Måndag!

Det är måndag och jag är ledig! Idag bestämde jag mig för att inte ställa någon klocka utan bara sova tills jag vaknar av mig själv! Sagt och gjort och vid strax efter 9 slog jag upp ögonen! Idag har jag i stort sätt inga planer alls utan ska bara vara! Ska försöka slänga upp ett inlägg om helgens reunion med tjejerna!


Upp och hoppa!

Tisdag! Och jag jobbar bara eftermiddag idag! Ställde klockan och pallrade mig iväg till gymet för en omgång! Ska inte ljuga och säga att det var roligt, för det var det verkligen inte. Men skönt i varje fall!
Har svept en kopp kaffe och fixat till fejjan och nu tänkte jag att jag ska ge mig ut på en promenad med Vincent snart!


Time for reunion.

 
Nu är helgen äntligen snart kommen! För ett antal månader sedan började Elin och jag planera en reunion av tjejligan! Vi har inte setts på flera år så det var dags att träffas och prata ifatt oss lite tyckte vi! Alla på bilden utan Hanna och Emelie kommer. Den ena pga jobb och den andra för att hon bor på andra sidan jorden. Tråkigt som tusan men det kommer komma fler tillfällen, det är jag säker på!
Jag längtar supermycket och på fredag är det äntligen dags!

Köpenhamn.

Ett hej från Köpenhamn! Hela familjen är här och bor på hotell för att fira min mamma som fyller 50år! Gårdagen spenderades på Ströget där vi gick i lite butiker och bara strosade runt! Idag har vi spatsera på lite smågator och kollat i små mysiga butiker! Vid lunch satte vi oss på uteserveringen på ett mysigt café och åt en lättare lunch.
Ikväll blir det födelsedagsmiddag för hela slanten!


Min fredag.

Idag har det varit fredag i mitt huvud. Jag ska vara ledig i morgon för vi ska iväg och fira min mammas 50års dag på hemlig destination! Spännande! Så nu har jag en ledig långhelg framför mig! Sån lyx!
Ikväll har Linda varit här och vi har bjudit på tacos! Nu ska jag snart krypa ner i sängen för i morgon blir det till att gå upp tidigt!


Söndag.

Dagarna går. Veckorna går. Och livet rullar på!
Det har varit full rulle på jobbet ett bra tag nu! Idag har vi även varit iväg med salongen och fotograferats. Nu när vi har en nystart med ny lokal och helt ny salong ville vi även ha fina bilder att använda till annonsering, facebooksidan, visitkort och dylikt! Så jag har precis landat i soffan och andas ut! Nu jobbar jag i morgon igen och sedan är det långhelg till helgen för att vi ska iväg och fira min mamma! Så på fredag åker vi mot hemlig destination! Spännande och skönt med lite ledighet!
Nu ska jag snart gå en runda med Vincent innan Niklas kommer hem från gymet! Ikväll ska vi beställa pizza/kebab och svälla i soffan! SÅÅÅ skönt!

RSS 2.0