Torsdag.

Just nu känns veckorna jättekonstiga. Jag har ju gått på mitt så kallade "sommarschema", vilket förutom två veckors semester i slutet på juli även betyder utspridda lediga dagar hela sommaren. Denna veckan har det resulterat i bara tre arbetsdagar. Så jag jobbar bara i morgon med sedan tar jag helg. Skönt, men det gör ju en lite dagblind!
Så, vad min helg har att erbjuda får vi se.
Och vet ni, om tre veckor har jag precis kommit hem från Smögen. GAAAH vad jag längtar till Smögen!

Midsommarafton.


Club monday premiär!

Idag är det häng med den här godingen det enda som står på schemat!

Igår var det premiär på club monday, vilket innebär sommar sommar sommar. Tyvär lös just sommaren med sin frånvaro, men club monday var det ändå. Med Adrian Lux bakom spelarna och allt! Och det var GRYMT! Lite  mycket folk och trångt till en början men sen ordnade det upp sig! Vi dansade tills musiken stängdes av och sedan kom Niklas och hämtade mig och Linda.
Idag är det soffläge som gäller. Linda kommer om en stund för lite "bakishäng". Och sedan ska jag ge mig ut på promenad med min lille gris!

Summerburst Stockholm 15-16 juni.

Dag 1:
Bra stämning och soligt väder på Stockholm stadion!
Partysugna tjejer
Albin Myers på second stage
Axwell!
Dansa
Pure happiness?
Tiësto
Dansa
Redo för dag 2:
Spänstig Linda
Påfyllning
Helt sjukt mycket folk!
Lika glada idag!
Sebastian Ingrosso röjde!
Fining
David Guetta skapade kaos!
Och vi hängde på!
Guetta
Jag vet inte vart jag ska börja, vad jag ska skriva eller hur jag ska förklara. Vi hade en helt fatastisk helg på summerburst i Stockholm. Stämningen var helt sjukt bra och det kan man nog bara förstå om man är där. Vi dansade så vi fick träningsverk i hela kroppen och det tog ett par dagar att sova igen tröttheten, men det var så värt det! Tack för en oförglömlig helg!

Pictures.

Sitter vid datorn och tänkte fixa ihop dom där inläggen. Håll er uppdaterade.

I'll be back.

Jag lovar att återkomma med inlägg både från förra helgens summerburst-vistelse och från midsommarhelgen. Jag har två lediga dagar till framför mig och då finns inga ursäkter!


midsommar.

bilder från weheartit.com

Här har det ekat tomt ett tag. Jag återkommer med uppdateringen om min fantastska helg i Stockholm.
Just nu funderar jag på midsommar. Vädret ser inte ut att bli toppen, men jag ska göra en krans ändå. Förra året gjorde jag ingen och det kändes konstigt. Så i år ska jag binda mig en vacker krans!

Måndag.

Sitter i soffan och slänger ett öga på fotbollen. Niklas är och ser matchen i stan och jag är måttligt intresserad av den.
Funderar på om jag ska hoppa in i duschen nu efter dagens träningspass.
Känner mig för tillfället lite småseg. Vet inte riktigt vad det är med mig, men kanske är det alla roligheter som väntar framför mig som jag bara vill ska sätta igång? Till helgen drar det igång med Stockholm och sedan rullar det bara på!

Och just det ja, jag träffade Elin igår! Vi smed lite planer. Vad det handlar om får några personer veta inom kort! :D


Lördag!

Hallå i lådan! Då har man jobbat veckans sista arbetsdag och nu är det helg! Sommaren har fortfarande inte lyckats infinna sig men det blir lite häng på uteserveringarna ikväll ändå! Gött!
Nu kommer snart grabbarna hem och då blir det nog lite grillhäng först!

Juni.

Det är en konstig vecka det här. I morgon är jag ledig igen. Då ska jag på min kusins student i Småland. Och sedan jobbar jag igen på lördag. Och idag känns det som måndag. Skumt.
Helgen i övrigt får vi se vad den har att erbjuda. Känner att jag nog ska ladda batterierna till nästa helg, för då smäller det! Summerburst i Stockholm! Det kommer bli så grymt!

Så, en liten update! Nu ska jag snart lägga näsan i vädret och sova!


Instagram week.

följ mig på @amandalinne för flitigare uppdatering

Long time.

Nu är jag här igen! Har försökt blogga från mobilen femtioelva gånger med det har inte funkat! Jag jag kommer tillbaka! Jag lovar!


RSS 2.0