Hemma igen!

Nu har jag landat i soffan men min fina Niklas bredvid mig och med en dödstrött hund på magen. En latte har jag lyxat till det med också!
Det var som tur var inget allvarligt med lille vinnepinne. Han fick med sig lite ögondroppar som vi ska droppa i ögat!
Så nu ska vi njuta av en lugn kväll!


Trevlig söndag. Eller?

Just nu är vi på djursjukhuset i Slöinge och väntar på att Vincent ska få sitt öga kollat. Han har antagligen råkat bli riven igen. Det var ju ett trevligt uppvaknande en söndagsmorgon! Men så kan det gå när man har en liten vuffs som ska huligana sig!


Yeeeeey!

Tänkte bara meddela att vårt matbord blev SÅ JEFFLA SNYGGT med färgen!!! Bara så ni vet liksom. Bilder kommer!


Just nu.

Vincent och jag har tagit en långpromenad och nu vill han upp i mitt knä för att mysa. Gullegrisen!


Torsdag.

Idag har jag varit och köpt färg och olja för flera hundra kronor till vårt matbord. Sjukt vad dyrt det är med bra grejer alltså! Men med tanke på vad jag köpte från början så betalar jag hellre lite mer och det blir rätt. Hade impulsiva Amanda slängt på betsen jag köpte på en annan färghandel med okunnig personal hade våra bord varit blått och förstört. Alltså inte så kul.
Så ikväll ska jag sysselsätta mig med detta!


This is just a sneak peek...


Off to...

Göteborg! Det snöar visst?


Home. Home. Home.

Nu händer det grejer i slottet! Det där sista småpysslet som tar ett litet tag att få ordning på när man flyttar, börjar äntligen falla på plats. Stolarna fick jag ju som sagt förra veckan. Likaså köksgardingerna. Nästa vecka kommer dörren som ska bli sänggavel och för hoppningsvis bordsskivan till vårat hemmagjorda (av pappa såklart) matbord och lite annat gott och blandat. Idag köpte jag taklampan som ska hänga över matbordet och i helgen ska vi köpa benen till bordet.
Det börjar arta sig! Dessutom kommer hfab och byter ut vår gamla äckliga toastol i morgon för hoppningsvis och sedan ska vi bara pallra oss in till deras kontor och utnyttja vår bonusfond för att byta ut handfatet mot ett nytt med kommod.
Vi kommer få det så fint här i vårt miniatyrslott utan tinnar och torn! Och jag ska visa er så fort det är klart!

Lille gris.

Det var visst jobbigt på valpkurs...


23

Trots morgonens härliga uppvaknande med uppvaktning så känns det inte som min födelsedag idag! Jag har ju inte direkt "firat" det så heller. Mamma och pappa har varit här en stund ikväll och bjudit på mat. I present har jag fått en toksmidig mjölkskummare från obh nordica som även värmer mjölken. Av Niklas har jag ju tidigare fått dom där trevliga fina stolarna som jag velat ha enda sedan vi flyttade! Eller delar av dom!
Nu ska jag mysa ner mig i soffan!

One year older, so much wiser?

Jag fyller tydligen år idag! Tjugotre. Jag vaknade upp till det här! Min fina andra hälft har gjort frukost till mig och tänt en massa ljus! Han är väl bäst han va!
Nu ska jag snart till jobbet, sen ikväll kommer mamma och pappa en sväng!


Hello, good morning!

För ett tag sedan fick vi en nespresso maskin. Förra veckan tog vi tag i saken och beställde ett helt gäng espressokapslar. Sedan dess har vi starta morgonen med en espresso! Mums!
Och i födelsedagspresent har jag önskat mig en mjölkskummare så jag kan göra latte!
Såhär har jag startat min morgon! Vad dagen har att erbjuda får vi se!


Söndag.

Det har varit en bra och lugn helg. Skönt efter allt fläng de senaste helgerna! Det är söndag igen och vi har landat i soffan. Vincent har toksomnat i en snygg position som vanligt.
Jag kom dessutom på att jag fyller år i veckan! Det har jag totalt glömt! Lite födelsedagsgalej kanske?


Vissa har det bra...

Själv jobbar jag och det är fredag! Gött! I morgon jobbar jag också men vad gör väl det va? Solen skiner och kunderna är på strålande humör och jag har fått nya stolar till lägenheten!
Vincent har det också rätt gött en fredag som denna. Ligger och snarkar i sin säng här bredvid mig!


Produktiva måndag!

Idag har jag minsann inte legat på latsidan trots att jag är ledig. Vincent väckte mig vid 8.30, då tog vi morgonrundan, sen åt jag lite frukost. Sedan hoppade jag in i städskåpet och drog fram hela storstädningskittet. Så nu är julen utslängd helt och hållet och lägenheten är skinande ren.
Därefter gjorde jag mig i ordning och gick en långrunda med Vincent.
Sen hem och lämna honom och tog bilen för att åka och köpa lite blommor och dylikt!
Nu har jag landat i soffan med ett glas isvatten och massa tända ljus!


En lördag på stan!

Det blev en runda på stan i dag med! Denna gången med Becca med som kunde agera hundvakt och sällskap!
Två shoppingkassar till blev det för mig! Gött!
Ikväll ska vi gå till en riktig thairestaurang och äta deras tokmumsiga mat!
Trevlig lördag på er!


Göteborg.

Godkväll! Det blev en sväng i stan i dag, men inte särskilt många butiker. Vi upptäckte att det inte var jättekul för den som fick stå utanför och vänta med Vincent. Så vi får ta en runda i morgon med! Men två påsar blev det för mig i alla fall!
När vi kom hem hade vi en dödstrött liten vovve som deckade direkt och nu har även jag tagit en tupplur. Snart kommer syrran hem och då blir det mumsig mat från "Johannebar"!


Hello långhelg!

Efter att bara ha jobbat halvdag tog Niklas, Vincent och jag partybilen till Göteborg och syrran. Här ska vi spendera hela helgen! I morgon tänkte vi gå en runda på stan och jag hoppas på att hitta något fint!
Men nu ska Becca och jag kolla färdigt på "Cast away" som går på tv! Vad dom andra två gör ser ni på bilden nedan...söta!


Det var en lampa!

En dålig mobilbild från min gamla mobil eftersom telenor hade slut på microsimkort till min nya iphone som har ljusår bättre kamera än denna gamla 3G:n. Så sedan blir det bättre bilder till mina mobilbloggar!
Hur som helst, det var vår nya lampa i det tredje paketet jag hämtade i dag. Jag älskar den! Jag tänkte jag ska visa er vårt nya fina sovrum sedan när den gamla dörren vi gjort till en sänggavel och våra nya kuddfodral är på plats!


Nice shoes!

Henrykole.se var snabba på att skicka skorna jag beställde i fredags! Idag var jag och hämtade ut dom och visst är dom snygga? Jag har kollat på dom hela hösten men inte köpt dom, men nu håller mitt ena favorit-vardagsskor-par på att falla sönder så jag kände att det var dags! Och det var nog meningen för jag beställde sista 38:an!
Jag har dessutom fått två paketavin till i dag så det är rena rama julafton! Det ena är min nya telefon och det andra misstänker jag är lampan jag köpte förra veckan!

Nyårsafton 2011/2012 - Maten

Förrätten - Nachos med Pico de gallo (tomat, silverlök och koriander finhackat till en sallad), Refried beans (svarta bönor som man steker tillsammans med bacon, chili, vitlök och lök och vatten tills det blir en brun sörja, kryddar med spiskummin och salt), salsa, guacamole och gräddfil.
Kan ju tipsa om att alla dessa tillbehören är jättgoda till vanlig tacos också! Så vill ni skruva till er vanliga fredagsmys-tacos så släng till lite refried beans eller pico de gallo!
Mangomargarita - Tequila, mangojuice, fryst mango och färskpressad limejuice!
Maaaat!
Smoked chili & garlic kyckling med chipotlecréme till.
En närmare till på Pico de gallo och guacamole!
Fajitas! Och i bakgrunden Enchiladas!

Nyårsafton 2011/2012

Jag tänkte dela upp nyårsinlägget i två delar. Här kommer bildregn från kvällen och sedan tänkte jag visa vad vi bjöd på för mat!
Min fina syster och hjälpande hand i matlagningen som antagligen hade blivit katastrofal utan henne.


Två huliganer!


Fina Allis!


Och fina Linda såklart!


Rebecca och Niklas


Corona och Sol såklart!


Mina andra hälft och jag!


Dukning i Mexikofärger och med de klassiska korgarna såklart!


Quiz-time!


Bebis! haha!


Vincent tog en powernap i tio minuter innan det blev ös igen fram till 03.00!


Spelade "med andra ord"


Igen!


Mina favoritkillar!


Hur gör man så två hundar underhåller sig själv? Ge dom varsin isbit att suga på!


Tolvslaget! Inomhus såklart för vovvarnas skull!

Niklas och jag hade bjudit in på nyårsmiddag med Mexikotema för att få introducera de härliga rätterna vi åt i Mexiko för alla. Alltså inte svensk tacos! Det var en trevlig kväll med härligt folk! Lite spel och quiz gjorde att kvällen gick i en rasande fart. 12slaget skålade vi in inomhus för att underlätta för vår lille Vincent och Idas lilla Allis! Det gick tack och lov bra trots raketer!
Vi rundade av kvällen vid 3-tiden när gästerna drog sig hemåt!
Tack för en toppenkväll allihop! Det blev ett riktigt trevligt nyårsfirande!

RSS 2.0