Tisdag.

Hej hej hemskt mycket hej! Idag har jag jobbat heldag och direkt när jag kom hem från jobbet så sprang jag bort till sats och körde ett pass med body balance. Skönt att göra comeback där efter några veckors uppehåll! Gött att stretcha ut kroppen lite.
Nu har jag smällt i mig lite jordgubbar och planerar att hoppa i säng snart! Kanske i tid för en gångs skull!


Monday Inspiration.

Bilder från kyssjohanna.se



Hello you!

Ursäkta min urusla uppdatering helt plötsligt, mb det känns som att det här har varit en stirrig vecka. Jag har helt enkelt inte haft tid!
Idag jobbade jag till halv fyra och nu är jag halt slut efter en 6 dagars vecka! Så ikväll är planerna sushi och massa onyttigheter framför Eurovision! Sen vet man ju aldrig vad som händer men där börjar vi alla fall!

Puss på er!


Dip dye.


I'll be back.

Mexiko februari 2011

Idag bokade Niklas en resa till mig och honom. I januari åker vi tillbaka till Mexiko! Men denna gången ska vi inte besöka två ställen utan hålla oss i Playa del carmen i två veckor och ge oss ut på grejer därifrån istället! Det ska bli helt underbart att få uppleva detta paradiset igen och få göra allt det där vi inte riktigt hann med sist!

Two pictures. One day.


Sunny monday!

Helgen är slut och en ny vecka har tagit sin början! En vecka som ser ut att kunna innehålla betydligt varmare temperaturer än tidigare! Det är så härlig att kunna gå ute i shorts och vara barbent! Underbart!
Nu har jag lunch och tänkte slänga i mig lite mat och sedan ta ut Vincent till vår innegård vi har här på salongen. Kasta lite boll eller kanske bara ligga och gotta oss i solen/skuggan en stund!

Bilden nedan är lite peptalk till alla oss måndagströtta! Den fick jag av Sandra i födelsedagspresent och är perfekt att slänga ett öga på när man känner sig sådär less!


Skull bracelet.


Lördag!

Godmorgon! Vi har startat morgonen med frukostmys i soffan! Skönt att vara ledig denna lördag!
Snart ska vi dra ut på lite ärenden och sedan återstår det att se vad lördagen har att erbjuda!


Olivträd.

Köpte ett nytt fint olivträd på blomsterlandet idag! PLAST såklart! Jag har haft riktiga olivträd och vet att jag är glad om dom lever längre än två veckor! Även krukan det står i köpte jag där. Och snäckorna som ligger i är handplockade by me i Mexiko! Jag visste väl att dom skulle komma till användning någon gång i livet!


Torsdag.

Min dag har bestått av lång mysig frukost, shopping på blomsterlandet, trappträning på Galgberget och nu är vi hos mina föräldrar! Det har varit en skön ledig dag, dock känns det konstigt att jobba i morgon igen! Men, å andra sidan är det ju helg sen igen!


Smoothie!

Ananas
Mango (fryst)
1/2 banan
Passionsfrukt
Pressad lime

Mixa & njut

Så.sjukt.god.


amandalinne

Jag är fast i instagram! Det tog inte lång tid!

Instagram!

Japp! Jag har hakat på trenden! Jag ska ärligt säga att jag inte riktigt har lärt mig hur allt funkar, men det kommer! Följ mig på amandalinne vetja!


Tisdag.

Veckans första arbetsdag för min del! Det är ju kortvecka denna veckan och jag jobbar bara i morgon och på fredag också! Lyxigt!
Snart kommer min nästa kund och sedan blir det fullt ös fram till 19 ikväll. Därefter ska jag hem, för att sedan träffa Linda en stund och få ihop det här med boende i Smögen som vi lyckats sjabbla bort ännu ett år!


Stairs.

Som Linda sa, trapporna ser kanske inte så jobbiga ut på bilden. Men tro mig, dom är inte att leka med efter några rundor upp och ner. Idag har vi kört en omgång till. Och det skönaste är att man känner att man orkar mer och mer för varje gång!

Söndagen i bilder.

promenad . glass & kaffe i solen . mys i soffan

New York!

Äntligen är det bokat! I september ses vi igen Manhattan!

The morning after.

Alltså, perfect party! Vilken kväll det blev! Så.jäkla.kul! Och idag mår jag antagligen ljusår BÄTTRE än vad jag förtjänar! Moahahaaa!


Fredag.

Min fredagkväll! Mat, vin och mojito på Bulls med min fina! I mon blir det veckans sista arbetsdag och så på kvällen blir det perfect paty! YEY! Jag är såååå laddad!


Oh my!

Trapporna på galgberget tar dö på mig alltså. Nu checkar jag ut för idag, mot duschen!


Tisdag.

Har kickat igång veckans andra dag och det känns gött! Jag jobbar långvecka denna veckan och det kan ju kännas lite drygt, men jag ser fram emot helgen så mycket att det inte gör något!
På fredag ska jag och Niklas ut och äta själva för första gången sen vi skaffade Vincent (haha låter typ som att det vore en unge) och på lördag är det Perfect party på Mårtensson! Toppenhelg med andra ord!


New York Gifts!

Fina presenter!
Ett par klassiska hederliga Rayban wayfarers!
Jeffrey Cambells "Martini Spike"-skor!
Väst med massa tyg fram från Forever21!
Armband från forever21!

Idag kom min man hem från New York och med sig hade han en drös med presenter till mig! Skorna hade jag i och för sig bett honom att kolla efter, men annars blev jag överraskad! Fina grejer som kommer komma till andvändning i sommar!
Tack mitt hjärta!

Saturday off.

Efter en kort vecka är det nu lördag! Idag tog jag sovmorgon, åkte till dogz och klippte Vincents klor och sedan gick jag ut med honom till den stora gräsplanen som ligger här i närheten och busade med tennisbollar. Han tycker verkligen att det är sjukt kul med bollar!
Nu ska jag snart packa in oss i bilen och hämta upp Linda, för att sedan styra bilen mot Göteborg!

Läsa tidningen, någon?

Bilden nedan visar misären jag plockade iordning i soffan klockan 5 idag på morgonen. Ja, vad ska man säga? En hund på bushumör mitt i natten, en tidning som trillar in klockan 04.30 och en trött Amanda som sover som en stock.
Behöver jag tillägga hur nöjd och glad han såg ut när jag kom ut och upptäckte honom?


Back to work!

Maj är kommen och ledigheten är slut! Nu väntar tre jobbdagar och sedan är det helg igen! Då kommer min man hem från New York! Jag börjar definitivt sakna honom nu.
Jag vet ju även att han har med sig något till mig som jag skickat bud med! Aldrig fel!

Nu ska jag lägga ner Vinnepinne i sin bädd och gå ut och skölja ut slingorna på min kund! Alltid härligt att få en liten mysstund med min gris mellan kunderna!


Sunny Tuesday!

Medan alla andra var ute och kalasade så firade jag valborg hos mamma och pappa! Lugnt och skönt även om partysuget fanns där! Men så är det ibland.
Stannade hos dom över natten så idag har vi suttit ute i solen och gottat oss! Jag tyckte jag var försiktig men ändå ser jag nu att jag lyckats bränna mig lite! Den där solen är farlig alltså.
Nu - äta bullar och dricka kaffe!

RSS 2.0