Underbart och Underbar

I dag har Anna för hoppningsvis hjälpt mig ut ur träsket. Det var underbart faktist. Började få lite ont i benen av att stå där och trampa.

I kväll är det dags! Efterlängtade Underbar på Mårtenssons! YES!
För det är ju inte lite illa att det knappt finns ett enda ställe i hela Halmstad som har 18 års gräns! Så när Underbar väl är en gång i månaden är det helt enkelt bara till att slå till och dra dit och dansa satan! Wohu!

En blandad helg.


Att klampa i träsket

jaa det handlar om att klampa i träsket och stå kvar där och klampa ett jävla tag.
Jag vet vad jag vill och jag vet vad jag kan. Men ändå står jag där i det där träsket och klampar för glatta livet utan att komma en milimeter närmare fastland. Ibland önskar jag att jag inte vore så jädrans dryg alltså!

Men kanske att jag är en liten millimeter närmare land nu.. kanske. Jag hoppas i alla fall.

En vecka med praktik.


image22 min vän träsket

Praktik & Trötthet

Yes, då var jag tillbaka på praktiken i dag igen då va! Rätt gött faktist. Var grymt lugnt där när jag kom dit i morse. Folk var sjuka, borta och hade sovmorgon.
Så efter denna omställda dag är jag hur trött som helst. Har även köpt nya harry potter boken och kan inte riktigt slita mig! Ajjabajja!

Är det du eller jag som är en tråkig? :(

Att blogga eller inte blogga

ja det är tusan frågan det!
Ibland kan jag tycka att det är skönt att skriva av mig lite. Och visst, då kan det vara bra att skriva det i sin blogg. Men vill man att alla ska kunna läsa ens tankar och känslor? Hmm. Nae, jag håller mig nog till att inte blotta mina innersta känslor för världens bloggläsare. Tacka vet jag det gamla dagboken med lås som enkelt går bryta upp med en hårnål. Där är det i alla fall inte meningen att allmänheten ska kunna snoka.
Jag håller mig nog till de lite yttre grejerna att skriva om. Det blir nog bäst så.

En helg i Göteborg.

Bad Taste så att säga

Japp, i tisdags var det dags igen. Studentfest med Bad Taste Tema.
Förfest hos Liza och där var det första-gånge-träff med våra baldejter!
Kvällen måste jag säga var kanon! Hade grymt kul verkligen och kan nog helt enkelt bara tacka alla människor som var runt omkring mig för det! Hade aldrig blivit kul utan er!

Tack tack! :D


Tjockishelg

Ja det är väl det enda som kan beskriva min helg i reftele. Jag har i stort sätt bara ätit och sutit ch inte gjort någonting. Choklad i mängder, god mat och fika. Mumsfilibabba. Någon gång ska man unna sig det också. Men nu blir det nyårslöfte med Jennyfer och Sandra. Det kommer bli hårt!

I fredags drog vi upp den gamla klassikern kampen om Västbo. Jag vägrade ställa upp själv eftersom jag är så dålig så jag var i lag med niklas. Han var dessvärre skitdålig han med så jag gick och satte mig framför idol i stället. Men i går så då jävlar gav jag mig in i leken själv och tro det eller ej så vann jag. ÖVERLÄGSET! Moahahaha.

Köpdjävulen drabbar människan

Dagen till ära hade jag bestämt mig för att följa med mamma och pappa till ullared för att vi skulle hämta min kamera som jag äntligen fått besked om. Sen behövde jag en julstjärna och en vas inne på Gekås så jag bestämde mig för att även tralla in där en svänga.
DET STÄLLET ÄR HELT SINNESSJUKT!
Från det att du sätter första steget in i butiken drabbas människan av en köpdjävul. Alla är som galna. Rycker, sliter, kollar men tror samtidigt att just dem själva är den enda personen i hela affären! Kundvagnar överallt. Nej jag blir snurrig direkt. Till och med min mamma får en liten köpdjävul i sig: "Men denna skålen hade jag väl kunnat ha på bordet?" Nej mamma det skulle du inte kunna för du köper den bara för köpandets skull och inte för att det är det du har letat efter.

Och varje gång jag varit där säger jag mig själv att jag aldrig mer ska sätta min fot på det stället för jag blir alltid lite arg. Men likt förbaskat hamnar jag där igen ett år senare!

Okej jag kanske inte ska dissa det helt för ibland kan man faktist köpa nån bra grej där.image14

En bra dag rakt igenom

Turen verkar ha spridit sig till alla i dag. Har fått många glada
telefonsamtal i dag från personer som har fått något positivt
som förgyllt deras måndag. Niklas klarade tentan, mamma
och pappa har fått plats på vilshärad, systern min kommer
troligtvis hem på julafton, Malin har köpt sin balklänning som
bara var SÅ perfekt på henne. och så fortsätter det. Och så till image13
mig då. Jag ska på anställningsintervju på torsdag! :D Visst,
det är kanske inte världens bästa jobb att sitta och ringa runt
 och göra telefonundersökningar! Men får jag jobbet blir jag
 jätteglad i alla fall! Weehuu!
en turdag helt enkeltFarsans dag

Japp, detta inlägg tillägnar jag min underbara och snälla pappsing! För denna vackra söndag är det ju Fars dag. Och DÅ har jag en stor fråga, Vad hände med BARNENS dag!? Jag vill också ha en dag där jag får frukost på sängen och ett litet paket. Buhu.

Pappa fick i alla fall 4 glöggmuggar av mig. Han ville inte ha något men det fick han ändå!
Eller så gör man som jag gjorde när jag var liten: Jag ville att vi skulle ha en sån där liten adventsljustake till bilen (ja, en sån som är så fruktansvärt ful som man sätter på instrumentbrädan!), men han vägrade köpa en sån. Så vad gör lilla smarta Amanda? Jo, hon går och köper en sån i farsdag present till sin kära far. Och så fick jag som jag ville ändå! Och min stackars pappa tvingades ju sätta upp den i bilen för han hade ju faktist fått den i farsdagpresent utav sin dotter!
image12

Helg och sura äpplen.

I går var det fredag och jag och niklas var hemma hos min mammut och papput! Skönt! Sen kom Andres, Pernilla, Rebecca och Cornelia. Det är märkligt vad energi Corneliaungen har! Herrejisses! Jag somnade som en stock sen på kvällen! Men lite rolig kan hon faktist vara ibland med tanke på att hon alltid säger PRECIS vad hon tycker!

I dag skulle jag varit kvar i halmstad när mamma och pappa hade kört ner mig men så blev inte fallet. Ändrade i stället mina planer och ska snart bege mig till Amanda! Där ska dom ha lite "förfest" och sedan ska dom till Gisleparken. Tanken var väl att jag skulle åkt dit först också. Men fick reda på vad det kostade, höll på att sätta i halsen, och insåg att det hade jag inte råd med. Måste ju köpa julklappar och grejer snart och mina 1050 kr i månaden räcker dessvärre inte ens till hälften av allt jag vill köpa och göra! Så det var bara att bita i det sura äpplet och hålla mig till förfesten! skitockså.

Men snart är det studentfest och jag längtar massor! :D
image11

Radiologiska Avdelningen

I dag har jag besökt den radiologiska avdelningen i gislaved. Proffsigt jag vet. Hade jag själv bara sett ordet sådär så hade jag antagligen inte fattat ett skit. För den som då är som jag så betyder det röntgen.

Snön hänger liksom i luften. Och jag ropar på den men den vägrar ju för fasiken att komma ner! Men men, snart så.

I veckan har jag klara planer för vad jag ska göra. Har tagit tag i mitt liv och PLANERAT! Åh vilken befriande känsla.

Tänkte bara meddela att det snart är jul! :D

RSS 2.0