Smakfullt

Niklas och jag har varit ute och ätit i kväll. Jag RULLADE hem. Ja, ni läste rätt. Jag ser ut som om jag är höggravid. Minst sagt. Men såååååå gott det var! Punch kan slänga sig i väggen med sin grillbuffé, för Smakfullts sommarbuffé var gudomlig! Synd att dom slutar med den i morgon för annars hade jag lätt ätit där en gång till innan sommaren är slut!



Nu ska vi kolla på min nyiköpta film - Natt på museet! Haha


När man blir bortskämd...

Min syster överöser mig med färgade månadslinser! Någon fördel ska man väl ha med en syster som jobbar på specsavers. Just nu har jag ett par aqua-färgade och ett par bruna som ligger på lager här hemma så det blir till att använda dom någon dag här nu. Öppna ett par på lördag kanske?


Jag i bruna linser (och brunt hår buuhuuu) för ca. 2 år sedan


Dott som i graven

Ja här har det varit lugnt den senaste tiden må jag säga. Jag har börjat jobba igen efter min lilla semster så nu är det fullt ös medvetslös som gäller igen. Skämt och sido. Jag är tillbaka i morgon, promise!


ååå min fina klänning har fått lysa med sin frånvaro tack vare den SVENSKA SKITSOMMAREN.
Den ska med till Mallis. Lätt.


Näst sista dagen

I går var niklas och jag ute i vilshärad hos mamma och pappa hela eftermiddagen/kvällen. Vi tog cyklarna ner till stranden och fiskade krabbor i solskenet och fick lite nostalgi-feelings. Lugn och skön dag.
I dag blir det utgång sägs det och det blir väl ett trevligt avslut på min sköna semester. På måndag väntar jobb och slit igen och nästa "ledighet" blir Mallis i september, då det i och för sig är kurs som gäller, men miljöombyte och sol och värme kan göra underverk!

Nu är det dags att börja sminka mitt bleka ansikte och röja ut hela garderoben för att hitta något hyffsat att ha på sig. Det sistnämnda brukar vara det stora problemet.


Den stora är min och den var verkligen stor alltså! Blä.
Och ni behöver inte oroa er, dom blev utsläppta i sina hem sen igen.


I'm stuck

Jag och Malin var antagligen dom sista tjejerna på jorden med att se filmen "Twilight". Jag har liksom aldrig varit särskilt lockad av att se den eftersom jag inte har tyckt att den verkar va något att ha. Men all denna twilight cirkus som råder med uppföljare och hela tjohejjset gjorde att jag ändå kände att jag måste se den. Sagt och gjort, vi hyrde den i går. GISSA om jag ska köpa den eller? Och jag blir så frustrerad, jag har aldrig tyckt att Robert Pattinson är snygg. Han är ju med i vartenda skvallerblaska nu för tiden och jag tycker verkligen inte han är snygg. Men i filmen, wow liksom. Ingen tjej kan säga något annat än att dom fått en liten kändis-crush i honom som vampyr.
Jag ska se den igen och igen och igen.


Jag är fast i Twilight träsket, som alla andra

Vi hade i alla fall tur med vädret

Gårkvällen blev kanon med ost, kex, dricka och ett härligt sällskap ute i Tylösand. Efter det blev det stan och morfars uteservering där vi fick låna VIP kort till mårtenssons där jag var inne och vände i stort sätt. Tok-lite folk var det. Sedan knallade jag hemåt med en mcdonaldspåse i handen. Det värsta är att jag ALDRIG lär mig att det i själva verket inte är hamburgaren jag vill åt, utan pommesen. Och där står jag med en hel meny som jag absolut inte orkar äta upp.

I dag är det ett jäkla väder dom har ställt till med i den södra delen av vårat bananland. Herrejisses, det har varit konstant skyfall sedan jag vaknade. Alltså blir det till att mysa ner sig i soffan hela dagen och glo på film. Sedan ska jag i och för sig ta partybilen en sväng till JULA (ja ni läste rätt) också.


My dark roots will have some color

I morgon far jag till salongen för att ääääntligen få fylla i min vedervärdiga utväxt som säkert börjar närmar sig 5 centimetersgränsen nu. Just nu tackar jag Lee Stafford för att han tog fram torrschampo till sin serie för det suddar ut utväxten en liten aning. Så den är just nu min trogne följeslagare.
Men i morgon får jag den fixad på riktigt som sagt så då slipper jag hålla på att tramsa med sånt.

Nu ska Niklasen och jag ut och käka var det tänkt!

Goddagens i stugorna

I dag är det tisdag och jag börjar kvickna till med min sjukdom nu. Niklas syster ringde i panik innan och trodde att vi hade svininfluensa. Nej, jag har inte svininfluensa haha. Jag har inte alla symptomer och detta verkar bli en riktig snabbförkylning eftersom jag redan är på bättringsvägen. Gottans!
I dag har jag ingeting över huvudtaget inplanerat att göra och det är skööönt! Vi funderar på att gå ut och äta en svänga i kväll. Annars ska jag bara gotta mig och inte göra någonting!


Vart är solen och värmen?

Måndag och sjuk

Vi hade en väldans trevlig kväll i lördags ska jag börja att säga. Vi förfestade hos oss och tog sedan en taxirunda(?) ut till frösakull. Vad vi gjorde där? Nej, en bra fråga. Vi vände och åkte hem igen.
Sedan spenderade vi kvällen på morfars med massa trevliga människor.

Denna dagen hade jag planerat massa härligt jag skulle göra. Jag skulle börja morgonen med en promenad, sedan bege mig in till stan med Niklas och kika lite rundor där och sedan äta en gooood lunch där inne. Sedan skulle jag åka och storhandla, och så eventuellt avrundat kvällen med Måndagsklubben.

MEN, vad händer.

Jo, jag vaknar med världens halsont och känner mig lite småhängig. Så det blev en snabbsväng in till stan med ett oengagerat stan-tittande och sedan slängde jag i mig en pölsemannen och åkte hem igen och la mig i soffan och där deckade jag. Nu har jag i och för sig varit och handlat också men Måndagsklubben i kväll kan jag ju fetingglömma!

Nu ska jag dricka te och kurera mig så jag får ut någon dag av min fjuttiga semester.

Kvällen

dagens kommentar:
-Väntar ni på världskrig eller?

Någon som tyckte våran frys och kyl var fullproppad haha.

SEMESTER

Jag är leeeeeedig! Gaaaaaah! Äntligen och det ska bli förgrömmat skönt. I kväll firar jag semestern med utgång.
Det ser inte ljust ut på väderfronten för nästa vecka så jag får väl hitta på annat än att sola och bada som jag hade hoppats på.

Ett utav mina stockholmsfynd var denna snygga Halsbandsklocka. Den bär jag ofta runt halsen nu för tiden!



Fin baksida också tycker jag!


I kväll blir det Harry för hela slanten!

För en Harry Potter nörd som jag så kan jag säga att denna kvällen är efterlängtad! Niklas och jag ska snart kila iväg till bion för att se Harry Potter - Halvblodsprinsen. Boken har jag läst 2 eller 3 gånger. Och jag har galet höga förväntningar. Så var beredda på ett besviket inlägg härnäst för det ofta inte bra när man har så höga förväntningar.



En och en halv dag kvar, sen är det semester! Tjohooooo!


Britney Spears 13/7 Globen

Hallåja! Då är jag tillbaka efter min lilla Stockholmstripp! Det har varit trevliga dagar i huvudstaden, men bäst av allt var ju givetvis gårdagens kväll.
På plats i Globen och förväntansfulla till tusen var vi. Det hela började med någon Dj vid namn Havana Brown. Inte en susning vem det är men hon verkade vara en trevlig prick. Sedan var det dags för lite cirkus på scen eftersom turnen heter just Circus. Gryyyyymma konster alltså. Har aldrig sett något liknande. Därefter äntrade Brittan scenen, nerhissande från taket (jag blev sjukt shockad att hon inte var blond) och drog igång med låten (givetvis) circus. Herrejisses vilken show alltså. Aldrig sett något liknande. Och så fortsatte hela konserten. Eller konsert och konsert. Jag vill inte riktigt kalla det för det i och med att hon inte sjunger live. Så vi säger Show. Jag lär aldrig mer få se något liknande i hela mitt liv! värt vartenda öre enligt mig!

Jag slänger in lite bilder också som dessvärre är ganska dåliga. Svårt att få fokus med alla lampor och grejer.


Helt makalösa cirkuskonster


Här kommer hon, nerhissad från taket








Här brann det på scen men det missade jag givetvis precis att fota.

Så, nu får ni inte se mer!

I morgon blir det tillbaka till jobbet som gäller!

Som en blixt från klar himmel

Gissa vem som kommer till mig om typ 10 minuter? Wooopidoo!


Dags att packa lite kanske?

Det känns inte som att jag ska till Stockholm i morgon så jag har inte börjat plocka till några grejer ännu. Dags att börja kanske? Äää A.
I morgon ska alla mina vänner till Alexandra på fördelsedagsfest och jag tycker det är fetingtråkigt att inte jag kan närvara. Men men, så är det.
Nu är det dags att slå en pling till Jennyfer och se så dom har läget under kontroll inför morgondagen, för jag har det då inte!


Beat it på Sergelstorg

Hittade detta klippet! Snacka om att man hade blivit shockad om man hade stått där som ett fån! Men grymt häftigt!


Jag har så mycket att stå i

Jobba hela dagen, oooooch så hem och ha ett späckat schema. Alla verkar ju ha semester nu för tiden förutom jag så jag får hinna med saker och ting på kvällarna.
På lördag ska jag till stockoholmo och det ska bli himlans trevligt måste jag säga. Det blir som en lite pre-semester för mig. På måndag sk vi och se Brittan i globen och det ska också bli himla snajsigt alltså! Bäst jag plockar fram biljetterna nu på en gång. Jag har ställt in 2 påminnelser på mobilen så jag inte glömmer att packa dom. Hade ju varit liiiite typiskt mig alltså!


Amanda goes Huvudstaden

Trött som få och allergisk mot katter

Just nu stter jag och skriver av mina sista krafter för i dag. I går var det måndagsklubben som gällde och det var himla skoj till en början men kvällen slutade inte riktigt som jag önskat. Jag landade inte hemma fören alldeles för sent och jag var arg som ett bi.
Oooch så i dag på morgonen var det bara att glatt kliva upp och bege sig till vårdcentralen. Det enda jag blev klok på där var att jag är allergisk mot katter. Bra att veta liksom.
Nu har jag och Niklasen kommit hem från Båstad där vi satt på stranden och kollade på rix fm festival. När jag hade sett Måns var jag nöjd och vi begav oss hemåt eftersom stället kryllade av "fulla" 15 åringar!

Nu är det sängen som gäller!


När det inte är en slump längre


Cornelia: "Åå Amanda har du en bebis i magen?"

Nu flyttar jag till gymet


OBS! Bild gjord i photoshop!!!

När tiden springer iväg

Det slog mig plötligt att jag åker till Stockholm nästa helg. Jisses vart har tiden tagit vägen. Sedan jobbar jag veckan efter där sedan är det semeeeesteeeer! Då hoppas jag på sol och värme hela veckan.
Sara räknade efter att det är 10 veckor tills vi åker till Mallorca! Jag hänger inte med alltså. Snart sitter man och tittar i H&M:s höstkatalog och drömmer sig bort till mysiga hemmakvällar med regnet som smattrar mot rutan och massa tända ljus. VAD SÄGER JAG!? Först ska jag ju hinna med att ha en toppensommar!


Spana in mitt hår!!! Långt som tusan!

RSS 2.0