Welcome home. Part 3

Sådärja! Där har ni vårat lilla slott i tre delar! Sådär fint och välstädat har vi det alltid... haaaaahaaa i wish!
I sovrummet såg ni kanske vår sänggavel jag skrivit om. Den vi gjort av en spegeldörr. Och här ovan i köket ser ni vårt fina matbord som mina snälla pappa gjort till oss. Och så våra älskade stolar från Nordal!

Welcome home. Part 2


Welcome home. Part 1


A clean home?

Är på väg till Linda för att dricka te och se finalen av biggest looser. Gissa vad vi har gjort hela kvällen? Jo, storstädat hela lägenheten! PUH!
Och vet ni vad jag passade på att göra då? Jag har fotograferat hela lägenheten så de kommande dagarna ska jag lägga upp bilderna här på bloggen tänkte jag! Finally!


Blääääää

Jag har försökt blogga från iphonen femtioelvatusen gånger sen i söndags men det vill sig inte helt enkelt. Hade massa fina bilder från vår härliga dag i söndags och grejer men nehe, det gick inte! Nu börjar jag tycka att det är fetingtråkigt att det aldrig funkar! Vi får väl se om ens detta inlägget kommer upp, som dessutom är utan bild!


Nytt i garderoben.

Tröja: SODA. Klänning: SODA. Shorts: SODA. Silverbyxor: H&M. Shorts: Nelly.com

Några av de senaste månadernas inköp. Dom två plaggen längst till vänster var dom som fick följa med hem igår. Den asymetriska klänningen är helt underbar och gör sig inte riktigt rätt på en galge.
Jag är ju inte så färgglad i mina klädval precis...

Woopidoo!

Sådär ja. Då var det lördagkväll och ännu har inga mer knäppsaker hänt mig! Eftermiddagen spenderades i stan där jag blev x antal kronor fattigare, men några fina plagg rikare! Det får ni se i morgon för nu är jag hos Linda och inväntar de andra tjejerna, sedan blir det party!


Ohmy...

Jag glömde nog hjärnan på gymet. Radade upp en serier händelser som antagligen gör mig bannlyst från mensa för all framtid. Börjar med att starta espressomaskinen...utan att sätta en kopp under. Resultatet av det kan ni nog räkna ut själva. Lite halvsur över att en kapsel gått till spillo för min klumpighet, så sätter jag i en ny och startar. Vad händer? Jo, jag glömmer fylla på vatten vilket resulterar i att en tiondel av koppen fylls. Så jag fick helt enkelt fylla på vatten och starta den en gång till, så nu sitter jag här men en halvblaskig espresso och undrar hur den här dagen kommer sluta...


Lördagmorgon.

Vincent väckte oss vid tjugo över åtta idag genom att hoppa upp i sängen (han får inte vara där). Då tyckte han att det var dags att gå upp. För att äta alltså, för nu ligger han här i mitt knä och sover igen. Latmask!
Det gjorde dock inget för min klocka var ställd på halv nio ändå för snart ska jag iväg och träna!


Myskväll på slottet!

Godkväll mina vänner och alla som jag inte känner! Jag har avverkat veckans sista arbetsdag och det känns skönt!
Vi har myskväll och har ätit massa god mat från delikatessdisken på maxi flygstaden! Det är så himla god mat där om man vill ha lite plocka sådär!
Nu har vi myst ner oss i soffan och här ska jag stanna hela kvällen! I morgon ska jag träna på morgonen och sedan får vi se vad resterande dagen bjuder på! På kvällen blir det i alla fall partaj! Först tjejförfest, sedan spelar grymma Agurré på Mårtenson! Då ska jag dansa fötterna av mig!


I know something.

Okej, jag uppmärksammade precis en sak. När jag själv kollar runt på olika bloggar blir jag alltid fetingbesviken om dom inte uppdateras MINST en gång per dag.
Och så kollar jag på min egen.
Visserligen har jag blivit sjukt mycket bättre på sistone. Men blir ni inte besvikna när ni kikar in här och det gapar tomt? Eller har ni liksom vant er vid att det blir bloggtorka här i ett par dagar då och då?
Give me some feedback please!

Nu ska jag sova! Godnatt!


Onsdag.

Idag slutade jag efter lunch och rattade bilen mot dogz där jag köpte lite smågrejer till Vincent. Därefter körde vi hemåt och landade i soffan båda två och tog en tupplur! Hur gött som helst! Nu tänkte jag ta med honom ut på en promenad i det fina vädret!

Lovely photos.

Hahahaha! Jag dör! Som om det inte vore nog med att jag fick FYRA paketavier för att hämta ut mina foton. Dessutom skrattade han i kassan när han lämnade över högen till mig. Och jag började fundera på vad jag har gjort! Haha!


Loppisfynd.

Här har ni mina loppisfynd! En trälåda som jag varit på jakt efter. Min tanke med att ha den placerad i badrummet blev precis lika bra i verkligheten.
Sedan hittade jag ett gäng fina gamla burkar! Den stora har jag tänkt ha smycken i!
En lyckad loppisvistelse helt enkelt!

Måndag.

Här ligger vi och drar oss, vinnepinne och jag! Idag är jag ledig men har ändå mycket planerat!
Om en stund ska jag gå en runda med Vincent. Sen ska jag till tandläkaren... (buhu) Därefter har jag ett par timmar då jag hade tänkt fortsätta klistra in foton i albumen, jag framkallade nämligen 740 bilder till igår som kommer på posten nu i dagarna. Då vill jag helst vara färdig med dom gamla korten.
Sen ska jag in på massage, och därefter hem igen och då kommer mamma och pappa! Puh! Det var nog allt. Sen ska jag försöka hinna med lite smågrejer också!


Loppissöndag!

Denna söndagen tog vi bilen och åkte på loppis! Vovvarna fick följa med och det visade sig att hon som hade loppisen också hade en hund så vi släppte dom lösa så dom fick busa!
Loppisen var full av massa roliga gamla grejer och jag hittade lite fynd som ni ska få se i morgon tänkte jag! Vi var där i nästan två timmar och nu är både jag och Vincent helt slut! Dessutom ar Niklas kommit hem från Oslo, så nu ska vi mysa!


Hello you Saturday night.

Har en väldigt mysig kväll med tjejkompisarna! Vi började med sushi och nu spelar vi spel och dricker vin! Väldigt härlig lördag!


Nyfiken i en strut.

Vincent har hittat en ny favvoplats här hemma...


Fridaynight.

Hemma i soffan efter en lång men skön fredag! Först jobb till 16 sen slutade jag och åkte hem, lämnade Vincent hos Niklas, och sedan knallade jag in till stan och mötte upp Linda som också slutade tidigt! Vi tog en snabbrunda på stan och jag köpte lite grejer till lägenheten. Bland annat nya tallriksunderlägg! Dom ser ni på bilden nedan! Från Nordal, inköpta på Udda Tina! Och så 2 hängljuslycktor, för på måndag kommer mamma och pappa hit och hjälper oss med de där sista smådetaljerna till lägenheten! Sen ska ni få se hur vårt lilla slott ser ut!

Nu ska jag sova för i morgon väntar några timmars jobb!


hairdo.

Här har ni den. Min katastrofala utväxt. Ni ska se hur den ser ut i underhåret...
Idag har Ida och jag klämt in lite egen hårvård i schemat och det ska bli SÅ.SKÖNT.
Jag tror inte jag har gått såhär länge mellan färgningarna sedan jag blev blond.

Onsdag morgon.

Sitter och sminkar mig samtidigt som jag smuttar på en espresso! Idag börjar jag klockan 10. Känner att träningvärken från gårdagens bodybalance pass börjar komma krypande! Gött!


Vinnepinnepö.

Fick för mig att jag skulle sätta mig och kolla på gamla bilder på Vincent i datorn för det har jag inte gjort på flera månader. Och jag dör, vilken liten plutt han var!
I bilen påväg från kenneln
Dag 1
Dag 1
Dag 2
Dag 2
Dag 2

the weekend.

Ny vecka! Jag hade en riktig toppenhelg! I lördags körde Niklas och jag ner till Helsingborg och gick och strosade runt i stan! Sedan satte vi oss på en liten uteservering där vi kunde ha Vincent med oss, och bara njöt i det fina vädret och åt varsin lunch!
Sedan styrde vi hemåt och jag gjorde mig i ordning för kvällen. Först blev det inflyttningsfest/födelsedagsfest hos Elin och Daniel, där jag även fick träffa massa saknade vänner! Sedan begav jag mig in till Mårtenson och mötte upp Linda och Ida för att sedan spendera några timmar på dansgolvet. Albin Myers stod för musiken i den nyrenoverade lokalen. Herregud vad bra det har blivit där inne nu! Så grymt! Och musiken! Albin Myers gör oss aldrig besvikna för vi dansade hela hela kvällen/natten! Sjukt bra!
Igår mådde jag riktigt bra och tog en långpromenad i det fina vädret och sedan kollade vi på melodifestivalen.
Så, där har ni min helg!

Unlucky Saturday.

Börjar morgonen med sju års olycka! Jippiiii!
Nu tar vi partybilen och kör till Helsingborg en liten runda! See you later!


Fredag.

Morgonens andra kopp kaffe (den första var såklart min dagliga morgonespresso) intas just nu i väntan på att min kunds färg ska bli färdig!
Det är fredag och helg för i morgon är jag ledig! Så ikväll ska jag försöka att inte decka med huvudet i Niklas knä vid halv 10 utan hålla mig vaken lite längre!
I morgon väntar "inflyttningsfest"/födelsedagsfest hos Elin där jag ska träffa delar av tjejligan som flyttat till olika hörn i vårt avlånga land! Ska bli kul att ses! Sedan spelar ju Albin Myers på Mårtenson så jag gissar att det blir dans tills fötterna ramlar av!
Där har ni läget just nu! Ha en fin dag!


Torsdag.

God morgon! Idag har jag haft en skön morgon. Börjar inte fören halv 11 så jag gick upp i vanlig tid men har lufsat runt här hemma och gjort allt i lugn takt! Hur skönt som helst. Jag har även hunnit titta på videon som sprider sig på nätet just nu, KONY 2012. Har ni sett den? Har ni inte gjort det tycker jag ni ska klicka in HÄR och titta på den och sprida det vidare! Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Glöm inte det!

n e s p r e s s o .

Ny leverans!
Äntligen påfyllt!

Jag är kär i vår espressomaskin! I förrgår när vi upptäckte att vi bara hade två kapslar kvar gick vi i panik in och klickade hem en ny laddning. Typ dubbelt så mycket som sist, för vi har verkligen fastnat i denna lilla vardagslyx! Jag startar alltid morgonen med en espresso och när jag är ledig gör jag alltid en latte! Så himla gott!
Denna gången testade vi även lite nya smaker!

Onsdag.

Godkväll på er! Även denna dagen har det varit fullt ös! Efter en heldags jobb flängde jag iväg till djuraffären för att köpa lite mat och gott till Vincent. Sedan hann jag inte mycket mer än hem och hoppa i träningkläderna innan jag skulle gå bort till sats för ett pass med SatsPoweStep. Ett pass som visade sig vara helt i min smak. Blandat kondition och skivstång! Jag hann inte tröttna på något av det! Perfekt! Så nu känner jag mig riktigt duktig!
Nehe, om man skulle ta och svida om till pyjamasen och hoppas i säng? Japp, så får det bli! Godnatt!

Tisdag.

Veckans första arbetsdag är gjord för min del. Direkt efter jobbet stack jag till sats för ett pass med body balance! Sjukt skönt! Och sedan var det inte mycket mer kvar av dagen så jag har landat i soffan med Niklas och Vincent och kollar på "Den sista dockusåpan". Det verkar lite halvkul måste jag säga!
Jag fick förresten en fråga om jag inte kan visa bilder på vårt lilla hem. Jag tänkte på det senast igår att jag inte fotat sedan vi gjorde om lite här men det är två små detaljer som inte är på plats ännu som jag hade velat ha upp först egentligen! Men vi får se när det dyker upp! Jag lovar att det kommer!

Just nu.

För några veckor sedan började jag ta tag i jätteprojektet jag skjutit upp i säkert ett och ett halvt år - att klistra in alla bilder jag framkallade för länge sedan! Vilket var mellan 500-1000 tusen stycken...
Men nu är jag igång och det går framåt! Jag har nämligen planer på att framkalla en omgång till med foton och jag gissar att det kommer bli minst lika många som sist så det är lika bra att jag betar av dessa nu! Och sen är det ju så mycket roligare att titta på kort när dom sitter i album!


Måndag.

Här har ni en effektiv tjej! Jag vaknade vid nio idag, gick en promenad med Vincent, sedan slöade jag i någon timma med frukost och tv. Därefter började jag rensa i garderob nummer 1 och började tvätta. Sedan gick jag en riktigt skön och lång promenad med Vincent. Hem, laga mat, äta mat, gå in till stan för massage och nu sitter jag i soffan och har laddat ytterligare en maskin tvätt och ska snart börja fixa med kvällsmaten! Dessvärre har jag inte hunnit med alla tre garderoberna, men vad gör man liksom. En mindre att göra i alla fall!
Så, där har ni läget!

Off to bed!

Söndag söndag söndag! Igår var Linda och jag ute och dansade fötterna av oss så idag har jag givetvis sovit bort halva dagen! Men jag har ändå hunnit med veckohandling, långpromenix med Niklas och Vincent, och även en mysig kväll i soffan!
I morgon är jag ledig och ska ha big time garderobsrensning! Av alla garderober! Dom ser ut som bombnedslag allihop så det är på tiden att jag tar tag i det!

Over and out! Godnatt!


Fridaynight

Har landat i soffläge och glor på film. Härligt en fredagkväll! I morgon jobbar jag till halv två sedan bli det hem och fixa inför kvällen. Då blir det ferre sägs det! Linda och jag konstaterade att vi inte varit ute sedan "Alibadali" spelade på superfredag och det var ju för tusan typ en månad sedan! Inte okej.
Så jag har börjat ladda en spotifyplaylist med lite göttig dansmusik för den ultimata partystämningen.

Nehe, nu ska jag mysa vidare!


Holabadola det är fredag!

Fredag, solen skiner och det är våååår! Kan det bli bättre eller? Tog en långrunda med Vincent på lunchen och nu kommer snart min nästa kund och sedan rullar eftermiddagen på! Slutar vid klockan 18 sedan blir det hem och mysa med mina favoriter! Jobb i morgon med sedan tar jag helg!
Är det bara jag som känner att det spritter i kroppen när det är soligt och härligt ute? Jag älskar det!


RSS 2.0