Åt h*lv*t* med bakskrället

Okej. jag är frustrerad. Jag brukar inte misslyckas när jag bakar och defenitivt INTE med kladdkaka. Och just i dag, ja idag, när jag ska BJUDA på fikaskrället så har jag misslyckats med 2 omgångar muffins och en kladdkaka. Ni som ska till mig i eftermiddag, snälla, ät bara snällt och säg att allt är jättegott även om ni inte tycker det...

såå nu tar vi nya tag och bakar om allt ännu en gång

Det är ganska kul faktist

Ida och jag diskuterde våra gamla frisyrer. Hon ser mig som en typisk långhårig tjej som vägrar klippa en millimeter. Men det är inte riktigt jag va eller vad säger ni? Hon kunde defenitivt inte se mig i slappa kläder och rosa-svart hår. Ni minns kanske?


Mitt rosa-svarta hår


Eller när jag klippte av håret i page. (OBS! ansiktet är feting-retusherat i photoshop)

Eller när jag var blond.


Eller när jag var hårmodell och fick lite kort och lite långt och lite hackigt. Snyggt men jag tröttnade.



I eftermiddag blir det ljusparty! Nu ska jag börja baket!




jahojja

I brist på fantasi med rubrik. I dag har jag jobbat och sedan så har Emelié varit här. Det var trevligt att få sig en pratstund med henne igen. Ja det är väl i stort sätt det som jag har hunnit med under dagen. I morgon är det fredag och det känns absult inte. Kanske för att jag var ledig lite i veckan och ska jobba på lördag. Man vänder och vrider ju lite på veckan. Men men, det ska hur som helst bli skönt med lite helg. Även om jag inte har en aning om vad jag ska göra. Förutom att jobba då.



Att dom inte får nackspärr liksom?


Apväder

Det regnar sådär jobbigt ute ni vet. Så att det inte hjälper att ha paraply för att man blir dyngsur ändå. Jaja, nu ska jag ut i regnet och ge mig iväg till Hanna. Niklas är ändå bara på nollning (och jag är inte alls avundsjuk...JAG VILL OCKSÅ) så jag kan glida runt.

Emelié lever

Helt ärligt så var jag riktigt orolig där ett tag. Hade ju inte hört ett ljud från människan på flera dagar. Men nu ringde hon och berättade att allt var som det skulle. Du får inte skrämmas så din lille fjant!

I morgon ska jag hem till småland igen (hör och häpna). Det har varit ett jäkla rännande fram och tillbaka för mig dom senaste veckorna. Men  men. Jag ska gå på Arn filmen med pappa.


jag vill också!

Jag vill också ha på mig en ful overall, klä ut mig och springa runt och leka lekar. Jag hade kunnat gå på högskolan bara för att få vara med på nollningen! Sånt är ju så grymt kul!

I går hade vi en trevlig kväll på Morfars. Trevligt ställe det där. Kul kväll helt enkelt. Och där var en kille som alla trodde var idol-marcus men som defenitivt inte var det. Han måste kännt sig poppis alltså.

Ni kommer väl ihåg?

Ja vi minns väl alla tragedin med min älskade iPod som fick sig en liten ynka(ähum) fuktskada? Jag tackar gud för allriskförsäkringen alltså. Har fått besked från försäkringsbolaget och jag får tillbaka hela beloppet som den är värd, behövde bara betala en självrisk på 200! ÅÅÅh så härligt.
Nu blir det ett nyinköp men jag har planer på att lägga till en liten summa för att få någon av dessa skönheter:



Antingen en likadan som jag hade innan, fast en svart i stället.



eller denna snygga iPod touch. Hade inte suttit fel.

En sak är i varje fall säker. Jag ska köpa ett fodral till den som är vattentätt.

ledig ledig ledig

jag är leeeedig. I går slutade jag tidigt och i dag är jag ledig hela dagen. Skönt med lite vanlig helg ibland! I dag ska till ett yttepyttelitet ställe i skogen som heter Lilla Tjärby där det ligger en stoooor godisbutik. MUMS filibabba. Sedan blir det väl en svänga in till staden och sedan ska Emelié öva långhårsuppsättning på mig. Därefter bär det av ut till mammut och papput där det blir kräftor (åååå så gott). Sedan drälla vidare då jag och Linda ska ut en svänga i kväll eftersom jag fick panik härom dagen eftersom jag känner mig som en pensionär på hög nivå. Sååå det var min fullsåäckade dag.
Niklas har flyttat ner igen men han är ju med och nollar alla ettor på högskolan nu så jag ser knappt röken av honom. Och när jag väl gör det så är han utklädd och allmänt ful. Ni får väl se bild på honom sen när nollningen är över för annars avslöjar jag ju hur han ser ut.

Hoppas ni får en bra helg för det ska jag ha!



jag vill till new york nu nu nu ( Fatta vad kul vi kommer ha sandra!)

Dags att göra det hela officiellt!

Nu är det bokat, färdigt, klart. Med glutenfri mat och hela tjofaderöset! Det 25 april 2009 kliver jag på ett plan till inget mindre ställe än New York! Och för en så icke-berest person som jag så ska detta bli STORT! Fetingkul minst sagt!



oooooch gissa vem som ska med?



ooooooch... om något helt annat. Här har ni frisyren som jag nu går och suktar efter (dock med lite ändringar). Den ska skrivas ut och sättas upp på salongen och så ska jag räkna ner dagarna. I november ryker håret ÄNTLIGEN och denna dagen ska gå till historien. Jag lääääängtar för nu känner jag mig ful och tråkig och jag får inte ens klippa luggen för Ida som ska göra sitt gesäll i November. ATT jag kommer att få dåndimpen på mitt hår när jag inte ens får klippa luggen. Det är synd om mig. Dagens i-lands problem.

baka baka liten kaka

Sandra kom till mig i går med massa nybakat. Shit sikken lyx alltså. Det är inte varje dag man får sådand efter jobbet.

Inom ca. 1 timma är det bokat och färdigt. Jag och killgänget fick tillskott av en tjej och jag ropade hej! Alltid skönt att slippa vara ensam tjej. Vi kommer få så grymt kul!


Det har varit dött här några dagar nu...

...men i morgon är jag tillbaka i vanlig anda

Back in smallcountry

nu är jag i småland men snart är det dags att bege sig hemåt halmstad igen. Även fast jag inte hade tackat nej till att krypa ner i 90-sängen som jag lämnat kvar här. Men Niklasen är ju i Halmstad så det lockar ändå att åka ner. Plus att jag jobbar i morgon.

Som om inte jag har fått nog med ajj ajj i dessa dagar så blev jag stucken av en j*vla fu*king geting i dag. (ursäkta språket) Så mitt pekfinger svullnade upp och liknade mer en bamse i bröd än ett finger. Pissapa också.

Men nu ska vi vara positiva! Snart är det helg!


för att jag tycker synd om mig själv

minns ni i våras när jag trodde jag hade blivit laktosintollerant men det visade sig vara någon form av magkatarr? Så har jag fått igen och har haft ont i 3 dagar nu. Så jobbigt så att jag tror jag spricker.

I dag är det dags att åka till Smallcountry för andra gången den här vecken. EFter att inte ha varit där sedan studenten ska jag dit 3 gången på en vecka. Söndags, i dag och till Little Frida på lördag. Jisses vilket rännande alltså.

shoppingsugen

jag hann med en snabbsvänga runt stan i dag och jag har hittat grymt mycket fina höstkläder. Inhandling måste ske inom kort.

För övrigt kan jag tala om att jag är smidig som en 90 årig gammal kärring i dag. Träningsvärken sitter i ännu och jag kan knappt gå i snabb takt.

what a beautiful morning

I dag börjar jag 12. Skönt med sovmorgon ibland. Bara slappa runt i lägenheten utan stress.  Fler har hört av sig om ljuspartyt och änså länge så ser det ljust ut! Ska bli skoj!

Kalla mig knäpp men åh vad jag längtar till höst och vinter. Jag vet, jag har inte ens fått någon sommar eftersom jag inte haft någon semester. Men der är ju något med hösten och vinters som är sådär mysigt.
Mamma och pappa ställer upp husvagnen på vintercamping och jag längtar grymt mycket efter att få följa med dit. Och hur kan en husvagn mitt ute i ingenstans locka? Jo det ska jag berätta. Det är just det, man gör ingenting och det är det som är så skönt. Kura ihop sig och bara va.
Och så längtar jag till jul. Köpa massa julgranspynt till våran första egna gran, massa tända ljus, julstjärnor i alla fönster, ååååh så mysigt.


snaaaark

I dag har jag träningsvärk som heter duga ska jag be att få tala om. Herrejesus. När jag skulle tvätta håret på en kund i dag så skulle jag ta balsam, men jag kunde inte trycka på flaskan tack vara träningsvärken så jag fick be Ida trycka ut lite balsam till mig.

Nu har jag planerat in ett trevligt ljusparty för mina vänner och jag hoppas alla kommer! 2 vet jag kommer än så länge i alla fall. Och jädrans vad jag ska baka om alla kommer.



p.s

bara för att jag tycker om...



Åh du underbara musik

En regnig dag med mys, bad och vattenskidor

Dagen har spenderats mitt ute i ingenstans med tjejerna. Så jäkla skönt att bara få sitta ner allihop igen. Sen gav vi oss ut på sjön för att för första gången i våra liv skulle jag, emelié och malin åka vattenskidor. Ja, det var pissväder och ja, det var svinkallt. Men det var bara att hoppa i plurret. Vattenskidåkningen för min del behöver vi ju inte prata om. Eller jag var typ uppe. Eller jag halvsatt ner på skidorna när jag kom på att jag kanske skulle ställa mig upp i stället. Och då föll jag somm en klubbad säl och svallvågorna kom därefter. Men emelié hon lyckades galant efter ett antal försök och malin behöver vi inte ens tala om. Med sina tändstickor till ben så spretade hon med dom åt alla håll och kanter.
Kvällen avslutades med grillning innan det var dags att bege sig hemåt!

Tack för en trevlig dag med många skratt! (som vanligt i eran närvaro)

Niklasen är hemma och jobbar igen, tråkigt och ensamt. Någon som saknas.

lördag

i dag har jag varit ledig. Och gjort saker därefter, laaatat mig i massor. Så skönt. Niklas, jag och pappa var på bio i gårkväll. Batman - The dark knight blev det. Grymt bra film. Dock behöver jagse den igen för att fatta allt. Men bra var den!
I morgon blir det den efterlängtade återträffen! Ska bli grymt kul!


Och vad gör fröken Linné här såhär dags på dagen?

Jo det ska jag tala om för er. Jag Har slutat tidigt idag. Mest för att jag var tvungen att smita in på försökringsbolaget och lämna Ipodskrället. Så nu är det gjort och jag ska baaaara kura ner mig i soffan nu och läsa bok och kolla på en typisk jag film, Livet är en schlager! Så dålig men ändå så bra!

Och, i dag var det ett år sedan vi åkte till Spanien tjejer! Heeeelt sjukt vad tiden har gått! Jag minns allt som om det var igår. Saknar.



En ynka pynka apdroppe vatten

Att någonting som kan locka en så otroligt mycket i öknen kan pajja hela min vecka är ju ett mysterium alltså.
Ja ni förstår säkert, Ipoden är feting-fuktskadad. Man ser till och med vattenbubblorna i displayen nu. Och när jag startade den blev det kortslutning. Man skulle kunna säga att jag har en stämpel i pannan som bara lyser KLANTSKALLE och OTURSBARN.
Tur att tjejen på försäkringsbolaget verkade snäll och skulle hjälpa mig. Är man ett klantarsel som jag så har man ju givetvis allriskförsäkring. Håll tummarna för mig.


Tjofaderallan frallan

Det pissregnade i dag när jag skulle cykla till bussen. Och inte nog med det så läckte min vattenflaska i hela min väska så att jag förstörde tobias bok "snabba cash" som jag lånat av honom. Dessutom blev min ipod wholiekanolie dyngsur så vi får väl se om jag får istar den sedan. Blä för den starten på dagen.

Idag fick jag studentfotona. Det var lite ledsamt måste jag säga. Vilken tid det var alltså. Hela sista veckan. Balen, klasskvällarna, studenten. Åh jag saknar.


Bara för att jag inte tror att jag visat er dessa bilderna än...

Bara för att

bara för att jag skrattar så jag gråter varje gång jag tttar på denna



äääre fiika så ää ree

Söndag

I dag är det söndag. Niklas och jag har storstädat. Det behövs det med ibland. Och så ska faktist stackars lilla han hem och jobba för han har ju faktist slut på sin semester nu. 4 veckor. Släng er i väggen. Själv hade man 4 dagar. Men det ska vi nog se till att ta igen i höst. I helgen är jag i alla fall lite ledig.
Nehe, nu ska jag kura ner mig i soffan med en filt och kolla på film och äta godis i min ensamhet. Niklas är på väg hem och jag har 3:an för mig själv igen. Vad ska jag göra? leka kurragömma? blä.

Amanda alias. Jultomten

I dag lekte jag jultomte. Oh yes. Jag och niklas köpte en soda stream till mamma och pappa i dag. Dom blev rätt överraskade och himlans glada. Nån gång måste man ju betala tillbaka för all hjälp man fått i livet. Och deras tjöt om en soda stream har nästan f¨tt öronen att trilla av på mig. Men nu har dom en. Tjoho för dom.

Nästa söndag är det dags för återförening! Weeehaa!

RSS 2.0