Helgen.

Så var det söndag! Igår jobbade jag ett par timmar och sedan var jag på Face&body på smyginvigning på deras nya cityspa! jisses så fint där var! Stort lycka till, Elin och Cissi! Jag tror det kommer bli hur bra som helst!
därefter fick vi finbesök i slottet i form av Sandra och Viktor! Och så var Tobias här också, inte att förglömma! Vi fikade och satt och snackade en massa! 
Sedan tillbringade jag, Niklas och Vincent kvällen i soffan framför pluras kök!
 
Idag har jag varit på jobbet och haft lite egen hårvård. Sååå skönt att få fixat färgen och kapa en bra bit på topparna!
När jag kom hem tog Niklas och jag bilen till Ön där vi tog en promenad med Vincent! härligt att få andas lite skogsluft, och Vincent passade på att hoppa i sjön och ta ett dopp...
 
Nu ska vi ta söndagkväll och tända lite ljus och lyssna på smattret mot rutan och se en film eller något! 

För 1år sedan...

...var vi på kenneln utanför Älmhult för första gången och kollade på den här lille skrutten. Idag är han nästan 12 kilo tyngre...


FRESH LINEN.

Två nya doftljus införskaffade. Detta heter fresh linen och doftar nytvättat. Fräscht och gott!


Måndag.

Det är måndag och ny vecka. Idag är egentligen min lediga dag eftersom jag jobbade i lördags, men eftersom jag nyss hade semester så försöker jag ta igen lite så idag jobbar jag halvdag. Men först ska jag in på massage om en timme!
Helgen har varit lugn! Jobbade som sagt i lördags så fredagen innebar myskväll med Niklas och Vincent. Lördagskvällen spenderades hos min kompis Madde där det blev ost och vin kväll med ett härligt gäng tjejer.
Söndagen fortsatte i det lugna tempot. Lång sovmorgon och efter frukosten hoppade Niklas och jag i bekväma kläder och körde ut till Ön och promenerade runt sjön med Vincent i löplina så han fick springa lite fritt.
Sedan åkte vi hem och jag bytte om och följde med Linda och tittade på en kull söta fransk bulldog valpar!
På kvällen blev det först rensning i våra stora garderober och sedan mys i soffan med Beck på tv:n!

PUH, så, där har ni min helg!


Men hej jetlag!

Okej, jag är nog med om min värsta jetlag någonsin efter en hemkomst. Igår låg jag vaken till efter halv 1 någon gång. Kunde verkligen inte somna och var inte det minsta trött. Och så vaknar jag på morgonen som ett vrak och känner mig fortfarande som ett! Hoppas bara att jag kan somna ikväll!
Idag var jag tillbaka på jobbet igen! Roligt efter lite mer än en veckas ledighet! Det är mycket som händer på salongen framöver eftersom att vi ska byta lokal. Spännande spännande!
Nehe, nu ska jag snart hoppa i träningskläderna och dra till gymet!


New York shopping!



Det råkade bli en hel del shopping och jag orkar inte visa bilder på allt. Ni får nöja er med de två bilderna jag la upp på instagram! Skorna är helt fantastiskt snygga tycker jag och bilden under tog jag när jag införde shoppingstopp...meeeeen det tillkom fler grejer efter kortet togs också! Haha! 
Skor, jeans, byxor, basplagg, festplagg, smycken, jacka, väska, underkläder, smink. Ja det blir en liten lista!

New York, del 2


Vi letade upp ett gluenfritt bageri
 

Där jag köpte min livs första panini. Även en brownie och en mini-cupcake fick hänga med
 

Becca gick till Magnolia bakery
 

Och köpte en av deras berömda cupcake
 

Sedan strosade vi runt i central park
 

 

 

 

Sköldpaddor och änder på samma sten
 

 

Ännu mer pinkberry såklart
 

Och sista måltiden i New York bestod av Shake Shack
 

Shake Shack
 


Den här gången bodde jag lite längre ner på Manhattan än förra gången. Senast bodde vi ju i Midtown, men nu mer ner mot Soho. Det är en väldigt mysig del tycker jag och nära till ett stort utbud av roliga butiker och bra restauranger.
En av dagarna bestämde vi oss för att åka upp till Central Park och bara hänga där i några timmar. Vi letade upp ett glutenfritt bageri som min syster hade hittat på nätet. Där fanns verkligen hur mycket som helst och jag hade lätt kunnat köpa med mig hela sortimentet. Men så roligt skulle vi inte ha utan jag nöjde mig med panini, en mini-cupcake och en brownie. Becca köpte också med sig lunch och fika, och så tog vi tunnelbanan upp till central park där vi först åt och sedan strosade runt!
Sista dagen åt vi veckans andra lunch på Shake Shack. Hamburgerhaket i Madison Square Park! Jag var bara tvungen att smaka deras Cheesefries! Mums! De har även tokgod lemonad och milkshake!

New York, Del 1

Framme i vår mysiga lägenhet
 

Mitt hem för veckan
 

Första dagens promenad i staden
 

Pinkberry såklart.
 

Rebecca på Union Square
 

Vi åt på mysig grekisk restaurang
 

Rebecca med flatiron building i bakgrunden
 

Och jag med Empire state building
 

Mysiga kvarter på väg till The Highline
 

Utsikter från The Highline
 

Promenadstråk längs den gamla tågrälsen
 

Fin väggkonst
 

Iced vanilla latte, behövlig törstsläckare i värmen.
 

Time Square dagtid
 

Flatiron, 5th aveue, Broadway
 

Grillad majs på Café Habana.
 

Mums
 

Time Square kvällstid.
 

 

 

Rebecca på The View
 

Mexikask mat på Tacombi, där maten lagas i gamla folkvagnsbussar
 

Tacos i alla dess former. Med glutenfria totillas dessutom.
 

Tacombi

Denna gången bestod min resa till New York inte av så mycket turistattraktioner och sightseeing som senast, utan vårt mål var att åka dit och bara vara. Göra vad vi kände för. Sagt och gjort. Vi gick runt och shoppade, stannade och åt lunch på något trevligt ställe, satte oss och drack kaffe när vi kände för det, gick i lite mer butiker och gick till restauranger på kvällarna som vi (läs Becca) hade letat upp i förväg. En dag tog vi oss till The Highline, en nedlagd tågräls som liksom är upphöjd på en bana, där dom har anlagt en massa träd och buskar och gjort lite parkliknande. Väldigt fint och mysigt att strosa längs. På vägen dit fick vi dessutom gå igenom lite områden på Manhattan som inte jag hade besökt tidigare.
Givetvis var vi på Time square och kände känslan att stå där brand alla reklamskyltar. När vi ändå var där besökte vi The View, en bar som ligger högst upp i ett hotell där man har fin utsikt över hela Manhattan. Baren snurrar dessutom runt så man får se runtom överallt. 

Hemma igen!

Igår landade jag i Sverige igen. Kyla, en grå himmel och regn mötte mig på stationen i Halmstad när jag kom med tåget. Lite skillnad mot de 25-30 grader och sol med växlande molnighet som jag lämnade i New York. Men allt har sin charm och jag gillar hösten också!
Vi har haft en kanonvecka på Manhattan och verkligen bara slappat, shoppat och glidit runt. Jag är ledig idag också så jag tänkte att jag ska slänga ihop ett inlägg med lite bilder!
 

I'm in New York.

Befinner mig i ett stekhett New York. Idag har det varit typ 30 grader varmt och sol! Vi shoppar, glider runt på Manhattan, tittar på folk, äter pinkberry, äter god mat och allmänt bara slappar. Skönt! Det känns dock i benen att man är här. Herregud vad man travar. Träningsverk, check!
Vi lyckades pricka in att åka hit mitt under modeveckan så det är mycket överallt kring det! Igår var det Fashions night out med massa event och grejer. Då gick vi en sväng och kollade och satte oss sedan på en mysig restaurang och tog en drink!
Vi har några dagar kvar här och dom ska vi njuta av till tusen!
Så, det var en liten uppdatering från mig! Hej så länge!


I'm Off!

Måndag 3:e september. Det har varit mycket den senaste tiden och jag har helt enkelt inte haft tid att sitta vid datorn alls. Senast jag satt här var den dagen när jag skulle springa midnattsloppet. Och det gick bra. Jag hade som sagt löptränat 3 gånger under detta året så mitt mål var att springa 3 km, för det är det jag har orkat på galgberget... Haha, och sedan gå och bara jogga ibland de resterande 7 kilometrarna. MEN, hör och häpna, jag sprang 7 km och sedan gick upp för monsterbacken som var där. Och sedan sprang jag den sista biten efter backen också. 1.06 gick jag i mål på. Mitt mål var 1.30... haha! 
 
Sedan då? Vad har mer hänt? Jag har jobbat massor och åter massor. I lördags var min sista arbetsdag innan  ledighet och då hade jag en bruduppsättning. 
Nu har jag semester och i morgonbitti lyfter planet mot New York där jag ska vara med min syster i en vecka! Det ska bli så sjukt kul att komma iväg lite!
Så, på återseende för hoppningsvis när jag är i New York och annars när jag kommer hem. Nu ska jag packa ner det sista innan jag sätter mig på bussen till Göteborg!
Tudelooo!
 

RSS 2.0