2010

2010 var ett fotoår för mig tack vare min systemkamera! Därför innehåller årets årsresumé ett axplock av alla foton jag tog.
Årets första månader fanns det inte mycket foton från så vi börjar från när våren äntligen smälte fram.
Några sushirundor har det blivit.
Festligeheter
En grym sommarpremiär på Peppes och jag fick med mig en blomma som minne.
Perfect Party på mårtensson!
Ljumna kvällar.
Midsommar!
Midsommar!
Många sena kvällar/tidiga morgonar från Leffes!
!
Härliga sommardagar och födelsedagar med bästa vännerna!
!
Rundor i Småland
Kvällar i sanddynor!
Mysiga kvällar vid havet med han jag älskar.
Tapas!
Roliga idéer vid festliga tillfällen!
Färgglada dagar i en småländsk trädgård
Smögen!
!
!
En början på en ny karriär?
Fotografering med salongen!
Stranden en höstdag
!
Stockholmhairdresser!
Stockholm!
En festlig kväll i huvudstaden
!
!
Partytricket!
Och den där karriären?
Vi drog till Göteborg för att testa på utelivet!
En liten Halloweenfest!
!
Alexandra och jag bestämde oss för att göra staden ensamma!
Julmys med vänner!
!
!
Julmys 2
!
Herr och fru Pepparkaka
Det blev visst vinter...
Ohmy vilket år! Det bästa av mina 21 år. Snart fyller jag visst 22 och 2011 ska bannemig bli minst lika bra som 2010.
UTMANA MIG!

take me to...

I dag gjorde vi sista inbetalningen! Nu börjar det närma sig och jag längtar som en galning! En vecka i Playa del Carmen och en vecka på Isla del Holbox. Jag tror jag kommer trivas...

till våren?

Det var nog inte bara jag som fick H&M katalogen i dag gissar jag? Jag har redan beställt! Perfekt att köpa ny bikini och en fin klänning med mera och jag håller en tumme för att leveransen ska vara lika snabb som när jag beställde från höstkatalogen. Hela min tanke var ju såklart att det ska med till Mexico! Och enligt leveransinformationen ska det komma v.1... hoppas hoppas hoppas!

m e l l a n d a g s r e a

Självklart kom jag hem med lite påsar i dag. Ett par jeansshorts (till mexico), ett par jeans, en tröja och ett par stövlar. Dock var det bara tröjan som var på rea. Men vad gör väl det va?
Jag hann även med att göra en göra en graciös vurpa utanför Gina tricot. Jag hade tur som inte vred av hela mitt knä. Men jag hoppas att jag gav publiken ett gott skratt i alla fall. Alltid är det någon som får leva lite längre.
Här får ni i alla fall en halvkass bild på skorna.

Oh well, flanell

Nu ska jag in till stan på massage! Därav mitt osminkade jag. Därefter ska jag möta upp Linda och traska runt i butikerna och se vad jag kan hitta. Jag är shoppingsugen!
Här har ni en av mina fina julklappar. Världens skönaste flanellskjorta från Somewear. Jag skulle helt ärligt kunna leva i den.

Julhelgen

Jag har haft en underbar julhelg. Även om jag inte riktigt fattat att det varit julhelg... men det är ju en annan sak. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig däremot. I gårkväll skulle det blivit lite festligheter, men eftersom jag som vanligt vid ledighet rök på en förkylning så blev det hemmakväll för min del. Men det gjorde ingenting för det var mysigt ändå.
Det har varit underbart att umgås med familjen, äta god mat, få en hel drös med kanonbra julklappar och bara mysa. Är det jul snart igen?

It may be winter outside...

Fick en shock när jag kom hem till Småland och såg all snö! Typ en halvmeter!

Baksmälla

Ni kanske redan har hört den. Men då får ni höra den en gång till för jag gillar den!

Hello you

Säg hej till min följeslagare sedan typ tvåhundratjugo år tillbaka. Skämt och sido. Han är 15 år och 5 av dom är övertid. Han skulle leva i max 10 år sa dom till oss i djuraffären när vi köpte den. Jag var alltså 7 år då och det fanns inte ens i min vildaste fantasi att han skulle leva när jag hade flyttat hemifrån och allt. Men här är krabaten, Rocky. Inget mysdjur precis men en fin mage har den i alla fall!

The Weekend

Det har blivit en lugn helg för min del. Jag jobbade till halv 5 i går och i morgon kör vi igång igen med en intensiv arbetsvecka innan jag får lite julledigt. Linda och jag lagade lite mat i gårkväll och sedan kollade vi på robinson och bakade pepparkakor.
I dag bestämde vi oss för att ses så fort vi vaknat och ha mysig julfrukost. Jag hade en drös bakfulla grabbar här hemma så jag flydde illa kvickt efter att jag hade vaknat. Det blev julskinkemacka till frukost hos Lindan och sedan kollade vi på julkalendern och därefter hyrde vi filmen "En julsaga". Dekoration av våra pepparkakor fick avsluta dagen och nu sitter jag i soffan med Niklas och ska snart sova.
Det får bli bildlöst i dag så får ni ett bildregn en annan dag!

Bättre lycka nästa gång...

25 kronor vann jag på min trisslott. Alltså ingen summa som löser några problem. Men det blir en ny lott i alla fall och vem vet vad som döljer sig bakom den?
Men allt börjar kanske falla på plats nu i alla fall. Även om det blir lite bök hit och bök dit. Men det är så det får bli i så fall! Håll tummarna så ska jag sluta vara såhär kryptisk så fort jag har koll på läget!

Lucky no. 3?

I morgon ska jag gå och köpa en trisslott och hoppas på storvinst så det kan lösa alla mina hinder i livet just nu. Det hade fått allt att bli något enklare.

min lördag i bilder


tredje advent.

Min dag har varit sådär härligt meningslös! Gott!
I går anlände jag till Elin under eftermiddagen och jag, Elin, Maja, Alexandra och Emelie gjorde lite julgodis i form av ett gäng olika tryfflar. Mums! Därefter gjorde vi oss partyklara, åt en god middag och begav oss sedan in mot stan och Moon med en liten mellanlandning på SODA. Vi dansade loss och det var en bra kväll!
Ni ska få er en hel drös med bilder så fort jag hämtat kameran hos Elin! (Om jag fattar hur man lägger in dom i datorn)
Nu ska jag sticka iväg till Elin och hämta kameran och sedan hämta upp Niklas vid tåget. Sedan blir det handling till en kväll med lite adventsmys!

God Jul Amanda Önskar Amanda

Jag har redan fått raserianfall på den efter bara ett par timmar. Bara det att det tog 10 minuter innan jag fattade var på "plattan" jag ska trycka för att vänster eller högerklicka. Eller att jag sparar 9 kopior av en bild innan jag fattar vart dom hamnar. Känner mig som en pensionär. Men jag måste väl helt enkelt bara vänja mig antar jag... Dom säger att man älskar den när man väl fattar upplägget. Snygg är den i alla fall!

Det snurrar i min skalle

Just nu finns det en impulsiv människa i mig som skriker ja ja ja och en realistisk sida som säger ta det lugnt för bövelen. Det är beslut som ska fattas som snurrar rundor i min skalle. Och jag tjatar hål i huvudet på folk. Jag får helt enkelt ta en sak i dag för att få ordning på allt. Vissta är jag kryptisk? haha.


Hej

Jag tänkte att jag skulle skrivit ett intressant inlägg till er men insåg att jag att jag inte hade något intressant att skriva.
Godnatt!


Trångsynta Halmstadbor var det någon som sa.

Nu ska jag skälla lite. Och det får bli här.
Ibland blir jag så trött. Många klagar på att Halmstad är tråkigt på hösten/vintern/våren när det kommer till att gå ut på helgerna. Att allt är samma och bla bla bla. Men så igår kommer vi till Mårtensson och X-cider har dragit upp ett rejält dj-bås och laddat för succé. In kommer två tjejer som är dj:s och börjar spela riiiiktigt grym musik. Men vad händer? Jo, efter kanske 20 minuter börjar folk droppa av från det dansgolvet och man ser genom rutorna att schlager-golvet är helt knökat. Kvar står vi, kanske 15 pers, och dansar. 
Vad gick fel säger jag då? 
Jag vet ärligt talat inte. Det är klart att inte alla kan tycka om housemusik och vilja dansa till det. Det förstår jag också. Men hallå? 15 pers? Är det bara turister som är på måndagsklubben på sommaren och lyssnar på sån här musik? Schlagergolvet är ju där vartenda vartenda helg. Och här kommer äntligen något nytt och då är det ändå det som alltid varit och alltid kommer att va som lockar mer. Jag tycker bara att det är tråkigt att man klagar och sen när något väl händer så är man ändå inte intresserad. Eller så var det helt enkelt bara dom som brukar dansa på schalgergolvet och gillar det som var ute i går. Vad vet jag? 
Jag tror faktist inte att dom tjejerna kommer vilja sätta sin fot på en nattklubb i Halmstad igen. Tråkigt.

Förlåt för min bitterhet men jag ville bara få det skrivet. 
Jag hade hur som helst en helt grym kväll i går och dansade tills fötterna strejkade och svetten rann!


Suparfredag.

Jag är hemkommen från en långpromenix i kylan med Linda. Vi slirade inom Sandra en snabbis och pratade om morgondagen. Vi ska tydligen på superfredag. Eller suparfredag som jag säger av bara farten. Men det blir en lugn utgång har Lindusen och jag bestämt. No more bakisdagar här! Jag har för lite tid för att hinna med att sova bort en hel dag. Så vi ska ut och dansa lite sa vi. Men först, en jobbdag kvar innan jag tar helg!


RSS 2.0