Life.

De senaste dagarna har varit konstiga och omtumlande. I torsdags fyllde jag 24 år och skulle hem efter jobbet och fira min födelsedag med sambo och vänner. I stället möts jag av ett samtal från mina föräldrar som berättar att min älskade morfar hade tagit sitt sista andetag.
Jag har aldrig tidigare haft någon i min närhet som gått bort så det blev en stor chock.
Nu, ett par dagar senare, har man fått börja se saker från det positiva istället. Han var gammal och orkade inte mer. Det är ju livets gång, hur jobbigt det än är.
Nu är han i himlen, min älskade morfar.


Födelsedagspresent.

Det är ju så att jag blir ett år äldre och visare på torsdag så i helgen fick jag en födelsedagspresent från min syster. Paketet innehöll en "take away"-mugg från sagaform och LEGO pirates of the caribbean till mitt Nintendo Wii! Gissa vad jag gör i skrivande stund?


Söndag.

Gårdagen blev inte särskilt hektisk. Vi gjorde oss i ordning och gick in till stan där vi köpte godis på 4-gott (SJUKT mycket godis och SJUKT gott godis), sedan var tanken att vi skulle satt oss på en uteservering och fikat men det var så grymt kallt att det inte kändes aktuellt när vi väl var där! Så vi tog bussen tillbaka igen och slappade i soffan och slötittade på tv. På kvällen lagade min syster supergod grekisk mat och så kom Niklas syster förbi. Vi åt mat, kollade på Jurassic Park 2 och 3, och åt efterrätt bestående av marängsviss med hemmagjord chokladsås!

Nu ska vi snart bege oss mot Halmstad igen. Tänkte stanna till på Ikea och köpa lite ljus och dylikt!


Woke up in Gothenburg.

Slog upp ögonen denna lördagen och kom på att vi är i Göteborg. Skönt! Vincent ligger på min mage och sover, syrran har börjat dona ute i köket hör jag och Niklas sover fortfarande.
Vaknade upp från helt vanlig dröm där jag och massa av mina vänner var hemma i mina föräldrars hus och jag skulle ha födelsedagsfest, som invigdes med race nerför deras källartrappa som var inklädda plast och såpa. På oss hade vi varsin onepiece för att få bättre glid tydligen (?). Därefter skulle jag blanda mojitos tydligen, men insåg att vi inte hade mynta. Och någon stod och kokade sockerlag, fast med jordgubbar i.
Ja ni hör ju, en helt vanlig dröm i mitt huvud. Jag har drömt mycket de senaste nätterna som jag kommer ihåg. Måste ha haft brist på festande de senaste månaderna eller något för är dom inte som drömmarna ovan så har de innehållit att jag träffar tiesto och Mikael weermets på Mårtensons i Halmstad eller att jag åker båt med swedish house mafia.
Haha!

Nog om mina drömmar. I dag ska vi inte göra något speciellt utan bara slappa! Fika på stan och laga god mat!


Onsdag.

Godkväll i stugorna! Så har halva veckan gått. Själv jobbar jag bara i morgon och halva fredag med, sen går jag på helg! Niklas, Vincent och jag ska ratta partybilen mot Göteborg för att hälsa på syrran! Ska bli härligt!
Veckan har inte bestått av så mycket spännande. Jobbat hela dagen och varit en runda på gymet på kvällen.

Nehe, nu är det dags att lägga huvudet på kudden! Godnatt!


Söndagsplaner.

Gårkvällen blev trevlig som tusan. Linda och Tobias kom hit och vi köpte mat från delikatessen på maxi flygstaden! Sedan kikade Emelie in och vi satt alla och pratade och tittade på tv.

Idag är det inte mycket som står på schemat. Vi passar Gunsan idag så det enda vettiga vi gör är att tvätta. En härlig söndag helt enkelt!


Lördag!

Frånvaro frånvaro frånvaro. Ja jag vet inte vad jag ska skylla på. Att det har varit nyår och långhelg och sedan tre dagar av jobb? Japp, det får det bli! Men nu är jag i alla fall här!
Nyårsafton blev en trevlig tillställning! Bilder kommer!
Annars har dagarna flugit på i en väldans fart! I dag har jag varit en sväng i stan och ränt rundor. Nu är Niklas föräldrar här och vi äter lite frallor och dricker kaffe. Ikväll ska vi ha hemmakväll, jag Niklas Tobias och Linda. Käka lite god mat och kanske spela spel!
Kanske kikar in senare. Annars får ni ha en trevlig lördag!


RSS 2.0