apa


Jag skulle kunna skriva tusen arga meningar här nu men jag ska bespara er mina fula ord. Det ser ut att bli melodifestivalen i kväll i stället för backyard babies. kul.


När man föds som en klant

Väl hemma i smallcountry hos mamma och pappa så står jag och kollar ut genom fönstret. Grannen står och tvättar bilen och pappan i familjen har tagit dotter till hjälp. Då slår det mig att jag aldrig blivit körd med att hjälpa till att tvätta bilen. Så jag frågar pappa varför. Han svarar att det beror på att när jag skulle hjälpa honom att tvätta bilen när jag var liten tog jag och skrubbade med en stålsvamp...

Ungefär som att mamma aldrig låtit mig klippa gräset eftersom hon tror att jag ska göra mig illa på knivarna som sitter under gräsklipparen.

Godmorgon i stugan

Här ligger jag i sängen och bara gottar mig. Niklas är hemma i smallcountry så jag har hela sängen för mig själv. Jag bara väntar på att ögonblicket ska falla in då jag känner mig redo att gå upp från denna varma plats. Den lär nog komma först när min mage börjar kurra.
I dag kommer mamma och pappa hit och hämtar mig. Sköönt att slippa åka tåg. Men innan dess måste jag hunnit att göra mig i ordning, laddat min iPod, och avlt ut kläder inför kvällen. I kväll blir det nämligen backyard babies för hela slanten.


Alla minns vi väl det här ögonblicket. När jag fick träffa Backyard Babies

Och undertiden jag letade upp den här bilden stötte jag på en annan mindre smickrande bild

Hanna och jag som höns på studentfest med djungeltema haha.


Nu börjar magen prata här så nu är det nog dags för frulle

Djungeltelegrafen

Typiskt skvaller-nyfikna samhälle haha. Mamma ringde mig innan och berättade att banken i Smålandsstenar har blivit rånad i dag. Allt lät väldigt mycket. Att dom hade haft skjutvapen och hela baletten. Djungeltelegrafen ni vet. Detaljerna skruvas upp lite för varje person som skvallrar vidare. Nu var jag dock inne på aftonbladet pch läste om det att en hade haft någon form av kniv och att man inte ens visste om dom hade kommit över några pengar. Och det var typ allt.

I kväll har Hanna varit här en svänga och vi har ätit sushi (igen, jag vet) och ätit godis och glott på tv. Alltid trevligt.
I morgon är jag ledig och jag ska hem till smallcountry. På kvällen blir det (givetvis) backyard babies. Sedan på söndag blir det till att följa med pappa till götet och gå på Judas Priest. Så jag kommer vara döv efter denna konserthelgen.


Mallis! Mallis! Mallis!

Guess whaaaaat? Den 11 september åker jag till Mallorca på kurs med salongen! En vecka blir vi borta och det blir rolig KURS och så givetvis FRI TID som kommer att innebära semester! Åååå så skönt!




Ååå där ska jag ligga och plaska!



Nog om det. I dag har jag tränat. Det blev body pump och jag var ovanligt klen i dag. Kändes som om jag skulle svimma bara jag lyfte en 1 kilos vikt, som en annan mes liksom. Men men, så kan det vara ibland.

Hemma och fullproppad med inspiration!

Nu är jag hemma från visningen och ni kan ju gissa om jag har inspiration nu! Nu vill jag att ni ska sitta på kö utanför salongen i morgon och lämna ansvaret i mina händer.














Shoppingtur

I dag blev det som sagt en shoppingtur i staden. Jag inhandlade ett par skor, givetvis converse. Jag provade nog 6 olika modeller på converse innan jag slutligen bestämde mig för helvita låga. Jag hadlade även ett par örhängen och sedan en kavaj/tröja/jacka. Jaa eller vad ska man säga. Man kan ha den som jacka på sommaren och som kavaj/tröja nu. Jaja, skitsamma ni får se om jag har på mig den.




I morgon blir det jobba och sedan iväg på goldwell-visning med salongen! Tudeloo

Hej och god morgon!

I dag är jag ledig och med tanke på att jag var iväg i lördagskväll innebär detta att jag, Amanda Sofie, sitter paralyserad framför tv:n klockan 14.25 i dag. Melodifestivalen of course.
Förresten så väntar jag på att mupparna som fotade i lördags ska ta och fixa upp bilderna. Jag var ju klantig nog att glömma min kamera, trots att jag hade bestämt att detta skulle bli min vändning för att börja fota igen.

Nu ska jag och Niklas in till stan och hänga på låset till butikerna. Jag ska köpa ett par skor. Sedan får vi se om det blir något mer.


När man misslyckas

Jag och Niklas var och handlade innan. Eftersom jag var hungrig så tänkte jag att jag skulle köpa mig en drickyoghurt som jag kunde slurpa i mig påvägen hem. Och lakrits-fantast som jag är så passade jag på att köpa skånemejeriets drickyoghurt med smaken "kärlek" med Lakrits och hallon smak. Med stora förhoppningar öppnar jag flaskan och ska ta första klunken. Fy i helskotta vad illa det smakade! Jag fick trycka i mig tre smuttningar, sedan gick det inte mer.



Nu blir det Beck, chips och dip. Mums

Är det nu man ska må dåligt?

Dagen efter en fet rockfest är det ju meningen att man ska må skit, rent ut sagt. Tack och lov så är inte detta fallet för mig i dag och ingen är väl lyckligare än jag för det!

Jag hade superroligt i gårkväll. Hanna och rickard hade ordnat med rockmusik i massor (även om det var schlager och dansband som spelades när tjejerna tog över datorn), och snittar och frukt. Hanna såg ut ungefär som om hon gått vilse i garderoben och fått en blåtira på vardera öga haha. Bilder kommer. Det var riktigt skoj att träffa alla dom gamla rävarna igen. Det är ju inte varje dag vi samlas sådär. MÅSTE göras oftare.
Kvällen avslutades med hemgång i det vidriga vädret, SNÖKAOS. Och ett mcdonalds besök såklart. Jag var smart nog att inte köpa en hel meny eftersom jag ändå aldrig vill åt hamburgaren utan bara pommesen.

I dag ska jag bara ligga och slappa heeeeela dagen! Så jädrans skönt. Niklas är dock rastlös. Han tycker vi ska hitta på något men sånt orkar vi inte i dag. Vi ska in till stan sedan och ladda upp med godis inför beck-filmen i kväll.

How to be rock'n'roll

Jag fick strikta order från Niklas när han fick reda på att jag skule på rockfest. Jag tänkte jag skulle dricka vin men man måste tydligen dricka något "mer rock'n'roll" sa han. Jaha, där står jag som ett frågetecken. Plötligt inser jag det fruktansvärda svaret - ÖL. Jahapp, så det fick bli en red stripe öl för det ska tydligen vara rock'n'roll...



NU ska jag iväg till jobbet. tjingeling.

Hola

I dag känns det som fredag och det är INTE bra. Nej, därför då känns det som rena rama klumpen att man ska jobba TVÅ dagar till och inte bara EN. Jaja, i mon är det massa att göra så dagen kommer att gå fort. Sedan på kvällen blir det sushi-kväll med Linda. Den kommer givetvis att innehålla godis och let's dance också. Linda har aldrig ätit sushi innan så det ska minst sagt bli spännande att se vad hon tycker. Sedan är det lördag och då är det äntligen dags för rockpartaj. Att jag ser fram emot denna kvällen eller!? (känn ingen press Hanna och Rickard)

Hard work work

Direkt efter jobbet åkte jag och tränade bodypump så nu är jag trött som ett barn och ska gå och lägga mig och sussa gott om en stund. Det drar ihop sig mot lördag och jag ser riktigt fram emot det! Jag har nog inte varit ute sen min födelsedag så det ska bli mycket trevligt. Och att det blir en trevlig reunion med tjejerna är ju inte heller fy skam. Yaya, nu ska jag som sagt fixa i ordning mig för bedtime för jag är grymt trött.




Ooohalaaaa

Är det bara JAG som blir på stålande humör i det här vädret eller? Det LJUST fram till typ halv 6 på kvällen! Det är nästan så jag vill rota fram sommarklänningen, ballerina-skorna och vårjackan och springa ut i det fria. Dessvärre luras man av vädret och tittar man på termometern är det några minus ute. Men vad gör väl det va? Det går mot LJUSARE tider wooohooo!

För övrigt är det 66 dagar kvar till New York nu!!! Tänk vad tidwen går fort alltså!



Party Party

I går fick jag sms av Pamela Anderson och Tommy Lee. Det vankas nämligen rockfest på lördag och ni kan ju gissa om jag ser fram emot att få leva ut mitt rock-jag. Dock känner jag mig lite smått förvirrad. Jag menar, det finns så många olika sorters rockstilar så jag jag vet inte vad jag ska ta mig till. Helst hade jag velat vara alla på en kväll. Får väl rulla med mig resväskan med ombyten eller något. Vilken stil?:


Backyard babies? svart, tatueringar och döskallar. Gärna lite flötigt hår som grädde på moset.


Rolling Stones? Gubbrockare haha



Mötley crüe? Allmänt för mycket av allt.


Ramones? Jeans, skinnjacka, (för kort tröja?) och solisar


Twisted Sisters? Jag lär ju skrämma vettet ur alla gäster i alla fall.


Oasis? Naa, för "vanligt" klädda kanske


Iron Maiden? Peruk och rock'n'roll t-shirt.


Guns n roses? Bandana, solisar och väst.


Nae, jag blir inte mycket klokare.

Nya korinter

Japp, jag kunde ju knappt anväda mina förra bruna linser så jag fick ett par andra av syrran som jobbar på specsavers. Dessa ser dock tusen gånger läskigare ut. Mina ögon ser, ja typ utåtbuktnde ut. eller nåt. Jaja, jag ser i dom i alla fall! Och det är ju alltid något.

I kväll har jag träffat Sandra en svänga. Det var mycket trevligt måste jag säga. Var ju ett tag sedan nu.

Nehe, nu ska jag plocka ur mina korinter jag har i ögonen och gå och lägga mig. Jag börjar 12 i min eftersom jag ska jobba seeeeent. Så kan det vara. På lördag är det alla hjärtans dag men jag har redan allt fixat till min lilla Niklas!

för att vi är så snygga ihop

Egentligen orkar jag inte sånt här

Men bara för att det är du Frida på andra sidan jordklotet:

Utmaningen går ut på att man ska gå in på sina bilder, öppna mapp nummer sex och välja bild nummer sex.


Och såhär kul blev det. Jag i mitt långa vackra hår som jag sedan klippte av och sedan permanentede så nu ser jag ut som en pudel.

Nu är det ju tyvär så att jag inte vet vilka som läser min blogg eftersom ni är så dåliga på att visa vilka ni är så jag får skrapa ihop dom jag TROR läser min blogg:

Jag Utmanar

Hanna Mårtensson
Jennyfer kanth
Sandra Ragnegård
Katerine

Tänk nu på att till och med jag tog mig tid till det här så nu är det bara varsågoda


I dag har jag ringt och satt min syster i arbete med att hitta min rekvisita till födelsedagsfesten jag ska på nästa helg. Det är rocktema och jag ska se till att se ut som en riktig rocker. Det jag söker finns ju inte i Halmstad tydligen så hon får leta i Göteborg.
I helgen blir det ULRICEHAMN. Äntligen. Ska bli grymt skönt att komma dit och ta det lite lugnt. På söndag ska vi till IKEA och shoppa. Sånt gillar jag.

shoppingtur

Nu är jag hemma från min sväng på stan. Det blev inte mycket kul inte. Visst, kanske mycket grejer men inte mycket roligt som sagt. 2 enkla t-shirtar, smink, ansiktsprodukter. Tråkigt.

Malin som kommer hemifrån jobbar på the body shop och jag bad henne om hjälp när jag skulle köpa min mineralfoundation där. "Jag tror 1:an skulle passa dig nu när man har lite...ja vinterhy". Jag tackar för den snälla förvrängningen av "Du är ju blek så du får den spökvita nyansen som passar dig". Skämt och sido. Jag är genomskinlig för tillfället så jag får väl försöka göra något åt det helt enkelt.




Måndag = min söndag

I dag är jag leeeedig och jag är uppe och har redan ätit frukost och hela baletten. I går blev det ändrade planer och jag bytte ut min fikapartner från Sandra till Hanna. Sandra skulle iväg och meditera (yoga) så det blev lite ändringar där. Efter att Hanna och jag hade fikat gick vi en runda och sedan hem till henne och spelade guitar hero, som jag för övrigt var sjukt dålig på. Men jag utklassade henne i Buzz i stället.

I dag ska jag in till stan en svänga och sedan ska jag träna lite i kväll var det tänkt. OCH, jag måste städa. Eller aa, damma av våra svarta möbler (helt värdelöst med svart) och dammsuga av lite.


Jag vill ha vår

Världens Bästa Pryl

Här har ni den. Världens bästa pryl som jag nyss hittade på coolstuff.se. Skojar ni att jag måste köpa den eller? Jag som HATAR spindlar och inte ens vågar slå ihjäl dom. Och jag vet även att spindlen INTE dör när man dammsuger upp den utan den kan faktist krypa ut igen.


Maskinen suger upp spindlen och så kan man i lugn och ro slänga ut den i det fria och hoppas att man slipper se den igen. Så jädrans bra.

Godermorgon gott folk

I dag är det späckat schema (?) Eller aa, inte helt med lite i alla fall. Tanken är att föööörst ska jag träna med Linda vid lunchtid. Sedan eventuellt åka ut en sväng till stenalyckan och kolla lite på Chilli och sådär, sedan ska jag träffa Sandra. I dag är ju som sagt min lördag och i mon är min söndag eftersom jag är ledig i mon med. Gaaaah jag har så mycket grejer jag vill hinna med och göra nu för tiden att jag blir alldeles tokig när jag aldrig hinner med något. Jaja, nog med gnäll.

Ursäkta?

Varför hålla på och fjanta sig och ändra reglerna på denna melodifestivalen heeeela tiden. Vadå duell? Jäkla fjant alltså. Allt för att tjäna pengar. SJälv tycker jag bara det blir tjatigt med alla dessa omröstningar och fanskap. Nae, tacka vet jag när det var en jury. Kalla mig bitter men så är det.


Och vad händer nu då? Internationell jury. Nej, det här börjar bli för mycket för min lilla hjärna.


Oooohnooo

Jag hann dessvärre med en sväng i stan i dag eftersom jag missade bussen hem och orkade inte gå. ÅÅÅÅ vad mycket fint det finns nu när vårkläderna kommit in. Jag som aldrig går i stan nu för tiden. Det kliade i fingrarna så jag vet inte vad. Men jag intalar mig hela tiden: väääänta till New york Amanda, det är inte långt kvar nu.
Men jag får nog allt åka in på måndag och köpa mig något för att stilla mitt sug. En tröja kanske? Men jag vill ha ett par skor också. Hmm... Nej, inte för mycket, jag ska ju iväg nästa helg.

I kväll är det melodifestival och då ska jag mysa ner mig i soffan med han den där och äta chips och godis.


Hojj Hojj

Det blir ett ytterst pluttit inlägg denna fredagkväll. I dag har det varit full fart på jobbet i dag. Vad är det med människor och klippa sig på just fredagar? Ingen aning. Men något är det.
I morgon ska jag en snabbis till salongen och sedan tar jag heeeeeelg. Å vad jag ska lata mig.

Nu är det let's dance. Och i morgon, oj oj oj, i morgon vet ni som känner mig att jag sitter bänkad framför tv:n. MELODIFESTIVAL! Jag i ett nötskal. Jag tycker ofta inte ens att låtarna är bra. Men melodifestival är melodifestival

Herrå

En händelserik dag

I dag vettni, i dag då, då utmanade jag ödet. Ohja. Ni förstår, jag valde att ta bussen som gick 15.37 (slutade tidigt) i stället för den som gick 15.52. Denna bussen hade dock numret 323 i stället för 324 som jag brukar åka med. När bussen kommer rullande mot mig så står det Veinge Öringe Halmstad. Yaya, tänker jag, den ska ju komma till Halmstad i alla fall så jag hoppade på. Och jag måste erkänna att jag blev rätt nervös ett tag när vi kom längre och längre bort från civilisation. Och jag såg inte ett smack jag kände igen. Men men, jag kom fram till slut i alla fall. Men nu har jag sett åkrar ni inte trodde fanns!

OCH, jag var och tränade i dag! Sådeså. Och sedan hann jag med en sväng inom Hanna och Rickard som flyttade i helgen. Var ju tvungen att titta på deras nya lägenhet. Mycket snajsigt må jag säga. Sedan kom jag hem till en snäll pojkvän som inte bara hade förberett maten till mig, utan också gjorde chokladsås. Så nu har vi tryckt i oss Glass med chokladsås.

Tudeluu

Träning?

Vem var idioten som kom på det? Här sitter jag, för andra kvällen i rad, och har verkligen NADA motivation till att träna. Nej, jag orkar inte ta mig dit för att springa på löparbandet. Det lockar inte alls. I ställer satsar jag på att vara motiverad till bodypump i morgon. Då har jag inget val. Då SKA jag dit. Niklas klagar på mig och säger att jag är dålig som är så svag för soffan. Men men. Sån är jag. Jag förstår inte varför inte människan inte kunde göras stark från början och att man inte kan bli tjock. Vem bestämde att det inte skulle vara så. Det var väl ett onödigt påhitt.

Gravid igen

Dessa ständiga gravid-drömmar får mig att kallsvettas alltså. Härrom natten drömde jag att jag var gravid igen. Eller att jag födde barn rättare sagt. Och att Moulin bodde rakt över gatan och hon hjälpte till att byta blöjor haha. Skräckslagen berättade jag om min dröm när jag kom till jobbet. Då berättar Sara att när hon var i min ålder drömde hon också att hon fick barn hela tiden. Dock var det så att när hennes bebis föddes var den en köttfärsklump som var formad som en bebis. Så jag ligger  nog i lä ändå.

På tal om barn, jag sitter och tittar på "familjen annorlunda" på tv. Fy fanken att tro att man ska få ett barn och plötsligt ser att det är 3 huvuden på ultraljudet. Jag hade ju dött. Tänk att dom ska ut också. TRE ungar. Som om det inte vore nog med en åt gången.


Jag skriver som sist jag lade upp den här bilden. NEJ för BÖVELEN. Det får vänta!

RSS 2.0