Things will come my lovely way as long as...



I let my heart do the thinking


Made in Trollhättan by trolls

I morgon är det dags att bege sig. Nu tänkte jag avslöja vart jag ska, dock inte vad jag ska göra där. Men varsågoda:







Nu ska jag in till morfars och umgås med Sandra och Maria!


Tråkigt, tråkigt, tråkigt och återigen tråkigt

Jag är så fruktansvärt trött på allt vad räkningar, papper och krångel heter! Varför kan inte allt bara sköta sig av sig själv och sluta krångla någon gång. Jag blir woodcrazy.

Nu sla jag fortsätta titta på true blood. Sedan blir det bums i säng för min del


funny wednesday

Jag har ju inte visat er vilken rolig onsdagskväll jag hade förra veckan. Hittade bilden på kameran precis. Herrejisses, jag skrattade mig igenom heeeela kvällen så roligt var det. Ja det måste ha varit det roligaste jag gjort i hela mitt liv!


Jippiiii, Amanda behövde skaffa sig lite ordning på sitt liv. Och här har jag ändå röjt upp hälften...
Så nu är mina papper sorterade perfekt i olika fack i pärmar.


Ny vecka, nya tag

Då var det måndag igen och då är det snart torsdag igen och då står jag på jobbet och tänker "men tjena, är det redan torsdag? Jaha, då är det fredag och helg i morgon igen. Vart tog veckan vägen?". Meeen, på fredag är ju jag ledig för jag ska på hemligt uppdrag och på lördag är det röd dag så då är jag också ledig. Så den här veckan kommer antagligen att gå i en jädrans fart!



Soffan är min vän

Det var en lyckad kväll i går! Riktigt roligt hade vi! Och väldans skönt att man ställde tillbaka klockan så man skulle därför kunna säga att jag var hemma redan vid 1! Helt otroligt. Jag som alltid brukar ramla hemåt vid 3 tiden.
Det blev som vanligt lite springa runt rundor. Morfars, gastons och bond. Vet inte riktigt vart man ska hålla till i Halmstad längre.













I dag har i alla fall Niklas mor och far varit här och levererat ett skåp som vi ska måla om och ha i vårat kök. Kommer nog bli toppen. Niklas snälla mamma hade även köpt en namnsdags-present till mig. Det var inte i går man fick namnsdagspresent! Hon vet att jag är tokig i Cult-design och förra året köpte jag ju "Tomte-ragge", ni vet den tjocka tomten som man fyller med godis. I år har det dock kommit en ny variant som är mycket finare. Och gissa vad som låg i mitt paket? Jo, den nya tomten "tomte-reidar". Den kommer göra sig perfekt här i december!


this is Reidar


Saturday night

I kväll blir det till att bege sig till min vän Maja och umgås med övriga tjejor! Mycket trevligt. Niklas var imponerad att jag klockan 15.00 i eftermiddag visste vad jag skulle göra under kvällen. Jag brukar med andra ord inte ha så bra koll. Men så sa jag till honom att jag vet ju faktist inte vad jag ska ha på mig ännu och det brukar vara ett ännu större problem.

Vi får väl se helt enkelt!


fredagen den 30:e oktober...


Detta mysiga ställe är ytterligare en ledtråd.

Haha, ni vet kanske redan vad det handlar om men jag tycker det är lite kul i alla fall!

 


Som ett brev på posten

I dag fick jag CD-skivan med bilder från kursen på Mallorca. Jag är ju så himla fager på alla bilder vettni så jag känner mig såååå smickrad.
Nej men ja, det var lite kul att se alla bilder i alla fall. Jag tänkte jag ska visa några bilder. Bland annat på min modell jag gjorde och inte bara massa partybilder.


Här arbetas det för fullt i varmen



Min modell jag gjorde. Han hade axellångt hår innan och jag har använt en ny teknik för att få en snygg lång frisyr. Jag har även färgat honom i form av en grå effekt i luggen som bara "skimrar" lite och sedan lagt en askig ton över allt det andra.



Jobb Jobb jobb. En av instruktörerna, Klasse, och en av kursdeltagarna.


Välkomstmiddag på tapas-restaurang


Igen


Ida och jag on the dancefloor


Ååå vad jag längtar tillbaka!






Om en vecka har jag varit
här på hemligt uppdrag! --->


åå vad ni är nyfikna, eller hur


Min nya blogg

Okej, nu har jag gjort en sak på prov som jag antagligen kommer tycka är roligt i ca. 1 vecka. Jag har gjort en smyckesblogg som i framtiden kanske blir en hår- och smyckesblogg. Inte för att jag vet varför det skulle intressera er egentligen, men många har varit på mig och sagt att dom tycker att jag ska ha en sådan blogg. Så ja, vi får väl se om det är roligt eller ej!

http://madebymeal.blogg.se/


Är du sugen på något gott?

Okej, i gårkväll när jag var och handlade kände jag att "ja, men nu ska jag ha lite söndagsmys", och plötsligt stod jag där med en chipspåse i näven. Då började det ploppa upp i mitt huvud hur mycket onyttigheter jag tryckt i mig i helgen och jag lade snabbt tillbaka påsen och traskade iväg mot frukten.
Och jag slängde ihop något som var sååååå gott!


Smarrelismarr!

Fruktsallad gjord på banan, äpple, clementin, mango. Släng över lite valnötter och ät med en klick vanilj-kesella!

Jag krängde precis en omgång till men bytte ut mangon mot vindruvor i dag.




Gammalt som gatan

Alltså, skulle ni titta på dom här bilderna skulle ni nog också garva. Om jag visar följande bild kanske ni förstår.



Nu kanske ni inte förstår det roliga i det hela. Men då ska jag berätta. Detta fotot (som för övrigt är taget med en kass mobilkamera) är taget för ganska länge sedan. Som ni kanske ser. Det är från trions ( Jag, frida, elin) härliga helger i halmstad. Jag är tokblond i huvudet. Och ja, vi hade väldigt roligt.


Smallcountry

Just nu sitter jag hemma i småland efter en avslappningshelg i U-hamn. Såååå skönt och sååå behövligt.

Jag tänkte att jag skulle spara över alla mina gamla bilder på mitt Usb från datorn här hemma och jag kan ju meddela att jag har kul kväll framför mig när jag kommer hem till Halmstad! Bilderna är verkligen från långt tillbaka och jag har kollat in 2 mappar och fått mig ett riktigt gott skratt! Jag lovar att ni ska få se en och annan bild här hahaha.


Jag är en fegis

Ibland brister mitt lilla självförtroende helt totalt och jag tror att alla världens olyckliga saker kommer drabba mig. Som härom dagen när jag fick besked om att jag skulle besiktiga bilen och att jag var försen med det och bla bla bla. Då blev jag helt knäckt och trodde att jag skulle gå i personlig konkurs, få leva på gatan och vara pank. Ja, ni hör ju. Dagen efter när jag vaknade insåg jag att så inte alls var fallet utan att en besiktning faktist bara kostar 300 kronor. Inte 3 mille alltså.
Och i dag fick jag ett bakslag till. Och även denna gången kändes det som om världen rasade över mig. Varför får jag dessa perioder i livet där jag går på en skör lina som brister för minsta lilla motgång? Herrejesus, allt löser ju sig på något vänster!

Ett känsloinlägg, ja det har ni inte fått mycket av och mer än såhär blir det inte heller!


Roliga planer för december! Sånt gillar jag!


sushi! SUUSHI? Sushiiii! sssushi?!

Okej, jag har fått någon form av mat-dille alltså. På senaste tiden har jag varit sugen på sushi var och varannan dag! Kan man bli beroende liksom?
Nej, jag får ju såna där perioder ibland. Dock är det lite billigare "dillor" som jag dessvärre ofta äter mig spyfärdig på. Alltså inte att jag äter mycket av det på en och samma gång. Utan jag äter rätten så många dagar nära varandra att jag toktröttnar. Och det blir ju liiite dyrt att käka sig trött på sushi.


I helgen blir det avkoppling på hög nivå i U-hamn! Jag gillar massor!


Måndagsfika as always

I dag har jag fängt rundor som en annan dåre. Till laholm, hem från laholm, till stan, hem från stan, till mirage, hem från mirage. Och gissa vad jag har kvar i dag? Till affären och handla, hem från affären, till stan och fika, hem från stan. Det gör ju att dagen springer på i en jädrans fart.
Linda och jag sprang rundor i stan innan och letade inredningsgrejer. Roooligt roooligt. Men det får nog bli att inte köpa något fören soffan har landat och dylikt.

Snart är det dags för måndagsfika!


Krig på frögatan

Just nu råder det fullt krig i vårt hem. Niklas och jag ska försöka planera våran nya möblering och våra inköp som ska göras, och tro mig, på inredningsfronten är vi så olika så vi snart får dela lägenheten i två delar och leva i varsin del. Jisses amalia.
Just nu fjäskar han för att få ha upp sin fula rolling stones tavla. Helst i vardagsrummet. Jag kan förhandla mig till att ha den i ett annat rum.
Ja ni hör ju, såhär håller vi på här hemma haha. Jag tycker inte att han ska vara intresserad av inredning utan bara sitta och titta på fotboll och säga "mm" så fort jag kommer med ett förslag.

Vi får väl se om det här kommer sluta upp i slagsmål. skämt och sido.


Vem vill ha fyra skrynkliga gubbar i vardagsrummet som flinar åt en?


Powernap needed

Jag ligger i soffan och spelar LEGO starwars med min syster och känner bara hur grymt trött jag är. Powernap kanske?
I kväll vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Sandra och jag snackade om utgång men det får vi la diskutera och se sedan om det bara var svamlande från oss. Hmm...
Annars vet jag inte vad jag ska göra. Läsa min nya bok? Kolla på film? Yv:n är hur som helst bokad av min käraste eftersom han bestämde sig för att bjuda in halva halmstad på fotbollskväll. Kul.

Nehe, powernap kanske?


snart är det fredagsmyyyyys

Min syster är här och vi har ätit både chips, godis och popcorn. Skojar ni att jag ligger som en valross i soffan. Becka pumpar upp luftmadrassen för fulla muggar och jag orkar inte mer än att titta på. Ja, så snäll är jag.
I morgon är min sista arbetsdag för denna veckan sedan har jag hela tvåååå dagars helg. Och det ryktas att jag ska göra bomben på sannarpsbadet på måndag. Den tsunamin vill ni inte missa kan jag lova.

Nehe nu börjar Idol igen och det kan Amanda sofie defenitivt inte missa!


Jag blåser bort.

Helt seriöst, nu är jag trött på västkustens tok-blåst! Det är svinkallt ute ju! Sandra och jag tog en promenad, fikade och tog en promenad till och det var kallt kallt kallt!
I morgon är det fredag. Förstår ni hur fort denna veckan har gått? Jag har knappt hängt med. I morgon kommer min syster yster och hälsar på och det ska bli himlans trevligt måste jag säga. Får väl se vad det blir att äta. Jag har inte världens fantasi när det gäller sådant så jag får väl se vad min kock till syster har att säga om saken.

Den 30 oktober ska jag någonstans och göra någonting, men vad säger jag inte! Nyfikna va...


Amandas cookalong

Just nu går jag lös i köket med matlagning i form av kycklingwok. Mums. Lite thaiaktig sådär. Jag är dock svag för stark mat. Så ja, jag har väl trixat lite själv skulle man väl kunna säga. Enligt receptet ska det vara 2 kryddmått sambal oelek, som är en chili paste(stark), själv har jag haft i halva burken. MUMS



frågan är bara om Niklas är lika förtjst i stakr man som jag. Men det är ett senare problem...


Ett konstaterande

Oooookej. På söndag när jag är ledig så är det JAG som rensar min garderob. Tänkte tömma IKEA på galgar också så jag kan dela upp mina kläder i sommargarderob och vintergarderob. Jag har ju noll koll på vad jag har för höstkläder (om jag ens har några) eftersom dom ligger och blir bortträngda av alla sommartunikor och linnen.

Nu ska jag snart peta i mig lite mat och sedan blir det hard work work!


det är dags att göra sig redo

Plötsligt slog det mig att det är dags att börja fundera över julklappar. Skumt!?
Jag brukar se till att vara ute i god tid i och med att vi har så mycket på jobbet innan jul, så där finns det då inte tid för några sista minuten inköp.
Ååå vad jag längtar efter december när jag tänker efter. Julskyltning och advent och allt mysigt som händer i december. Köpa julklappar, baka julgodis, ha mysiga varma kläder på sig plantera hyacinter och amaryllis.
Tillbaka till verkligheten Amanda.

Idag börjar jag senare!


Vad sägs om ett gott skratt?

Jag hittade denna videon på youtube innan och jag skrattar så jag vet inte vad när jag ser den!



Nu ska jag nana


Happy Sunday

Plötsligt blev jag helt wild and crazy och började städa. Så det är mitt söndagsnöje. Städning och P3:s Digilistan på i bakgrunden. Så blev det med mitt soff-potatisande.


Sunday

Min enda helgdag denna veckan. Egentligen skulle jag varit ledig i går också men så blev det inte. Så i morgon blir det återigen jobb och en 6 dagars vecka framför mig.

I dag ska jag ha en riktig slappedag har jag bestämt. Först blir det en snabbrunda till Eurostop och därefter hem och lägga mig i soffan och kolla på tv. Hade velat börja på nästa Camilla läckberg bok också men den har jag inte hemma så det får vänta till tisdag.

Nehe dags att bege sig.


Snåljåpens försvinnande

Nu ska jag vara ärlig och berätta för er att i samma stund som jag startade mitt företag blev jag ordentligt snål. Eller snål och snål. Ekonomisk kanske? Hur som helst. Kläder har jag köpt när jag behövt kläder till jobbet = billiga och bra tröjor från gina tricot som jag inte behöver gräma ihjäl mig av om jag får en färgklick hit eller dit. För det är ju så det är i mitt yrke. Trodde jag skulle börja böla när jag såg att jag fått en liten blekningsfläck på min vackra Odd molly tunika. Men så är det ju.
Men så härrom dagen kom jag underfund med att nu jäklar Amanda sofie har du jobbat häcken av dig i 1 1/2 år och i stort sätt inte unnat mig någonting som jag verkligen verkligen vill ha. Som jag kunde göra förr.
Så nästa gång jag ska shoppa ska jag köpa ett plagg som får kosta vad det vill. Okej, jag har en gräns förstås. Men det kommer jag ändå inte överskrida.

Jag har hittat lite trevliga jackor, tröjor och tunikor från odd molly som jag är lite sugen på...




Vad hände i Idol liksom?

Hon den där schlager-fjantan skulle bytts ut mot Jon. Jesus alltså. Ska det vara så svårt att skicka vidare rätt personer eller?

säger jag som inte ens lägger energin på att rösta


Det där med att "Jag är med barn"

Ja, rubriken står för min senaste fundering. Linda började gapskratta när hon hörde min teori och ni kommer antagligen också tycka att jag är allmänt knasig.
Men varför säger man att man är med barn eller att man ska ha barn eller att man vill ha barn. För tekniskt sett är det ju inte bara ett barn man får. Utan en hel människa, även en vuxen sådan så småning om. Så egentligen borde det heta att man är med människa. Eller något.
För man säger ju inte att man ska skaffa valp utan att man ska skaffa hund. Hmm...



I dag tänker jag även tillägna ett litet inlägg till min vän Hanna som nu idag har lämnat lilla Strawtown för stora stockholm. Detta är givetvis mycket mycket tråkigt men jag önskar dig all lycka bland stekarna kompis! :) Och hon kan även räkna med besök.


på den snygga tiden


RSS 2.0