Uppladdning?

Godmorgon från Göteborg! Anledningen till att jag befinner mig här vet ni ju. Jag ska springa det 1 mil långa midnattsloppet ikväll. Och jag är inte det minsta laddad. Vaknade i alla fall vid åtta och kunde inte somna om. Så jag la mig med datorn i knäet och gjorde en spellista på spotify som kanske kan peppa mig ikväll när jag ska springa.
Nu ska vi fixa lite frukost här! Ville mest säga godmorgon!

Tisdag.

Mina dagar snurrar på i vanlig takt och jag glömmer av att blogga. Tänkte ge er en liten uppdatering om vad som händer och sker.
~Jag jobbar mest hela dagarna
~Jag har tagit tag i mitt liv och börjat röra på min igen och utnyttjar mitt träningskort istället för att bara skänka pengar till SATS
~Jag ska spring midnattsloppet på lördag, 1mil och jag har löptränat typ tre gånger i år
~Vi har möblerat om vårt vardagsrum
~Niklas har köpt en iPad som jag bloggar ifrån nu
~Om två veckor åker jag till New York
Så, typ så ligger det till!

Onsdag.

Skrev ett inlägg som försvann. Så jag orkar faktist inte skriva om det! Blä. Nu ska jag ut och powerwalka!

What to buy?

Bilder från Gestuz
Inspo inspo inspo. Jag har suttit och letat massa inspiration till vad jag ska shoppa till min höstgarderob när jag ska till New york. Bäst inspiration hittade jag på Gestuz. Deras Höst/vinter kollektion fick mig på fall!
Jag har letat på massa sidor och sparat ner massa bilder på plagg som jag gillar och har väl kunnat skriva upp följande på min "att leta efter"-lista:
-En paljettkavaj/blazer
-Ett par khakigröna byxor
-Ett par byxor med animalistiskt mönster. Helst mörkröda leopardbrallor
-Basplagg i oxblodsrött, grått, brunt och khakigrönt
-Ett par boots
-En skinnjacka
Ja, listan lär ju fyllas på. Men tanken är att jag ska försöka bryta min annars så svarta höst/vintergarderob!

Onsdag.

I måndags var sista club monday. Punkt.
Då är typ sommaren slut och det är jag inte alls redo för.
Hur som helst så hade vi en grym kväll! Bobbo var på besök med sina vänner och vi dansade natten lång, in i det sista.
Så nu är det dags att ta tag i sitt liv igen. Börja träna, sätta upp mål och börja leva normalt igen. Jag ska banne mig sätta upp ett mål som jag ska nå innan vi åker till Mexiko.
Och dessutom ska jag springa midnattsloppet den 25 augusti. Ångest.
Sedan är det inte långt kvar tills jag åker till New york. Tills dess måste jag hitta shoppinginspiration så jag inte kommer hem med en resväska med en salig blandning.
Sådärja! Där fick ni en liten uppdatering. Nu ska vi ut och gå med Vincent, som för övrigt fyller 1 år idag! Den lille krabaten!

Back in town.

I lördags körde vi som sagt till Göteborg för lite fest! Vi kom upp, startade grillen, mumsade på god mat och gjorde oss i ordning. En flarre vin senare var det dags att bege sig mot port du soleil. Där dansade vi loss tills klockan blev 3 och lamporna tändes!
Påvägen till bussen så gick jag och skulle instagramma på telefonen, vilket resulterade i att jag gick rakt in i en stolpe. Japp, tyckte det var lägligt att skaffa mig ännu en bula i pannan. Jag förlängde antagligen livet på några stycken runt omkring mig som fick sig ett gott skratt.
Igår vakande vi sent och låg och slöade halva dagen, innan vi tog tag i våra liv och stack till Moon Thai Kitchen och åt världens godaste thaimat! Mums!
Nu är jag tillbaka i Halmstad igen och laddar om, för ikväll blir det avslutning på Club Monday!
Lite förfest!
Passade på att hoppa lite studsmatta innan port du soleil.
Port du soleil!
Who's the girl with the hair?
Allas våran snygging - Sylvain Armand!
Becca på dansgolvet!
Party like a rockstar
Dagen efter häng på Moon thai!

Hej lördag! Hej Göteborg! Hej Port du Soleil!

I måndags fick jag stanna hemma från måndagsklubben eftersom jag hade rykt på en hemsk förkylning. Så nu efter en hel vecka med massa jobb är jag sjukt taggad för morgondagen! Efter jobbet styr Linda och jag partybilen mot Göteborg. Vi ska hälsa på min syster och gå på port du soleil där Sylvain Armand spelar! Det kommer bli grymt känner jag på mig!!! Videon visar hur det såg ut när han spelade där förra året!

RSS 2.0