blaa blaa blaaaa

just nu är jag fetinguttråkad. jag ska nog ta min cylle och cylla till videomix(hemmakväll?) och köpa 2 filmer.
Ja, det ska jag bennamej göra.


Smallcountryrocks

I helgen har jag varit hemma i Småland. Niklas och jag åkte tåg dit i går morgon. Vi körde chickenrace på tåget om vem som vågade vänta längst med att trycka på stopp-knappen. Niklas förlorade.

Sedan var det familjefest heeela dagen. I stort sätt hela niklas familj har fyllt år precis så det var partaj med alla med respektive. Minigolf och tipspromenad, god mat och trevliga människor. En bra dag helt enkelt!

slingorna

ja, dom är fortfarande kvar.

Men vi ska slänga på en lättoning nån dag så dom blir lite brunaktiga. Måste ju ge det ett försök.

I mon ska jag till emelié på monique. Hon ska öva uppsättning tjoho. Nej, nu ska jag ut och cylla på min cylle. Måste ju röra lite på mig annars kommer jag rulla in i året 2009.


jag är också en impulsiv människa

jag kanske ska berätta om mitt eget impulsryck:

När jag väl får för mig något, så måste det hända. Och det snabbt. Och så även i dag. Jag fick för mig att "Nu ska jag lägga slingor i mitt hår så det inte blir så helfärgat, eftersom det varit det i 1 och ett halvt år nu". Sagt och gjort. Ida ställde sig och la lite slingor i håret på mig. Nu vill jag inte ha det längre. Inte för att det inte blev fint för det blev det. Men det är inte jag. Nästa vecka är jag antagligen helmörk igen. Blä för mitt impulsryck.Jag med mitt fina, mörka, helfärgade hår i fredags. INNAN jag fick mitt inpulsryck.

en impulsiv madame

i går plingade min telefon. det var från fröken mårtensson. jag känner ingen inpulsivare människa haha. kan du inte hii dig nååågra veckor till bara sen är jag på.Nu är jag äntligen återställd efter helgens bravader. Tröttheten följde med ända till i dag. Men det var det värt!

Sandra, vill du komma ner till Halmstad snart och gå på Sex and the city filmen med mig?
I söndags hade jag och min niklas varit tillsammans i 3 år. Ohmy vad tiden går! Men kärleken kvarstår.


det blev lite hippit och happit i dag men det får ni ta tralalalaaa.

midsommarhelgen

ja jag är ju den som är den som tycker att midsommar är grymt överskattad, men i år hade jag faktist riktigt kul. Midsommarafton bjöd på middag hos oss och sedan drog vi tjejer vidare till bolmens där vi satt i ett partytält hela kvällen och sjöng med gitarrkillen. Mysig och trevlig kväll!
Midsommardagen pallrade jag mig ut igen (till slut). Förfest hos Hanna och sedan röj på stan hela kvällen! Och sedan för att runda av denna gryyyymma kväll blev det efterfest hos hanna till 4. En bra start på sommaren må jag säga för oj vad kul vi hade!
Så var det dags igen...

Det sägs att man ska gå ut i kväll igen. Och jag gick trotsigt runt i går och sa att "det är ju i morgon den RIKTIGA festen är liksom". Här ligger nu den stöddiga Amanda utslagen i sängen som en klubbad säl av trötthet. Men nu laddar vi om igen. 

midsommar

hej hallå. jag vet, det är midsommar idag. och jag borde defenitivt inte sitta här. men vad ska man annars göra när hanna sitter här och tjötar om det sedvanliga amy diamonds låt thankt you. och vad gör man inte. jo här sitter jag på youtube och söker på amy för att få hennes vilja igenom, det är ju trots allt en tradition. Hoppas ni får en trevlig midsommar. hejsvej! Nu ska vi till stockholmarna.

det var det värsta

Niklas säger att jag måste göra något åt mitt minne. Han hotar med att sätta upp post-it lappar i hela lägenheten.I övermorgon är det midsommar. Åh du överskattade högtid. Men jag ska ha kul ändå även om jag tycker det. Jag vill ha en krans. Det är fint.

Ohmy

Herre min skapare. Jag skulle kunna decka här och nu på studs! Jag förstår inte vad som spökar i min kropp och hjärna i dag för jag känner mig hängig som en apa i en lian. Inte ens chokladkex hjälper. Innerst inne vet jag nog ändå vad jag behöver. LEDIGHET ffs! Midsommar, här kommer jag.

men jag ska testa om tacos och kladdkaka hjälper ändå...

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?

ja det är en helt vanlig dag och verkligen inte min födelsedag.
Men i går när jag kom ut till mamma och pappa i vilshärad fick jag lotta på bråkmakargatan feelings som hette duga. När jag kommit innanför dörren och står och pratar med mamma hör jag hur det plingar utanför. När jag kollar ut ser jag pappa komma gåendes(glatt plingandes) med en sprajlans ny cykel till mig! Där blev jag allt rätt chockad eftersom jag precis hade tänk påminna dom att dom måste laga min cykel som är så nära bristningsgränsen som en cykel kan komma. Nu ska jag glatt cykla till bussen varje dag med min nya, fina , RULLANDE cylle! Vad hade jag gjort utan mina älskade päron!?


Nu ska jag ut och cykla tjohooo


jag har blivit ett snille

jag har begravt näsan i en bok. Ska jag vara ärlig har jag nog knappt läst en bok sedan sista Harry Potter boken kom ut. Jag är för kräsen och måste hitta den rätta handlingen för att det ska intressera mig. Och dessa ständigt likadana deckare lockar inte mig. Tur att jag hittade en liten booook till slut.

Jag har ett erkännande att göra. Jag har uppror i kroppen. Jag trodde aldrig skulle drabba mig men nu har det hänt. Jag vill resa iväg. Jag vill lära mig något. Jag vill göra något. Går det bra för mig framöver så sticker jag ett tag i vinter. Jag bara måste stilla mina fjärilar...

Tatuering nästa?

tandställning, glasögon och kryckor

Med risk för att bli idiotförklarad för all framtid: Jag måste ju ha varit fullkomligt blåst när jag var liten. När jag gick i, ja vad ska vi säga, ettan?, hade jag tre stora drömmar i livet: 1. Jag ville ha tandställning. Helst en sån där äcklig jävel man trycket upp i gommen för då fick man välja färg och ett mönster dom tryckte i plasten. 2. Jag ville ha glasögon. Var det bara jag som med flit satt hos optikern och läste fel bokstäver för att få ett par snygga runda mångfärgade glajjor på näsan och allmänt se ful ut? 3. Jag ville hoppa på kryckor. Helt ärligt vet jag inte vad det var som lockade. Det var väl något häftigt över det.

2 av mina 3 drömmar gick i uppfyllelse. Jag har haft tandställning och jag har glasögon. Jag ser dock inte tjusningen i det.

Idag kom mina 124 kort från balen. Jag har inte den lilla scrapbooken att göra.

"döö snooz-knappen döö" och "ångest"

Det är det som får sammanfatta min dag.

Spärrade upp ögonen och hade känslan av att något var väääldigt fel! Snabbt upp med klockan, 07.59. Nu undrar ni säkert varför denna tidpunkten fick mig att känna att något var fel. Jo, ni förstår, klockan 08.06 går min buss till jobbet ifrån sturegymnasiet. Om jag säger såhär, jag har fortfarande blodsmak i munnen och sprängda lungor efter min cykeltur i motvind(storm?). Hann jag med bussen? NEJ! Jag hade rött vid övergångsstället och bussen hade grönt. Hade jag kund vid 9 i dag? ÄÄÄh A! I ren panik ringer jag Sara och frågar om hon har kört från Halmstad i dag. Hon skulle precis åka så där hade jag tur. Utmattad sitter jag där och väntar på att hon ska komma. Jag tittar ner i väskan och plötsligt slår tanken mig...vart är mina nyklar? Husnycklar, lägenhetsnycklar, salongsnycklar, cykelnycklar, ALLT! Då har ju puckade jag lagt dom i cykelkorgen och med en klump i halsen panikspringer jag mot cykelparkering och intalar mig själv att Halmstadbor är snälla varelser. PUST, dom låg kvar.


Skickade precis sms till Emelié och trodde hon inte att jag var knäpp i huvudet innan så tror hon nog det nu, när jag desperat ber henne tvinga iväg mig någonstans för att upptäcka nya delar av världen.


Ibland blir jag rädd för mig själv


välkommen in i vuxenvärlden Amanda Sofie! (en smäll på käften)

Jag blev överlycklig när jag kom hem innan och såg att jag hade fått massa post. Jag är van vid att bara få reklam. Mindre glad blev jag när jag öppnade breven och märkte att allt bara var räkningsskitskrällen. Är det såhär det är att vara vuxen? När breven väl börja dala in likt uggleposten i Harry Potter och de vises sten är det skitpost som jag helst inte vill se! Jag säger bara ELDA.


jag är rastlös


Hej och hå vad tiden går

Nästa vecka är det midsommar. Helt sjukt. Det är snart ett år sen vi åkte till spanien. Helt sjukt. I morgon börjar mitt vuxenliv. Helt sjukt.

Sådärja, nu var företaget startat och grejerna inhandlade. Det är verkligen sant. I morgon börjar jag jobba. Och vad ska man längta till nu? Giftemål? Nej fy bövelen. Nu satsar jag på att få en sommar utan dess like!(trots att jag jobbar typ jämt) Men det ska nog gå ihop sig! Man är bara ung en gång.

jag har en sak att erkänna...

Livet efter studenten har faktiskt varit ganska vemodigt. Inte alls skönt eller kul. Varje gång någon börjar prata med mig om att balen och studenten är över eller att jag har skilts från min klass, känner jag hur tårarna lägger sig som speglar i ögonen och jag är lika nära att börja gråta varje gång. Det är egentligen inte förens idag jag insett att det bara är till att gå vidare. Herrejisses liksom, jag ska ju ut och parta i sommar! Då kommer jag träffa folket jag inte umgås med annars. Och Efter att ha varit på salongen i dag känner jag att jag kommer fetingtrivas där! Ida och jag är lika och tycker och tänker ungefär samma! Allt behöver inte vara så jobbigt som jag tyckt hittills! Jag kommer att se tillbaka på balen som den roligaste, bästa och mest lyckade dagen i mitt liv och jag kommer att se tillbaka på studenten som dagen då jag hade röj med min älskade klass! För att inte tala om hela sista veckan med er!

Nej, dags att gå vidare hur ont det än gör i mig. Nu blir jag vuxen.STUDENTEN 2008

Jag hade förutspått hur dagens reaktion skulle bli, och mycket riktigt, När jag hade gått upp i dag på morgonen gick det inte stå emot. Jag började storgråta över att allt roligt plötsligt hade fått ett snabbt slut. Balen och studenten som jag längtat efter så länge var nu över. Bara sådär. Kalla mig fjantig men jag kunde inte hindra tårarna.

Till gårdagen! Champangefrukost med hela frisörklassen hos maja. Mysigt värre. Sedan gick vi med stormsteg mot skolan. Vårt mål var att väcka alla hus på vägen. CD:n i högsta hugg och visselpiporna ljöd. När vi kommer till skolan väsnas vi mer än någon och lärarna flockades runt oss för att ta kort. Vi fotograferades och sedan höll våran älskade lärare fredrik tal för oss. Alla fällde vi nog en tår när han avslutade med att säga: Jag älskar er!

Sedan gick dagen fort fram. Vi sprang ut och blev välkomnade av familjen med en snygg skylt (inte) och sedan åka flak i 1,5 timme (minst). Sedan tågade vi alla genom staden. Hem och äta och fixa till sig inför kvällen och så bar det iväg på förpartaj hos maja och sedan iväg till paradiset där studenterna partade järnet! Efter en shot var jag så inihundan på G så vi dansade till 1 och sedan begav vi oss in till stan.

I dag vaknade jag på morgonen och åkte tåget till småland för att firas av släkten så ni kan ju gissa om jag är helt slut nu!
TACK ALLA FÖR UPPVAKTNINGEN! ni är guld värda!
Jag måste dock tillägga att studenten inte slog Balen. För balen var grym!


BALEN 2008

Jag vet inte var jag ska börja eller hur jag ska börja men jag måste ju börja någonstans, så: OHMY vilken grym kväll/natt/morgon! Jag kan inte hitta ord för det. Men jag får väl ta och dra en snabb genomgång av dagen:
Klockan 4 minuter över nio landar jag på C&F för att fixa mitt hår och jag blev supernöjd! Sedan var det hem snabbt och sminka mig, äta och byta om och sedan hämtade vi upp sandra som skulle fota mig. Kvart i 2 kom jag till förminglet och en 20 minuter senare anländer Hanna, Amanda och alla baldejter. Men vart är Liza och elin tänker alla? Katastrofen själv hade varit framme och lizas klänning var sönder. Dessvärre hann dom inte till minglet men tacka gud att dom hann till balen haha. I våran vita stooora limo åker vi sedan till balen och i samma sekund jag sätter ut foten ur bilen ville jag vända! HERRE MIN OJ vad mycket folk det var. men det gick smärtfritt trots allt och jag tackar röda mattan för att jag inte fastnade i stenen. Upp på klipporna och tog kort ett antal gånger och sedan var festen igång. Inget elegant här inte. Upp på borden, fylletal och massa annat skoj som gjorde balen till den bästa någonsin. Jag och marcus gjorde ett tappert försök till att dansa vals. Det gick åt skogen men lika kul för det. Vidare till Laxen där efterfesten hölls och det var fullt ös medvetslös fram till 10 över 5 på morgonen. Därefter var det två snälla killar som följde mig hem och 7 landar vi i min lägenhet där jag lät dom decka på golvet i 5 minuter innan deras buss gick.

GRYM KVÄLL!! TA MIG TILLBAKA!


fler bilder kommer

sådärja

i dag tog min besökskurva plötsligt ett riktigt skutt. det kan väl möjligtvis inte vara så att folket är sugna på att höra om balen som ägde rum i går/inatt/idag på morgonen? Det kommer i morgon, jag lovar! För nu måste jag sova!


smygtitt

RSS 2.0