Tisdag!

Lite dålig uppdatering här va, men så kan det va! Hade en härlig helg i Ulricehamn men nu har vi kickat igång en ny vecka med nya möjligheter! Jag jobbar dock hela veckan fram till lördag så så mycket äventyr blir det inte för min del!
Eller lite händelserikt blir det kanske för vi har lyckats snurra igång en ny karusell som jag hoppas slutar som vi vill! Den kryptiska meningen är det enda jag berättar i nuläget!
Nu: jobb till klockan 18.00!


A lovely place.

På plats på stället där det inte finns några måsten. Här finns det inget att göra och det är bara sååå skönt! Vincent har hittat sin plats den nyfikenstruten! Här ska vi bara gotta oss hela helgen allihop!


Prinsen!

Han växer så det knakar, men har fortfarande öron stora som paraboler <3

a c c e s s o r i e s

Favoriter


Halsband: Cornelia . mestore.se
Halsband: Cornelia
Örhängen: Kors, egentillverkade . Fåglar, Cornelia
Ring: House of Harlow
Halsband: Tand, Cornelia . Kors, Ajlajki
Örhängen: H&M
Dubbelt upp av favvoskärp: Brunt med blandade nitar, B.Belt . Svart med silvernitar, Liebeskind

Måndag igen!

Idag är jag ledig och det är minst sagt behövligt! Min hals är helt knas fortfarande och jag hostar som bara den! Så idag blir det en lugn dag för min del!
Just nu ligger jag i soffan med Vincent under filten. Funderar på att fixa lite frukost kanske?


Kära ägodel!

Dagen före julafton köpte jag en julklapp till mig själv som suttit runt min handled sedan dess! Supertoksnygga Michael Kors klocka, varför har jag inte inhandlat dig tidigare!? Urtavlan skimrar i pärlemo, men det är inte så lätt att fånga på bild!


Onsdag.

Wopidoo. Igår var det inte en kul kväll! Precis som jag trodde vaknade jag med en förkylning igår. Gick väl helt okej under dagen men när jag kom hem på kvällen var jag helt paj! Deckade i soffan strax efter 20, avancerade till sängen vid 22. Låg sedan och svettades natten lång! PUH! Vilken alla hjärtans dag! Min man hade i alla fall ordnat mysig frukost på morgonen i form av mackor, latte och massa tända ljus! Och när jag kom hem på kvällen hade han lagat potatisgratäng med fylld helstekt fläskfilé inlindad i bacon! Att jag blev glad och överraskad när jag kommer innanför dörren som en döing! Han är bra fin han!
Idag mår jag lite bättre i alla fall, men Niklas fick åka själv med Vincent på valpkurs så dom ramlar väl in genom dörren om någon halvtimma! Så nu ska jag slänga ihop lite mat till oss!

Jag blir galen!

Vincents nya leksak from hell! Den låter så hemskt och avskyvärt att jag funderar på att klippa sönder den! Men då blir nog mamma ledsen eftersom hon gav honom den i går!


Noooooooo!!!

Jag tror jag håller på att bli sjuk! Min kropp säger mig att jag håller på att få en förkylning! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte!
Hoppas jag vaknar i morgon och är pigg! PIGG PIGG PIGG!


Hello, good morning!

Sitter på jobbet och har lite ångest över att jag för ett år sedan satt med fet resfeber och hög förväntan! I morgon är det ett år sedan Niklas och jag åkte till Mexiko! ETT ÅR SEDAN!!! Kan ni förstå eller? För det kan inte jag! Vet inte vart året tog vägen riktigt!

It's a keeper!

Den här lilla skönheten från Thyme for ginger landade blixtsnabbt hos mig efter att jag klickat hem den från creativelounge.se! Bra där! Det tog bara en dag!
Den är i alla fall hur fin som helst! Lagom liten och snygga nitar i silver och mässing! Den behålls definitivt!

s ö n d a g .

God morgon! Här är det morgonmys i soffan som gäller! Har varit ute och busat med Vincent i snön en sväng och nu intar jag dagens första kaffe med en trött hund i knäet! Det enda jag har planerat för dagen är ett pass bodypump i eftermiddag! Sen får vi se vad vi hittar på.


Lördag.

Här sitter jag i soffan och är dödens trött! En vanlig fredag blidde visst en partykväll! Vi var fyra tjejer och åt på plaka först, sedan droppade två av och Linda och jag gick till gastons och tog varsin drink. Sen hamnade vi på morfars och tog ett glas vin och slutligen Mårtenssons där det var superfredag! Ali-badali (som jag så vackert valde att kalla djn) spelade bra musik men gjorde mig fetingbesviken ändå! Här springer man som en nörd och önskar en och samma låt, som jag dessutom tror att han ville spela, femtioelvatusengånger. Och så spelar han den inte för att "Halmstad är för svåra"! Hallå?!
Men vi stannade i alla fall till stängning, därav dagens trötthet!

Nu ska jag släng i mig det där kaffet och bli människa igen!


Bildlös onsdag!

Först en heldag på jobbet och sedan ratta bilen mot valpkurs med Vincent! Det är en trött Amanda som har landat i soffan ikväll kan jag lova. Och nu sitter jag och funderar på vart jag kan hitta motivationen till att gå ut i köket och ställa mig och diska. Jag hatar att diska. Jag älskar vår lägenhet men jag hatar att vi hade diskmaskin i vår förra lägenhet och inte i denna. Oftast har jag inte så ont av det men när man har ett berg som väntar på en så är det inte kul. Blä.
Nej, nu: disken. Sedan: sängen!

Snart ett paket på posten.

Efter mycket letande hittade jag två av väskorna från Thyme for ginger på nätet. Favoriterna. Och efter mycket velande är en av dom nu hemklickade... Vilken får ni se när den kommit och jag bestämt om det är en keeper eller ej!


En fråga.

Är man vuxen när man slutar skära bort kanterna på brieosten, eller är man bara lat?

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/277617/images/2012/pic_188170594.jpg" class="image">


I want that bag!!!

Alla bilder från thyme for ginger

Alltså... jag dog lite när jag fick upp ögonen för detta märket och kollade igenom deras kollektioner! Ge mig! Ge mig ALLT!
Men det går tyvär inte, men en kan få bli min i alla fall! Jag ska springa inom SODA, som jag vet säljer väskorna, och rozenkranz som jag såg också är återförsäljare i Halmstad för att kolla om dom har någon av favoriterna! Hoppas hoppas hoppas! Jag behöver en ny väska och denna gången ska jag köpa en i skinn som håller länge eftersom jag köper en väska och har den tills den faller sönder.

Brakfrulle!

Vid 9 tiden kom jag till Linda för att äta brakfrukost! Mackor, fil, müsli, amerikanska pannkakor med varma hallon och kaffe till det! Mums!
Nu har Linda gått till jobbet och jag sitter i hennes soffa med Vincent och tittar på efter tio. Hantverkarna ska fixa kommoden i badrummet idag och då vill inte jag vara hemma med en galen hund som springer runt och stör dom. Så jag stannar här några timmar! Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda!


Mittidagen!

Lägesrapport: Efter frukosten tog vi en promenad i kylan till Vincents förskräckelse. Eller, han tyckte väl det var kul till en början men sen blev han kall trots sitt snygga täcke.
Sedan tog jag bilen till stenalyckan för att kolla efter ett koppel till Vincents nya halsband och därefter tog jag en runda på eurostop. Kom därifrån med ett doftljus som jag tänkte ha på vårt nya handfat (kommod?) SOM KOMMER I MORGON (lycklig tjej!!!) och två nya nagellack.
Nu: Ett pass Bodypump för att köra slut på denna söndag!


Söndag morgon

Godmorgon! Vincent kom intassandes för en kvart sedan och tyckte det var dags att gå upp! Så vi hoppade ur sängen och nu har vi myst ner oss i soffan i stället!
Idag har jag inget speciellt planerat. Funderar på att ta en runda till blomsterlandet. Sen går vi nog en liten promenad med Vincent och så kanske jag drar iväg och tränar en sväng! Men vi får se!


När en bild säger tusen ord.

Det var ös här igår... Och ja, det är Linda som ligger underst i högen...


sommar sommar sommar

Mitt fina, långa, bruna hår med blekta toppar.
Smögen när det är som bäst.
Lycklig tjej.
Vackra Smögen.
Grillat.


Mitt hjärta.
Blommor och blad.

Jag vill ha sol. Jag vill ha värme. Jag vill ha shorts. Jag vill vara brun. Jag vill ha grönska. Jag vill ha vackra blommor. Jag vill ha stranden. Jag vill ha grilldoft. Jag vill ha sommarhår. Jag vill ha Smögen. Jag vill ha uteserveringar. Jag vill ha fräknar. Jag vill ha club monday. Jag vill ha ljusa sommarkvällar. Jag vill ha ljumna sommarkvällar. Jag vill ha lyckoskratt. Jag vill ha doften av nyklippt gräs. Jag vill ha solnedgång vid Tylösands klippor.
Jag. Vill. Ha. Sommar.

Onsdag.

Men hallå? Vad hände? Hur blev det februari? Jag fattar ingenting.
Idag har vi i alla fall varit på valpkurs med vår studsboll, gris, charmknutte, ja kärt barn har många namn. Han gjorde lite små framsteg idag med, även om han framstod som världens sopa jämfört med de andra två hundarna som är med (vi är fem som går och idag var två sjuka) haha! Men vad gör väl det? Det är hans egna framsteg som räknas! Och han är helt enkelt väldigt glad i människor och hundar!

RSS 2.0