Jul 2012.

Så var julen slut och jag är i full gång med jobb igen! Julhelgen gick som vanligt i rasande fart! I lördags vid 17.30 åkte jag från jobbet mot Småland och ju närmre vi kom ju vitare blev det på marken. Väl i smålandsstenar var det vinterväder! Mysigt! Vi åt middag med min familj och spelade spel!

På söndagen skjutsade jag Niklas till reftele och sedan fortsatte jag mot Anderstorp där jag hälsade på Sandra och Victor ett par timmar! Trevligt värre!
På kvällen fixade vi till lite julmat hemma och sedan blev det tv-tittande och mys framför brasan!

Julafton började med att vi åkte en sväng till mormor på vitsippan i Gislaved! Sedan körde jag till reftele och hämtade upp Vincent som varit där under tiden vi var i Gislaved. Därefter blev det lite julklappsutdelning till Kalle anka. Jag hade nog varit snäll i år för jag fick ett Nintendo Wii med två spel till, Mario kart och super Mario, massa små köksredskap, en ljuslykta från kosta Boda i form av en dödskalle, lite hudprodukter, en kokbok, ja lite av varje helt enkelt!
På kvällen lagade vi äkta mexikansk middag i stället för julmat. Två olika sorters tacos med hemmagjorda majstortillas, guacamole, hemmagjord salsa och elotes (majskolv med crème fraîche, riven fetaost, chilipulver, lime och salt). Mums!
Sedan kollade vi enligt tradition på tomten är far till alla barnen.

Juldagen var lugn och skön. Var en sväng hos farmor och åt lunch. Sedan kom Niklas och vi bara slappade hela dagen. På kvällen lagade vi "pulled pork" burgare, sedan skippade vi utgång och höll oss hemma i stället! Skönt!

Så, där har ni min julhelg! Härligt avkopplande helt enkelt!


God jul!

Önskar mig och Vincent!


Da'n före da'n före doppareda'n.

Här jobbas det för fullt så bloggen har kommit i kläm. Idag är min sista jobbdag innan även jag får gå på lite julledigt! Slutar vid 17 idag och sedan går partybilen mot Småland! Det ska bli så himla skönt. Men jag har inga julkänslor alls... Har ni? Det kanske kommer när jag kommer hem! Ser fram emot en helg med massa slappande och god mat. Ska även se till att träffa några fina vänner som jag inte ser alltför ofta. Men nu får man passa på!


New shoes.

Jag är typ kär i mina nya skor! Kommer antagligen att bo i dom för alltid.


Julgran!

Förra året hade vi en krukodlad minijulgran eftersom vi hade en liten huligan till hundvalp hemma. Så i år hade jag först tänkt ha en likadan. Sedan bestämde jag att vi skulle ha en vanlig gran istället för att få den där riktigt julkänslan. Dock blev granen betydligt större än vad jag hade tänkt... Men den var så himla fin och tät så jag var bara tvungen att ha den! Har nog aldrig haft en så fin gran förut! Så nu står den klädd med silverkulor i vårt vardagsrum!


Hair?

 
Hittade en bild på mig i brunt hår som jag inte sett sen den togs... Jag får mina infall där jag är sjukt nära att bestämma mig för att göra det brunt igen. Men så vet jag hur mycket jag har kämpat för att få det ljust och så tänker jag att jag måste vara riktigt jäkla trött på mitt blonda innan jag gör det mörkt igen. Det är ju ändå typ rekord för mig att vara blond. Annars brukar jag inte stå ut mer än ett par månader men nu är det nästan ett och ett halvt år! Men denna snygga färgen med mörk botten och ljusare toppar får mig verkligen att bli sugen på något drastiskt...

Julkalendern.

Har landat i soffan efter en heldag på jobbet, handling, mat och promenad med Vincent. Kommer alltid ifrån jobbet så sent nu när vi är i vår nya salong och man inte fått in rutinerna på allt ännu. Släcka alla ljus, skriva ut alla papper, diska, städa bla bla bla. Allt som måste göras helt enkelt. I gamla salongen hade man liksom en snabb rutin på allt det där men nu är man lite förvirrad varje gång man ska stänga. 
Hur som helst ska jag kolla på dagens avsnitt av julkalendern nu. Kollar ni på den? Jag följer varje avsnitt och tycker den är riktigt bra måste jag säga! Verkligen en bra uppföljare på min favoritjulkalender från barndomen!
 
 

Did I told you?

 
Härom vecken bokade Linda och jag biljetter till Summerburst 2013 i Stockholm. Det kommer bli GRYMT och jag längtar redan!

Vincent.

En sak är säker, Vincent gillar snön.


Oväntad lördag.

Efter jobbet i lördags kom Emelie, Elin och Alexandra till mig. Först var tanken att vi skulle baka julgodis men det sket vi i och istället blev det en väldans massa vin, vilket i sin tur slutade med att vi alla blev partysugna. Så jag svidade snabbt om till min paljettkavaj, fixade till sminket som fått hänga med fejset sen jobbet och så drog vi till Mårtenson och dansade loss! Oväntad kväll men sååå trevlig och rolig!
Gårdagen blev därför en slödag, men vad gör väl det va? Det behövde jag efter två veckors jobb!


Work!

Men bra början på min dag idag. Inte. Det var lite halvkaos men nu är läget under kontroll! Idag blir det fullt ös fram till typ 16.00 sedan slutar jag. Ikväll blir det mys med vännerna. Det är väl typ så långt jag planerat än så länge!

Fredag!

Sitter på jobbet och väntar på min nästa kund! Två klippningar kvar, sedan tar jag fredag! Jobbar ju i morgon också men det är ändå lite skönt att det är fredag.
Så ikväll ska Niklas och jag göra hemmagjorda hamburgare och sedan gissar jag att det blir mys i soffan! Härligt!


Jul i vårt hus.

Nja, inte helt och hållet men lite i alla fall! I lördags gjorde jag lite planteringar med hyacinter, julros och murgröna. Och så lite mossa förstås! Tänkte jag ska försöka "jula" till det lite mer i helgen eller nästa helg!



Torsdag.

Torsdag, snart helg! Skönt! På söndag är jag i alla fall ledig för första gången på två veckor! Gött! Då ska jag se om jag kan ge mig in till stan och börja införskaffa lite julklappar! Börjar bli dags nu liksom... 
julstämningen då, har den börjat infinna sin ännu hos er? Inte hos mig. Men jag tror det kommer efter helgen! Det är ju vitt ute i alla fall! Mysigt men kallt! Termometern var nere på -17 grader vid ett tillfälle när jag körde hem från jobbet idag! Helt sjukt!
 
Nehepp, nu ska jag gå och lägga mig innan jag somnar i soffan! 

OnePiece.

Ohnoooo... Kolla vad som kom på posten idag! Hahaha...



Måndag.

Hej och hallå! Här ekar det tomt! Just nu är det fullt ös på jobbet och till helgen har jag jobbat två veckor i sträck, så ni kan ju gissa om jag är "dag-förvirrad" för tillfället. I alla fall så rullar det på på nya salongen! Vi har verkligen fått det så himla fint!
Annars då, december är här och snön likaså. Jag har faktiskt inte så ont av snön. Visst, det är inte så kul att vara ute och köra bil i det, men annars är det rätt mysigt!


RSS 2.0