Ohlalaaa


Gissa vad som kom i dag? Grymt snygg är den.


Hej

Klockan är i skrivande sekund 09.19. Just nu sitter jag nergosad i en av våra nya fåtöljer och lyssnar på regnet och tittar på mysteriet på greveholm. Dagen blir väl fullspäckad som alla andra lediga dagar jag har. Men men. Nu ska jag ladda upp med frukost. Om en timma ska jag ha piknik framför brevinkastet. Hoppas min gula fula lilla sak kommer i dag.


paaaartyparty

Jag fick just ett infall av partysug. hmm... och frågan är ju bara vart i hundan man ska gå ut förnågonstans i år? Underbar? Ja vi får väl se vart som lockar i höst. Premiären i fredags missade jag ju på grund av JOBB. som alltid nu för tiden. Men snart är jag tillbaka i samma runda som jag varit det föregående året. lättans. 


ca. 1 år sedan. Studentfest. Doktor Mugg. Det var tider det.

Godermorgon

I dag är det söndag, alltså min lördag. I morgon är det söndag för mig. Gottttt. I dag vet jag inte vad jag ska göra. In till stan och ta en fika kanske? Alltid mysigt. Jaja, vi får väl se vart dagen tar mig helt enkelt.

Pysselkväll

Det är lördag kväll och niklas är på förfest. vad jag gör? Jag har pysselkväll! Pensionär som man är nu för tiden så orkade jag inte gå ut i dag. En annan dag, som Elin skulle sagt.
Mamma och pappa var ju nämligen här i dag och hjälpte oss med att fixa i tvrummet. Och min snällsamma mamma hade köpt supersnygga pärlor och berlocker till mig så jag kunde inte hålla fingrarna borta från smyckestillverkningen. För er som inte vet så säljer jag även smycken på salongen. Fin fina tycker jag.

För och efterbilder på vårat (nu) vackra vardagsrum kommer nån gång.


Halsband (suddig bild)


Armband (suddig bild igen)


matchande armband och halsband.

Jag var sjukt dålig på att ta kort måste jag erkänna. Iiiinget att hänga upp sig på.



Idol

Jag sitter och tittar på idol. Jag är ju ett sånt där idol-freak vettni.

Niklas föräldrar var precis här. Det var trevligt. Vi lagade massa massa god mat. Och så fick jag en present av niklas mamma. En fin cult-ljusstake. Den kom helt perfekt eftersom vi skulle köpa något nytt till vårat soffbord. Värsta bra! 

I mon är det fredag, sen är det lördag (renoveringsdag) och seeeen är jag äntligen ledig söndag och måndag. Så jag får lite helg i alla fall!


det var den lediga dagen

så har den här dagen gått. Lite väl fort tycker jag. Nu ska jag sluta tjata om iPoden men den är beställd nu så möjligtvis fredag, annars nästa vecka, landar en gul liten iPod hos mig. Nu ska jag proppa in musik i iTunes.

OCH! en kul grej till. Dom ringde i dag och sa att våra fåtöljer har kommit! Så till helgen ska vi hämta dom och få ordning i vårat rum!
Nuuuu ska jag titta på "oskyldigt dömd"

Och hur gick iPod köpet?

Det gick åt skogen. Jag har bokstavligt talat flängt runt i hela Halmstad för att hitta den. Först tog jag mig ut till onoff, där dom faktist hade den och jag fick titta på den. Men den fanns dock bara i färgerna rosa, blå och lila. Vem var idioten som beställde hem dom färgerna? Det var dom första jag gallrade bort! Vidare då till expert där jag fick prata med en gubbe som defenitivt inte var det butiksnamnet står för. Han sa kaxigt till mig att den faktist inte skulle heta iPod NANO den här gången utan något annat. Men jag stretade emot och sa att det hette den visst. Men han var envis som en gammal get så det var inte lönt att tjaffsa med honom. Han sa dessutom att den var påväg att komma till Sverige men inte hade kommit än. Och då såg jag sådär låtsasförvånad ut och sa "jahaa, jag som var och kollade på den på onoff precis, bara det att den inte fanns i rätt färg där" Och så tackade jag för hjälpen och gick. Ingen framgång där heller alltså. 

Såååå jag tog bussen ut flygstaden för att kolla på elgiganten. Men inte fanns den där heller. Vidare in till stan och till Teknikmagasinet. FAnns endast i rosa. Så ja, hur ska jag sammanfatta det hela? Jag går helt enkelt in på apples hemsida i kväll och beställer den.

I stället köpte jag ett par vita converse, ett par chinos (fast grå), en vit tröja och ett par snajsiga örhängen. Tjoho


Hej och hå i lingonskogen

Nu har jag varit lite vuxen av mig och suttit här och betalt räkningar och även tagit ut min löööön. (tjoho) Klockan är 10 så jag ligger rätt bra till tidsmässigt för min fullspäckade dag. Först blir det elgiganten för att se om nya iPod kommit än. Sedan blir det mirage för att köpa lite salongsgrejer. Sedan in till stan och shoppa! (och i värsta fall ta bussen ut till onoff om inte iPoden finns på elgiganten) Sedan ska jag hem och ta det lite lugnt och så ska jag infinna mig på monique klockan 6 så emelié ska få trycka lite nålar i min hjärna och dra i mitt hår.

Hoppas ni får en lika skön LEDIG dag som jag. Tjingeling.


I dag ska du bli min din fula gula iPod


gissaa vaaaad?




I morgon är det onsdag. Då är jag ledig. Då är det den 24:e. Det är en dag innan löning. Men jag fuskar och tar ut lön i mon i stället. För jag ska:

Åka ut till onoff och kolla om dom fått in nya iPod Nano än och isf köpa den.
Köpa skor.
Köpa några tröjor.

Jag längtar till i morgon.

Tänkte även att jag ska försöka sätta ihop ett nytt utseende på bloggen. Den känns lite väl sommar.



en helg

Nu har jag och niklasen varit ute på chilli och beställt inte mindre än två snygga fåtöljer som ska få varsin plats i vårat vardagsrum. Nästa helg målas den fula bruna väggen bort, tavlorna ryker ner för att ersättas av en större tavla som antagligen kommer att vara i gråskala och sedan kommer annat smått och gott att infinna sig här. Nästa månad kommer antagligen en ny Tv pryda våran tv-bänk. En platt sådan, såklart. Skönt att det kommer bli lite ordning även i detta rum. Sedan är jag nöjd och glad. Före och efterbilder kommer.

I går hade niklas och jag myskväll. Halv 9 på kvällen spatserade vi in till stan och Hemmakväll och köpte massa gott godis. Sedan gick vi genom nissa strand hem och drömde oss bort och avslutade kvällen med att proppa i oss godis och kolla på filmen "21". Den var grymt bra.

Nehe, det var allt från mig just nu för nu ska jag sätta mig och läsa i min spännande bok "Män som hatar kvinnor"


Bebis i magen?

i natt drömde jag att jag blev med barn. Jag var tvungen att känna på magen när jag vaknade helt kallsvettig så att det säkert inte var sant för jäklar vad det kändes verkligt i drömmen.

Jag med bebismage:

Nej för bövelen det får vänta!

Jag är lite kluven

hmm.. niklas och jag var ju uppe på chilli innan. Nu hittade vi två supersnygga fåtöljer. Så nu är ju frågan: Köpa ny soffa eller behålla gamla soffan och köpa till två fåtöljer och då har vi även pengar till att köpa oss en ny tv. Jag kan verkligen inte bestämma mig...

soffa.fåtölj.soffa.fåtölj.soffa.fåtölj
Nej vi får väl sova på saken

Gryyyymt vad jag har varit duktig i dag

och nu tänker ni säkert "Visst, hon har gått nerför trappan och till busshållplatsen som ligger 10 meter från huset, väldigt hurtigt." Men då tänker ni fel. Först CYKLADE jag till stenalyckan (eurostop) för att kolla på soffa och dylikt. Och efter det CYKLADE jag vidare in till stan och trallade runt där en svänga och kollade på massa saker som jag ändå inte har råd att köpa. Och vet ni vad jag ska göra när niklas kommer hem? Jo, då ska vi CYKLA till stenalyckan igen och jag ska visa dom snygga sofforna jag hittat. Jag är stolt över mig själv.


En av sofforna jag har kollat in i dag. Den andra fanns dessvärre inte på bild.


Det är verkligen skönt att ha dagar där man bara kan göra det man känner för.

Goder morgon gott folk

Sikken underbar känsla att det var jag som sa hejdå till niklas i dag. Hade behövd hända oftare. Nu ska jag snart äta lite frulle i lugn och ro. Sedan blir det en svänga runt Halmstad. Tråkigt för mig bara att jag nästan är pank för tillfället. Iiiinget att hänga upp sig på.

Nästa helg blir det operation renovering. Okej, så drastiskt är det inte. Våran bruna fondvägg i tv rummet ska BORT. Det ska bli vitt vitt vitt. Och inköp av en ny soffa framöver. Men först måste vi brainstorma hur allt ska se ut.

Inte långt kvar nu tills håret ryker... weehuu!

Min mammut är en snällsam en

I min postlåda kommer det framöver dyka up ett 30 tal strängar med sötvattenspärlor i olika färger. Min mamma är alltbra snäll hon. Så nu ska jag pärla för glatta liver vill jag lova.

I morgon är jag ledig och jag ska leva dagen i ett långsamt tempo. Vakna i lagom tid, gå lite i stan, pärla lite, kanske åka upp till chilli och kolla på en ny soffa. Ja, jag ska bara va helt enkelt. Sååå skönt.

Ännu en måndag

När jag vaknade 5 minuter innan min klocka ringde i dag på morgonen fick jag för mig att det var söndag och att jag skulle få sova ut. Inte det inte. Bara att snällt kliva upp till klockan. Tur att jag är ledig onsdag och börjar lite senare på torsdag. Denna helgen gick ju inte åt till något annat än att vara upptagen.

I dag fick jag finbesök på salongen i form av sandra och emelie. Emelie var först ner i stolen och efter att ha klippt henne var sandra sugen hon med. Så vi klippte av det en rejäl bit och om jag får säga det själv så passar du gryyyymt bra i det sandra!

Nu ska jag krypa ner i sängen


Niklasen och jag i göteborg i somras

Söndag söndag söndag

Och ändå har hela dagen gått utan det minsta ledighet. Jag har tillbringat dagen i Malmö och långhårsmodells grej no. 1 är avklarad. Nu ska jag bara sitta modell 2 gånger till innan det är dags att klippa av sig håååret! Tjoho. Klipp och färgtiden är redan inbokar i blocket på salongen. Tisdagen den 18 november ryker det. Haleluja moment.

Så vad sägs om "Hål i väggen"? Jag tyckte det var ganska så underhållande faktist.
Nehe, nu ska jag och Niklas fortsätta att titta på "Stor i Japan"




Niklas och jag var ute och gick i dag


tjockisdag

I dag ska jag och niklasen köpa massa godis och chips och kura ner oss i soffan och titta på skärgårdsdoktorn. Åh vad jag älskar lördagar!


Ohmy it's friday

Nu är det fredag och jag är ledig i mon men ska ändå till salongen för att Anna ska öva på mig inför hennes mästarbrev på söndag. Alltså inte så mycket till ledighet. Men men. Som tur väl är har jag fått Annas bil över helgen så jag behöver inte anpassa mig efter bussar och skit.

När jag nu snart ska köpa mig en ny iPod, är det en ren tillfällighet att nya iPod Nanon just kommit! Tjoho! Dock finns den i massa läckra färger och jag vet verkligen inte vilken jag ska ha...


Jag gillar den gula och orangea på något sätt. Men även den gröna. Eller så tar man en vanligare och väljer svart eller silver. Hmm.. svårt val.
Nu ska jag och niklasen se på skärgårdsdoktorn

Ibland älskar jag mig själv

Jag tog gummistövlar på mig när jag skulle cykla till bussen i dag. Trots att det bara duggade lite för jag hade en magkänsla att det skulle börja spöregna. Och vad händer efter 10 meters cykelfärd? Jo, himmlen öppnade sig och jag var lycklig över att jag för en gångs skull tänkte lite längre än näsan räcker.

I morgon blir det frisörvisning för hela slanten så jag kan klippa lite kreativa frisyrer på mina nya kunder som kommer på måndag! :)

I dag blev jag lite rörd



Ser ni bilden? nej, det är inte jag som tatuerat mig. Men i dagfick jag reda på att min vän Malin varit och tatuerat sig. Och gissa vad hon tatuerade? Just det, detta är bilden som jag målade enbart till henne och nu har hon tatuerat in den och av någon anledning så känner jag mig lite rörd och stolt. Jag trodde faktist inte att hon skulle tatuera in den. Men nu sitter den där som en smäck och ingen känner sig mer hedrad än jag! :)

I natt drömde jag att jag tatuerade mig

Jaa och man skulle väl kunna säga att jag ser det som ett tecken. Nu är det full tid att boka ny tatueringstid och än en gång lägga sig under nålen. Jag vet ju vad jag vill göra men är lite tveksam på vart jag ska sätta den. Jag vill ju helst skriva min lilla text på benet längs hälsenan, men dum som jag är så lyssnar jag på vad alla andra säger om den placeringen och blir osäker. Jag får fundera helt enkelt.

Idag fick jag skryta lite för min kund. Han gick i 7:an och berättade att han skulle på release party för en nyupptäckt band. Han berättade även att han gillade backyard babies och jag kunde bara inte låta bliiiii att skryta om min träff med bandet. Så nu har jag skaffat mig en kund för livet för inmpad blev han.



Minns ni förresten bilderna vi tog på den otroligt obekväma fotograferingen med salongen i våras/somras? Jag är ju inte den som trivs framför kameran direkt. Men här kommer någon av bilderna i alla fall eftersom jag lovat att visa.


åååh visst är jag SÅÅÅ fotogenisk? (INTE) haha
men vad tycks om Carola-vindarna? Grymt hett om du frågar mig.


Bilden på mig och Ida som vad första annonsen


Amanda goes student

I går kopplade jag bort jobbet och "vuxenlivet" för en dag och gav mig in i studentlivet. Förfest på bolmens(studentboendet) och sedan Kåren stod på schemat. En riktigt trevlig kväll med många bra personer. Detta ska göras om må ni tro!

I dag är jag ledig. Grymt skönt. Ska baaaara gotta mig hela dagen. Har varit hos Emelié på monique precis så hon fick över lite långhårsuppsättning på mig (JAG VILL KLIPPA MIG) och senare i eftermiddag blidde det en promenad med Sandra.

Ha en bra dag

RSS 2.0