Den där glassen...

Jag hade varit snäll och köpt glass till min sjuke sambo, och plockade fram den i tid för att den skulle tina. Sedan så skulle ju jag då gå ut och sleva upp glassen och öppnar förpackningen som den är gjord för att öppnas. Ni vet en sån där "kartong" som mar river upp sidorna och sedan skär upp den.
Plötsligt vrålar det till i köket, något som lät ungefär som "MEN VA F**N, vad har du gjort med glassen?!". Det var ett förtvivlans skrik. Ungefär som om jag hade förstört typ någon av hans värdefullaste ägodelar. "Va?" säger jag frågande.
Jo, då hade jag förstört hela grejen med hans glass vettni. Man ska tydligen dela hela kartongen i två delar utan att öppna den så att man kan gröpa ur glassen och äta den direkt ur förpackningen. Killar alltså...


Boven i dramat


Position soffan

Hjälp vilken dag jag har haft! Jag skippade stan och tog bilen upp till Eurostop direkt efter att jag varit på Mirage(frisörgrossist). Där skulle jag leta bebiskläder och sprang in på H&M och det första jag möttes av var en massa kläder ur Garden Collection. Jag älskar plaggen, materialen och färgerna i den kollektionen så jag började riva runt där (ja, trots mitt köpstopp) och hittade en klänning som jag kände att jag bara var tvuuuungen att prova. Den satt som en smäck och fick givetvis följa med hem.
Sedan skulle ju lilla jag köpa bebiskläder. Jag har aldrig gjort den innan. Så den tog mig nog sisådär en timma att leta reda på en fin kombination med rätt storlek.
Efter den skulle jag till Sandra. Jag var en och en halv timme sen vilket resulterade i att jag missade måndagsfikan eftersom pajen Sandra skulle bjuda på inte var klar. Och vad jag läste i hennes blogg nyss så stog den fortfarande i ugnen TRE OCH EN HALV TIMME senare och var fortfarande inte klar. Gissa om jag höll på att skratta ihjäl mig. Hon bjöd i vilket fall på mumsig chokladpudding i stället.

Först nu har jag kunnat sjunka ner i soffan och andras ut efter matlagning och dylikt. Och snart ska jag sova. Jag har i varje fall hunnit med en hel del i dag!


next stop

Jag är kommit knappt halvvägs på min lista men jag jobbar mig framåt. Nu ska jag flänga till Mirage en jättesnabbis och köpa en grej jag glömde förra veckan. Därefter ska jag in till stan illa kvickt och leta efter bebisgrejer. Sedan ska jag till Sandra på fika och därefter ska jag försöka klämma in måndagsfikan om det hinns med (någon som kommer rulla fram till sommaren?) och därefter hem igen.

Om jag skulle köpt något till bebisen som är typiskt mig skulle jag ju lätt inhandlat följande:


Cheap Monday Jeans - Converse

Meeeen, så är det ju inte jag som ska ha den utan bebisen


Hemma bäst

I dag hade jag planerat att jag inte skulle göra något vettigt över huvud taget. Är sååå sugen på att bara slappa, kolla på en film kanske, ja inte göra något speciellt alls.
Men helt plötsligt börjar det pluppa upp saker till höger och vänster som jag måste/ska göra.

1. plocka i ordning
2. Städa toaletten
3. betala räkningar
4. Gå in till stan och kolla efter en present till bebis
5. Åka och köpa en grej till salongen
6. Gå till Sandra och fika
7. Laga mat
8. Måndagsfika

Vissa grejer är ju betydligt roligare än andra på den här listan. Om jag kanske skulle kunna skära ner den genom att plocka bort alla tråkigt saker?
Nej, det funkar visst inte riktig så nej. Dags att ta tag i saken kanske?


Trött som få

Söndagen har varit underbar och jag har i stort sätt inte gjort något över huvud taget. I går vankades det födelsedagsgalej för Elin. Hon bjöd på en underbar trerätters middag och efter det begav vi oss in mot staden och partade loss på Morfars. Efter att Niklas och jag köpt nattamat på mcdonalds traskade vi hem till tobias för att hämta nycklen som Niklas glömt där och sedan traskade vi hemåt. Jag konstaterade dock att jag knappt ätit något på min hamburgare så jag slängde in påsen i kylen. Och mycket riktigt, när jag vaknade i dag på morgonen och plockade fram den lilla burgaren hade jag ätit futtiga 2 minibett på den. Det är så himla typiskt mig att köpa massa mat när jag vet att jag bara tycker det är äckligt när jag väl ska äta det.

Nu ska jag snart dra mig mot sängen! Tudelooooo


Lördag

I dag har jag jobbat, jobbat och jobbat. Nu ligger jag i soffan och vilar mig i form inför kvällen. Har kollat på "uppdrag granskning" på svt play och är så förbannad att det kokar över. HUR är människor funtade?! Ibland blir jag rädd för hur människan kan agera.
Jaja, nu ska jag stilla mitt humör lite och gå och fixa iordning mig inför kvällen kalas hos Elin!


Det spritter i kroppen

Precis som alla andra ca. 9miljoner invånare i vårat bananland ska jag prata om vädret. Är det inte alldeles förfärligt ute nu? Jag hatar det.
skämt.
Det är alldeles underbart och jag önskar att jag kunde vara ute och tralla runt hela dagarna. Men det tjänar man inga pengar på tyvär så jag får njuta inomhus i stället. Men man märker att våren är påväg! Dessvärre längtar jag till sommaren men tycker samtidigt att tiden går alldeles för fort. Hmmm.
I dag rök i alla fall jeansjackan på. Dock inte som jacka utan som tröja inomhus. Men det är underbart i alla fall!

Givande inlägg va? Jo, jag har en givande sak att meddela. Nämligen att H&M släpper en ny kollektion framöver, läste jag i dag. Närmare bestämt i maj kommer den. En festivalkollektion. Väääldigt mycket småunderliga plagg om ni frågar mig. Men några godingar kan man säker hitta där.



Två av plaggen/accesoarerna som är med i kollektionen.



Och så kommer den stora feta nackdelen

 


Jag gjorde ju ett konstaterande i samband med den där resebokningen, nämligen att ska man resa till fjärran land på det där viset så krävs ju även en liten spruta. Eller rätta mig, inte en spruta utan TRE stycken. Och jag är spruträdd. Något. Det är egentligen en sån sak som lätt hade kunnat få mig att inte vilja resa till något land där spruta behövs. Meeeeen, jag vet ju att detta för hoppningsvis inte är enda gången jag kommer åka till ett land där det krävs, så jag får väl bara bita i det sura äpplet och genomgå dessa hemskheter. Jag tror det är värt det!

 


P A R A D I S E T





Bokat och klart. Två veckor, två platser. Båda lika underbara men på sina egna vis. Jag längtar ihjäl mig!


Vackra dag

Min morgon började med att jag ställde mig och gjorde Amerikanska pannkakor. Mums filibabba! Medans jag avnjöt den goda frukosten kollade jag på Wipeout. Jag älskar det programmet! Har nog aldrig sett det utan att skratta!
Nu ska jag alldeles strax bege mig in mot stan och göra ett ärende. Nej, det handlar inte om shopping eftersom jag infört köp-stopp!


More from Garden


Linda och jag var i helsingborg en runda i dag och jag lyckades givetvis hitta lite fler grejer till vårgarderoben. Bland annat sprang jag på detta linnet på hm från Garden Collection. Som Niklas sa när jag höll upp det för honom "Det ser lite tantigt ut". Det var precis min tanke när jag såg det också och även när jag kollar på bilden ovan. Men jag testade det ändå och vilken succé! 2 stycken fanns kvar och det ena blev mitt!
Nu är det dock köpstopp för min del!

New Moon var förresten tokbra tyckte jag!


Saturday I'm in Love




Lördag kväll. Helt fantastiskt. Först jobb och dessutom jobbade jag 2 timmar längre än vad jag brukar göra på lördagar. Men nu är det helg även för mig! Niklas är och köper "New Moon" nu så den ska vi kika på så fort han kommer hem igen. Ska bli spännande. Jag har ju inte sett den ännu då va.
I morgon blir det en impulsrunda till Väla med Linda! Alltid kul!

Fick förresten en fråga om vart den snygga bikinin är köpt, och jag kan glatt meddela att den är från HM!


OCEAN

I dag har jag haft en fullspäckad dag på jobbet som även gått otroligt fort. En jobbdag kvar och sedan är det helg!
Nu ska jag alldeles strax bege mig in till stan för att sätta mig på morfars med Linda och vara allmänt social. Sånt gillas för att pigga upp en annars ganska tråkig fredag. Man kan ju inte hitta på jättemycket när man vet att man ska upp och jobba i morgon.


BIKININ som landar i min brevlåda framöver. Snacka om kärlek vid första ögonkastet!


trädgård

Precis som nästan alla andra har jag kikat in på HM i dag för att spana på garden collection. Jag gjorde det dock lite för sent och mycket av det jag ville ha va slut. Sedan är det ju som så att det är väldigt mycket söta grejer. Och jag är ju inte så söt av mig skulle man kunna säga. Jag känner mig fånig i för gulliga klänningar och dylikt. Men jag missade som sagt lite grejer så jag hoppas att jag får chansen att hitta det inom kort ändå.


Tröjan ovan var i alla fall en av grejerna som fick följa med när jag satt och klickade hem lite grejer.


tisdaG

Dagen till ära har jag inte gjort något speciellt alls. Jobbat 9.00-18.30, kommit hem, lagat mat, ätit, duschat, satt mig i soffan och planerat för framtiden. Närmare bestämt ca. 1 år framöver. Niklas och jag har lite planer men det är inget som ska nämnas fören allt är klart. Inget speciellt egentligen men jag längtar i alla fall!
Ungefär så intressant har dagen varit och intressantare än så blir den nog tyvär inte heller för nästa uppdrag blir att dra mig ut till köket och diska, sedan tycks jag höra sängen ropa på mig från sovrummet och den känns väldans lockande måste jag säga.


Jag saknar läget på min förra lägenhet. Härliga promenader på stranden satt aldrig fel.


The Morning After

Lördag. Jag ska svira in till stan om en stund. Eller så fort jag lyckas ta mig från soffan. På schemat står kolla BEBISGREJER eftersom min "chef"/jobbarkompis fick en liten knodd igår! Så söt!

Nu är det bäst jag tar mig från soffan innan jag får en plastgitarr i huvudet av Niklasen som spelar Beatles utan att det går som han vill.


Wonderland

Nu ska jag strax iväg på bio med Niklasen. Vi ska se Alice i Underlandet. Spännande spännande. Jag brukar gilla Tim Burtons filmer så jag håller tummarna för denna också!
Inget jobb i morgon heller så det blir sovmorgon och hela faderöset i morgon!


Stockholm

Jag är hemma igen efter en alledeles underbar Stockholmsvistelse. I ärlighetens namn ville jag inte åka hem. Eller jo, jag saknade ju han här hemma. Men hade han varit med hade jag gott kunnat stanna kvar.
Hursomhelst så blev det en hel helg med shopping, sovmorgon, god mat, avkoppling, fint väder och hela tjohejjset. Riktigt underbart. Hann även med att träffa Hanna en svänga.
Nu är jag i vilket fall tillbaka i verkligheten igen!




Ja lite grejer lyckades jag skrapa ihop i alla fall!
Nu ska jag bara beställa lite skor från H&M också för just skor lös med sin frånvaro i storstaden.


På plats i Götet

Är hos min syster i Göteborg nu och sitter i soffan och känner mig dödstrött. Fick precis höra att vi ska gå upp klockan 5 i morgon. Jippi. Eller inte det nej.
Hursomhelst är det sååå skönt att vara lite ledig nu. Jag ska koppla av i massor!

Nej nu ska jag snart krypa ner i sängen. Återkommer när jag är hemme från stockholm!


Hål i huvudet

Det är nu vi har kommit till den tidpunkten på året då radiokanalerna fått tillgång till melodifestivalbidragen. Gissa vilka låtar jag sjunger när jag kommer innanför dörren från jobbet? "Manboy" med Erik Saade och "Unstopable" med Ola. Dom kommer tjata hål i huvudet på mig. I går hörde jag Ola 5 gånger.

Hur som helst så har jag två dagar kvar att jobba innan jag drar till the capital of Sweden. Jippiii!
Just därför borde jag packa nu. Jag jobbar från 9 till halv 9 i morgon så jag kommer vara död när jag kommer hem. Och på torsdag drar jag till götet direkt efter jobbet så då hinner jag inte packa.

Dags att göra just det. Packa!


RSS 2.0