Go Donuts!

Sätt upp håret i en hästsvans, knäpp donuten runt tofsen, trä på ett gummiband runt håret och donuten, fäst in topparna. Voila!
På förfesten i fredags började alla helt plötsligt prata om donuts. Först fattade jag ingenting, sen förstod jag plötsligt vad dom pratade om. Jahaaa ni menar donuts! Det är ett hjälpmedel vi frisörer kan använda till uppsättningar, men jag ska ärligt säga att jag aldrig använt en. Testat hur dom funkar, ja visst, men inte mer än så.
Men alla var tydligen helt inne på att köpa donuts för att det var tydligen supersmidigt att slänga upp håret i en perfekt "bulle" lite varstans på huvudet.
Så jag var ju självklart tvungen att testa i dag på jobbet. Och ja, ganska smidigt var det ju faktist, så det kanske blir en och annan donut på skallen i vår/sommar!

Med risk för att låta som en pensionär...

...men vem fan är Justin Bieber? Har jag missat något? Killen har fått en egen biofilm medan jag aldrig har hört en enda låt med honom? Visst, jag har ju sett namnet men inte direkt reflekterat över det. Nej, nu blir det raka vägen in på spotify och undersöka saken.

Helloyou!

En fin söndag. Det blev ju som sagt lugnt för mig i gårkväll och bra var väll det för i dag hostar jag ännu värre. Vaknade upp med prinsen, åt en god frukost med jordgubbar (mums) och sedan framåt eftermiddagen stack jag till Linda en sväng för lite våfflor och söndagshäng.
I morgon är det tillbaka till jobbet som gäller för ännu en fullspäckad vecka. Hade för övrigt helt glömt bort att jag ska på kurs/visning på onsdagkväll så det var ju en jädrans tur att jag kom på det!

Lördag

Sjukt rolig skylt från Nordal.

Satt och kollade på grejer från Nordal när jag såg denna skylten. Just nu är både jag och min jobbarkompis i flytt-virrvarr och det känns som att texten på denna skylt stämmer överrens med alla tjejer när det kommer till heminredning... (haha)
I går var som sagt den efterlängtade fredagen och vi började med förfest hos Jenny och sedan drog vi in till gastons för lite ös! Vi dansade, dansade, dansade och dansade! Grymt kul kväll som vanligt!
I dag har dock min förkylning bestämt sig för att ge igen ytterligare en gång så jag är halvdöv, hostar och har ont i halsen. Men jag ger mig ändå iväg till min vän Elin i kväll, som har fyllt år, för lite kalas. Dom kommer antagligen göra staden efter det, men jag får nog välja att gå hem till min prins i stället.

Fantastic Friday!

Jag skrev precis ett inlägg till er men råkade trycka på logga ut i stället för spara och publicera. Hur man nu lyckas med det när knapparna sitter på minst sagt olika ställen...
Så jag pallar inte skriva om det! Men som rubriken lyder blir det en bra fredag!

Torsdag

Vad hände? Som vanligt har veckan sprungit på snabbare än snabbt och i morgon är det tydligen fredag?
Tog en svänga inom h&m i dag på hemvägen men allt såg finare ut på nätet än i butik. Men lite basplagg fick följa med hem i alla fall!
Som sagt, i morgon är det fredag OCH DÅ VET NI VAD SOM GÄLLER!!!

Let's do it again!

Okej gott folk! På fredag är det dags igen. Somewear spelar på Gastons och jag tänkter definitivt vara där och ha en lika grym kväll som i höstas när dom spelade. Bekväma skor på och dansa tills fötterna evakuerar! Jag är LADDAD!!!

Thank you

I dag kom en av mina kunder in till mig med en kasse med chips! Hon jobbar på gårdschips och har väl snappat upp att jag gillar chips! Haha. Tur att mina kunder göder mig med både chips och choklad!

Black Swan

I går Såg vi filmen alla pratar om, Black Swan med Nathalie Portman. Och ja, vad säger man. Sjukt obehaglig film som får det att krypa i kroppen på en. En ganska bra film faktiskt men inget för den som inte kan se en film man inte förstår. För det gör man inte. Vad händer och vad händer inte?

On the way.

Hola! Efter en välbehövd sovmorgon är jag nu på språng till jobbet! Vilket väder det är i dag va? Det var nästan så jag tänkte tanken på att plocka fram sommarskor men påminde mig själv att det antagligen är kallare ute än vad det ser ut. Alltså inte sommar riktigt än va...

Tjejkväll

Nu ska jag strax bege mig till Linda. Vi ska äta fruktsallad och se en film som tydligen ska vara rätt obehaglig... vi får väl se!

Hej söndag!

I dag ska jag börja dagen med en fet garderobsrensning! I går när jag öppnade mina garderober och det bara vällde ut kläder så bestämde jag mig för att det är en rejäl rensning som gäller i dag. Jag sparar alltid på så mycket skit som jag ändå aldrig använder. Rensa och uppdatera. Måste kolla av vad jag behöver nytt inför våren och sommaren!

I den där påsen fanns...

...ett skärp! Enda sedan min vän Emelie fick ett sånt här i julklapp har jag suktat efter ett själv. Det är såååå snyggt och när jag gick in på Soda i dag och såg att det hängde ett där och bara tittade på mig, i rätt storlek dessutom, så var jag ju bara tvungen. Eller hur? Efter noga övervägande med mig själv bestämde jag att det var värt det. Vissa saker köper man väldigt få gånger i livet och för mig är ett skärp en sån sak. Jag köper något jag verkligen gillar och använder det mycket. Jag är likadan med väskor. Jag köper en, billig eller dyr spelar ingen roll, och så sliter jag den tills den nästan faller sönder.

Ooops!

"Ohno you didn't?!"

Isla De Holbox - del 1

Det första vi möttes av när vi kom ut på baksidan av hotellet
Hotellets solplats
En Sol-öl och uno på uteplatsen
Jag trivdes i hängmattan
En promenad på den nästan öde stranden
"Slowfood restaurant"
Ön hade en egen glassfabrik som vi köpte glass ifrån.
Tokmysig hotellfoajé!

Efter en vecka i Playa del Carmen kördes vi med taxi till Chiquila där en liten färja tog oss över till ön Isla de Holbox, en liten fiskeö med få invånare. På den lilla bryggan blev vi hämtade med golfbilstaxi som körde oss på dom guppiga sandvägarna till vårt hotell Villas paraiso del mar. Det var minst sagt konstigt att komma till den orörda ön där det i stort sätt bara var lokalbefolkning överallt när man nyss varit i Playa del Carmen där det är mycket turism och hålligång! Men samtidigt otroligt skönt för allt var så tyst, lugnt och avkopplande. Vårt hotell var det mysigaste någonsin och låg några meter från havet. Behöver jag ens skriva att vi trivdes i paradiset?

Dangerous!

Jag gick in på H&Ms hemsida... Det skulle jag aldrig gjort. Mycket som såg fint ut både bland kläder och inredning. Får kanske ta en vända inom eurostop på väg hem i dag...

18 mars 2011

Finally Friday! Jag har jobbat som i en bubbla nu sen jag kom hem för att jag inte ska börja tänka efter att jag jobbar 6 dagars vecka efter 6 dagars vecka nu när min kollega är i Thailand. Börjar jag fundera på vilken dag det är och hur långt det är till helgen blir jag bara knäpp.
Min helg ser ut som följande: Jobbar i dag, eventuellt ut och äta med Niklas i kväll. Jobba i morgon, hänga med till tatuerarstudion...(ojojoj vad hände här?!). Och sedan ledig på söndag. Då kommer vi antagligen sätta i gång med flyttpackning. Lite smått i alla fall!
Nu kommer snart nästa kund! Under dagen kaaaanske jag bjuder er på bilder från paradiset Isla de Holbox...

Acne

Jag tycker verkligen Acne gör riktigt snygga kläder! Dessvärre har jag ett jobb som inte riktigt lämpar sig för acnes snygga basplagg. Dom är liksom för dyra att köpa för att ha en dag på jobbet och sedan har klant-Amanda satt en fin färgfläck på den. Men på Väla i lördags sprang jag på denna klänningen som jag fastnade för och som kändes jag. Och till ett bra pris dessutom!

Inspiration flytt

Sådärja, då har Niklas och jag gjort vårat första besök på helvetesbutiken Gekås ihop. Bortsätt från lite gnäll från honom så gick det bra. Jag hatar ju också stället men fick ju hålla humöret uppe så jag inte drar ner honom ännu mer. Men det var faktiskt ganska kul i dag. Toklite folk och en del riktiga fynd! Sånt gillas. Det blev lite nya handdukar och fönsterlampa som ska med till nästa lya! Nu ska jag försöka hitta lite fina gamla plåtburkar också på loppis alternativt tradera!

Booooriiiing!

Upp som en pannkaka och ner som en ännu större pannkaka. En mening som kan beskriva min dag. Vakna i dag och kände mig trött i kroppen och hade ont i halsen. Nu är jag hemkommen från jobbet, som tog mina sista krafter, och ligger nerbäddad i soffan. Just nu ligger jag mest och funderar på hur jag ska få min kvällsmat/morgondagens lunch att laga sig av sig själv. Kanske kan jag fjäska för Niklas...

Music Maestro!

På förfesten i lördags upptäckte jag att det bara var jag som hade hört låten ovan! En bra partylåt enligt mig! Ge den en chans eller två så ska ni se att ni blir danssugna!

Dagen efter.

I går hade vi en grym kväll på Club Moon där Albin Myers spelade. Det var en riktig housekväll och jag dansade loss tills fötterna värkte. Herregud, jag går in i något slags koma när det bara spelas bra musik en hel kväll. Skulle man filma mig när jag dansar då skulle jag antagligen få mig ett gott skratt. Men vad gör väl det? Ingen är snygg när man dansar till house!
Vi var även på en trevlig förfest med ett härligt gäng nya bekantskaper! Väldigt kul!
Visst är det väl härligt med såna där toppenkvällar som man tänker tillbaka på såhär dagen efter och tänker att, tjena vilken rolig kväll det var igår!
Nu ska jag ta tag i det där jag har skjutit upp hela dagen...städning!

Happy Lovely Friday!

Jag parkerade häcken i soffan direkt efter att Niklas och jag hade tryckt en tvårätters mexikansk middag med corona till. Så sjukt mätt så att jag aldrig trodde jag skulle kunna resa mig igen. Och här har jag suttit sedan dess. Niklas har kollat på På Spåret och jag la ner det hela när jag insåg att jag är för oallmänbildad. Nu ska vi fortsätta zappa på tv:n innan sängen ropar högt!
Trevlig kväll på er!

Jagvetintevadjagskaskrivajustnu....

...helstenmassafulaordochsvordomar. Godnatt.

Perfect Partyshoes!

Jag har kommit på att jag behöver ett par svarta pumps att ha till festliga tillfällen. Och så är ju jag som sådan att ska det vara klackar så ska det vara höga klackar, annars får det va. Dock ska jag ju helst kunna gå i dom också...
Jag spanar med uggleögon efter ett par perfekta. Inte för nätta, inte för klumpiga. Leta leta leta...

Lördagens festligheter

I Lördags var det dags för mig att göra comeback i utelivet. Det var ett tag sen nu! Och hur gör man det bäst om inte med ett gäng fina vänner! Förfest hos oss och sedan drog vi in till stan för en drink på Morfars och sedan massa dans på Mårtenssons! En utekväll i Halmstad helt enkelt!

COBA & TULUM

Mitt ute i djungeln för kissepaus under resan till Coba
Byggnaden dom kallade kyrkan
Den högsta utgrävda "pyramiden". Dags att bestiga den...
Utsikten
Vidare till vackra Tulum.
Som ett vykort.
Vi latade oss inte enbart under resan utan var även lite kulturella! En bussresa rakt ut i djungeln och vi befann oss i Coba. Jag tänker inte gå in närmare på all fakta om stället för jag kan ha missuppfattat över hälften av vad den danska guiden sa så då får ni bara fel information men det var väldigt intressant att lyssna på vad Mayaindianerna sysslade med. Både väldigt korkade saker som att offra väldigt mycket människor till gudarna med också väldigt smarta saker. Dom var väldigt duktiga på astronomi till exempel!
Efter Coba åkte vi vidare mot Tulum som är den mest fotograferade Mayaplatsen! Vilket man kan förstå när man såg det!

Flytten

Den första maj flyttar vi till en ny lägenhet i Halmstad och det ska bli sååå skönt! Dock längtar jag som tusan och sitter och gräver ner mig i inredningstidningar för att få koll på hur vi vill ha det. Vissa möbler vi har nu har hängt med sedan jag flyttade hemifrån till min etta och dom är jag lagom trött på nu så det ska bytas ut. Och sedan så vill vi inte göra samma tabbe som när vi flyttade ihop i den lägenheten vi bor i nu, och inte hade koll på vilken stil vi ville ha och köpte onödiga grejer som inte passade in och som slutligen fick skrotas. Onödigt onödigt onödigt!
Så i helgen blir det IKEA för inspiration och kolla in hur möblerna vi kikat på där ser ut i verkligheten!

PLAYA DEL CARMEN

Sanden var vit som snö och vattnet alldeles turkost
Morgonpromenader på stranden
Ute på Playa del Carmens gator. Vit som snö var även jag.
5th avenue, huvudstråket i Playa del Carmen. Här finns allt från restauranger till butiker.
Den finns ett stenkast från stranden
En vanlig lunch i Mexiko. Nachos med salsa, bönor och ost, med tokstark sås och guacamole.
Mojito på vårat favvoställe, Ula Gula. Dom hade underbart god mat och världens smarrigaste drinkar!
Jellyfish. Hela avenyn kryllade av dessa hantverk!

Vi började ju som sagt med en vecka i Playa del Carmen. Där var fart och fläkt och massor att göra! Underbart väder och massa sol och bad! Hotellet låg några meter från stranden så det var bara att knalla ner.
På femte avenyn låg alla restauranger och butiker, men ju fler avenyer ifrån den femte man gick ju mer "mexikaskt" blev det. Alltså med massa små gatukök och nästan bara lokalbefolkningen. Vi höll oss dock mest på femte när det gällde maten. Där fanns både mexikansk och fisk och skaldjur m.m.
Kvällarna avslutades nästan alltid med en drink på Ula Gula, en restaurang på övervåningen och enbart bar på markplan i modern lounge stil. Dom hade grymma drinkar och även jättegod mat!

En bild säger mer än tusen ord...

...eller i alla fall att det var billigt med Converse i Mexiko!

COOL

Jag hade glömt att det var så kallt i Sverige! I natt låg jag med en tjock filt och täcket och frös ändå! Varför lever vi inte som fåglarna? Flyttar när det blir kallt?
Jag har i alla fall gjort en runda i stan i dag. Införskaffat lite nya basplagg för jag kände att det är brist på det i min garderob. Lunchade med Lindan och gick på massage!
Vet ni förresten att vi fått en lägenhet? Så nu kommer det hända grejer...

I'm home!

Tillbaka i kalla Sverige igen. Jag har på tok för mycket bilder för att kunna göra ett bildregn så jag får visa lite i taget i stället. Men det har varit två underbara veckor i Playa del Carmen och Isla de Holbox!

RSS 2.0