a trip to...

Jag befinner mig i Götet och det är så skönt! Vi har börjat dagen med lite kikande i stan. Jag har letat igenom hela Göteborg efter ett par skor som tydligen är slusålda ÖVERALLT. Skitockså! Om 2 veckor kommer dom in igen så då är det jag som ska ha dom!
I kväll ska vi grilla och knalla ner till Liseberg och köra 5-kamp! Det blir många lisebergsvistelser för mig denna sommaren! Nästa vecka ska ju Linda och jag dit och köpa varsitt åkband och bli barn på nytt!
Nu ska jag fortsätta flabba åt wipeout! tudelooo!


Fiesta!

I går åkte jag, Linda och Emelie på förfest i Tylösand innan vi begav oss till Fiesta. Där var sjukt mycket folk och spöregn ute. Ingen bra combo alltså. Men jag lyckades ha kul ändå ett tag. Sedan ballade Siepen ur en aning. Gick från Marilyn Manson till 50 cent till Iron Maiden till "Sofia dansar gogo". Ja, ni fattar. Jag stod som ett frågetecken. Så vid 02.10 satte vi oss på bussen hem för att inte förstöra hela kvällen med att bara minnas det dåliga!
På bussen från stan och hem hade vi dessutom världens roligaste busschaufför som lovade att köra oss till Mallorca i stället. Han fick hela bussen att flabba ett par gånger. Mer såna chaffisar tack!


Plötligt kollar jag upp mot "scenen" eller vip bord eller vad tusan det är som är där, och ser inte Emelie. När jag kollar en gång till ser jag att hon är under ett liggande parasoll och sedan reser sig upp. Kan vara henner största accessoar någosin!


Fredag

Ligger i soffan och krängde en megafrukost för ett tag sedan. Det satt gott i kistan! Jag kom hem i hyffsad tid i natt (läs; inte halv 5 för en gångs skull) så jag är inte ens trött i dag! Men regnet piskar mot rutan och jag ligger nog kvar här en stund till. Skönt! The Proposal är igång på tv:n så när den är slut får jag nog ta tag i dagen!




galen måndag

Dagarna bara traskar på! I måndags var Hanna hemma hos mig när jag kom från jobbet. Vi fixade oss och sedan hämtade Linda och hennes bror upp oss och vi hämtade upp lite sushi och åkte ut mot Tylösand. Där åt vi våran sushi och förfestade med våran, ähum, avancerade musikanläggning. Plötligt hör vi ett dunkade och ett gäng kommer förbi med en fet högtalare som överröstade våran något. Så vi anslöt oss till dom då vi upptäckte att det var en hel del kompisar till oss. Där fortsatte förfesten tills Emelie i panik ropar att klockan är fem i tolv och kändisingången stänger tolv. Så vi springer dit och blir lyckliga när vi upptäcker att vi hinner in. Dock visar det sig efter vårt toabesök att klockan inte alls är tolv utan ELVA! Som det kan gå.
Sedan fortsatte i varje fall den galna partykvällen och efter tre någon gång slocknar ett gäng slagna hjältar i sina sängar.


Emelie: "Det blir bättre akustik om man sätter en plastmugg på andra sidan också"


två fina dagar

En onsdagkväll i sanddynor med vänner:

















Korvgrillning i Grötvik med Niklas:










lördagkväll

I lördags började jag, Linda och Emelie kvällen på Zigges garage med tapas och vin. Väldans mysigt ställe måste jag säga, dock var det en kall kväll så filtarna var välbehövliga! Efter middagen drog vi vidare till Annen Etage och mellanfestade lite med vin, cider, Carola-vindar och dans. Därefter tog vi oss ut i den kalla natten och svängde på benen inne på Morfars tills vi var trötta på värme och trängsel. Då intog vi McDonalds för nattamat innan vi trallade hemåt.






the shoes



Den stora frågan är ju vad som har tagit åt H&M. Jag beställde mina grejer i tisdags och i fredags anlände det. 3 dagar!? Vad hände med deras annars så dryga 3 månader? Jaja, för mig gjorde det inget. Jag blev glad och lycklig! Dessa skorna var i alla fall en del av min beställning och jag älskar dom! Så himlans sköna och så himlans snygga! Jag hade dom på min under gårdagens utekväll och hade inte ett dugg ont i fötterna!


p a u s

Jag har säkert 10 potentiella blogginlägg att göra men jag har verkligen inte orken till det. Jag ska försöka att slänga upp ett gäng av mina senaste dagar ni inte fått ta del av. Sålänge får ni njuta av en bild på en absolut supervacker Amanda. OCH, i morgon kommer äntligen fröken Mårtensson på besök!


GRÅSKALA


Jag blev alldeles lycklig när jag kom hem och H&M katalogen låg på soffan! Jag älskar verkligen alla årstider och när H&Ms säsongskatalog kommer blir jag alltid lite inspirerad! Och för en gångs skull tänkte jag att jag ska beställa direkt och inte vänta och så tar de få saker jag vill ha slut. Så svischh sa det så hade jag klickat hem plaggen ovan. Det märks väl inte att jag är lite "grå" av mig?! Jag kan liksom inte hjälpa det men färg är inte riktigt min grej.
Vi får väl se om det är något att ha när det är dags att hämta!


3 x tre gånger

Jag återkommer med min underbara helg, men tillsvidare får ni njuta av mina tre favoriter just nu. 3 x svenskt. Snookduons soloprojekt och så Tove Styrkes (från idol ni vet) låt! LYSSNA och njut!




smallcountry


En runda i dom småländska skogarna


Det bjöds på grillat hemma hos mamma och pappa


Solen sken på oss


Vinoo




systrar




In Love


bildregn















































Vi hade en fanstastisk dag i lördags då vi firade Alexandra som fyllde 21 år. Solen sken och det spelades kubb, åts god mat och fixade iordning varandra inför partykvällen. AC:n läckte ut över hela golvet och det blev stopp i toan. Jag besparade er dock dom bilderna här (men dom kommer upp på facebook). Men vi ordnade upp det hela och hade en kanondag!


how to do


Minus vinet givetvis. Så kul ska vi inte ha!


Frågan är ju om jag ska göra som så att jag tar en promenad i regnet in till stan och köper med mig lite sushi hem (fattar ni att jag är sushisugen om jag överväger att GÅ in och köpa hem det, och i REGN dessutom) och sedan göra ett litet ryck här hemma och dona iordning lite i röran. Så får det nog bli minsann. Jag har 2 timmar på mig innan Niklas kommer från jobbet och vi beger oss mot Smallcountry.

Let's Go!


varför ligga på stranden och sola och bada när man kan bli stekt vid centercourten i Båstad?!

I går när alla andra normala människor med semester låg vid havet och solade och svalkade sig med jämna mellanrum, så satt jag på läktaren vid centercourten i Båstad och kollade på tennis, brände mina axlar och svettades som en gris. Men trevligt var det även om den enda swimmingpoolen som syntes till var under min stol i form av en svettpöl.
Jag har fortfarande inte riktigt förstått att jag har semester, men så är det tydligen. I eftermiddag bär det av hem till småland en svängom sägs det!


s e m e s t e r !



Jag har nått fram till vecka 28, vilket innebär min första semestervecka. Och jag fattar inte riktigt att jag är där ännu. Men det är jag tydligen! Så nu firar vi semester gott folk! I morgon blir det båstad och kika på tennis och sedan ska jag hinna hem till Småland en runda och på fredag åker Niklas och jag till Götet. Späckat schema med andra ord! I morgon får ni bildregn från gårdagens födelsedagsfirande, men nu ska jag sova!


så länge vi båda andas



Det var så länge jag kunde hålla mig ja. Idag slirade jag inom pockethyllan på Maxi och rev åt mig fjärde och avslutande delen i Twilight serien. Nu ska jag bara sträckläsa klart Elsas mode sedan sätter jag tänderna i denna!


latmask



I dag har jag sovmorgon och när klockan ringde i morse var tanken att jag skulle ge mig ut på ytterligare en promenad/löpning. Men jag är ju verkligen ingen morgonmänniska för fem öre. Så sängen var skönare och soffan likaså. Nu ska jag hoppa i mina kläder, ladda en maskin tvätt och sedan dra mig till jobbet! Måsta hinna köpa lunch innan också för jag min klantapa glömde lägga in gårdagens matlaging i kylskåpet. Inte första gången det händer nej...


kvällning



Hemma efter en smockad dag på jobbet som vanligt. Just nu ligger jag i soffan som en slashas men jag tänkte faktist ge mig ut en runda på promenix/joggning innan sängdags. Två och en halv dag kvar att jobba, sedan har jag semester. Fattar ni? Semester! Helt sjukt.


in february





Ibland när jag inte har något bättre för mig drömmer jag mig bort till paradiset vi ska besöka till vinterna. Jag tror inte vi ska ha några problem med att spendera tid på dessa två vackra platser. Niklas och jag ska alltså till Mexico. Det känns sjukt avlägset men bara det att ha det bokat gör att man kan gå och längta!


dagen




Tips, var inte ute i tokblåst med lång fladdrig klänning. Har jag förresten sagt att jag älskar denna klänningen? Fruktansvärt skön!
Nu har jag legat i soffan i typ en timma och kollat på säsong 3 av true blood och kännt mina tunga ögonlock. Dags att bädda ner sig trots att klockan bara är 21.15. Skönt!


Eclipse



I söndags var jag och Niklas på bio och såg Eclipse. Jag tyckte den var riiiktigt bra! Fast den slutar inte som jag vill (tänker inte skriva för mycket för då avslöjar jag säkert något för er som inte sett filmen eller läst boken), vilket resulterar i att jag nu funderar på att läsa 4:e boken. Som om jag skulle kunna vänta för att få reda på hur det kommer gå?! Nästa film har tydligen inte ens börjat spelas in ännu. Så jag kommer nog inte kunna vänta nej. Det får nog bli till att läsa. Kan man läsa fjärde trots att man inte läst de andra? Ni hör ju hur desperat jag är...


hellO Goodbye



Godmorgon! Tisdag, och jag är ledig. Skönt!
I gårkväll var jag en runda på Måndagsklubben. Förfest i parken utanför Elin med ett gäng härliga tjejer. Jag åkte dock hem ganska tidigt från tylösand. Tyckte inte det var en toppenkväll så Linda och jag gav upp och åkte hemåt i stället. Så i dag vaknade jag i tid och lade mig i soffan med frukost, kaffe och Sunes sommar.
Idag har jag inga direkta planer vilket är skönt. Ska fixa lite grejer och ringa något samtal bara. Annars får jag se vart dagen bär mig!

Torsdag-fredag-lördag-söndag



Dagarna trallar på i en sån jädrans fart att jag fullständigt glömmer bort när jag senast satt vid datorn och uppdaterade er om mitt liv. Här kommer de senaste dagarna:

Torsdag: Jobb hela dagen lång, sedan hem och fixa sig färdig för kvällens Fiestapremiär. Förfest ute på kärleken och sedan dans hela kvällen lång tills vi blev utkörda från tylö efter stängning. Bil in till staden där morgonen så smått började komma. Men vad gör väl det? Nattamat på Mcdonken 4.00 fredag morgon är aldrig fel. Jag älskar förresten kontrasten mellan Fiesta och Måndagsklubben! Fiesta är grymt mycket mer avlsappnat tack vara Peter Siepen i Djbåset (sa någon konstig musikblandning?!). Jag gillar't!

Fredag: LEDIG och SOOOOL. Niklas slet upp mig ur sängen vid halv 11 och så drog vi till Tylö. Jag med en trevlig förkylning i kroppen. På kvällen var jag som en döing men konstaterade att jag inte blir bättre av att ligga hemma och tycka synd om mig själv så jag tog cyllen till Maja där hon och Emelie satt och pimplade vin på balkongen. Själv pimplade jag vatten och knarkade halstabletter. In en sväng till uteserveringen för nacho, prat och ännu mer vatten för min del.

Lördag: Alla andra låg på Tylöbeach och gick på afterbeachpremiär. Själv hade jag en brud på salongen och när jag väl slutat och skulle knö mig ner till Tylösand var det så sinnessjukt mycket bilar att jag höll på att krocka ett stort antal av dom så jag gav upp och körde ut mot vilshärad till mina föräldrar i stället. Där blev det stranden ett par timmar och sedan hem och så däckade jag på gräsmattan precis utanför dörren. Jag åt därute och framåt kvällen körde jag partybilen hemåt och somnade gott.

Söndag: Snabbrunda på stranden tills molnen bestämde sig för att inte alls spricka upp. Ut till Vilshärad igen och grilla, denna gången även med Niklasen. Nu är vi hemma och ska göra oss redo för bio! Eclipse blir det och jag ser fram emot det!

I morgon är det dags för jobb igen. Men sen är jag ju ledig på tisdag igen! LYX!


RSS 2.0