Christmas-table

Just nu är ni inte avundsjuka på mig som är egenföretagare vill jag meddela. Denna nya förbaskade kassaregister-lag gör mig alldeles snurrig i huvudet. Detta ska ni ha, nej detta får ni inte ha, jo men detta funkar till eran salong, nej detta blir alldeles för dyrt, är detta företaget seriöst?, ska vi göra så eller ska vi göra så?. BLÄÄÄÄ säger jag bara. Kan ingen bara ringa och säga "Hej, detta systemet ska ni ha och det är inte pissenissedyrt och är inte 5 års bindningstid". Jaja, det är ju tur att vi är tje hjärnor på salongen och inte bara min lite trögtänkta.

I dag bokade vi julbord med salongen! Weeeeei! Jag längtar redan! Så mysigt och så gott!   

Julbord på Heagårds skafferi


mONDAYtUESDAYwEDNESDAYtHURSDAYfRIDAYsATURDAYsUNDAY

I dag kliar det lite extra mycket i mina shoppingfingrar, så jag tänkte faktist att jag skulle ränna runt en sväng i stan sedan innan jag ska på Måndagsfikan och se om jag kan hitta mig en trevlig tröja kanske. Är sugen på en snygg vit tunika. Hmm... Frågan är ju bara vart man ginner en sådan. Jag får väl testa lyckan på Monki, gina, tretton eller någon annan av våra trevliga butiker i denna staden. Det saknas dock en...
Weekday. När öppnar du här din fina vackra lilla butik?
Återkomsten

Nejmen tjaaaaaaa. Ja jag har då inte varit flitig på den här fronten denna veckan. Men jag har haft lite att stå i. Mycket på jobbet, jobbat sena kvällar, en bil som kapsejsade och bla bla bla. Men nu är jag här med en lagad bil men en trött hjärna. I går var det födelsedagsfest för hela slanten och det var mycket bra ordnat måste jag säga. En salig blandning folk och trevlig dans kan inte bli bättre.

I morgon är jag ledig och ni kan inte ens ana hur skönt det ska bli. Jag är helt seriöst helt slutkörd! Först en vecka på mallorca och efter det inte en lugn helg. Nästa helg ska jag ligga i soffan och inte röra mig ur fläcken!

Nu ska jag ta och kika på ett avsnitt av det som alla tydligen snackar där det tydligen medverkar någon Anka!?


Fakir-Amanda

godkväll i stugorna! I dag har jag varit på våran traditionella Måndagsfika. Mycket trevligt måste jag säga! I lördags vankades det ju avskedsgalej för Hannapanna. Det var mycket trevligt ända tills vi upptäckte hur TRÅKIGT halmstad kan vara på hösten! Bläääääää.

Nehe hörrni, nu är det jag som går omedelbart till min fina nya orangea shaktimatta och lägger mig där innan det är läggdags. Jag testade den i går och tänkte göra det till en vana att ligga på den varje kväll innan jag ska sova. Kommer med en närmare rapport om den när jag testat den lite mer!


Mallis i bilder - del 1

Okej, nu råkar det vara såhär va, att Ida har alla bilder från kursen och jag har alla bilder från partykvällar och stranddagar. Detta innebär att ni i del 1 kommer att tro att kurs bara var en täckmantel. Men så är alltså inte läget utan Kursbilderna kommer i del 2! 


Vi skickade iväg våra kursinstruktörer i luften haha.
Just nu har jag lite beslutångest vad jag ska hitta på... spela lite Lego starwars eller läsa lite bok? hmm...
På återseende Mallis!

Jag är hemma och jag mår bra efter en toppenvecka på värmare breddgrader. Kursen har verkligen varit gryyyyymt givande! Jag har lärt mig massor och dessutom hunnit få lite sol på näsan och lite (läs nästan varje kväll) partaj i magaluf!
Träffat grymma människor har jag jag också gjort. Men mer om det i morgon när jag hinner och orkar!
Vem sa att man ska vara ute i god tid?

Ohmy, att jag alltid ska vara ute i absolut sista stund. I morgon natt, alltså natten mellan torsdag och fredag, ska jag åka till Mallis. Meeeen, jag har en "to do list" som börjar närma sig typ tusen punkter. Och JA, det var i morgon jag skulle åka ja. Jag har inte ens växlat pengar ännu! Och jag har inte hunnit packa en tiondel av allt som ska med. BLÄÄÄ. Tur för mig att jag börjar två timmar senare i morgon så jag hinner dona upp det mesta då. För jag har ju givetvis tagit på mig att jobba länge i morgon. Ja ni hör ju, inte så planerat!

Men det ska bli såååååå skönt att åka iväg!


Tjena mittbena

I går när jag kom innanför dörren låg där ett kuvert och när jag öppnade det blev jag ganska förvånad över innehållet. Det var en väldigt oväntat inbjudan till en födelsedagsfest! Jag tackar, tar emot och ser fram emot en superkul kväll helt enkelt!

Niklas och jag var på bio i går och såg nya BECK filmen "I stormens öga". Den var himlans bra faktist!
I kväll blir det till att gå ut sägs det. Gå ut, vem kom på det liksom?hmm

min dag i dag är inget att hänga i julgranen. Jag gick upp, jobbade, åkte hem, lagade mat och nu sitter jag här och funderar på varför jag ens skriver ett inlägg här om jag ändå inte har något vettigt att säga.

Jag kan ju berätta att jag är gryyyyymt sugen på att shoppa lite höstkläder och dylikt. Meeen så vet jag ju att jag åker iväg nästa vecka och kanske ska ha lite pengar över tills dess också. Har hittat både det ena och det andra i butikerna som jag vill HAAAA.


Måndagsfika

I dag har jag varit och fikat med tre gamla godingar till vänner. Och från och med nu blir det fika varje måndag. Känns som att man behöver lite sådana rutiner för att det ska bli av att man ses!

Hanna har nu släppt sin bomb. Hon är inte gravid utan lämnar oss Halmstadbor eftersom vi inte duger längre. Hon ska flytta till stockholm och umgås med sina nya bästisar blondinbella, kissie och ja allt vad som nu heter.
Haaaahaaaa Skämt och sido.
Hon ska upp till storstan, vilket givetvis ska bli grymt tråkigt, men ändå kul för henne. Hallå? Man får väl åka upp och hälsa på!

Nuuu är det jag som ska sova!


RSS 2.0