Amanda foureye

I går var jag och skaffade brillor. Ett desperat försök att se lite roligare ut när jag är så tråkig i håret. Jag menar, vad gör man inte för att se en gnutta inspirerande ut. Tjejen på specsavers tyckte jag skulle köpa ett par extrema och ett par som var lite diskretare. Det tyckte inte jag. Ska jag ha brillor så ska jag ha det på riktigt denna gången. Sist köpte jag ett par mesbågar och vi ser ju hur mycket jag har använt dom. Har ni någonsin sett dom? Nej, det var väl det jag trodde.

Jag tänker bara visa det ena paret jag valde för bilder ger ingen rättvis bild av hur dom ser ut på mig. Sådeså.


Dessa tog jag. fast det som är vitt på brillorna på bilden är ljusrosa på mina. Lättansfettans.

slut på semestern

Japp, det var min semester det ja. Nu är jag tillbaka i halmstad efter en fullspäckad långhelg och den har varit uuuuunderbar. Jag har gjort ALLT som stod på min semester-checklista +  massa mer. Så nu är jag redo för jobb i morgon igen. Sedan blir jag ju i och för sig ledig på tisdag igen eftersom jag ska och fixa brillorna då.


Min sedvanliga lisebergs-otur höll i sig även denna gång trots att jag inte varit där på 4 år. Jag vann inte ett piss på dessa jäkla lyckohjulen. Jag har nog någon magnetisk kraft i mig som den känner av. Vad gör jag för fel?

1 dag kvar

sen har jag min semester. Då ska jag:

- Skämma bort mig själv.
- Äta ute.
- Dricka drink.
- Ligga på stranden hela torsdag och inte röra ett finger.
- Gå på after beach.
- Åka till göteborg och glida.
- Shoppa.
- Umgås med syrran.
- Skaffa nya glasögon.
- Åka till liseberg.
- Unna mig lyx.
- Unna mig lite mer lyx.

Alltså, smälla ihop mina vanliga 4 semesterveckor under en långhelg i stället. En utmaning.


Amanda want semester.

Jag gjorde en fuling...

Jajamänsan. Jag stod och kikade i bokningsblocket på salongen i dag och kom underfund med att jag är värd ytterligare en ledig dag efter mitt slitande. Så jag strök mig på torsdag också. Så nu jobbar jag i morgon och på onsdag, sen är jag ledig - LEDIG! Jag trodde aldrig att jag skulle få yttra det ordet under år 2008. Eller aa.. jag jobbar ju på måndag igen men ändå. Det är rena rama semestern för mig. Wopido!

I går såg jag svampbob fyrkant i stan. Så ful
Nej men sedärja

Uppdatering av mitt liv eftersom jag är kass på det här i dessa jobbtider:

- Den fula röda väggen är så borta den kan bli och just nu pryder en svart tapet med silvriga blommor väggen.
- Jag jobbar och står i som en annan dåre.
- Mitt företag går prima.
- Niklas och jag trivs som fiskar i vatten i våran lya.
- Vi har en inneboende som heter Johnsson.
- I torsdags var nästan hela tjejligan samlad. Bara emelié och liza som saknades.
- Jag har fortfarande inte haft någon semester. Men till helgen åker jag och niklas till min syster i göteborg och jag har aldrig längtat mer.
- Jag ska börja göra smycken igen.
- Jag hinner inte med att göra hälften av allt jag vill hinna på min fritid. Och inte heller träffa hälften av alla människor jag vill träffa.
-OCH vecka 36 (tror jag det var) bär det av mot mellansverige. För jag hoppas ni var lika seriösa som jag var under gårdagens planeringar tjejer?Dom är tillbaka

Ja men titta vad jag precis hittade!

Nytt Album ute 13:e Augusti! Lycka!
Jag känner lukten av konsert...

min senaste idé heter...

...ÖPPEN SPIS!
Oh Yes, ni hörde rätt. Glöm allt jag sagt om en byrå. Här ska inte in någon byrå. Pricken över i:et i vårt tv rum heter Spis, Öppen spis. Och nu tänker ni att jag är knäpp i huvudet som tror att jag kan montera in en skorsten rakt igenom lägenheten hos stackaren som bor över oss. Nej nej, jag har hitat en som inte kräver sånt tjaffs.
Fetingsnygg och JAG VILL HA. Och den här gången vill Niklas också det (och inte som sagan med akvariet som ni säkert minns).


Abuuu

Just nu känner jag för att:

1. Ha semester för bövelen.
2. Åka till ett varmt land och ligga och glassa vid en pool och dricka drinkar.
3. Tapetsera över våran fula röda vägg.
4. ha en myskväll med niklas och smäcka i mig 5 kilo godis och 10 påsar chips.
5. Varför inte renovera hela lägenheten? Fortfarande saker jag stör mig på.
6. umgås med mina kära vänner som jag saknar för mycket.
7. Parta loss så in i bomben och slippa tänka tanken "Nej, jag ska jobba i mon".
8. Åka ut till mamma och pappa och äta fisk.
9. Klippa av mig mitt hår.
10. Gå på en konsert

bläää

"en fot hittad i Tylösand"

Men den mest blåsta kommentaren som jag någonsin varit med om var det aftonbladet hade skrivit. "Vi har förgäves försökt få tag i Per Gessle för en kommentar". Och VAD skulle han ha att säga om saken? Oj det måste vara min fot. Herrejisses ibland börjar jag undra.

Tysklandsresan gick bra. Även färjskrället gungade som ja jag vet inte vad.


deutch

ja jag har en riktig glidarvecka nu om man jämför med övriga veckor då jag slitit häcken av mig på jobbet. I går Båstad, i morgon tyskland. Ytterligare ett land att lägga till på min grymma lista över besökta länder(går att räkna på en hand), Danmark, Norge, England och Spanien. Tjoho för mig.

Dock är det första gången på flera år som jag ska möta min rädsla: Åka färja!


Oh yes

Jag har börjat fundera. Och jag tror lättans fettans att jag ska införskaffa mig en snyggingmoppe enligt nedan. Jag ska bara räkna efter vilket jag tjänar mest på, busskort till jobbet eller köra moppe.
Så jeffla grym kommer jag vara!


I vit eller rosa.

Nu blir det båstad och kolla på tennis tjoho!

det är något som saknas

Nu har jag gått runt i lägenheten i några veckor och stört mig på något. Jag har inte vetat riktig vad det är som känns fel här inne men så slog det mig, Det är något som saknas! Så i dag åkte jag och niklas och köpte tapeter och börjat med inhandlingslista på vad som ska köpas. Byrå, fåtölj och småplock är några av dessa punkter. Dags att ta tag i saker och ting och få färdigt här! 


Byrån


Soffbord


Och fåtölj i samma som min soffa


semester...

...men inte för mig. Jo i morgon. Då hade jag planerat att lägga mig på stranden och inte röra mig därifrån förens solen går ner. Dock ska det tydligen bli dåligt i mon. Typiskt min tur va?

På måndag blir det båstad och tennis!

Jag har en fråga

jo dom som känner mig vet ju om problemet: Min spindelskräck. Och nu har jag en liten fråga. Om man dammsuger upp en spindel(jag vågar ju givetvis inte döda den med papper), dör spindeln då eller kan det krypa ur dammsugaren igen? Jag är skräckslagen.

(Här hade jag kunnat lägga upp en bild på en spindel nu för att göra det hela lite roligare, men det finns ingen chans i världen att jag skulle göra det.)

Det sägs...

...att det är party ikväll. Såklart!

Inga ragator i dag inte. PUH!

skitdag

jag har haft en skitdag i dag. minst sagt. sådär när man bara vill stänga av fönen och slänga den i kundens huvud och gå därifrån. du valde helt rätt dag att komma hit på emelié. hade inte du varit här hade jag antagligen luggit och bölat hela kvällen.

jag är så svag för sånt.

i morgon ska jag dränka min sorg. i morgon blir det party.

RSS 2.0