick i julklapp förutom flanellskjortan. Men här har ni en fin trio.
Krona - Halsband från House of Harlow - Kaméring

våren/sommaren

Långklänning

Linne


Väska


Väska


Bikini

Första lasset från H&M innehöll lite smått och gott där allt kommer att få hänga med till Mexiko. Nästa lass hoppas jag anländer i morgon och där finns ett gäng kuddar och övriga inredningsgrejer. Våren är på ingång mina vänner. I alla fall inbillar jag mig det trots att det bara är januari...



Ut med det gamla och in med det nya!

Jag håller på att slänga ut julen. Det är jobbigare än vad man tror för det drar med sig tvåhundratusen andra saker. Stääääda stäääda stääääda! Nehe, om man skulle fortsätta nu kanske...

Tjejkväll

Jag slutade tidigt i dag och har inte gjort något vettigt alls! Men så ska det vara ibland. I morgon är det operation "slänga ut julen" som gäller. Och så ska jag fota mina H&M grejer som kom i dag och visa er!
Men nu ska jag snart fixa till mig lite och bege mig in till stan där jag ska ut och äta med några vänner!

Give Me

Ingen som känner för att köpa lite stolar till mig? Det här en en kopia på en stol från Kartell. Kartellstolen kostar 2500 styck ungefär. Den här kommer från Ilva och kostar just nu 899. Jag hade gärna velat ha 4 stycken till vårt matbord men det är inte riktigt prio ett just nu. Så jag får helt enkelt önska mig en i fördelsedagspresent!

januari?!

Vart den här månaden kommer ta vägen vet jag inte riktigt. Känns som att jag har saker inplanerade eller saker som måste göras under hela januari. Och så ska jag fylla år också och hinna med allt vad det innebär! Men det handlar väl om att leva i nuet och inte stressa upp sig!

Bollen som gör vad den ska...

...jag har fet träningsvärk i hela kroppen i dag efter gårdagens workout med gymbollen. Jisses!

3 is the magic number.

trampmaskin-våg-gymboll

Niklas och jag insåg idag att våra kroppsformer är påväg till något det inte ska vara. Och bestämde oss för att göra något år det. Så här har vi den magiska trion som ska hålla oss i form!

vackra söndag


Nyårsafton 2010/2011

Jag spenderade min nyårsafton i Växjö detta året och det var en trevlig tillställning! Här får ni ett gäng bilder från kvällen!
När vi kom till Växjö började vi med tipspromenad!
Fixade oss.
Min fina!
Dukade bordet!
Fixade med maten.
Värdparet.
Killarna spelade en runda Guitarhero så vi tjejer placerade oss i köket och fjantade oss där i stället.
Ett beprövat knep!
En lycklig tjej.
Raketer.
Sedan dansade vi loss i soffan!

RSS 2.0