Lashes.

Jag var ju som sagt hos Elin och fixade mina fransar! Det var första gången jag gjorde det och visst blev dom fina? Känns helt ovant att vakna upp och inte se ut som ett vrak! Här är jag helt osminkad!

Finally!

Då var man färdigarbetad för veckan. Ska fixa syrrans hår i mon bara men det räknas ju knappt. Innan dess ska jag till min vän Elin på Face&Body och förlänga mina ögonfransar! Sedan blir det packa packa packa!
Linda och jag har precis suttit här och fört över bilder och musik från varandras datorer. Jag tyckte jag behövde uppdatera min iPod med lite ny musik eftersom den nyaste låten på den är typ "Dangerous" med Akon...
Jag bjuder på en gammal bild från när somewear spelade på Gastons i höstas!

sick?!

Jag känner att det killar lite i min hals och det kommer inte riktigt lägligt så att säga. Men jag intalar mig att jag inte alls håller på att bli förkyld.
Vi har precis varit och kikat på 2 lägenheter till! Den ena bättre än den andra. Så vi har 3 som vi kan tänka oss och så får vi se om vi får någon av dom. Det är inte lätt att hitta en lägenhet i Halmstad kan man säga!
Nehe, nu ska jag fortsätta kolla på svensk maffia!

Bedtime.

Det har blåst så in i helsike här i natt (Sandra, jag antar att detta bara var typ en hundradel av vad ni var med om i Australien) och jag har sovit som en kratta. Kändes som att fönstret skulle lossna ungefär. Så jag tänkte att jag ska försöka hoppa i säng i tid i kväll. Säkert. Nattuggla som jag är.

monki jeans/snaeJ iknom

Jeansshort med lite högre midja och en jeansväst. Inhandlat från Monki. Kändes väl sådär eftersom jag köpte dom när det var smällkall vinter. Men nu till våren/sommaren så tror jag dom blir perfekta på sina egna vis.

Städning pågår

Alltså... jag längtar verkligen till den dagen vi får en lägenhet och ska flytta. Vi har så mycket SKIT i lägenheten så det ramlar ur skåpen snart. Gaaaah. Jag längtar verkligen efter den dagen allt ska packas och jag ska slänga mängder av grejer (Påminn mig om det den dagen är ni snälla för då kommer jag antagligen spotta ur mig svordomar om att jag aldrig mer ska flytta).

På mitt finger

En kass bild från min födelsedag på en av mina födelsedagspresenter! En snygg jättering från House of Harlow. Den är verkligen gigantisk och jag älskar den!

Hey Baberiba!

Nu är det snart helg igen vettni! Och denna helgen ska bli lugn som gatan. Umgås med en vän, en pojkvän och kolla på en lägenhet. Och jobba också då. Sen är det ju MELODIFESTIVALEN. Ni som läst min blogg sedan tidernas begynnelse vet ju att jag alltid sitter klistrad framför det. Jag vet egentligen inte varför för jag tycker nästan aldrig att det är särskilt många låtar som är bra. Men det är ju ändå melodifestivalen liksom!
Nu ska jag klämma i mig en sen kvällsmat!

SKÅL!

4 nya. Två lila, två "rökiga". Perfekta som dessertskålar!

När man lurar sig själv...

I dag gjorde jag två stora misstag. 1: Gick in på Nelly.com trots "shoppingstop" (som Ida och jag dessutom precis hade konstaterat att vi båda hade på grund av resor). Vad hittar man då? Jo, givetvis något man vill ha.
2: Tänkte att jag för skojs skull skulle gå och kolla om det där fina linnet kanske finns i klädbutiken runt hörnet. Vilken det givetvis gjorde...
Sedan gjorde jag i och för sig misstag 3 också och provade det och jag behöver kanske inte ens skriva att det står en påse bredvid mig på bordet nu...

RSS 2.0