s u m m e r b r e e z e

När Niklas "tvingade" med mig till H&M så följde jag ju "motvilligt" med. Jag gick därifrån med två styck nya bikinis! En rostfärgad tvinnad historia och en vit med gultrådar. Nu ska bara den där sommaren se till att dyka upp också!

Back where I belong.

En plats jag saknar mycket.

Jag har landat i soffan efter en fullspäckad, men rolig, dag på jobbet. Det är en riktig myskväll här i vår mysiga lägenhet. Tända ljus, kramar och smatter mot rutan. Kan det bli en bättre lugn fredagkväll?
I morgon ska jag upp och jobba och efter det ska jag försöka hitta dom där skorna jag söker och sedan vettni, då blir det stora städdagen i gamla lägenheten. JIPPIII (NOT)

När fyra blir två.

Jag snackar inte om något annat är hålen i mina byxor. Två små hål på vardera sida i skrevet har nu pajjat så mycket att det blivit två helt gigantiska hål i stället. Och när jag säger gigantiska menar jag GIGANTISKA! Jag måste verkligen införskaffa mig lite nya jeans, men det är ju så otroligt tråkigt att köpa eftersom dom har en livslängd på max ett par månader på mina ben. Fattar inte hur jag går.
Dessutom vill jag ha nya skor. Hej, dagens i-landsproblem!
Lite intressant info såhär en torsdagskväll!

Onsdag 25:e Maj

Då har jag äntligen gjort mitt fruktade besök hos tandläkaren, vilket visade sig inte vara så farligt. Det enda är väl att jag tydligen hackar tänder ungefär lika mycket som om jag skulle befinna mig på Antarktis i bikini. Så han babblade om en bettskena (schnyyyggt) som han tycker att jag eventuellt ska ha nattetid. Kul! Haha!
Så nu ska jag strax bege mig till jobbet för en väldigt kort arbetsdag och sedan tror jag allt att Niklas och jag måste till gamla lägenheten och fortsätta röjja! Äntligen snart klara!

The Perfect Party!

Lördagen var verkligen en riktig höjdarkväll! Jag, Linda, Jenny och Madde startade på Tillsammans (nya mysiga stället i Nissan) med middag för att sedan knalla upp till Annen Etage och fixa våra hår. Därefter blev det förfest hos Anna i stan och vid halv 10 befann vi oss på Mårtensson och Perfect Party. Det var som vanligt ett spektakel utan dess like. Jag vann dessvärre inget i år heller, men vad gjorde väl det?! Sedan fortsatte vi kvällen på mårtensson och ja, vad ska man säga. Det var en ganska oväntad kväll! Eller det hände massa konstiga saker som bara gjorde att det blev en sån där toppenkväll man minns! Roliga, galna saker! Försmak på den härliga sommaren 2011?
Kvällen slutade i roliga (läs:dåliga) skämt och tulpanlökar... hahaha

Dagens fråga är ju helt klart...

Vad i hela friden gjorde Josef Fares och Torkel Pettersson på Mårtensson i Halmstad i går?!

Cornelia no.2

I mitt paket från Nelly låg bland annat detta fina halsbandet i silver från Cornelia. Jag har ju haft mitt "mässingsfärgade" i hundra år nu och älskar det lika mycket fortfarande. Och så har jag letat ihjäl mig efter ett snyggt silvrigt halsband, men utan resultat. Så nu slog jag slag i saken och beställde detta och jag är toknöjd!

Hello Saturday!

Sandra och jag på Perfect Party förra året.

I kväll är det dags för Perfect Party igen! Jag har befunnit mig på alla som varit hittills. Och det brukar ju bli en riktig toppenfestkväll, så jag är laddad! Och jag är dessutom ledig i dag! Så jag ska fixa och dona lite hela dagen!
Återkommer kanske under dagen!

Hello There?

Tänkte bara skriva några rader. Sitter på jobbet fortfarande och har en kund som sitter med färg i håret som ska sköljas om en liten stund. Jag jobbar alltså en låååång dag i dag! Men så kan det bli ibland. Sedan ska jag ta partybilen 2.0 hem och åka förbi och se om Nelly.com har börjat leverera små paket direkt i brevlådan (alltså till gamla lägenheten) eller om mitt paket jag beställde bara är allmänt segt! Det borde ha kommit i dag och jag vill ju ha grejerna!
Nu ska jag skölja och sedan klippa! tudelooo

Impulsiv.

Det är händer saker just nu som jag vill slänga mig in i. Men min andra hälft lugnar mig lite så vi kan tänka efter.

Godkväll! Veckan rullar på som vanligt och det innebär också snabbt. Vi försöker åka en runda till gamla lägenheten varje kväll för att tömma det sista småplocket så att vi kan ta ett rejält tag och städa innan nyckeln lämnas vidare. Den dagen kommer en stor sten att falla från mina axlar. Snacka om ångestframkallande att ha det hängande över sig. Jag vill ju liksom bara vara i vår nya fina lägenhet!
Men just nu längtar jag till helgen då det blir bio på fredag med min man och sedan "Perfect Party" på mårtensson på lördag!

I'ts in the picture.

Isla de Holbox, Mexiko. Ett ställe jag längtar tillbaka till...

Jag måste ta kameran och ge mig ut och fotografera lite någon dag. Det var länge sedan nu.

The Weekend

Min fredag ser ni i bilderna ovan. Det finns många anledningar att fira, så det gjorde Niklas och jag med lite bubbel och annat gott! Dessutom var vi hundvakter till världens goaste Åke! En riktig liten sovtuta!
I lördags jobbade jag och sedan blev det lugnt på kvällen och sen har det bara rullat på! I dag har jag ju varit ledig och ränt runt i stan och uträttat lite ärenden!

Partybilen tvåpunktnoll

I går hämtade vi vår nya snygga bil och jag är verkligen kär i den! Ångrar inte en sekund att vi bytte in min gamla partybil mot en splajdans ny!

En händelserik lördag.

Nu sitter jag äntligen här i nya lägenheten! I en soffa och inte på golvet. Vi har fått ganska bra ordning måste jag säga. Lite småplock kvar och ett besök på Ikea/väla i morgon sedan börjar vi nog allt få lite koll på läget.
Och inte nog med det så har vi dessutom hunnit med att skriva kontrakt på en ny bil i dag med...
Yepp, ni läste rätt.
Partybilen är nu ett minne blott och en splajdans ny bil anläder snart. Och det känns sååå skönt, eftersom min bil har varit något jäkla måndagsexemplar som bara har krånglat sedan jag skrev kontrakt på den.

Beslutsamhet.

I morgon rullar flyttlasset från frögatan och det ska bli skönt. Det känns verkligen som att jag kommer trivas i vår nya lägenhet. Det känns så när jag har varit där och grejat i dag i alla fall!
Niklas och jag har även ett beslut vi ska fatta och jag behöver nog sova på saken i natt så vi inte gör något förhastat, även om jag tror att vi redan bestämt oss... Men mer om det nån annan dag!
Godnatt!

Jag ska måla hela världen...

Ja, ni kan säker gissa vad jag gör hela kvällarna - målar och flyttar. Än så länge så har det mest varit målning. Åka direkt från jobbet till lägenheten och målat till 11/halv12 på kvällarna. PUH så jobbigt, men nu börjar det bli ordning där borta. Nu ska vi bara få dit våra möbler också sen känns det nog som vårt hem! Nu ska jag slänga huvud på kudden. I tid för en gång skull dessutom!

It's a big day!

Det är måndagen den 2 maj, jag är ledig, och om några timmar hämtar jag nyckeln till våran nya lägenhet! Den är absolut inget utöver det vanliga, men det är vårt nya slott ändå.
Jag har alltså en fullspäckad dag i dag! Nu på förmiddagen ska jag tvätta och fortsätta packa, sedan när jag hämtat nyckeln åker jag raka vägen bort till lägenheten och börjar maskera lister och dylikt och klär in golvet i papper så vi kan börja måla idag. Alla väggar ska målas vita (oväntat? Haha) och till helgen kommer våra föräldrar och hjälper oss att flytta möblerna. Jag är så spänd över att se lägenheten igen för jag kan ärligt säga att jag inte minns hur den ser ut. Förutom en mörkbrun fondvägg som ska bort bort bort.

Min nya tatuering!

Som ni säkert förstod på inlägget nedan så har jag alltså gjort ännu en tatuering! I fredags var jag på Amigo ink här i Halmstad. Det är samma person som tatuerade mig i Trollhättan förra hösten som har öppnat en studio även i Halmstad. Dom är verkligen grymt duktiga! Även om inte min var det mest komplicerade man kan göra. Han själv beskrev det ungefär som en nysning...haha.
Jag har skrivit "Love" strax ovanför armbågen och jag är verkligen sjukt nöjd med den!
"Något litet, fint och oväntat"
Alltså precis som jag ville ha det!

RSS 2.0