This is my year

Januari

 
Någonstans i dom småländska skogarna firade jag in det nya året


Jag fyllde 20 år och firade min födelsedag


Jag var och såg Oasis i skandinavium

Februari


Rockfest hos Hanna och rickard

Mars


Jag tog emot mitt efterlängtade gesällbrev!


Mexikanarfest på Najri och Amandas födelsedag

April


Jag köpte Partybilen



Jag var i NEVVAN med Niklas, Tobias, Andreas, Johnsson och Sandra!


New york är värt 2 bilder!

Maj


Jag var på tjejkväll och vann grejer från Nicco värt 2000spänn. Värt att nämnas eftersom jag aldrig vinner något!

Juni


Linda och jag planerade midsommar på min balkong tillsammans med vin och ost


Niklas fyllde år och jag gjorde tårta!


Vi firade en kanon-midsommar!



Niklas och jag firade 4 år tillsammans

Juli


Jag njöt av sköna sommarkvällar


Jag var i stockholm och såg när Brittan var på sverigebesök

Augusti

Hände det antagligen absolut ingenting av värde.

September



Ida och jag var på Mallorca på kurs!

 

Hanna lämnade oss för stockholm och vi hade hejdå-partaj

Oktober



Jag märkte mig, ännu en gång, för livet

 
Massa andra festligheter!

November

inget särskilt här heller vad jag kommer ihåg. Inga bilder heller för den delen.

December



Påhälsning hos fröken Hanna Mårtensson i stockholm!


Firade jul i småland!


Sådärja!

Nyårslöftet för 2010 blir defenitivt att bli bättre på att ha med mig kameran och fota!

Och att inte tycka att allt är jobbigt.


Håll utkik

inom kort kommer Amandas 2009 här på bloggen. Om det är intressant eller ej kan inte jag svara på men det är en bra uppfräshning av mitt eget minne!


Min dag

Nu har jag ätit, dammsugit (hur blev det plötsligt mycket roligare? För att jag slipper dra fram sladd och allt kanske. Bara till att lyfta och sätta igång), plockat i ordning lite, så nu tänkte jag att jag ska spela en omgång beatles och sedan bege mig in mot stan för att fixa lite smått och gått. Kanske kommer hem med en ny mobil? Vem vet. Det beror på om den finns inne eller ej.



Jag hade visst varit snäll i år

Hemma i Strawtown igen efter ett underbart julfirande hemma i Småland. Det gick lite fort dock. Jag har däremot lyxen att vara ledig i morgon också! Sedan jobb i två dagar och så ännu mer ledigt.
Julen var som sagt mysig och jätteskön! Och jag hade visst varit snäll i år för tomten kom med en massa finigheter.


En snygg väska i skinn från Jimmy Choo for HM


En LILA ergorapido dammsugare från electrolux. Gissa vem som dansar runt i lägenheten nu!


Påslakan. Alltid nödvändigt!


Diskmedelspump och "vas" till diskborste från cult design. Dock inte vasen på bilden utan en svart. 

Och så massa annat smått och gott!

Till Niklas köpte jag spelet "The beatles rock band, limited edition". Vilket jag ångrade lite halvt i gårkväll när vi packade jag upp det och jag kom underfund med hur stor plats det tar. Och att vi kommer ha inneboende här som kommer att spela nätterna långa. Men det är väl inget att hänga upp sig på!





Trummorna


Snyggaste guitarhero gitarren jag sett i alla fall! Paul McCartneys bas fick man med!

Ja ja ja, jag tyckte väl också att det var ganska skoj att spela! Haha


Tjockskalle

Nedan ser ni en bild på hur stort mitt huvud känns just nu. Känner mig lite småcocko skulle man kunna säga.
Snart är det hur som helst dags att bege sig mot de småländska skogarna och fira jul. Fira Jul? HUr gick det till liksom?! Jag tyckte det var sommar nyss!


De tre vännerna och Jerry


BUUÄÄÄÄ

Jag har blivit förkyld. Ja, ni hörde rätt. Helt lagom till jul och allt som hör det till. Min hals bränner och gör tok-ont och jag fryser. Jag har en dag kvar på jobbet sedan beger jag mig mot småland och JULSKINKAN (jag är vrålsugen på julskinka) för att kurera mig och inte göra någonting. Såå skönt!


En snygg bild (hittad hos Sandra) på mig från i lördags. Nya frillan.

Nu - Sängen och sova av mig min sjuka.


Sunday

Hojj hojj hojj! I dag är min enda lediga dag innan jul. Och som om inte det vore nog så jobbade jag längre i går än vad jag brukar göra på lördagar. Allt för att mina fina kundisar ska bli fagra tills tomten kommer! Och i morgon jobbar jag också länge så jag ska njuta utav denna dag. Det tänkte även min älskade Niklas på så i dag väckte han mig mer frukost på sängen. Och nu har han erbjudit sig att plocka i ordning här hemma efter gårdagens bravader (spelkväll + utgång) bara för att jag ska få vara ledig! Är han inte underbar?

I går hade vi som sagt en trevlig spelkväll som slutade med utgång. Givetvis landrade vi på morfars och det blev en toooooppenkväll må jag säga! Bilder från detta vågar jag inte lova att det kommer ut för jag glömmer ju alltid av det. Men jag säger att det KANSKE kommer ut bilder sedan!


klockan tickar

Jag har lite mycket att stå i och lite för lite tid på dygnet skulle man kunna säga. Nu måste jag sätta mig och göra lite beställda smycken som jag inte lyckats komma till skott att göra klart (nej, soffan lockar mer efter en lång arbetsdag). Men nu är det dags att slå sig ner och pyssla lite. Egentligen är jag sugen på det men jag känner mig kort och gott lite matt! Tankarna flyger bara iväg mot dagen som är om en vecka. Dagen innan julafton, sååååå mysigt. Och julafton kommer nog bli toppen i år också efter lite ändringar av traditioner. Jag LÄNGTAR!


visst är jag en riktigt hottie-hottie tomte?


A christmas carol

Jag står i köket och slår i grytorna i dag. Rocky roaden är klar och står i kylen och just nu är det mozartkulor som tillverkas. Synt bara att jag inte har tålamod till att baka. Mozartkulor är ju fruktansvärt tråkigt att göra efter ett tag så jag funderar på att slänga in Sunes Jul dvd:n i datorn och stå och glo på samtidigt som jag rullar små bollar. Men Julgodis är du så gott så det måste bara göras varje år!

Ni kanske får bilder senare!


Stockholm i mitt hjärta

Helgen i Stockholm var kanonens! Fredagen: Tågresa och sedan lite irrande på centralstationen innan jag hittade Rickard som körde mig till Hannas jobb där jag fick mig en soldusch! På kvällen vankades grekmat och Idol.
Lördagen: Uppe med tuppen för en heldag i stan. Lite shopping hit och lite shopping dit. Sedan hem, varva ner, innan det var dags att börja fixa sig inför kvällen. Först blev det lite förfest hemma själva sedan drog vi till Odenplan dit en viss Kalle nyss flyttat och hade ett gäng killar från dom småländska skogarna på besök. Strax innan midnatt begav vi oss mot Grodan där Hanna och jag shakeade loss och drack äcklig fransk cider. Sedan gick(!) vi till det andra grodan. Efter att ha dansat loss lite där också bestämde vi oss för att klockan var mycket (ja den var faktist 3) och pensionärerna begav sig hemåt efter en kul kväll!
Söndagen: Jaa, vad ska jag säga. Vi sov till halv 12. Åt frukost. La oss i sängen igen för att vänta på att robinson skulle börja. Somnade igen. Kollade på robinson. Tog tag i våra liv och tog på oss och gick ut en runda för att käka. Sedan blev det godiskväll med film.
Måndagen: Dags för hemfärd. Men dessförinnan skulle Hanna virra ut mig på tunnelbaneåk. Lite lunch i sturegallerian och så gick vi och kikade i lite butiker.

Bilder från Hanna:


Innan vi drog vidare.


Ni ser rätt. Jag gick barfota mellan ställerna för jag fick så förgrömmat ont i fötterna av SKORNA. Men övning ger färdighet.


Tack Hannabanan för en trevlans helg som MÅSTE göras om (enligt mig i alla fall).
Nu väntar jag på resten av bilderna!


big city life

Om cirkus två och en halv timma lämnar jag Strawtown för allas våran huvudstad för en helg. Jag ska upp och hälsa på HANNA och se om hon förvandlats till en riktig stekare. Jag ska lyssna extra noga om stockholmsdialekten har infunnit sig haha.
Det blir nog en riktigt rolig helg som jag behöver innan julstressen på jobbet infinner sig. Jag blir en "hard working woman" fram till julafton sedan. Det blir lite hemmakväll, lite utekväll, lite shopping, lite god mat och massa prat! 

Todeloooo 




Haha, denna bilden är ju så rolig!


Kom ner på jorden

Gissa vad jag sysselsätter mig med på kvällarna resten av veckan? Jag tänkte nämligen att dessa finingarna som kom på posten i går skulle få följa med till STOCKHOLM i helgen. Och jag är ju inte den vassaste kniven när det gäller att gå i högklackat. Jag får ha med mig "i värsta fall skor" som antagligen kommer att användas. Men skam den som ger sig!




RSS 2.0