Saker som stör mig.

Jag är nog världens bekvämaste och lataste människa. Det är små saken som stör mig som jag är för lat att ta tag i. T.ex:
1. Vi har ingen ordning i våra skåp och garderober. Allt är bara intryckt och det stör jag ihjäl mig på. Ni vet den där känslan när man öppnar en garderob och stänger den lika snabbt för där ligger så mycket skit som svämmar över? Ja, så menar jag.
2. Att behöva ha persiennen nerdragen i badrummet hela tiden för att inte grannarna i husen mittemot ska kunna se rakt in. Ljuset där inne blir helkasst och det ser allmänt aptråkigt ut.
3. Lamporna i sovrummet. Ingen mer kommentar på det.
4. Högbildningar. Jag hatar högbildningar. Speciellt på matbordet.
5. Att vårat kök fortfarande är halvfärdigt sedan vi flyttade in.
MEN. Så bestämde jag mig för att göra något åt dessa smågrejer. Så idag rattade jag partybilen mot flygstaden och ICA maxi där jag införskaffade två förvaringslådor med lock på hjul. Så nu har våra underkläder flyttat från backar i garderoben till lådor undersängen = mer förvaring i garderoberna, WIN!
Jag ska köpa hem en ny taklampa till sovrummet. Har hittat en på nätet som ska klickas hem ikväll.
Jag ska se om jag kan hitta frostplast(?) till badrumsfönstret.
Högbildningarna ska jag ta tag i och rensa.
Slå en signal till mamma och fjäska lite så hon kanske kan sy gardiner till vårt kök. Och ringa hfab och fråga om vi får skruva en krok i taket ovanför matbordet till en taklampa.
Så, nu har jag fått spy lite galla över mig själv. Nu söker jag lite sympati att det inte bara är jag som är bekväm och lat. Är ni organiserade människor?

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Jag önskar verkligen att jag kunde svara: Japp! Jag är världens mest organiserade människa! Men nej... Jag är ju tyvärr inte det! Jag försöker och försöker, men tiden finns där liksom inte.Mina störsaker:1. Att min fåtölj i sovrummet svämmar över av kläder som måste strykas/hängas in i garderoben.2. Att jag varje morgon ställer frukosttallriken i diskhon i stället för att ta den där extra minuten och sätta in den i diskmaskinen. Detta resulterar i massa tallrikar i diskhon.3. Att jag är för lat för att gå till återvinningsstationen och därför har X antal flingkartonger och bibbor reklam i mitt dressingroom.Så du är inte ensam kära syster! Kunde inte vi ha ärvt lite av mammas extrema pedanthet?!

2011-12-28 @ 20:14:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0