framåt

I går vaccinerade Niklasen och jag oss. Och jag är så töntig så jag tror jag dör. Jag var så nervös innan och sen när sputf*nskapet väl är taget så får jag världens "jag-svimmar-känslor" Den kändes ju inte ens liksom?! Nu är den bara två kvar och nästa tas om en månad. Då har jag tvingat Niklas att han måste intala mig att det inte var någon fara när jag tog första så jag inte behöver vara nervös. Herregud, jag är som en femåring!

MEN, det positiva är att vi närmar oss(om så med myrsteg, läs; om 5 månader) Mexikoooooo!


Har du vad som krävs?

Jag fick brev från försvarsmakten häromdagen. Dom sökte soldater och sjömän eller vad det var. "Har du vad som krävs? Vik ihop pappret rätt så du får fram koden och logga in med den på..." stod det på.
Jag ser inte ut som en raketforskare direkt...
off we go

Med sushi i magen och törstig så jag skulle kunna dricka en ocean(tack vare all soja jag smäller i mig när jag äter sushi) begav jag mig hemåt med Emelie i sällskap. Mission: Rensa garderob! Emelie fick följa med så jag inte kunde komma med dåliga ursäkter varför vissa plagg ska behållas. Hon var hård men rättvis (haha) och nu ligger en påse med skänka-bort-kläder och en hög med fina grejer som ska upp på tradera/kolla om någon annan vänlig själ vill köpa(hallååå, familjen?!) och resten hängdes vackert in i garderoben igen!
Nu ska jag fortsätta beta av mina post-it lappar!


tisdag

Idag är det inte dåligt skumt väder ute. Ena stunden skiner solen och andra stunden är det helgrått och tokregnar.
Det går framåt med mina post-it lappar, men nu ska jag in till stan och äta sushi, sedan ska jag hem och ta tag i den där garderoben som ska rensas! Storrensas! Jag har så mycket grejer som jag behåller "bara för att" men som jag ändå aldrig använder! ALLT sånt ska bort! Bort bort bort!
min dag i post-it:sTvå lediga dagar.
Men jag är en sån person som, när jag är ledig, är väldigt dålig på att ta tag i saker. Eller jag glömmer bort hälften och orkar inte ta tag i den andra hälften. Men det är det ändring på. Nu har jag satt upp ett gäng post-it lappar på hyllan ovanför tv:n med grejer som ska göras under dessa två lediga dagar. Minst 3 stycken ska göras i dag och de andra 4 i morgon. Så nu kommer jag inte undan. Dom sitter där och lyser sådär jobbigt illgula så jag bara längtar efter att börja riva ner dom en efter en när sakerna som står på har gjorts!


pippi-lotta

Härom veckan införskaffade jag ett par skor för hösten, vintern, våren. I vintras när jag var i Stockholm letade jag mig halft fördärvad efter ett par pippiskor utan resultat. Men förra veckan sprang jag på dom perfekta och kunde såklart inte släppa dom. Dom ska jag ha till båda jeans, tunna svarta strumpbyxor, leggins och barbent! Inte för grova och inte för nätta och lite lätt fodrade.


go nature

Så var det det där med dom där målade pinnarna som ni säkert inte fattade ett skit av.
I måndags när jag var ledig så var Linda och jag ute på en promenad på Galgberget. Dom hade röjt bort massa träd och grejer så det var fullt med grenar överallt, så jag tänkte att några grenar och lite färg skulle göra susen i min stora vas som hittills bara har innehållit två tråkiga plastblommor som stått där sedan tidernas begynnelse. Jag blockade en bunt, tog hem och gick lös med det vita målarfärgen. Resultatet? Sketasnyggt enligt mig i alla fall! Med bara lite grenar liksom!
Augusti Arton

Jag tänkte skrivit några rader till er men jag har inget intressant att berätta just nu känns det som.
Någon dag ska ni däremot få se mina målade pinnar, men dom är inte fotade ännu!Kärlek


smögen

Sedärja! Nu var jag på plats vid datorn igen! Min semester är inte slut ännu! Det känns som om den har hållt på hur länge som helst!
Det började i alla fall med att Linda och jag körde upp till Göteborg i söndags för Liseberg! Det regnade men vad gjorde väl det?! Vi upptäckte dock att den inte var en bra idé att åka Jukebox precis efter maten. Eller så var det inte maten som var problemet utan snarare att vi börjar bli för gamla. Först skrattar vi hysteriskt, sedan inser vi båda att vi börjar må lite illa, sedan är det inte kul längre och vi tycker karusellen har hållt på lite för länge. Sedan åkte vi inget mer som snurrar mycket...

På måndagen kom Malin upp och vi begav oss mot Smögen där solen sken! Det första vi stöter på är dock boendeproblem. Kärringen(förlåt) hade förvirrat sig ordentligt så där stod vi med en bil och utan sovplats. Förmedlingen fixade det dock och vi fick ett bättre boende. Då kom nästa bekymmer, att jag höll på att dö. Jo det är sant. Jag höll på att köra med bilen ut för ett stup. Och jag menar det verkligen. Min räddning var att lägga i handbromsen, hitta dragläge och sedan släppa handbromsen. Annars hade jag dött för bilen bara rullade och slirade i gruset. Men jag överlevde.
Sedan hade vi en trevlig kväll tills vi kom hem och hittar två FETA spindlar i lägenheten. Stora som hus. Jag ryser av bara tanken. Linda lyckades dock döda dom.

Tisdagen bestod av solande, krabbfiske och mys tills kvällen kom och vi fixade oss för galej. Vi trodde att det skulle bli vi och 10 pers på Somewear gives u Kuddrummet på Lagergrens avslutning. Men ack så fel vi hade! Där var röj som hette duga vill jag lova! Vi dansade konstant i timmar till den GRYMMA musiken. Borde ta dom till Halmstad snarast tycker jag allt! Mot slutet var hela golvet knökat och alla dansade. Till och med alla bartenders stod och öste! Ja, ni fattar.

Onsdagen begav vi oss hemåt. Det spöregnade och var inte kul. Men vi hade haft en toppensemetser ändå!


Underbara dagar

Goddagens på er! Har precis kommit hem från min lilla tripp. Jag har haft 4 helt fantastiska dagar borta, en i Göteborg på Liseberg och tre i Smögen! Så mycket avkoppling, skratt, promenader, miljöer, party, ALLT! Jag ska berätta mer i morgon för nu ska jag umgås med min Niklas som jag varit ifrån.
one.day.left

En jobbdag kvar sedan så har jag semesteeeer! Wopidoo! En vecka som jag först hade panik över att jag inte visste vad tusan jag skulle hitta på, som sedan blev knökfull med grymt roliga aktiviteter! I morgon ska jag på födelsedagsfirande/kräftskiva hos min vän Emelie, sedan på söndag åker Linda och jag upp till Göteborg för att gå på Liseberg och så sover vi över där till Måndagen. Då kommer Malin upp och vi fortsätter med partybilen till Smögen för att tillbringa 3 dagar där! Hem igen och om Niklas är ledig så blir det Hallands väderö någon dag och på helgen där blir det antagligen födelsedagsfirande igen. Skulle jag hinna andas också eller vad sa vi?


kitten.

Plötsligt händer det. Eller? Jag har heeeelt snöat in på att skaffa en liten kattunge. Say WHAT?! Jag tycker inte ens om katter. Jag TÅL inte katter! Jag fattar inte vad som har hänt. Niklas har väl manipulerat mig så mycket att jag blivit sugen ändå. Han är en kattmänniska. Jag har bara haft en kanin och en ödla som husdjur (ödlan lever förresten fortfarande. Den står i vårt sovrum och lever på alldeles för mycket övertid. Adoptera den någon? Ni får den!!! Jag kan betala mat för ett år framöver!).
Allt hände i går när jag satt på bussen och det kom in ett par med en antagligen precis hämtad kattunge. Så sjuuuuukt söt så jag dör. Och jag vet, dom är inte små för alltid. Men då drömde jag mig bort. Och så börjar Niklas med sin manipulation så fort jag nämnde att det var en söt katt. In på blocket vettni och fram med den sötaste lille kissen och så tittar han på mig och säger: "Tänk när du kommer hem från jobbet och den sitter i hörnet och väntar på dig". Ja herregud, jag smälter ju som smör på solen.
Så nu ska vi göra ett kattest där jag får umgås med en katt en hel dag och se vad som händer. Allergisk reaktion eller ej, det får vi se...


 Heeeej Amanda. Kom och ta mig! Jag vill bo hos dig!


RSS 2.0