BALEN 2008

Jag vet inte var jag ska börja eller hur jag ska börja men jag måste ju börja någonstans, så: OHMY vilken grym kväll/natt/morgon! Jag kan inte hitta ord för det. Men jag får väl ta och dra en snabb genomgång av dagen:
Klockan 4 minuter över nio landar jag på C&F för att fixa mitt hår och jag blev supernöjd! Sedan var det hem snabbt och sminka mig, äta och byta om och sedan hämtade vi upp sandra som skulle fota mig. Kvart i 2 kom jag till förminglet och en 20 minuter senare anländer Hanna, Amanda och alla baldejter. Men vart är Liza och elin tänker alla? Katastrofen själv hade varit framme och lizas klänning var sönder. Dessvärre hann dom inte till minglet men tacka gud att dom hann till balen haha. I våran vita stooora limo åker vi sedan till balen och i samma sekund jag sätter ut foten ur bilen ville jag vända! HERRE MIN OJ vad mycket folk det var. men det gick smärtfritt trots allt och jag tackar röda mattan för att jag inte fastnade i stenen. Upp på klipporna och tog kort ett antal gånger och sedan var festen igång. Inget elegant här inte. Upp på borden, fylletal och massa annat skoj som gjorde balen till den bästa någonsin. Jag och marcus gjorde ett tappert försök till att dansa vals. Det gick åt skogen men lika kul för det. Vidare till Laxen där efterfesten hölls och det var fullt ös medvetslös fram till 10 över 5 på morgonen. Därefter var det två snälla killar som följde mig hem och 7 landar vi i min lägenhet där jag lät dom decka på golvet i 5 minuter innan deras buss gick.

GRYM KVÄLL!! TA MIG TILLBAKA!






fler bilder kommer

Kommentarer
Postat av: sandra

du var såå söt i söndags =)

Hur gick det med fötterna?

2008-06-04 @ 00:27:04
URL: http://sandrajotic.blogg.se/
Postat av: Malin

Satan i gatan va snygg du är Amanda! Grattis till studenten, kan ju inte vara där och säga det så jag säger det här :) ha en grym dag och drick en massa champange! Kram

2008-06-05 @ 10:42:00
URL: http://malake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0