Nyårsafton? I morgon?

Nej, jag fattar inte. I morgon jobbar jag och sedan bär det av till smallcountry för att fira nyår.

Kryss i taket, vetni vad jag gör nu? Jo, jag sitter och skriver inbjudingskort till mitt födelsedagsfirande. Hur det går? Åt skogen. Får ni ett fult skrivet kort hem i brevlådan så vet ni ju vem som lagt ner en timma på det och ändå totalmisslyckats. Det är tanken som räknas hörrni, glöm inte det. 
Fast nu har jag gett upp och fortsätter i morgon när jag är lite piggare.


Happy new year?

Sidärja

Då var göteborg avklarat och man var tillbaka på jobbet i dag. Det har varit grymt skönt att vara ledig och helgen i Göteborg var härlig. Nyårsblåsan är funnen och partajet fixat. Det enda är att det inte känns som att julen har varit och att det är nyårsafton i övermorgon. Men men, så är det väl att bli vuxen antar jag.

Nehe, nu sitter jag och sover framför "Pirates of the carribbean" med Niklas jämte mig som skakar liv i mig vartannan minut. Dags att lägga sig kanske Amanda Sofie?

Julafton 2008

Julaftonen i år var en julafton utöver det vanliga. Tomten kom med hur mycket bra och snygga och roliga grejer som helst. Bland annaaaaaaat:


WEEEEI

Åh, sikka skönheter. Fick dom av Niklas och ni kan ju gissa om jag blev gladast i världen.

Kag fick även desperate housewives säsong 3, eva solo glas och eva solo dressingshaker, en stor verktygslåda med massa småfack till alla mina pärlgrejer, påslakan, handdukar, pengar, pärlor och kedjor och berlocker, berlocker till spinning armbandet. Ja jag fick massa massa massa bra grejer. parfym glömde jag säga.

Jaja, hoppas att ni varit snälla och fick massa fina grejer och att ni hade en underbar jul.

I kväll blir det tydligen partaj.

The Day before the doppare-day

NU mina vänner är jag julledig fram till måndag! Såååååå jäkla skönt och sååååååå behövligt. Mamma och Pappa kom och hämtade mig på jobbet i dag och dom hade julklappar till mig i bagaget så jag fick absoluuut inte kolla där. Gissa om jag är nyfiken i en strut. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska få i år. Men jag har önskat mig lite av varje:

- (precis som jag önskade mig i studentpresent) WESC lurar designade av millencolin. (yepp, får jag dom inte i julklapp heller så önskar jag mig dom i 20års present moahaha)
- Grejer från Eva Solo.
- Vattenkokare (sjukt tråkigt, jag vet)
- Grejer till köksbänken från Cult design.
- Pengar till New York.

m.m


Och sedan har jag ju givetvis vräkt ur mig sånna där vansinnes-önskningar när jag inte varit i mitt sinnes fulla bruk, till exempelt när våran dammsugare vägrade suga upp smutset på golvet skrev jag ett sms till mamma att jag önskar mig en ny BRA dammsugare. Det var dock bara så att något fastnat i röret och satt stopp. Så ja, man vet aldrig vad man får.



Lurarna


Cult design


Eva solo

Vi får väl se vad tomten kommer med i mon!

Jäkla Telenor

Jag höll precis på att bli feting "blåst" av telenor. Tjena vad jag är puckad ibland alltså. Erbjudandet var superbra och allt, dock tryckte han i stort sätt på mig telefonen och jag stretade emot. När jag fyllt i mina uppgifter men inte skrivit på med min namnteckning börjar jag tveka igen. Nae, men då kryper det fram att jag kommer få springa omkring med 2 simkort, 199 kr att ringa för på det ena och 149 kr att ringa för på det andra. Vem sjutton vill göra det? Så då gick jag raskt därifrån. Jag håller med Niklas, jag är på tok för lättmanipulerad. Det hade ju varit rätt skit för mig om jag hade skrivit under och stått där som ett annat pucko sedan. Herre jisses alltså!

I dag har det varit full fart på jobbet. Varför ska alla vänta med att fixa håren till preciiiis innan jul. Men oj vad kul det var at jobba när man hade fullt upp hela dagen.
Jag har även fått julklappar på jobbet i dag. Från Annas son Felix (6 år) fick jag en kokbok, jokk bärdryck och ett gosedjur. (Annas sambo jobbar som försäljare för jokk, Verum och sånt där.)
Från Anna fick jag ett presentkort på Beautypoint. En skönhetssalong i laholm.
Och från Ida som "tack för hjälpen med gesället" fick jag presentkort på Body Shop. 

Rena Rama Julafton! 


Mitt Gosedjur. Känner ni igen honom?


Tadaaaa. Verum hälsofil-bakterie hahaha

Jul?

Jag slapp ringa Emelié, hon hann ringa mig före haha. Tur för henne det.

Jag har lite svårt för tanken att det är julafton på onsdag. Det känns verkligen inte som det. I övermorgon sitter jag hemma i Småland med familjen. Vi ska snart äta julmat och kvällen spenderas, enligt tradition, med något så tråkigt som bingolotto. Men ändå känns det inte tråkigt när man ä samlad. Vi spelar monopol och äter julgodis och jag sitter antagligen framför julgranen och kollar på alla paket som ett barn. Det känns så avlägset att detta ska ske i övermorgon. Vart tar veckorna vägen liksom?


Jag och pappa brukar vara tomtar hos våra grannar på julafton. Här har vi mig under omklädnad.

I kväll blir det skinkmacka och gröt. Mums

Da'n före da'n före da'n före doppareda'n?

Jag kan ha sjukt fel i den räkningen för jag tycker det där är krångligt. Men skit samma, ni fattar vinken i alla fall, på onsdag är det julafton.

I går var en fartfylld dag. Först jobbade jag till halv 3 sedan for jag in till stan för att hjälpa Hanna med att handla julklappar eftersom hon inte hade köpt EN ENDA. Själv är man ju klar sen ett tag tillbaka. Vi avslutade shoppingturen med en fika på morfars.
Sedan bar det direkt av till Linda för att möta henne och sedan gå och handla till våran filmkväll. Vi lagade thaimat, åt chips med dip och salta katter och tittade på Sweet home Alabama. En riktigt slappekväll skulle man väl kunna kalla det. Precis vad jag behövde så nu är jag riktigt motiverad till att jobba i mon igen. Skönt.


Ryktet säger att en viss EMELÉ NILSSON är hemkommen och ser ut som en afrikan. Jag tänker vänta, ja låt säga halva dagen, och se om hon har tänkt ringa och berätta det jag har fått höra på omvägar. Sedan är det jag som ringer henne.


Jag (i mitt långa hår som jag, hör och häpna, saknar ibland) och Linda en kväll för ett par månader sedan


såhär i juletid

Nu har ungdomarna gått på jullov. Lov och ledighet är ett utrotningshotat ord i mitt liv. Ni har det allt bra ni. Men nu ska vi inte vara pessimister. Nope. Det kommer man inte lång med.

nehe, nu vettni ska jag kolla på på götakanal 2.
Nu längtar jag till jul

Klant Amanda

I söndags köpte jag nya jeans. Svarta sådana. I dag, onsdag, 3 dagar senare var klanten som bor i mig framme igen. Japp, jag tappade en skål med tillblandad blekning i golvet och smack så hade jag fläckar över hela byxorna. Kul. I helgen är det jag som går till hobbybutiken och kollar om dom har svarta textilpennor. Typiskt mig.

Det sägs att jag ska orka mig ut i helgen. Jisses alltså. Det är lika bra att ta med rollatorn.

Julgranen

om en vecka sitter jag hemma i smallcountry, myser med familjen framför bingolotto(?), har ätit julmat och är vad mamma kallar paketsjuk. Jag har inte längtat såhär mycket efter jul sedan jag var liten. Kanske för att det är första gången sedan jag tog studenten som jag är "långledig", alltså är jag ledig hela FEM dagar i streck. det ni. Men det är inte långt kvar tills vi ska till New York och då blir det semester.



Våran snygga gran


Mitt otroligt proffsiga foto på julgranspyntet


Snygga renar har vi också

Oooohnooo

tjena hejsan liksom. Jag som tycker jag håller stenkoll på dagarna nu såhär innan julafton. Men så plötsligt slår det mig att på onsdag om en månad är det min födelsedag och jag har planerat nada zippo. Nu är det JAG som tar tag i det.


Amanda sofie, 20 år?

Träningskort

Nu har jag äntligen skaffat mig ett årskort på Form friskvård. Det är dags att ta tag i det där som kallas häsla och kropp nu. Jag vil ju inte förtidspensionera mig vid 27 års ålder liksom.

Om en vecka och två dagar är det julafton och jag har inte en jädrans aning om vad jag ska få. Jag brukar vara grym på att lista ut vad som gömmer sig innanför allt papper men i år har jag ingen aning. Vilket i och för sig är kul men också får mig att precis som ett barn längta efter julafton. Niklas jämför mig med Sunes pappa Rudolf i Sunes jul. Det känns ju...bra...

Jag måste visa kort på våran snygga julgran också, men det kommer senare.

Uppdatering: Julbak

Min dag har varit katastofal. Klockan 8 gick jag upp. Åt frukost, förberedde julbaket. Sedan satte jag igång. Samtidigt började Niklas med att installera vårat bredband som SKULLE börja funka i dag. Och vad tror ni händer? Jo, bredbandet funkar inte så Niklas ringer bredbandsbolaget och dom säger att det är fel på vårat modem och att det kommer att ta 3-4 arbetsdagar innan det funkar. Sedan lägger han lugnt på luren och berättar det för mig som står mitt i knäckbaket. Gissa om jag gick i taket när han berättar detta för mig och att dom dessutom sagt att om installatören kommer hit och felet beror på att vi har gjort fel så får vi betala 1500 spänn. I helskotta heller för ett bredband som är i månad försenat. Så jag tar telefonen och ringer kundtjänsten och är allt annat än glad, efter om och men fixar dom så att jag får ett mobilt bredband till det andra funkar. Och vad händer en timma senare, jo, dock ringer Niklas och säger att problemet är fixat och nu funkar det.

Tillbaka till julbaket. Knäcken blev superbra men när jag ska röja upp i kylskåpet så ramlar våra nyinköpta marmeladburk ut och splash så ligger marmeladen och tusen glasbitar över hela vårat köksgolv. Jag samlar mig, tar djupa andertag och räknar till tio. Sååå plockar jag iordning och ger mig iväg för att köpa marshmallows(som för övrigt inte var lätt att få tag på). Hem igen och börja med nästa julgodis, nämligen tryffel...som gick åt skogen och jag totalmisslyckades eftersom jag lyckades få chokladen att skära sig. Alltså, åt h*lv*te med tryfflen.
Slutligen gjorde jag rocky road och denna ser det för tillfället ut som att jag lyckades med.


Nu går sunes jul på repeat för att påminna mig om att det finns dom som är sämre än jag på att baka julgodis.


Rocky road

Ursäkta detta fantastiskt tråkiga inlägg.

Här är jag


 
Skyll inte på mig. Det är bredbandsbolaget ni ska skälla på. Det har jag gjort. Och tro mig, jag var inte glad när jag ringde dom i veckan och dom sa att inte bredbandet går igång förän måndag( imorgon nu då). I dag tjuvar jag på ett annat bredband men i morgon SKA vårt funka. Annars ska jag personligen ringa bredbandsbolaget och be dom avsluta vårat inte ännu startade bredband.

Sååå, vad hittar jag på då. Jo, jag gör ett tappert försök att få julkänslor. I går köpte Niklasen och jag julgran och i dag ska vi klä på den, så att säga. Jag har dock tjuvstartat lite och slängt i belysningen och lagt paketen under den. Så är den ju redo att kläs i dag när Niklas kommer tillbaka. Sedan ska jag in till stan och se om jag hittar något trevligt att ha på mig på julafton och sedan handla alla ingredienser till JULGODISET som jag ska baka i morgon. För sedan blir det jobb,jobb,jobb änd fram till julafton. 

Synes

satt och kollade igenom det gågna årets bilder. Jisses alltså. detta var min vardag innan. Jag saknar det

Julklappar till mig själv

Efter att ha suttit och finkammat internet på ett specifikt armband från Friis & co som jag sett i en tidning så gav jag slutligen upp. Men under kuppen hittade jag i stället två andra armband, ett som var lite likt det jag letat efter och så ett annat. Så jag tog tag i saken och beställde...båda två, så finurlig jag var va. Här har ni dom, från Friis & co beställda från Nelly.com



Snygga tycker jag.


Återuppstått

Antagligen tror ni att jag har gått och kolat vippen eller något i den stilen. Men eftersom jag och niklas sa upp våra mobila bredband och lämnade över förtroendet till Bredbandsbolaget så är läget så att det förbaskade bredbandbolaget tydligen har slarvat bort sin kalender eftrsom det nu är TVÅ VECKOR försenat. Så ja, jag är internet-lös. Dom vill tydligen inte att jag ska sköta mitt företag eftersom jag har räkningar och f-skatt att betala in. Tack och lov är jag hemma i smallcountry och kan göra det här.

Sååå, vad har hänt i mitt liv? Inte mycket känns det som. Jag jobbar,sover,jobbar,sover osv. Nästa vecka ska jag och Niklas köpa julgran. ohyes. Julstämning vettni. Nehe, nu ska jag återgå till julkalendern som jag självklart följer.

Tudeluu så länge. jag är väl tillbaka nästa vecka hoppas jag.

RSS 2.0