Dagen.

Besöket hos veterinären gick bra! Speedy gonzales var mest nyfiken på maten som var till försäljning och personalen som tyckte han var toksöt!
Efter besöket där styrde vi hemåt och sedan gick vi in till stan. Ett besök på Soda och ett på gina tricot sedan knallade vi hemåt. Det blev ett par jeans inhandlat för min del.
På hemvägen hämtade vi upp lite sushi och landade i soffan för film! En riktigt skön ledig dag!

Måndag 31/10

Idag ska jag åka och vaccinera den här lille skiten. Det ska bli...spännande. Med tanke på hur spruträdd jag själv är så lär jag väl inte direkt sända ut lugn till honom! Haha!
Sedan ska Linda och jag ta en liten runda i stan, vilket kan ta tid med honom i släptåg som ska lukta och smaka på allt! Han springer typ med tungan i asfalten och får upp allt som kommer i hans väg. Mums.

Versace for H&M

Jag gissar att ni redan har kikat på Versaces kollektion för H&M? Jag gjorde det nyss och kan ju tycka att många plagg är gräsliga, men en del fina saker finns också! Jag ska överväga om det är något jag ska försöka få tag på eller ej och ställa en påminnelse till den 17:e november. För då lär det bli kaos på H&Ms hemsida. Som alltid vid såna här samarbeten.

Paus.

Har en liten paus på salongen och passar på att mysa med lillgrisen sålänge!


Världens godast köttebullar!

Jag har lyckats! Äntligen! För första gången någonsin så har jag gjort så jääääkla goda köttbullar! Dom är kanske inte riktigt mamma, mormor och syster nivå, men det är banne mig inte långt ifrån!

Knepet för min del (vilket säkert många av er redan visste, men jag hade ingen aning) var att dels blanda i ströbröd som fått svälla i vatten och dels att köra hela massan i matberedare. Och riva löken får man inte glömma heller!
Dom satt fint med hemmagjord brunsås och kokt potatis kan jag meddela!


Måndag 24/10

Ledig måndag! Just nu sitter jag och väntar på att mitt nya favoritprogram på mina lediga dagar, Efter Tio, ska börja.
Lillskrutten ligger här bredvid och drömmer och sedan får vi väl se vad vi tar för oss idag. Blir väl lite bus och lite slappa. Gött!

Ännu mera hund.

Vincent får välja film. Det blev "Mysteriet på Greveholm" till min lycka och Niklas förtvivlan! (haha)

Som sagt, mycket hund i denna bloggen just nu men det är ju för att det är min vardag för tillfället!
Idag har vi inte gjort många knop. Plockat iordning lite, tvättat och varit ute och busat. Och jag tror inte det blir mycket mer händelserikt än så heller!

Inte för att jag är som en pensionär...

...men just nu skulle jag kunna strypa vår granne ovanför oss. Och ge honom en käftsmäll. Och skrika lite på honom. Jag är inte känslig när det gäller att ha förfest och spela hög musik och så. Men när han spelar så högt att löven på vårt döda olivträd trillar av, då är det högt. Och jag hade kunnat vara i vår lägenhet och förfesta till hans musik. Gaaaah! Nehe, men det är bara att bita ihop. Trevlig lördagkväll på er!

Another day.

Eftermiddagslur med Vincent efter en dag med jobb! Trötta båda två! Så fort Niklas kommer innanför dörren så har jag bestämt att jag ska kila in till stan och köpa sushi. Det är jag sjukt sugen på idag. Det var länge sedan nu!
Ikväll ska vi bara mysa ner oss i soffan och kolla på tv. Jag har fastnat för programmet Helt magsikt, så det blir det ikväll (Niklas har inget val haha)


Godmorgon!

Speedy Gonzales vill ha med sig tut-ankan upp i soffan och tycker att jag är elak som inte tillåter det!
Idag är det sovmorgon men efter lunch ska vi till jobbet. Jag håller alla tummar, tår och fingrar för att det ska gå lika bra som igår! Men det vågar jag knappt hoppas!


Just nu

Efter en heldag på latsidan (sista lediga dagen för denna omgången) pallrade jag mig till gymet för ett hårt pass satscorepuls. Nu ska jag dessutom ut och gå med Linda en sväng! Duktig Amanda!


V i n t e r j a c k a !

Vare sig man vill eller inte så går det ju sakta med säkert mot kallare tider. Jag är sugen på en ny vinterjacka i år eftersom jag har haft min vita från Svea ett bra tag nu. Säkert fem år! Så det börjar nog bli dags. Men det är ju en djungel. Billiga, dyra, varma, kalla, praktiska, snygga. Jag tänker dock inte gå och slänga ut typ 6000 spänn på en jacka. Då får jag flytta till Antarktis om det ska löna sig. Men det jag lärde mig av denna jackan jag haft är att det är bra att lägga några extra slantar på en väldigt varm och klassisk jacka som man kan ha några år. Bla bla bla, jag ska försöka hitta en jacka och om jag lyckas får vi se!

Söndag.

Vincent har hållt låda här hela förmiddagen och har nu deckat i soffan. Dagen består av lite ordningplockning i lägenheten (högbildningar på alla öppna ytor är ett faktum när man har en liten skrutt som helst ska tugga på allt som kommer i hans väg) och så ska jag försöka åka och köpa lite fler tuggpinnar. Och träna lite afro. Fullspäckad dag!


I love you Saturday!


Lördag.

Ligger i soffan och tittar ut på solen som går upp och en blå himmel. Idag är jag ledig och ska försöka ta mig in till stan en liten sväng. Sedan blir det lite promenader ute med Vincent. Kvällen får vi se vad den har att erbjuda! Jag återkommer säker under dagen!


Home sweet...

Jag är hemma efter en hel arbetsdag för första gången på över en vecka. Niklas har varit hemma med
Vincent. I morgon har vi sovmorgon ihop för jag jobbar bara eftermiddag. Sedan har vi en hel helg tillsammans,
bara jag, Niklas och Vincent. Ska bli mysigt! Ska även hinna med lite annat smått och gått tänkte jag.
Nu ska jag smutta vidare på mitt vin jag har unnat mig och mysa ber mig i famnen på min man med en varm vovve på min mage.


Bubblan.

Just nu befinner jag mig i en karusell där jag inte har någon aning om dagarna längre, i och med att jag inte jobbar som vanligt för tillfället. Jag har världens sötaste lille knodd och min man som kommit hem efter jobb i Köpenhamn några veckor. Det som händer just nu är typ samma. Busa med Vincent, vila och mysa på kvällarna. Men jag lovar att det blir bättre uppdatering här snart!

Vincent!

Ja, det fanns ju faktist en anledning till att vi flyttade i våras. Vi bestämde oss i vintras för att vi ville skaffa oss en liten fransk bulldog, men fick dessvärre inte ha husdjur i den lägenheten. Så det var bara till att börja leta. När vi väl hittat en lägenhet och flyttat in så började vi leta efter en liten vovve. Och efter många motgångar så har vi äntligen fått vår lille vovve - Vincent!
Det lär säkert bli väldigt mycket hundbilder här ett tag framöver men det får ni stå ut med!

Trötthet.

Tur att vi är lika trötta båda två!


När vi två blir tre...

Säg hej till Vincent! Han lär ni få se mer av framöver...


A new wednesday.

Jag har hunnit dona lite i lägenheten i dag på förmiddagen. Snart ska jag fixa lite lunch och ta en kopp kaffe så jag är helt redo för denna dagen. Det kommer bli en spännande dag känner jag på mig! Men mer om det senare!

Oh so tired!

Jag är helt slut! Det blev sen hemkomst igår efter inspirationsvisningen i Malmö så idag tar det ut sin rätt. Men i morgon ska jag vara ledig så det ska bli skönt!
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på svenska hollywoodfruar som jag missade igår!

Måndag 3/10

Godmorgon! Var uppe med tuppen trots att jag hade sovmorgon idag. Niklas behövde skjuts till sin skjuts(?) och jag fick snällt ordna det. Efter det kraschlandade jag i soffan och där har jag blivit sedan dess. Eller jag var uppe en snabbis och fixade några knäckebröd, lite äggröra och en kopp kaffe.
Om någon timma ska jag iväg på ett litet ärende med Linda och i eftermiddag tar jag och mina arbetskompisar bilen ner till Malmö för inspirationsvisnig!

Ja, men då tar vi väl och kickar igång denna händelserika vecka. Är jag redo för den?


Saturday!

Det har varit en lång dag i dag och jag har jobbat ovanligt länge på en lördag. Men det har varit ett måste med tanke på vad som komma skall...så att säga...
Hörde att fyra bilar har kraschat in i rondellen i Laholm idag. Inte konstigt, för när jag körde till jobbet idag såg det ut som på bilden. Fast man ser faktist mer på bilden än vad man gjorde i verkligheten. Läskigt. Men ingen rondellkrasch för mig i alla fall! Win!


RSS 2.0