Love Life

I går var en av sommarens bättre festkvällar. Vi var på mårtensson och det var ÖS. Med stora bokstäver. Herrejisses va vi dansa!
Denna kvällen har sommaren i Halmstad visat sig från en av sina bästa sidor. Trots det mulna vädret. Jag, Niklas, Tobias och Linda tog bilen ut till Tylösand där vi grillade korv, spelade strandtennis, kastade frisbee, hade springtävlingar, åt chips och allmänt bara pratade och hade det sådär härligt och skönt! Lagom tills solen skulle sänka sig mot horisonten sprack himlen upp och vi bara låg där på rygg på filten alla fyra.
Det är såna stunder man känner att man lever och älskar det!

Fredag

Det är fredag och denna kvällen ska spenderas någonstans i stan med mina vänner. Det blir after work och mat någonstans men sedan ska jag hem i hyffsad tid för i morgon ska jag till jobbet igen och ha en bruduppsättning!

Tuesday.

Dagen har bestått av jobb, fika med mina vänner, promenad med Niklas och matlagning.
Jag fyndade pocketböcker på Ica Maxi som sålde alla sina pocket för 39kr. Win!
Så jag införskaffade Elsas Värld av Sofi Fahrman och o.s.a av Denise Rudberg.
Skönt med böcker där man inte behöver tänka så mycket.

Catch my bad dreams and let the good one through.

Dreamcatcher

Jag fyndade en härlig drömfångare i Göteborg som jag sedan svängde om till ett halsband.

Migrän.

Det är måndag och jag är inte på club monday. När jag slutade i dag insåg jag att jag hade haft smått ont i huvudet hela dagen och när Niklas hämtade mig på jobbet och jag satte mig i bilen så var det kört. Jag fick mitt livs första migrän, och det var inte kul. Jag lider med alla er som får migränanfall titt som tätt. Så när vi väl kom hem landade jag i sängen med nerdragna persienner och med en ipren i kroppen somnade jag. En och en halv timma senare slog jag upp ögonen och insåg att den intensiva smärtan var över och endast lite huvudvärk kvarstod. Skönt.
Så nu ska jag krypa ner i sängen igen och sova några välbehövliga timmar!

Always where I need to be.

Vackra Smögen!

Jag är precis hemkommen från en fyra dagar lång visit i Göteborg med Niklas där vi hälsade på min syster. Jag gillar Göteborg jättemycket och tyckte det var väldans tråkigt att åka därifrån. Men vi har haft ett gäng toppendagar som har innefattat shopping, strosande, god mat och dryck, mys, grillning, Liseberg, ja massor helt enkelt. Men nu sägs det att verkligheten kallar och i morgon är det tillbaka till jobbet som gäller. Jobbigt på ett sätt och kul på ett sätt.
Jag har varit lite dålig på att blogga under min semester så jag tänkte att jag ska ge er lite bildbomber med vad jag har sysslat med under dessa två veckor.
Men...en annan dag, för nu ska jag mysa ner mig i soffan med Niklas och kolla på film, tända ljus och njuta av mina sista timmar semester!

Jag tänkte skriva lördag men kom på att det är måndag!

Jag har gått och blivit lite dagblind såhär på semestern. Det är måndag idag och jag ska på club monday såklart. För en vecka sedan var jag i Smögen och det känns ju lite halvtradigt att tänka på att tiden gått så fort.
Men men, nu ska jag ta en powernap på några minuter, sedan börja fixa i ordning mig!

En fredag senare...

...ser jag ut såhär! hahaha!

wind of changes!

Godmorgon! Idag ska jag iväg till jobbet en sväng. Inte för att jobba såklart för jag har ju semester, utan för att göra något åt det där barret på huvudet. Och det blåser förändringarnas vindar idag... Om jag inte fegar ur innan jag hunnit fram till jobbet såklart, men jag brukar ju inte vara den som är den.

Tell the world that I'm coming home.

Jag har haft det helt underbart och fantastiskt roligt med min fina vän på bästa Smögen!

Adrian Lux feat. Rebecca & Fiona

Jag gör inget spännande i dag. Är fortfarande halvkass och ska gå och lägga mig nu. Lyssna och njut om suget infinner sig!

sick and tired

Här ligger jag som i ett paket i soffan och tycker synd om mig själv. Halsen värker något fruktansvärt och just nu funderar jag på om kvällsmaten i form av soppa kanske tillverkar sig själv om jag med min tanke koncentrerar mig riktigt mycket. Antagligen inte. Jag får helt enkelt tafatt hjälpa Niklas lite med det. Varför är jag så ynklig när jag får just ont i halsen? Jaja, hellre att det kommer nu än när jag drar till Smögen!
Kvällen kommer antagligen fortsätta i soffan med min man, Sommar med Ernst, glass med jordgubbar och pepsi, för att sedan sluta med att jag deckar i tid för hoppningsvis.

I just love you Strawtown!

Det behöver inte vara semester. Det behöver inte vara ledighet. Allt som krävs är en vacker plats med en vacker person. Då känner jag mig fri i alla fall!

Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt.

Det var en galen kväll igår. Galet rolig, men också galen. Men nu blir det uppehåll från Club Monday någon vecka för nästa måndag befinner jag mig i Bohuslän!
I dag har jag suttit ute i solen en stund, varit hemma hos Linda med lite pepsi till stackaren och fixat lite smågrejer i stan! Nu ska jag klippa Niklas lite, han ser fruktansvärd ut i håret just nu tycker jag. Och sedan ska vi se på Snowroller och skratta en stund. Det blir nog tidigt i säng för mig i kväll!

I Love Mondays!

Det är måndag och det vet vi alla vad det innebär! Om en stund drar jag på mig skönaste skorna och sticker iväg på förfest, för att sedan landa på club monday framåt kvällen! Hoppas ni får en rolig kväll för det ska jag ha!

see the sun!

I dag ligger jag i solen och badar i svett. Yepp, det låter äckligt men så är det! Knasigt varmt ute och Niklas och jag orkar inte riktigt ta oss till stranden så vi ligger utanför huset på gräsplätten. Och där är ju knappt en tillstymmelse till vind. Men nu ska vi inte klaga utan njuta när värmen är här!
Nu - Kränga lite lunch och sedan ut igen!

Light!

Min nya last heter Levade Hem och ligger i Laholm. Dom har så mycket fin inredning där och dessutom har jag köpt detta härliga doftljuset där. Det luktar sådär lagom mycket och väldigt gott!
Så har ni vägarna förbi Laholm (hur ofta man nu har det?) så stick inom där och kika!

Låt det va som i en film.


RSS 2.0