game on!


SATS

I kväll har jag varit och provtränat. Det blev ett bodybalance pass. Och tror mig, hade det funnits en filmkamera som filmade mig så hade den kunnat användas till att utpressa mig. Smidig som ett kylskåp heter det va? Det var ren tur att jag inte började asgarva. Men det var skönt som tusan! Så i morgon ska vi ta och gå dit och teckna oss varsitt medlemskap! Då blir det lite ordning och reda på mig igen!

Loppisfynd.

Detta soffbordet fyndade jag på loppis i går! Nu ser det kanske inte mycket ut för världen men jag ska sandpappra det och fixa och trixa lite. Har inte bestämt ännu vilken färg det blir på det så jag återkommer med slutresultatet!

Skogens guld.

I fredags åkte jag, Niklas och hans föräldrar ut för att plocka kantareller. Niklas och hans mamma gick närmast stigen och letade medan hans pappa släpade med mig ut i den riktigt täta skogen (där jag för övrigt aldrig skulle få för mig att gå själv) där han hade sitt ställe. Och visst fanns det kantareller! Herregud så lycklig jag var!

We used to be the luminary ones.


Fredag 26/8

Min man är på amigo ink och skaffar sig ytterligare en gaddning. Jag har packat och sitter och väntar på honom så att vi kan börja bege oss. Startade upp en gammal spotify-playlist och känner mig lite nostalgisk. Ganska kul ibland ändå.

Happy lovely weekend.

I dag har jobbat sista dagen för denna veckan så nu tar jag helg! Någon gång ska man ju lyxa till det lite. Så i morgon bär det av hemåt skogarna för att ha kräftskiva med Niklas föräldrar och syskon med respektive. Det ska bli himlans kul! I morgon ska Niklas mamma ta med oss ut på kantarell-plockning. Spännande. Får väl se om hon kan motbevisa min teori att gula kantareller inte finns...

Details.

I love our home!

Vanilla Incense!

Mitt nya doftljus inköpt på Annen etage! Doftar mums!

Jeffrey Campbell.

In the box. Everest från Jeffrey Cambell. Jag älskar dom!

Outside the box.

Undra vad som finns i lådan...

Time for a change...

I dag har jag varit på sats och kollat upp eventuell träning där. Jag känner att det är dags för mig att börja röra på dö-köttet igen. Mest för att jag behöver bygga upp min svaga kropp litegrann. Framförallt rygg, axlar, mage, armar. Okej, allt. Det är säkrast för min egen skull att ta gymmet som ligger närmast för då kan jag inte slänga ur mig några dåliga bortförklaringar (även om jag med största sannolikhet kommer hitta någon ändå) och dessutom har dom bäst öppettider med tanke på mitt jobb. Så nu är det dags. PÅ RIKTIGT!!!

Måndagsaktiviteter!

I måndags hade både Linda och jag lyxen att vara lediga så vi lånade Idas bil och körde in mot skogarna. Vi besökte en blommor/inredning/loppis-butik i Knäred där jag till min stora lycka hittade mina efterlängtade renhorn (äntligen!) för en billig peng och Linda fyndade en matta. Efter den lilla visiten så snörade vi av oss conversen och hoppade i gummistövlarna för lite svampletning i skogen. Inte heller i år fann vi det där gula guldet som folk säger ska finnas i skogen (jag tror ärligt talat att gula kantareller är ett påhitt) men däremot lärde Linda mig hur trattkantareller ser ut när vi hittade det. Så ja, en liten omgång trattkantareller blev det!

Kräftskivan

Laddade för kräftskiva!
Kräftor!
Hungriga tjejer.
Ella med kräfta med mini-mini klor!
Tjejor
Mousserande! En fin tjej skulle ju firas också!
Repris från förra året. Bordsdekorationerna rök upp i nyllet!
Haha klockren. Enjoy liksom!
Emelie ville ha hjälp med kvällens klädval och vips så var jag kapten Jack Sparrow (tydligen).


My lovely weekend.

Det har varit en fantastisk helg. Det har varit Tall Ship Races i stan hela helgen och det har faktist varit riktigt trevligt. I fredags var jag bara ute en snabb sväng på stan på kvällen för att sedan följa upp med jobb i går. Efter jobbet lunchade jag med min vän Hanna och sedan traskade vi en bit bort i hamnen och kikade i det fina vädret.
Kvällen bjöd på kräftskiva och födelsedagsfest hos Emelie och sedan tog vi en taxi in till stan och dansade loss på Gastons.
Linda och jag skulle köpa nattamat på McDonalds. Jag beställde en QP cheese &co. men efter lite missförstånd personalen emellan gick jag därifrån med den menyn + 1 McFlurry + 1 McFeast. Win! Kände mig inte dåligt glupsk när jag trallade hem från McDonalds med en hel shoppingpåse men mat. Haha. Men skrattade gjorde vi.
I dag har jag bara myst runt med min fina Niklas. Vi har varit två vändor i hamnen och bland annat kollat på två skateboarduppvisningar. Jag måste erkänna att jag är sjukt fascinerad av skateboardåkning på ramp. Därav anledningen till att vi gick dit två gånger. Jag fattar inte hur dom vågar! Och att varje centimeter är viktig. Det är coolt.
Sådärja! En uppdatering av min helg! Bilder från kräftskivan kommer när jag har hämtat min kamera hos Emelie!
Godnatt!

Friday 5th

Otaggad tjej
Motivationen, vart är du? Inte i detta hemmet i alla fall. Men jag ska se till att gaska upp mig lite och dra iväg till mina vänner för en mini utgång. Jag jobbar i morgon men börjar liiite senare än vanligt. Så jag är väl ute en stund ikväll i alla fall.

Hela livet var ett disco.

I går var jag på mitt sista Club Monday för denna sommaren. Jag tyckte nog dock inte att det fick ett värdigt avslut. Musiken? Hallå? Den höll inte helt enkelt. Även om det ordnade upp sig någorlunda den sista timman. Så då var det ju roligt.
Däremot träffade jag en hel del härliga människor jag inte sett på århundraden. Typ. Och sånt är alltid himlans roligt!
Nu ska jag slänga av mig bikinin och hoppa i lite kläder för ikväll ska Niklas och jag ut och äta med våra föräldrar!

RSS 2.0