Vilken dag va!

Solen skiner och det är sommar ute! Sommar sommar sommar och jag älskar det! Linda och jag har suttat på balkongen de senaste 2 timmarna och gottat oss i solen! Skönt! Och i kväll blir det vin, ost och kex på balkongen hela kvällen då vi ska planera midsommar! Och så blir det väl att vi kikar en svänga på Robinson nu när det är final och allt!
I morgon sägs det att det ska bli ännu varmare så Niklas och jag pratade om att vi kanske skulle bege oss ut till Tylö och ha strand-premiär. Har inte varit på stranden än i år!

Jag var förresten inne på blog lovin' för första gången innan. Min blogg går tydligen under kategorin "Humor". Hmm... jag vet i ärlighetens namn inte om det är någon som tycker att mina så kallade skämt är roliga. Hur ändrar man kategori liksom?

NU -> Balkongen! Vi har sol från 11.00 tills solnedgången ungefär! Skönt!


Make A Difference

Jag har gjort världen en tjänst haha. I går när jag var på hemmakväll hade dom tagit bort dom felaktiga innehållsförteckningarna på Pasta Basta Jordgubb!

I dag är det lördag och jag är ledig! Om en och en halv timma ska jag till Hanna och fixa hennes frilla till bröllopet som hon ska på. Och så ska jag avundas lite för att hon få ha på sig den fina klänningen som jag en gång också fick använda. Själv bli jag dessvärre inte bjuden på någon tillställning där jag kan vara så uppklädd. Men jag kommer spara den i hela mitt liv i hopp om att få ha den om och om igen!

Sedan ska jag väl hjälpa tobias och flytta också. Efter det får vi se vart denna vackra eftermiddagen leder oss.




Heeeeeeeelg

I morgon är det helg och det ska bli skönt! Det har varit mycket denna veckan så jag behöver ladda om krafterna med en lugn helg. På lördag ska jag göra Hannas hår och efter det tänkte lilla jag att jag ska ta räserpartybilen till Godis på landet och köpa goooodis! Mums! Sedan sägs det att jag och Linda ska sätta oss ner och planera midsommarafton! Tjoho! För en gångs skull börja i tid.
Nu ska jag sova sova sova!


Tillbaka

Livet har jobbat lite emot mig på senaste tiden men nu tror jag jag börjar komma tillbaka.

Minns ni när jag berättade att jag hade upptäckt att jag inte tålde Pasta Basta jordgubb på Hemmakväll? Jag tog ju tag i saken och slängde iväg ett mail till dom för att informera dom om att dom har fel innehållsförteckning och att jag hade blivit drabbad av det. Just för att dom skulle byta ut dom så ingen drabbas värre än mig. Och gissa vad som trillade in i brevlådan i dag? Ett brev från hemmakväll där dom beklagade det som hänt och skickade som kompensation med ett VIP kort laddat så jag kan hyra 10 filmer på hemmakväll! Alltså värt 500 spänn! Jisses alltså, det räknade jag inte med! Men det var en grym gest! Här snackar vi att bry sig om sina kunder! Sånt gillar vi!



Say Hello To My Fiesta!

Plötsligt slog det mig att jag inte hållt mitt löfte. Här har ni den, Spjutet - kanonkulan - pilen kalla den vad ni vill, min vackra bil. Orange och härlig och bilden är tagen på en alldeles nytvättad skönhet.



Det blidde en svänga i stan i dag. Ensam och övergiven. Men jag kom hem lite pengar fattigare och ett par skor rikare. Tänkte hittat något att ha på mig på alla studenter och midsommar och dylikt men det gick sådär. Men skorna är ju fixade i alla fall. Fixade dessutom med mig glass och jordgubbar och överaskade prinsen min som sitter med näsan begravd i skolböcker. Det blev en uppskattad paus på våran mysiga balkong!

tråk-måndag

I dag är det måndag och jag är ledig. Tänkte att jag skulle in till stan en runda och springa runt och fjanta lite. Men det är så TRÅKIGT att gå där inne själv. Blä för det. Och Niklas måste bara plugga hela tiden så han är ju inte till någon nytta. Jaja, jag får väl ligga här och tycka lite synd om mig själv en stund och sedan bege min in mot staden.


ungefär såhär uttråkad är jag.

Tjejkväll på Mårtensson - The Perfect Party

I gårkväll var jag på tjej kväll på mårtensson. Det var mycket mycket lyckat måste jag säga! Vi kom dit klockan 9 när det började och fick fylla i lappar med namn på till alla dragningar som skulle vara under hela kvällen. Sedan när vi kom in i lokalen var det helt galet. Hela taket var fyllt med rosa heliumballonger med snören som hängde ner. Det var hur mycket gratis dricka som helst och även en liten snacksbuffé. Runt om hela själva "dansgolvet" stod make-up store och sminkade alla som ville, gula villan fixade naglar och annen etage stod och fixade hår. Så det var bara till att mingla runt och sedan började utlottningarna från massa butiker och dylikt i Halmstad. Grymt prisregn alltså! Altsammans var värt över 50 000kronor! Ooooooch jag var för en gångs skull en av dom lyckliga vinnarna! Jag som aldrig aldrig ALDRIG vinner något! Inte ens 25 kronor på triss vinner jag. Och jag kammade hem en påse med trevliga grejer från Nicco som var värt 2000 spänn. Herrejisses vad lycklig jag var!
Det var spanbloggen.se som höll i hela kalaset och jag måste säga att det var grymt av henne och så många butiker i halmstad som bidrog med kanonvinter, att dra ihop hela den här kvällen. Göras om igen kanske?

Efter själva tjejkvällen var slut var det nattklubb men jag som så många andra som jobbar inom service-yrket var tvugna att knalla hemåt för att orka upp och jobba denna vackra lördag!


Hade givetvis inte med kamera i går men här kommer en vacker mobilbild. Linda och Ida på scen och demostrerar ghd-järnen. Köp köp köp för det är Grymt!


Tadaaa, min vinstpåse


och priserna: Megastort badlakan från Tommy Hilfiger, solglasögon från In Wear och, favoriten, en skön sommarklänning från Odd Molly!

I kväll blir det bio med Niklasen!

Vissa saker kan man bara inte låta bli

och detta var ett sådant ting. Jag köpte ju den modellen som kom för ett år sedan men nu är jag så beroende av att ha en plattång hemma (eftersom jag tvunget skulle permanenta mitt hår) och den andra ghd:n har jag ju på salongen. Så jag slog slag i saken och köpte denna snyggingen att ha hemma. Högblank svart med guldglittrade plattor! Ännu snyggare än min andra!



Förvirrad vecka

Är det bara jag som blir helt förvirrad en dag som denna? Torsdag och det känns som typ lördag eller något eftersom man är ledig. Men i morgon blir det nya tag! Jag jobbar fredag och lördag också och sedan får jag helg!

Någon kommenterade förra inlägget om att det inte är samma band på bilden som finns på hemmakväll och det stämmer mycket väl för den bilden låg på datorn sedan innan så jag tog den. Det är ju nästan samma. Band som band haha.


En stor besvikelse

I dag hände något fruktansvärt. Förra veckan fick jag för mig att jag skulle skicka ett mail till Haribo (ni vet dom som gör godis). Anledningen till detta var dessa otroligt goda jordgubbsbanden som jag upptäckte inte längre innehöll vetemjöl för ett tag sedan. Och som jag sedan den dagen varit förälskade i. Men, så när jag var på Ica Maxi upptäckte jag att dom hade samma godissort där men att det stod att det visst innehöll vetemjöl. Så jag tog tag i saken och skrev ett mail till Haribo och förklarade situationen och i dag hade jag fått svar från VD:ns sekreterare som hade kontaktat Haribo spanien där det produceras och hejhallå. Allt för att få reda på om min nya favoritgodissort verkligen var glutenfri. Och vad tror ni svaret innehöll?! Nej, givetvis tål jag inte dessa godingar.

Och nu tänker ni säkert "Jaha men varför har du inte känt av något då?" Jo, det ska jag svara på. Det kan vara en sådan mängd vetemjöl så att jag inte "känner av det" på samma sätt som om jag skulle sätta mig och käka en kaka eller något. Men det kan vara så att jag varit ovanligt hängig och att det inte varit alls bra för min mage utan att jag märkt av det.

Så det är med sorg i hjärtat jag tar farväl till Pastabasta Jordgubb. Buuuuääääääää



Måndag igen!

Jag är här och jag lever haha. Lördagen var väldigt kul måste jag säga. Förfest hos Hanna och sedan cafeet-bulls-morfars. Hanna och jag avslutade med McDonalds i hennes lägenhet. Mums. I går var däremot inte en lika kul dag. Jag mådde sämre än vad jag förtjänade tyckte jag. Låg i soffan som en annan valross hela dagen och gick inte upp förens 16.00 då jag gick in i duschen och satte mig sedan i bilen (som Niklas körde, inte jag) och åkte ut till mamma och pappa i vilshärad och fick god mat. Sedan tvättade jag min bil för första gången. 
Oooooch så i dag då så har jag jobbat och kvällen har jag avnjutit på våran nyinredda (nästan färdiga) balkong, med tidning filt och citronkex. Det är livet det!

Slänger in några bilder från lördagens bravader:



Hanna, Anna, Evelina


Elin var också där!

Jag och hanna


Sedan blev det dans dans dans


Hanna och Anna på morfars

Tudeloooo

Snart ska jag dra mig

men innan dess tänkte jag slänga in en låt som jag tror jag lyssnat på en miljon gånger i dag för den har verkligen etsat sig fast i min hjärna. Kan det vara den trallvänliga melodin kanske? För det är ju ingen refräng man ska gå och sjunga på offentligt för då kan man lätt missförstås.



Lyssna och njut och ha en trevlig lördagkväll för det ska jag ha!


Bara massa bilder från den gamla goda tiden. Det är ju det enda jag har på denna datorn!

Tudelooo

Mitt långa hår

Jag är i chocktillstånd. CHOCKTILLSTÅND! Förstår ni? Jag bestämde mig plötligt för att starta min gamla hederliga skoldator för att kika på lite bilder. Och gissa vad jag fick syn på? Jo, bilder på mig från i höstas. Med mitt makalöst långa hår!!! Jag insåg nog inte då hur sjukt långt det var (för att vara jag då, har aldrig haft så långt hår innan). Det är ju inte jag på bilderna för sjutton!? Jag känner verkligen inte igen mig själv på vissa bilder. Sjukt, helt sjukt. Inte för att det är fult med långt hår. Jag vill att mitt ska bli längre nu med. Men detta var ju ingen frisyyyyr! Allt bara långt långt långt och inte jag.

 
Förstår ni mitt chocktillstånd eller? Denna bilden togs samma dag jag klippte av det.

I kväll blir det utgång för hela slanten! Skoj värre!

Min prins och jag

Ja han är väl för underbar Niklas alltså. Jag har ju spindelskräck som en 5 åring och Niklas springer snällt till spindlarna och slår ihäl dom. Och ingen är lyckligare än jag. Jag tror inte på skrock som att det blir regn om man dödar en spindel. Och än mindre tror jag på att spindlar är "nyttodjur". Pyttsan heller. Jag hade hellre haft flugor här inne än stora äckliga spindlar.
Nu ska jag in till stan en runda och strosa runt lite.

Förresten så var det någon som frågade om bilden i förra inlägget och det var en sån bild som mingelfotograferna tog. Dom fick jag tillgång till någon månad efter balen eftersom jag betalde in 100 kronor. Grymt snygg bild, jag vet ;).


Friday?

Jag är minst lika trött i dag som jag var i går om inte mer. Men jag ska nog klämma ihop ett litet inlägg ändå.
Jag har ju som sagt varit på färgkurs i en och en halv dag nu. Dessutom jobbade jag i eftermiddag också. Och gick upp 6 i dag på morgonen. Fjantigt, jag vet men jag är inte van vid det riktigt då va.
I helgen sägs det att jag sku ut och partaja litegranna. Det ska bli skoj. Jag måste ju visa mig offentligt nån gång i halvåret i alla fall så folk inte tror att jag gått under fullständigt. Skämt och sido.

Nu ska jag in på cdon och beställa 2 spel till niklas x-box och sedan är det jag som ska sitta där och nörda mig ett halvår!

Tudeloooo

Snart ett år sedan. Kan man bli mer deppig? Får man smita in en gång till?

När orken tryter

Jag hade gärna skrivit ett trevligt litet inlägg här men jag är tyvär helt slut efter en lång dag i Helsingborg på färgkurs. Och jag ska dit i morgon igen så nu är det bums i säng med mig.
 
Tudeloo

Britney Spears Globen 13 juli!

Jaaaaaa det var äntligen min tur att lyckas på det där förbaskade ticnet! 3 styck biljetter och jag är glad! Tänk vilken show att se Brittan! Jag längtar redan!!! Jag vet ju dock att hon inte sjunger live. Men jag vet också att det är en riktigt underhållande föreställning!



Nu måste jag göra mig färdig och åka och hämta Hanna. Vi ska till Maxi och Plantagen (Vuxenpoäng, jag vet). Niklas och jag var ju på IKEA igår och införskaffade balkongmöbler och dylikt. Och idag ska jag shoppa loss bland blommorna!

Någon ska till globen

Det blev jädrans snabba puckar här alltså. Jag som inte har koll på någonting tydligen har totalt missat att BRITNEY SPEARS ska till Sverige! Och att biljetterna släpps i dag! Om 10 minuter exakt. Tjena pommes alltså. Jag har inte gillat Britney innan men hennes 2 senaste album har varit riktigt bra. Så nu sitter jag här beredd på ticnet och med kontakt med Peter så att vi båda ska försöka få tag i biljetter till mig, Jennyfer och en tjej till. Omöjligt? Javisst. Men försöker man inte så får man inga. Någon gång måste det ju faktist vara min tur att få biljetter! Men nu är det bara 5 minuter kvar så nu är det jag som måste koncentrera mig på enbart ticnet. Tudeloo.

Den där spikmattan

Det har säker inte undgått er allt snack om det senate inom hälsovärlden, nämligen spikmattan. Eller shaktimatta som det heter. Jag är verklig grymt sugen på att köpa mig en och testa. 680 svenska kronor går den lös på. Mycket för en tygbit, ja. Mycket för något som hjälper mycket i kroppen, nej. Jag hade lätt kunnat spendera dom pengarna på den om det stämmer som står på sidan om den. Dags att införskaffa en? Jag ska sova på saken men det lutar åt ett ja.


Någon som testat?

I dag är det fredag och i morgon jobbar jag. Så det blir en lugnt hemmakväll. Skönt. I helgen blir det IKEA med niklas. Vi ska fixa alla möbler och grejer till våran balkong. Måste ju få ordning där ute denna sommaren!

Smells like pancakes

Något geni (tror faktist det var Hanna till och med) frågade mig för ett tag sedan i ett samtal om pankakor varför jag steker pannkakor och inte plättar. Personen i fråga sa att den själv aldrig steker pannkakor för att det är för jobbigt och att plättar går mycket snabbare. Varför har jag då aldrig tänkt denna tanken? Med en pojkvän som äter för en hel skolklass (känns det som) så kan jag säga att det tar EVIGHETER att steka alla pannkakor. Så i dag stekte jag plättar i stället. Gissa om det gick fort? Varför har jag aldrig tänkt på det innan? Nu blir det inte en pannkaka till stekt i detta hushållet!



Snart är det sommar

RIP Cyllen

Tydligen så har folk inget för sig nu förtiden. Därför bestämde någon sig för att ta ut den tråkigheten på min stackars cykel. Jag tycker det är sorgligt måste jag säga. Men men, alltid är det något som ska krångla! Och alltid är det något som stör folk. Till exempelt att jag har fin cylle och inte dom. Eller hade ska jag väl säga.

Nu blir det sängen för mig! Måste försöka sova och komma in i dygnet igen efter resan!

Tiden är kommen

Nu var det dags för mig att skriva att jag är hemma, jag mår bra och jag har inte fått någon svininfluensa med mig från New York. Skämt och sido.
Resan var toppen! Jag kommer definitivt åka dit igen! Som ni kunnat följa här så shoppade jag en del! Skoj att kunna sätta sprätt på mina insparade pengar. Vi besökte allt det där som ska besökas och vädret var toppen måste jag säga! Perfekt månad att resa till New York i.
Nu rullar livet på som vanligt igen. Första arbetsdagen i går fick ju en väldigt rolig början. Snacka om att ha haft lite för lång semester. Det första jag gjorde när jag kom till salongen var att starta inbrottslarmet. Gissa om det lät? Jä*lar i havet alltså! Om inte jag blev hörselskadad så vore det konstigt. Och Hjärtat bultade i 190 mitt i all panik. Jisses alltså.


Manhattan, here we come


Flatiron building


Jag och en något mindre variant at frihetsgudinnan


Vi träffade ju självklart fridan när vi var där! Bilden: Frida och Sandra på Pret som jag gillar starkt efter London! Mums!


Jag vid mini-triumfbågen


Ground Zero


Time Square


Strawberry Fields - Imagine



Frihetsgudinnan


Jag på brooklyn bridge med manhattan bakom mig. Snyggt haha.

Så det var allt jag hade och bjuda på här i dag! Tudelooo!


Home sweet home


Nu är jag hemma från den stora staden. Jag har inte orkat uppdatera än och jag orkar inte göra det nu heller. Här får ni en bild på en väldigt fager Amanda och så återkommer jag med mer bilder och uppdatering i morgon eller något!
Tudeloo!

RSS 2.0