Fredag.

God morgon! Här har vi tagit sovmorgon idag för jag är ledig och syrran kom i gårkväll! Vi har ätit frukost och slappat och jag har råkat beställa ett par skor...igen...
Så kan det gå.
Idag ska vi handla och förbereda det som går att förbereda inför morgondagens nyårsmiddag som går i Mexikotema!
Hej så länge!

Jul, jul, strålande jul.


Grisen rullar rundor i sin nya fina tröja
Sötnöt
Pappa fixar!
Becca likaså.
Mamma!
Någon låg och gottade sig.
Trerätters middag på julafton!
Min fina vän och jag!
Favvoboll.
Efter julklappsutdelningen!
Vincent fick också julklapp!

Saker som stör mig.

Jag är nog världens bekvämaste och lataste människa. Det är små saken som stör mig som jag är för lat att ta tag i. T.ex:
1. Vi har ingen ordning i våra skåp och garderober. Allt är bara intryckt och det stör jag ihjäl mig på. Ni vet den där känslan när man öppnar en garderob och stänger den lika snabbt för där ligger så mycket skit som svämmar över? Ja, så menar jag.
2. Att behöva ha persiennen nerdragen i badrummet hela tiden för att inte grannarna i husen mittemot ska kunna se rakt in. Ljuset där inne blir helkasst och det ser allmänt aptråkigt ut.
3. Lamporna i sovrummet. Ingen mer kommentar på det.
4. Högbildningar. Jag hatar högbildningar. Speciellt på matbordet.
5. Att vårat kök fortfarande är halvfärdigt sedan vi flyttade in.
MEN. Så bestämde jag mig för att göra något åt dessa smågrejer. Så idag rattade jag partybilen mot flygstaden och ICA maxi där jag införskaffade två förvaringslådor med lock på hjul. Så nu har våra underkläder flyttat från backar i garderoben till lådor undersängen = mer förvaring i garderoberna, WIN!
Jag ska köpa hem en ny taklampa till sovrummet. Har hittat en på nätet som ska klickas hem ikväll.
Jag ska se om jag kan hitta frostplast(?) till badrumsfönstret.
Högbildningarna ska jag ta tag i och rensa.
Slå en signal till mamma och fjäska lite så hon kanske kan sy gardiner till vårt kök. Och ringa hfab och fråga om vi får skruva en krok i taket ovanför matbordet till en taklampa.
Så, nu har jag fått spy lite galla över mig själv. Nu söker jag lite sympati att det inte bara är jag som är bekväm och lat. Är ni organiserade människor?

Lata dagar.

Julen tar kål på både mig och Vincent. Trots att den varit lugn. Men det har gått alldeles för fort som vanligt. Jag får alltid lite ångest efter julhelgen för att jag tycker det är så mysigt att vara hemma med familjen, äta god mat, slappa, mysa, skratta. Sen pang. Så är det över. Jag vill ha jul igen!
Men ni ska få en hel uppdatering om min julhelg senare, med bilder!


Da'n före doppareda'n

Julen 2010

Förra året när jag kom hem till Småland vid jul såg det ut såhär. Helt sjukt. Jag gissar att jag inte kommer mötas av samma julkänsla i år.
Idag är jag i alla fall ledig. Vincent och jag har börjat morgonen i soffan. Han snarkar fortfarande och jag tänkte ta tag i packandet nu. Sedan beger vi oss mot Falkenberg för att hämta upp Niklas på jobbet och efter det hem till skogarna!

Here I am

Ja herregud, ni är en tapper skara läsare ni. Kikar in här varje dag trots min fruktansvärt dåliga uppdatering. Men det började med att jag slog i huvudet och inte satt vid datorn pga det och sedan hade jag mycket julgrejer att fixa. Baka, pynta och köpa julklappar. Men jag ska bättra mig, jag lovar.
I morgon är min sista jobbdag innan några dagars behövlig julledighet. Dessutom inväntar jag min årliga julförkylning som ligger och kliar mig i halsen om kvällarna. Den kommer väl på fredag eller något.

Gone.

Ni får en bild på Vincent. Jag har varit lite frånvarande här ett tag men jag är snart tillbaka!


"Julbord"

Har kramp i skrattmusklerna. Det tyder på en kul kväll. Love it!


Hund svalde bomb, blev på smällen.

Idag fyller vår älskade lille gangster 4 månader. Detta firade han med att på något vänster lyckas dra ner sin matpåse (som dessutom var i ytterligare en påse) från bordet, tugga hål i påsen och kalasa loss på maten tills han var mätt och glad. Glad var han dock bara tills han upptäckte att han ätit lite för mycket. Och det var i den sekunden jag kom ut i köket och fann en skamsen Vincent sittande bakom bordsbenet. Herrugud. Men energin är det inget fel på även om magen är lite ballongig. Men han är söt ändå, vår lille gris.

Just an ordinary day.

Såhär ser det ut varje morgon när jag ska till jobbet. Inte nog med att jag får släpa Vincent från soffan till dörren, för när han väl kommer dit så lägger han sig för att sova?! På dörrmattan?! Vissa är inte så kräsna...


Andra advent.

Nu har vi tänt andra ljuset här i slottet. Frukosten ligger i magen och fortsättningen på Sunes jul är på på tv:n. Idag blir det inte många knop. Niklas ska tydligen tatuera sig idag. Igen. Typ tionde gången detta året. Nej nu överdrev jag. Men det har blivit några stycken. Så jag får väl busa med grisen under tiden!
Det var morgonuppdateringen härifrån!


Grå lördag.

Vi har hunnit med mysmorgon i soffan och även varit och handlat lite nytt till Vincent. Två tuggben och en tuggdonut, mat och en boll i ett rep. Benet började han shaggla på direkt. Han byter tänder för tillfället så ALLT som går att tuggas ska tuggas. Inklusive våra händer och ben. Så då får man bunkra upp ett lager med tuggben till honom för att undvika att vi ser ut som om vi varit i slagsmål.
Sedan var vi ute och testade bollen också. Trots regn och blåst (här snackar vi en bekväm snubbe som hellre ligger i soffan och latar sig när det regnar ute) så tyckte han det var riktigt roligt att springa och hämta bollen som vi kastade iväg.
Så efter en dusch så har han deckat i soffan. Jag med. Blir nog en powernap nu med sunes jul i bakgrunden!

It's me and my dog.

Har landat i soffan tillsammans med Vincent efter en lång arbetsdag. Niklas är iväg med sitt nya jobb så vi får mysa själva tills han kommer hem. I morgon är jag ledig och det ska bli så himla skönt. Vi har haft lite cirkus i veckan efter att Vincent råkade bli riven i ögat av en annan vovve. Men tack och lov så slutade det bra och utan massa dyra veterinärskostnader. Så det ska bli skönt med en ledig dag i morgon. Kanske skulle försöka hitta lite julklappar? Det är ju trots allt bara 3 veckor kvar till julafton i morgon...

Lyxfredag!

Vi äter julmat och Vincent julstädar golvet! Trevlig fredag på jobbet!


RSS 2.0