Love in Ink

Love, you got a feeling that you can not hide

I'ts ok!

Har precis smällt i mig en efterlängtad måltid mat. Jag är som skalman och har mina bestämda mat-tider, vilket innebär efter jobbet som jag slutar vid 6. Så att äta vid 21.30 innebär några extra timmar med en vrålande mage. Men det är inget att hänga upp sig på.
I morgon är det i varje fall fredag har jag konstaterat precis. Förstår inte vart denna veckan tog vägen. Men denna helgen bjuder för hoppningsvis på lite roligheter. Redan i morgon ska jag göra något roligt som jag tänker hålla hemligt tills dess...
Nehe, hit the bed var det någon som sa!

Partybilen kan gå och dränka sig.

jaghatarminbiljaghatarminbiljaghatarminbiljaghatarminbiljaghatarminbiljaghatarminbil

Virkat!

I förrgår trillade mitt paket från H&M in genom brevinkastet och det var med spänning jag öppnade paketet. Efter att jag beställt västen så fick jag av någon anledning för mig att den skulle se ut som om jag gick runt med grytlappar på mig. Inte så snyggt. Så jag var lite skeptisk bara för att jag fick den lilla dillen.
Men ack så fel jag hade! Den var jättefin! Dock kommer jag ju inte ha den som på bilderna på hm, knäppt framtill och bara bh under. Jag är iiiinte riktigt den som är den som gillar att spring runt och visa magen. Men uppknäppt med ett linne under kommer den bli somrig och fin!

True colors shining through

Solen skiner ute och blommor och blad slår ut snabbare än ögat hinner med. Jag försöker påminna mig själv att vara glad och lycklig över det, men just nu är jag less på så mycket att jag inte riktigt kan glädjas åt allt runt omkring. Tråkiga kostnader på en bil som krånglar och så bor vi i ett kaos just nu där jag inte hittar någonting. Papper hit och sladdar dit. Jag är för tillfället en otroligt lat och väldigt o-organiserad människa. Jag har inte koll på något och då släpper jag taget om det lilla jag faktist kunde haft koll på. Men jag får stå ut till nästa vecka för då hämtar vi nyckeln till vår nya lya och allt ska organiseras igen. Och då ska jag hålla det så och inte förfalla!
Några rader med tankar från mig. Nu ska jag krypa ner jämte prinsen min. Godnatt!

ERROR

Jag hade gärna serverat er ett fett (haha) bra inlägg med en snygg bild nu men i denna flyttröran hittar jag inte min kamerasladd! Blaaah! Jag menar, hur långt kan den rymma liksom? Så jag får väll fortsätta leta i lådorna här och återkomma senare/nån annan dag. Då ska ni få se min favorit från Conscious collection som jag fick hem i går!

Annandag Påsk

Tänkte att jag skulle svira inom här och skriva någon rad! Min påskhelg har varit fullspäckad och jag uppdaterar er om allt senare för nu ska jag snart ner till stranden och gotta mig i solen nu när värmen är här och hälsar på!

Something in the air.

Dagar som denna är underbara. Att solen och värmen påverkar folk är ingen tvekan om. Alla är glada och lyckliga, och så är även jag. Våren och sommaren kommer bli bra! Bara den att en rolig påskhelg ligger framför mig gör mig glad. Och att jag och Niklas snart flyttar till ny lägenhet gör mig lycklig. Snälla solen, stanna ett tag till!

And it goes

Snart ska jag ge mig ut i det fina vädret och möta Niklas i stan för att kika lite inredningsinspiration! I dag har jag för första gången på mig min jeansväst. Får väl se om jag känner mig som en raggare eller ej! Dock känner man ju att man längtar tills man kan gå ut såhär utan jacka. Trots att det är varmt idag så är det inte så varmt!

Hello Monday!

Ligger i soffan och funderar på om jag kanske ska ta tag i dagen. Jag är ledig och på schemat står flyttpackning och städning. Om två veckor hämtar vi nyckeln till nya lyan. Att jag längtar eller?
Så i dag ska jag alltså ta tag i allt här hemma. Det ser ut som om en orkan dragit över Frögatan och värre lär det väl bli!
Nehe, det är väl bara att sätta igång då!
Isla de Holbox, Mexiko

En ny människa.

Bläckfisk? Bob Marley? Rave?
Hipp Hurra! Jag ser normal ut i håret igen! Denna gången blev det en annorlunda teknik med tvinningar och tupering för att få en lite solblekt variant i stället för bara helfärgat. Jag hade ju inte färgat håret sen i januari, så utväxt + två veckor i Mexiko gjorde ju sitt.

Tisdag

Det blev en liten oväntad paus härifrån lite hastigt och lustigt. Jag har helt enkelt inte riktigt haft tid. Men ni har varit en tapper skara som kikat in här varje dag ändå. Jag är imponerad!
Helgen spenderade jag i Helsingborg med Niklas. Vi bodde på hotell, var ute och åt och hade det bara mysigt.
Sedan har veckan rullat på och i morgon är det onsdag och vet ni vad som händer då? EGEN HÅRVÅRD!!! Som Ida sa, det har aldrig varit så efterlängtat som nu! Så i morgon ska jag äntligen få lite färg på håret och klippa igenom det!

Not so fabulous!

Tanken var att vi skulle börjat förmiddagen med lite egen hårvård i dag, för ni ska se min utväxt. Den skojar man inte bort... Jag känner mig som ett vrak i huvudet, minst sagt. Men på grund av alla dessa sjukdomar som går så blev det uppskjutet en vecka! Noooooooo!
Men jag får stå ut helt enkelt.

Nattsudd.

Jag är verkligen en kvällsmänniska! Hade jag inte lagt band på mig själv så hade jag satt igång och storstädat hela lägenheten (har jag sagt att här ser ut som att djävulen gått lös? FLYTTKAOS) klockan 22.30. Men jag hade inte alls det städsuget på eftermiddagen i dag när jag var ledig. Jag får liksom alltid för mig sånt på kvällen!
Det har hur som helst varit en fin dag i dag. Började förmiddagen med att strosa runt på stan med Linda, sedan sprang jag upp på Face&Body för lite massage och efter det lunch med Linda. På vägen hem köpte vi varsin kaffe och gick och njöt av solen! Jag avrundade eftermiddagen med en joggingrunda. Herregud så otränad man kan vara. Jag får ju för tusan springa i "industriområdet" för att undvika att någon ser mig (eller framförallt hör mig) när jag långsamt stånkar fram.

All The Small Things...

Bilder från http://rodeo.net/tattoologist/


Alla vi som har en tatuering vet ju att det är mer eller mindre beroendeframkallande. Så även i mitt fall, även om jag inte direkt tänker fylla hela kroppen. Jag har alltid sagt att jag absolut inte vill ha fler än tre. Och just nu har jag två...
När jag gjorde min senaste, som sträcker sig längs hela min "sida" (texten), så sa jag att jag aldrig mer i hela mitt liv skulle utsätta mig för den smärtan igen. Och ja, vad ska jag säga, ett och ett halvt år senare så sitter jag här igen och är rätt sugen ändå...
Något litet, fint och oväntat.
Men, så är jag ju inte den som bara impulsivt gör något utan vill vara väldigt säker på min sak. Lite halvt mesig ni vet. Så vi får väl se...

Ett gott skratt förlänger livet!

Alltså ni bara MÅSTE ägna två minuter till att kolla på klippet nedan. Jag har sett det hur många gånger som helst och skrattar fortfarande så jag bölar varje gång. Speciellt när man kommer fram till dammsugaren och stavmixern... Det här är min humor det!

RSS 2.0