Tisdag

Hemma efter en fartfylld dag på jobbet. Telefonen ligger på laddning och det bara kliar i min fingrar efter att få sitta och greja med den.
I helgen kommer HANNA till Halmstad och det firas med partaj! Jag hoppas på en hejdundrande utekväll på lördag! Men först har jag en arbetsvecka framför mig. Veckorna bara går i en rasande fart och snart är det vår(försöker jag intala mig i alla fall).


Desperate housewives

En ledig dag i dag är aldrig fel och just nu tillbringas den i soffan framför desperate housewives säsong 4. Härligt härligt. Det lär visst komma ett paket till mig i dag också innehållande en ny telefon så jag får väl pallra mig in till stan och köpa någon form av skydd till den, för som den klantskalle jag faktist är så vet jag att den inte kommer att överleva särskilt länge utan det.
Sedan står storhandling på schemat och i eftermiddag/kväll kommer mamma och pappa hit och firar min födelsedag. Det blir mat på Wild west steakhouse! Mums.


Spring/Summer 10

Det spritter i kroppen när vårkläderna anländer i butikerna. Därför kunde jag bara inte låta bli trots att jag inte skulle shoppat mer innan jag ska till Stockholm.









Röda All Star Light Hi - Karltex Göteborg
Vit Tunnstickad tröja med "hål" - Monki



Har haft en underbar helg i Göteborg hos syster innehållande festligheter, gooood mat, promenad, shopping och allmänt bara umgås.


 


och så levde dom lyckliga i alla sina dagar

Och så slutade sagan lyckligt (hoppas jag) trots allt och nu har jag beställt iPhonen så den kommer till mig inom 1-3 veckor. UTAN telenorförsäljares hjälp. Dom bara dumförklarar en så nu gick jag raka vägen in på telenors hemsida och beställde den nu när erbjudandet var tillbaka! Nu slipper jag äntligen Niklas skrot-telefon!

I morgon är det helg...IGEN. I morgon är det en vecka sedan Niklas och jag var på bio och såg snabba cash, på lördag är det en vecka sedan Niklas och jag hade en mysdag i göteborg och på söndag är det en vecka sedan jag fyllde år. Det är inte klokt alltså. Helgen ser i alla fall ut som följande: Fredag, jobba först och sedan hemmkväll och decka framför let's dance. Lördag, jobba och sedan bege sig till göteborg för inflyttnings/födelsedags fest hos min syster. Söndag, SLAPPA. Måndag, storhandla.

Så spännande var det!


Old Woman

Snart, närmare bestämt i morgon, blir jag hela 21 år gammal. Det känns konstigt och jag brukar tänka att "Oj vad tiden går fort". Men då brukar jag tänka om och i stället tänka att jag faktist bara har levt 21 år av mitt liv och har många år kvar, hoppas jag. Så brukar det trösta mig lite.

I dag har Niklas och jag varit i Göteborg hela dagen. Det var nämligen som så att hela tanken med den här götebordtrippen var (vilket inte jag hade en aning om) att det skulle tillhöra min födelsedagspresent från Niklas. Jag fick nämligen den redan i går och det var en lapp med massa fina ord som sedan avslutades med att han berättade att jag skulle få shoppa och han skulle betala (för en viss summa givetvis) och sedan en god lunch på det. Toppenpresent tycker jag och jag blev hur glad som helst. Och det blev en massa fina grejer kan jag tala om!

Sedan åkte vi till min syster och åt gooood kvällsmat och jag fick ytterligare en födelsedagspresent i form av et jättefint armband som jag kanske kan visa i mon. Kanonfint var det och det kommer användas flitigt!

Nu ska jag tydligen in till morfars!


Ta mig till varmen!

Jag vill ut och reeeesaaaaa. Jag vill till en fin paradis-strand och bara njuta i några veckor. Vi får väl se om det blir sanning eller bara drömmande. Niklas och jag kikar i alla fall runt litegrann. Just nu är vi inne på Indonesien och därmed Bali. Men jag vet inte. Man kan ju boka en flygbiljett till Thailand och resa rundor där, men jag vet inte. Det är svårt det där. Priset får ju inte springa iväg alltför mycket heller så man är ju ändå liiite begränsad.


Ser inte detta för härligt ut? Plaska runt i vattnet på Bali


2 days left

Nu är det  2 jobbdagar kvar för lilla mig innan det är dags för en händelserik helg. Fredag kväll blir det bio i form av "Snabba cash". Jag har ju då läst boken och tyckte den var väldans bra så jag måste ju se filmen också. Sedan på lördag blir det en sväng till Göteborg med Niklas över dagen. Ska bli väldigt mysigt att ge sig ut på lite utflykt.
Och så på söndag är det ju då min födelsedag och då får vi väl se vad som händer. Blir väl lite fika hemma i alla fall och så kommer det ordentliga firandet om några helger när fröken Mårtensson kommer till Strawtown!

Just nu längtar jag till 5 mars, då jag, syster och mor ska till stockholm för en hotellweekend med god mat och shopping! Det ska bli sååå skönt och kul att komma iväg. Och jag tänker shoppa vårkläder i massor. På tal om det förresten, i går släpptes hela Odd Mollys vår/sommar kollektion och jag kan säga att jag hittade en hel del finingar som jag måste spana in. Även om plånboken inte tillåter alltför många plagg därifrån! haha. Men titta får man!


Stenåldern

Här vettni har jag rotat fram en massa gamla bilder som jag lovade att visa redan förra året. Jag tänker dock vara snäll och inte ta alltför fula bilder.


Jag, elin, frida


Elin, jag, frida


frida, elin


Frida Elin Hanna


Frida Hanna


Fiffigt Elin


Frida Hanna


Jag ELin


Hairdressers


Jag, frida, elin


Taco


Inspark jag, emelie


Malin, jag, hanna


Städskrubb? Malin, Hanna, Emelié


Hanna, Emelié, Jag


Wild West, Alle Elin Hanna





Flying dr. mugg


Nej, nu orkar jag inte mer. Det kanske blir som så att det kommer upp ett album på allas vårat facebook med alla roligt gamla bilder, inkluderat alla studentfester och dylikt.


Dagens i-lands problem

1. Nyckelhålet som leder in till tanklocket har frusit igen på min bil.
2. Jag är hungrig.
3. Telenor är tröga så jag äger fortfarande ingen iPhone.

Som ni ser är jag på solskenshumör i dag. Därför ska jag nu i denna stund gå ut i köket och be min älskade om ursäkt för jag stormar in i lägenheten och bara är arg. Men vad blir man inte när man står där och ska tanka, och så får jag inte upp luckskrället. Jaja, nog om det.

I kväll blir det i alla fall Let's Dance och myskväll och i morgon blir det återigen utgång. Den som kallar mig pensionär nu vet jag inte vad jag gör med. Jag tycker jag är ute och ränner vatrenda helg, minst!



Bilskrälle...


2 veckor till 20+

Niklas påminde mig innan att det i dag är exakt 2 veckor kvar till min födelsedag. Då blir jag 20+ (21). Detta känns som en otroligt meningslös och tråkig ålder. Okej, jag kommer komma in på krogen i USA. Det är väl det enda.
Vad jag önskar mig i födelsedagspresent i år är en väldigt bra fråga. Det enda jag har sagt är att jag vill ha saker till MIG. Inget till hemmet eller dylikt för det önskar jag mig alltid. Niklas har tydligen redan köpt något till mig och jag har helt ärligt inte någon som helst aning om vad det är i och med att jag inte önskat mig något. Så det blir spännande!



Nu ska jag och Niklas se på Star Wars episod 4. Vi ligger en film före tv4 i vårt eget maraton!


Happy Sunday?

I dag är det redan söndag igen och det är dags att pallra sig till jobbet i morgon. Och, i och för sig, bara jobba 2 dagar sedan är det ju ledigt igen.
I går var jag på en trevlig förfest hos Elin som avslutades med dans i soffan. Efter det gick Linda, Johanna och jag till en annan förfest där vi stannade ett tag och sedan bestämde jag mig för att det var sovdags så jag köpte mig burgare och traskade hemåt i halkan.

Nu är det dags för mig att förflytta mig från soffan och få något vettigt gjort denna soliga dag!


Lördag

I dag är det lördag, även om det verkligen inte känns så. Än så länge har jag inte gjort någon nytta alls i dag. Men planerna är att börja städa ut julen från våran lilla lya. Sedan ska jag åka och handla lite till kvällsmaten. Niklas och jag tänkte laga något extra gott i dag! Sedan sägs det att jag ska till Elin en runda. Hurvida jag hänger med på utgång eller vet jag inte ännu. Är inte alls särskilt peppad just nu. Men till Elin och röja ska jag i vilket fall!
Nehe, skulle jag slita mig härifrån nu och ta atg i saker och ting eller hur var det?


Nyårsafton i skogen

Gårkvällen spenderades mitt ute i ingenstans med ett gäng trevliga och dansglada människor. Mycket god mat och roligheter är bara några saker som kvällen bjöd på. Vid 12slaget samlades vi alla utomhus och skålade in det nya året. Sedan dansade (läs buggade till david guetta och dansband) vi vidare fram till halv 3 tiden då det hela fick ett väldigt plötsligt avslut. Pang sa det så åkte alla hem och lämnade oss kvar med nyckeln. Jahaja, tänkte vi pafft och lade oss i sofforna och fjantade eftersom våran taxi som var beställd till 3 var försenad. Till slut landade vi hemma i sängen efter att jag fått uppleva min största önskan i livet - att sitta i sätet i bagaget på taxibilen.

En väldigt bra start på 2010 måste jag säga! Tack för en väldigt rolig kväll!


















Detta får avslutas med ett foto på mig i bagaget!

Nu ska jag fortsätta kolla på baksmällan med niklas och tobias. Jag var smart nog att sluta dricka efter 12slaget i går så jag mår som en primadonna i dag! GOTT


RSS 2.0