så. mycket. bättre.



Seriöst, jag älskar detta programmet! Dom gör om låtarna så fruktansvärt bra och jag tänker köpa skivan omedelbums när den släpps!


1:a Advent





Promenad med min finaste på julskyltning i virvlande snö och sedan avsluta kvällen mysigt med risgrynsgröt med kanel, mackor, varm choklad och en mängd med tända ljus. Första ljuset i adventsljusstaken är tänt!

(Har glömt svara på en kommentar angående mina gigantiska muggar. Dom kommer ifrån Indiska!)


en kväll på månen.

Igår kom Alexandra till mig och vi lagade tacos och fixade iordning oss. Framåt kvällen begav vi oss in till stan och började med en cider på bulls innan vi slutligen hamnade på Moon där vi dansade tills fötterna värkte! Sedan mötte jag upp Linda och vi köpte nattamat och knatade hemåt! Riktigt lyckad kväll!






It's saturday night

Ikväll blir det galej! Alexandra är hos mig nu och vi ska strax ta oss in till staden. Där hoppas jag på att möta upp ett gäng patrysugna tjejer! Hoppas ni får en trevlig kväll!


Alexandra Hanna Jag Amanda


24 november

Det är julafton om en månad. Jag förstår inte vart det här året har tagit vägen. Men det är väl en av bieffekterna, när man haft det bästa och roligaste året någonsin, att det går fort. Tur att jag köpte mig en systemkamera så att alla ögonblick har fångats och att jag kan se tillbaka på allt.
Som sagt, julafton. Jag längtar faktist. I helgen ska jag dra fram alla adventsstjärnor och tillverka min adventsljusstake. Amaryllis och hyacinter har planterats i dag!
Nehe, nu ska jag ta tio snabba minuter på "crosstrainern" och sedan stupa i säng!
Godnatt!


På min önskelista: Iittala Marimekko skål




Jag är väldigt förtjust i skålarna från Iiittala Marimekko och har redan en stor och en liten, men en eller två till skulle inte sitta fel. Gärna i lite fina färger!


relax...

I helgen väntar lite riktig avslappning. Det ska bli frukansvärt skön. Ladda krafterna inför ett fartfyllt december. Är det bara jag som inte har börjat att ens fundera julklappar ännu?


Morgonstund.



I går när jag gick och la mig bestämde jag redan då hur min morgon skulle se ut. Jag skulle vakna vid 8tiden, gå ut och springa en runda och sedan duscha och sätta mig i soffan och njuta. Det enda som gick åt skogen var löpturen, tack vare att jag vaknade med fet huvudvärk. Men nu sitter jag i soffan med mjukiskläder och en stoooor kopp med egengjord vark choklad (oboy kan slänga sig i väggen, egen med mjölk, kakao och socker är tusen gånger bättre) och har precis knaprat i mig ett gäng knäckebröd. Jag har "sovmorgon" till 14.00 i dag för att jag jobbar till halv 9 i kväll och lika länge i morgon.
Jag ska sitta här ett tag till och sedan släpa mig ut på en promenad i kylan.


Gothenburg tur och retur.

Jag är precis hemkommen efter en helg i göteborg med ett gäng härliga tjejer! I lördags testade jag för första gången på Göteborgs uteliv på riktigt och det visade sig vara toppen! Vi dansade loss till bra musik inne på Push tills klockan var morgon, vilket också resulterade i att vi vaknade klockan 13.00!!! Jag har inte sovig så länge sedan balen! Men det var grymt kul och lätt värt det!
På söndagen skulle vi gått på Liseberg men det spöregnade så det blev en promenad till godisaffären och mataffären och sedan fortsätta kvällen i soffan framför Ensam mamma söker (som jag för övrigt är besatt av).
I dag har Linda och jag gått i stan och jag köpte med mig en björn. Eller rättare sagt en jättemysig fuskpärlväst. Ska se om den är fotogenisk och i såna fall kommer den upp här!
Vi avslutade dagen med en goood lunch och tog sedan partybilen tillbaka till Strawtown!










På min önskelista: House Of Harlow

När jag såg Nicole Richies smycken "House of Harlow" första gången gillade jag dom direkt. Snygga men ändå enkla. Så därför har jag bestämt mig för att önska mig ett av dom fina halsbanden i julklapp i år. Sen om jag får det är ju en annan femma. Men önska mig kan jag alltid.



pssst, mamma, dom finns på www.kyssjohanna.se (haha)


night night

Niklasen och jag har haft en mysig kväll. Varit ute och ätit, gått en promenad och sedan krypit ner i sängen med Ben n' Jerry glass och tittat på "Vem kan slå Filip och Fredrik". Tänk va kvällen kan kännas längre när man hittar på en massa grejer. Nu ska jag i alla fall sova!

Natti


Niklas som död fransman och jag som leopard i lördags


Halloween

I lördags hade vi halloweenfest hos mig. Det var en lyckad kväll som slutade i stan. Ja, med utklädnad! Ni får ett bildregn en annan dag!


honey, i'm home

Nej, jag har inte gått och trillat av pinnen. Jag har bara mycket på jobbet just nu. I dag var andra dagen i rad som jag jobbade till halv 9 och i morgon är det långöppet i staden så då jobbar jag länge även då. Så ni förstår säkert att jag ska hinna med mitt liv också. Om jag ens hinner det. Tyvär har dygnet bara 24 timmar. Blä, nog med min pessimism. Godnatt.


RSS 2.0