I valet och kvalet

Min helg har varit alldeles underbar. Så lugnt, så skönt, så fridfullt. Nu har jag krafter att ta mig an en ny vecka innan jag ska bege mig iväg från strawtown för en helg.
Just nu sitter jag i soffan med en kopp te med honung för att putta min förkylning framför mig ytterligare en tid. Jag har känt att den varit påväg ett tag nu men varje gång lyckas jag ignorera den. Jag hinner inte bli sjuk nu! Det är full rulle på jobbet så det finns det ingen tid för.


Jag väger fördelar mot nackdelar och försöker övertyga mig själv om att nackdelarna är fler och större än fördelarna


You don't know me

Skulle jaaaag vara shoppingsugen? Nehedå...
Om sanningen ska fram så tycker jag det är tråkigt att kolla i min garderob nu för tiden. Där finns inga roliga "jobbakläder"(läs: inte för dyra kläder som tål att få en färgklick på sig utan att jag ska ha dödsångest efter), inga vårplagg som känns sådär härliga att kränga på sig(kanske för att vädret inte tillåter i och för sig), inga kläder för fest, inga jeans. Nej jag har helt enkelt ingen inspiration alls. Därför roar jag mig med att leta runt på nätet inför vårgarderoben.


Från nelly.com, somrigt som tusan och jag ser framför mig hur jag fryser ihjäl i den. Nu alltså.
Lite gullig dock. Kanske med en skinnjacka.



I dag har jag för övrigt jobbat jobbat och jobbat. Sedan agerade jag taxi åt sandra och sedan har jag legat i soffan. Egentligen vill jag inte vistas tillsammans med Sandra eftersom hon nyss kom hem från thailand och är...ähum...något brunare och finare än jag som ser ut som att jag inte sett solen på en livstid. Skämt och sido! Det var väldans kul att träffa henne igen!

Nu blir det sängen för min del!


Mittiveckan

Det är alltså redan onsdag i morgon. Då kan man säga "i övermorgon är det fredag" vilket innebär att det snart är helg. Vart tar veckorna vägen?
Hursomhelst, jag hade tänkt mig att våren skulle ha börjat komma när vi skulle till Stockholm. Så blir uppenbarligen inte fallet med tanke på hur det ser ut ute nu och att vi ska åka nästa vecka. Men det ska bli härligt med en långweekend på hotell, äta massa god mat och shoppa vårkläder! Är inte det grymt behövligt just nu med lite avkoppling så säg vad!


Vem bestämde att man inte får vara såhär brunbränd året om? Man blir lite smådeppig när man jämför bilden med spegelbilden. Jag är genomskinlig just nu.


Garderobsrensning

Separationsångest är vad jag kallar det. Jag ÄLSKAR mina Nolita byxor med stenar på. Dom har några år på nacken nu och dom är slitna och lagade som jag vet inte vad (ja gissa vart) i skrevet. Men jag kan inte släppa dom! Jag gillar dom för mycket helt enkelt. Perfekt färg och slitning och sitter som en smäck på mig. Jag tänker behålla dom ett tag till... sådeså...



I övrigt var det en hel del som rök ur garderoben i dag. Dock vet jag ytterliga några plagg som jag nog kommer kunna göra mig av med men även som har jag lite separationsångest över.

Dags att göra mig färdig för snart bär det av till jobbet efter en efterlängtad sovmorgon!


Position?

Soffan med godis och chips, och let's dance på tv:n. I morgon blir det jobb och sedan bär det av mot Göteborg eftersom jag, syster och mamma ska på melodifestivalen i skandinavium. Jag som är en trogen schlager-tittare har varit grymt besviken på alla dåliga bidrag hittills. Får väl se hur det slutar i morgon.

Om 2 veckor är jag i stockholm! SKa bli sååååå skönt. Då blir det till att shoppa hela vårgarderoben (haha) eftersom jag hållt igen med shopping lääänge nu (förutom conversen och den vita tröjan).
Men först måste jag leta lite inspiration till färgskala och "stil" jag ska shoppa efter. Jag är nämligen expert på att köpa lite plagg hit och dit för att sedan inse att jag inte har någonting att ha till. Så ska det INTE bli denna gången!




Vårkänslor

Jag är garanterat inte ensam och att längta efter våren nu. Men den är ju bara så härlig så man kan ju inte låta bli! När gräset börjar bli grönt, knopparna börjar så smått synas på träden, nätta skor och inte stora pluffsiga vinterstövlar(även om jag trotsar med converse ibland), fina kläder i ljusa färger. Åå jag ryser nästan så mycket längtar jag! Kollade även igenom bilder från förra påsken och blev alldeles varm. Då var det sol, jag hade vårjacka och knappt det behövdes. Vi var hos Linda, satt ute först och avnjöt en fördrink i form av mosserande sedan åt vi en sommrig middag på deras inglasade altan och njöt av solen som stekte in genom fönstrerna. I år kör vi givetvis på samma tradition!











Rehab

Helgen spenderades i ulricehamn! Givetvis gick tiden alldeles för snabbt men ack så skönt det var att komma iväg och inte göra någonting. Ulricehamn är alltid rehab på hög nivå.

Nu sitter jag i soffan och känner att luften har gått ur mig helt och hållet. Hjärnan säger "gå nu och ta tag i allt du måste ta tag i" och kroppen säger "neeeej neeeej, sitt nu här för jag orkar inte röra mig". Vårat "matrum" ser ut som ett bombnetslag eftersom det har skett ett möbelbyte där så jag har massor att ta tag i. MEN, det ska ju göras också! haha.

Nej mina glada vänner, nu ska jag ta tag i saker och ting här och sedan ska jag sätta mig i soffan igen och drömma mig bort mot våren och sommaren som känns lockande!


Helgens position. Soffan med min gosiga stickade tröja på mig.


Haha, snyyyggt. Detta är anledningen på att det inte finns många fina bilder på mig. Jag kan helt enkelt inte se normal ut


Hål i brallan

Jag vet inte om det är något fel på sättet jag går på eller om jag helt enkelt har feta lår eller vad problemet annrs kan vara. Men nu har jag återigen gjort sönder ett par byxor, på preciiiiis samma ställe som på alla andra jeans jag mågonsin ägt, nämligen i skrevet. Ni vet, där på typ baksigan av låret/emellan benen. Jag FATTAR INTE vad jag gör för fel. Det spelar ingen roll om jeansen kostar 400 eller 2000, dom går sönder likt förbannat!
Så nu är det jag som får åka in till en sömmerska nästa vecka och få dom lagade.

I morgon drar jag iväg till en plats där man inte kan göra något annat än att koppla av. Jag blir borta över helgen och det är såååååå behövligt!


Energi-kick



Min tisdagskväll i form av fruktsallar med granatäpple, kiwi och annanas toppat med lite gojibär. Till det lite slöande i soffan med massa tända ljus och Niklasen brevid mig.
Till helgen blir det slappehelg som heter duga och jag längtar redan massor!


Flitig

Jag är riktigt flitig i dag. Klockan 8 gick jag upp, åt frukost, målade vårat skåp (vilket tog ungefär 2 timmar), sedan hade jag i och för sig en lat-period, nu ska jag in till stan och köpa lite blockljus och dylikt! Sedan blir det till att måla skåpet ytterligare en gång!

Förresten, i går när jag kom hem efter en vända på Isaberg väntade detta på mig på bordet! Sicken snäll mor man har!


Tunnbrödsmacka med massa gottigheter, varm choklad med grädde och chokladpanacotta med blåbär och hallon till efterrätt! Man kanske skulle flytta hem igen? haha


The return of the...

I går gjorde jag comeback på min kära lilla snowboard. Och hör och häpna, det gick galant! Men endast en vurpa i form av "sätta sig på baken". Inte ens i liften ramlade jag! Det var kul att ge sig ut i backarna igen även om inte Isaberg är det mest tidfördrivande alternativet.


Rosenrasande

Efter att ha kört fast i snön i dag har jag gjort ett konstaterande. JAG VILL INTE HA MER SNÖ! Jag höll på att bli vansinnig när jag satt fast och varken kom fram eller bak. Och så står folk som fågelholkar runtomkring och glor i stället för att fråga den lilla taniga flickan om hon kanske vill ha lite hjälp att komma bort från snön. Neeeej neeej, vi svenskar är ju alltid så hjälpsamma!

Nu ska jag slänga bort dessa aggresivitetskänslor och bege mig in till stan för att äta sushi med Linda. Tudelooooo


Liten och salt

Från och med 1:a februari har det kommit en nyhet. Den är svart. Jag som är en sucker för saltlakrits kommer leta igenom vartenda matbutik innan helgen för att hitta den. Här har ni den och jag blir besviken om den inte är god:


MUMS!



Jag ska blir bätte jag looooovar! (ähum) Helgen var i varje fall kanon förutom att denna lilla stad är helt värdelös att gå ut och partaja i när det är -18 grader ute. Så det blev nattamat och hem igen. Jag tror jag ska gå i ide fram till sommaren!

RSS 2.0