Another One.

Ännu ett bildlöst inlägg. Jag ska bättra mig, jag lovar. Men nu hinns det inte för nu ska jag mysa ner mig i soffan med min man efter ännu en vecka själv när han varit i Köpenhamn och jobbat. Idol, rödvin och tända ljus!

Onsdag 28/9

Sitter och äter mumsig wok med Linda.
Snart blir det idol och i ugnen står en äppelpaj som vi slängt ihop! Man måste ju lyxa till det en onsdag liksom!


Body Balance.

Denna kvällen har jag ägnat åt träning. Jag kom hem från jobbet, svidade om snabbt som sjutton och sprang över vägen till Sats. Rubriken avslöjar vad för träning jag utövade. Jag känner att body balance och afrodans är mina favoriter hittills. Bodypump går jag på bara för att jag "måste". Men den inställningen ändras säkert så fort jag får upp lite styrka och benen inte darrar som asplöv redan efter uppvärmningen.

Testing testing

Blogg.se har tydligen släppt en app (som jag såklart sitter och knappar i nu), så detta är helt enkelt ett test för att se om den funkar.


Up and away!

Apuuuh, jag har precis landat i soffan och krängt kvällens middag bestående av sill, potatis, gräddfil och gräslök. Jag har hittat sill the one and only - Vitlökssill! Jag tycker egentligen inte om sill men har sedan en tid tillbaka bestämt att jag ska tycka om det så jag äter det och ser glad ut. Men vitlökssill, varför har jag inte testat det innan liksom?
Jaja, det blev bara mellanlandning i soffan för nu ska jag ut i regnet och handla då jag insåg att jag varken har bröd eller knäckebröd hemma!

With Love.

I går bestämde Linda och jag oss för att gå ut i sista stund. Och det visade sig bli lyckad kväll med dans på Gastons! Riktigt roligt! Och eftersom detta med största sannolikhet var den sista partykvällen på ett antal helger framöver kändes det kul att det blev lyckat!
När vi gick hem i natt upptäckte vi dock att något kötthuvud (ursäkta ordvalet) hade kunnat orsaka en allvarlig olycka. Precis bredvid gångvägen genom Picassoparken upptäcket vi nämligen ett jättestort hål, som visade sig vara en brunn utan lock. Jag kollade mig omkring och upptäckte att kötthuvudet ifråga hade slängt varningskonen i buskarna. Smart drag liksom. Skitkul om någon hade trillat ner där i fyllan och villan. Så jag, hjälten, kravlade in i buskarna och släpade upp konen och ställde den över hålet igen. Så det är mig ni ska tacka för att ni inte trillade ner i ett svart hål i natt!
Nog pladdrat och vidare till rubriken. Denna dagen spenderar jag med min kärlek som varit i Köpenhamn och jobbat hela veckan.

Tisdag 20/9

Jag är trött, trött, trött. Vid 21.00 trillade jag in genom dörren efter att ha jobbar länge ikväll. Dessutom kommer dom äntligen och fixar vårat badrumsgolv i morgon så jag får gå upp en halvtimma tidigare för att förhindra att hantverkaren får se vraket Amanda nyvaken på morgonen. Så nu är det dags för mig att pallra mig i säng!

Lucky no.4

Äntligen! Saker jag har väntat på länge börjar äntligen gå i lås. Ni lär få veta, men ni får vänta några veckor...

Måndag 19/9

Goddagens! Jag är tillbaka i Halmstad igen efter en härlig helg i Malmö med Niklas och min familj. Vi har bott på hotell och svällt. Eller ja, min syster fick för sig att hon skulle ta hissen upp till 20:e våningen och träna på gymet. Men det var ju hon det. Jag och mamma slängde oss i en säng och tittade på reprisen av idol och käkade godis och drack vin i stället. Och Niklas och pappa satte sig på en pub och kollade på fotboll och drack öl. På kvällarna var vi på underbara restauranger och åt god mat. Firade pappas födelsedag. Annars inget speciellt faktist. Väldigt skönt!

Länge lever sommaren, den som kom och gick igen. Snabbare än någonsin förut.

West coast house festival
West coast house festival
West coast house festival
En härlig sommarkväll
En härlig sommarkväll
En annan härlig sommarkväll med Linda på Tillsammans
Inflyttningsfest
Inflyttningsfest
Inflyttningsfest
Midsommarafton
Midsommarafton
Midsommarafton
Midsommarafton
Club monday (Kolla in mitt hår!!!)
En fin sommarkväll
En fin sommarkväll
Smögen
Smögen - Hey nah neh nah såklart!!!
Smögen
Smögen
Smögen -  Lagergrens! Fråga mig inte vart datumen kommer ifrån.
Smögen
Smögen
Smögen
Smögen
Smögen
Smögen
Smögen
Smögen
Smögen
Smögen
Smögen
Grillkväll!
Grillkväll
Grillkväll
Grillkväll
Grillkväll
Grillkväll
Sushi och konsert i sanddynorna
Sushi och konsert i sanddynorna
Sushi och konsert i sanddynorna - Halloumi i mina brillor liksom.
Hos syster i Göteborg
Hos syster i Göteborg
Hos syster i Göteborg
Hos syster i Göteborg
Hos syster i Göteborg
Hos syster i Göteborg
Hos syster i Göteborg - 5-kamp på liseberg
Hos syster i Göteborg
Hos syster i Göteborg
Kräftskiva/kalas för Emelie
Kräfskiva/kalas för Emelie
Göteborg med dessa brudarna för partaj på Port du soleil
Göteborg - Dom åkte atmosfear, jag höll väskorna...
Göteborg
Världens bästa sommar! Det är sjukt hur snabbt det gått och hur mycket man faktist gjort nu när man kollar igenom bilderna!

Tisdag 13/9

Idag har jag börjat dagen med ett möte med en personlig tränare på SATS och snart ska jag bege mig till jobbet. Skönt med lite "sovmorgon" när jag ska jobba länge ikväll.
Sedan är det inte många dagar kvar på denna arbetsveckan. Vi ska nämligen iväg i helgen och fira min pappa som fyller 50år! Att jag längtar efter en helg på hotell, goda middagar och mys med hela familjen eller?! Och hotellfrukost! Mums!

Söndag 11/9

Goddagens!
Idag har jag en olustig känsla. Man går liksom bara och väntar på att "något ska hända". Det är tio år sedan världen skakades av terroristdåden i USA och även om jag tror att i dag skulle vara sämsta dagen på hela året att utföra ytterligare ett terrordåd, eftersom det antagligen är väldigt bevakat överallt idag, så är man ändå på helspänn. Konstigt.
Nåja, i går vankades det lite festligheter och även om vi hade kul ett tag så känns det som att hela Halmstad har gått i ide efter sommaren. Men det kommer väl igång snart igen hoppas jag.
Det blev i vilket fall ganska "tidig" hemgång (klockan 2).
Om någon timma ska jag iväg och träna afrodans! Tudeloo!

Let's go!

Precis som förra lördagen startade vi med en hemmakväll som sedan alltmer övergår i partysug och utgång. Fast denna lördagen är inte jag sjuk och Linda har ingen huvudvärk. Vi får väl se vart kvällen bär av.

En dag senare...

...får jag sova på soffan. Och Niklas på golvet. Sängen är såld och hämtad. Det positiva är att det är en enorm möbel mindre i vårt vardagsrum. I morgon är vi klara med väggarna i sovrummet så då kan vi börja ställa in alla andra grejer i alla fall, och sedan kommer sängen som sagt på söndag. GÖTT!
Nu ska jag sova för i morgon ska jag jobba några timmar!

K A O S !

Välkomna in i vårt vardagsrum! Gaaaah, jag blir typ galen! Vi är mitt i ett sängbyte och ommålning av sovrum, vilket innebär att vårt sovrum har fått flytta ut i vårt vardagsrum. Så just nu sitter jag i sängen i vardagsrummet. Förhoppningvis får vi sålt sängen med sängstomme och sängbord i dag, så då blir vi av med det i alla fall. Då är ju dock problemet att vi inte har någon säng att sova i till på söndag när mamma och pappa kommer hit och hjälper oss att hämta vår nya dubbelsäng. En får sova i soffan och en på madrass på golvet helt enkelt. Myspys!

Kräftskiva 2

Förra helgen var vi ju hemma i Småland hos Niklas föräldrar på kräftskiva med dom och Niklas syskon+respektive. Vi hade tävlingar, spelade "minigolf" och hade kräftskiva. Det var en härlig och trevlig dag helt enkelt. Sen att bilderna kommer upp en och en halv vecka senare är ju en annan femma. Men bättre sent än aldrig som man säger!

Tisdagsfika!

Ikväll skulle jag tränat mitt andra pass body balance, men min förkylning har inte gett med sig ännu så jag får avvakta någon dag till innan jag sätter igång!
Istället gick jag på tisdagfika och träffade mina härliga vänner!
Hela min vecka består av jobb. Och på kvällarna kommer vi börja med make-over på sovrummet! Jag ska nog börja redan ikväll eftersom det tydligen är fotboll så jag får visst inte kolla på idol.

Just because I'm losing, doesn't mean I'm lost.


lost & found . lost & found

Idag hittade jag äntligen mitt försvunna läppglans! Jag köpte detta i början av sommaren och gillade verkligen det. Så var jag på club monday och lyckades såklart tappa det. Så jag köpte ett nytt precis innan vi åkte till Smögen.
När jag kom hem från Smögen så hittade jag det inte...igen...
Och då gav jag liksom upp och kände inte att det var värt pengarna att gå och köpa ytterligare ett.
Så i dag kom jag på att jag skulle kolla i en väska som jag inte visste om jag hade kollat igenom ännu. Och där! Finally! Jag hittade det!

Måndag 5/9

Goodmorning! Regnet bara öser ner ute men det gör mig ingenting utan gör snarare bara min lediga dag ännu mysigare. Frukost och tända ljus. Jag har dessutom redan varit inne på face&body på massage så nu ska jag bara slappa hela dagen. Ja, jag ska ju försöka börja lite med det där sovrummet också (jag haaaatar att måla!!!), men det får vänta någon timma.

Söndag 4/9

Eftersom en del i vår höstplanering inte går alls som vi tänkt oss har vi fått lägga tid och energi på en annan del så länge i stället, nämligen lite fixning här hemma. Ovan ser ni bordet som Niklas slitit som ett djur med i dag. Såhär ser det ut just nu men hur slutresultatet blir får vi som sagt se. Dessutom har vi varit och beställt en ny säng idag. Och i går var vi och köpte färg och doningar till att måla om vårt sovrum. Produktiv helg!

Mynta.

Det är lite kul, för när Linda och jag drack mojitos i början av sommaren (antingen innan WCHF eller inflyttningfesten?) så hade Linda med sig några kvistar med mynta som hon klippt av från sin myntaplanta. När jag hittade de överklivna kvistarna dagen efter kändes det som att dom inte hade dött ännu så jag satte dom i ett litet glas. Nu ser dom dom ut såhär. Dom har bildat sig ett eget litet liv helt enkelt och avancerat till en liten glasburk.

SJUK.

Åååå vad jag hatar att vara förkyld! Hela veckan har jag gått och varit laddad inför att gå ut i kväll! Och nu skriker kroppen typ NOOOOOOOO medan hjärnan skriker JAAAAAAAA. Jag vet inte riktigt vilken del jag ska lyssna på. Det får vi se helt enkelt.

Say What?!

Jaha, som ett brev på posten. Jag ligger i soffan med lätt halsont, nyser konstant och en näsa som rinner. Varför just nu liksom? Vi får hålla tummarna att jag sover bort det helt enkelt!

RSS 2.0