Wii-arm, Högskolepub och Balklänningar...

...är orden som sammanfattar min helg!

Japp, fredag kväll anläder niklas och jag till växjö efter att ha fått fribiljett från Halmstad till Växjö eftersom våra biljetter var jäkligt krångliga. Det tyckte till och med hon. Så hon löste det åt oss och gav oss fribiljetter! Tack säger vi till henne!
Så när vi väl kommer fram till Sandra (Niklas syster) så väntar, så klart, en kväll framför tv:n och Idol. Idolfreak som jag är kan jag ju självklart inte missa ett enda avsnitt! Och som vanligt, FEL person åkte ut! Enligt mig i alla fall.

Sen var det dags för helgens höjdare, Nintendo Wii som Sandra och Andreas hade införskaffat sig. Jag säger bara, FY FAN vad jobbigt! För den som inte vet så är Nintendo Wii Nintendos senaste påhitt där man med sladdlösa dosor gör precis det man vill att ens gubbe (eller vad man nu spelar) ska göra. Så om man spelar tennis, så ska man alltså spela tennis på riktigt! Så jag har fått en vad jag kallar det Wii-arm. Har träningsvärt i hela armarna och axlarna! Men kul var det!

Dags för lördag och balklänningsprovning (långt ord der där). Jaa vad ska man säga. Efter en timma(!) i provrummet hade jag inte blivit mycket klokare. Visst fanns det mycket fint, men då måste man ha en plånbok därefter också. Favoriten låg på strax över 4000 + att den hade behövt sys in, vilket hade kostat ytterligare 300 kr. Illa Illa! Men ska kolla runt lite mer innan jag bestämmer mig.

Kväll och dags för förfest hos Sandra och Andreas. Ölspel och singstar för hela slanten, och innan alla gäster kom, självklart lite Rayman-dans på nintendo Wii.
Därefter drog vi vidare till en av studentpubarna (eller vad det heter). Jag säger bara ME LIKE! Kvällens drink 4:a 33kr, kvällens cider 22 kr, jag säger som emelié hade sagt: Vashegod! ;D

Så nu är jag hemma och trött efter en späckad helg. PUH

En dag i Smålandsstenar

Denna morgon vaknar jag i Smålandsstenar. Åkte hem i gårkväll. Klockan ringde kvart över 7 och jag tror jag vaknade från min djupaste sömn för fy sjutton vad trött jag var. Drömde att jag var i Spanien och det började dra in jättevågor över stranden så jag sprang mot min handduk och när jag kom fram hade vattnet spolat ner min väska i havet och i den hade jag mitt pass. Aj aj aj. Sen vaknade jag.

Till saken så vaknade jag så tidigt eftersom jag fått tid hos doktorn. Han klämde lite på minfot och det gjorde ont ont!
Och så blev det, antiinflamatoriska tabletter i minst en vecka (konstiga ord dom anväder, kan inte ens stava till det) och tid för röntken. Verkade vara ett ytterst litet fel på min lilla fot men ändå.

Jag säger bara - aldrig mer simfötter på studentfest!


image10

GAAAAH

Okej. Nu har jag fått ett stolleryck IGEN! Jag vill klippa av mig mitt hår. NU! nu nu nu! GAAAAH
image7
Cool frilla. JAG VILL HA

Jag har även bestämt min nästa tatuering denna dag. Här har jag gjort en liten photoshop variant av den


image8
Lite stjärnor för min familj :) den största är pappa nästa är Mamma, därefter min syster och sen minsta rosa är jag :) Fint tycker jag

En Vidrig Person.

Okej, jag ska vara ärlig, jag kommer nog inte kunna se denna människa utan att äcklas av honom. Det jag fick höra var vidrigt, okej, vidrigt. Även om inte du gjorde det hemskaste så stog du och "såg på" och lät det hända. Som om det var hon som sa ja! Jag skulle säga att det var spriten som sa ja.
Jag äcklas nog av dig tror jag.

En lugn helg i ulricehamn blev det denna helg. Sova, äta, Sova, äta. Ja man behöver sånt ibland också :D haha. Man blir tjock och fet när man är hemma med mammut och papput! Nya kläder blev det också inhandlade. GottiGotti!

Jabba de hutt (min granne) ska flytta. yehuuu

Man behöver skriva av sig ibland tror jag...image6

Jabba de hutt

London närmar sig...

Här sitter jag. Trodde jag skulle få vara ensam hemma i ett stort hus denna kväll. Mamma och Pappa är i Ulricehamn och niklas skulle vara kvar i halmstad. Men snäll som han är min lilla stjärna Så Följde han med mig hem :) Då blev man glad.

Skolfoto i dag. PUST. Finns det mycket som är  värre? NEJ! Men men, det blir säkert bra sen i alla fall.

I Morgon är det den stora dagen! Jag och klassen drar i väg till London för att gå på en (vad alla säger i alla fall) väldigt stor frisörmässa! Det ska verkligen bli Kanon kul! Yehu! Massa frisörpryls överallt, smink, visningar ALLT! Och min andra utlandresa också!

*guldstjärna till oss* :D


Födelsedagsfest

JAhopp, då var det lördag igen. Veckorna går så fruktansvärt fort helt enkelt!  Denna helgen är jag hur som helst hemma i smålandsstenar. Är bjuden på amandas 18års fest. Sen drar vi till gisleparken. PUH, det var länge sedan man var ute i hemtrakterna. Spännande Spännande..


Amanda is a birthdaykid :D

StudentPartaj!

Första studentfesten avklarad. Eller avklarad och avklarad, det får det hela att låta så negativt, för jag menar- hur kul var det inte?? Massa kändisar överallt. Hur mycket sköna människor som helst. Detta kommer nog att bli ett tppenår känner jag på mig.
 

RSS 2.0