Rock this summer ! ! !

Det har jag ju helt glömt av att berätta, Linda och jag fick äntligen tag i biljetter till Summerburst förra veckan! OCH JAG ÄR SÅ LADDAD!!! Vi lyckades få till VIP-lounchen både fredagen och lördagen! Vilken fest det kommer bli!

It's me and the dog.

Jag tog med mig Vincent och spenderade eftermiddagen hos mamma och pappa! Efter en god middag med grillat så har vi nu kommit hem och landat i soffan.
Samtidigt strosar mannen min runt på New Yorks gator i vårvärme. Jag är något avundsjuk...

Hittade förresten Marabou jordgubb på maxi innan och var bara tvungen att testa! Himmel så god den var!!! Helt i min smak!


Slösöndag.

Godmorgon! Idag tog jag och Vincent sovmorgon och gick inte upp förrän vid 10 tiden. Hur skönt som helst! Nu har vi tagit en liten promenad och jag har ätit frukost.
I gårkväll gjorde Linda och jag egen plankstek och sedan åt vi godis och kollade på film! En riktigt skön lördagkväll!
Idag har jag inte mycket på schemat. Jag ska städa av hela lägenheten lite grundligare hade jag tänkt mig! Och så blir det en långpromenad med vinnepinne.


Saturday night.


Lördag.

Hallå och godmorgon! Håller på att göra mig i ordning inför dagens jobb. Laddar upp med en stor kopp kaffe för att glömma min trötthet. Niklas åkte till New York i natt och jag sov som en kratta när dom var uppe och grejade i lägenheten innan dom skulle åka till flygplatsen.
I dag ska jag som sagt jobba, sedan ska jag hem och städa lägenheten och därefter får vi se vad dagen har att erbjuda!


a c c e s s o a r e r .


Favorit i repris!

Goddagens! Sitter på jobbet och äter lunch! Det blev en favorit i repris som jag dessutom hann fota denna gången! Min mumsiga sallad. Dock plockade jag bort quinoan och ersatte den med mitt hemmagjorda (!!!) knäckebröd! Och i stället för valnötter blev det solrosfrön! Muuums!


Just nu.

Långpromenad med min filur!


Tisdag.

Godmorgon!
Sitter och klämmer i mig en god frukost. Jag börjar efter lunch idag eftersom jag ska till läkaren och ta lite blodprov nu på förmiddagen. Ush fy blä.
Sedan väntar som sagt en halv jobbdag, och ikväll hoppas jag på att få plats på bodybalancepasset!


Fett gott, fett mätt.

Jag har precis satt i mig en svingod sallad. Och jag är kräsen när det gäller sallad. Hade det inte varit för att jag hann smälla i mig den så fort så hade ni fått se bilder.
Det innehöll följande:

Babyspenat
Rödlök
Päron
Chèvreost
Lufttorkad skinka
Quinoa
Valnötter
Crema di balsamico


Healing for the soul.

Møns Klint

En av dagarna i Danmark tog vi bilen och körde ut till Møn för att kolla på Møns Klintar. Jag hade inga större förväntningar. Vita höga klippor vid vattnet.
Men hjälp, vad vackert det var.
Att först mötas av skogen där knopparna började slå ut och känlsan av vår var kännbar, och sedan fortsätta nerför trapporna och se det turkosa vattnet mot dom vita klipporna, det var magiskt!

Söndag.

Sitter i bilen och är på väg till mina föräldrar i vilshärad för att hämta lite kvarglömt efter semesterresan! Det var skönt att sova i sin egen säng i natt! Och skönt att få mysa med Vincent igen! I eftermiddag tänkte jag att jag ska försöka visa lite bilder från semestern!


Hemma.

Så var vi hemma från vår sköna semester. Jag har fått mysa med min lille Vincentgris och klämt en sushi och nu ska niklas och jag mysa hela kvällen lång. Jag återkommer i morgon!

Torsdag.

God morgon! Den här veckan har sprungit på i ett rasande tempo, fast ändå inte! Eller dom sista dagarna har gått fort! Men det har varit så himla skönt och en behövlig semester. Att göra ingenting är guld!
Idag ska vi i alla fall till lalandia och tönta oss. Syrran och jag kände att vi ville bli lite nostalgiska från när vi var där som små. Så det blir en runda dit!


Semester!

Vi har det toppen på semestern! Tar det lugnt och är ute på utflykter. Badar bastu och jacuzzi. Spelar biljard, dart och Nintendo wii. Helt underbart! Nu sitter vi och spelar Uno och skrattar åt en iPhone app.
I morgon ska vi hyra cyklar och sedan åka och bowla på kvällen!


På hemlig destination.

Nu har vi "landat" i vårt hem den kommande veckan, nämligen Marielyst i Danmark! Vi har hyrt ett jättefint hus här som vi gav våra föräldrar i 50års present! Vi har inlett med en familjeturnering i biljard!


A day at work.

Intar morgonens första kaffe och bläddrar i lite tidningar! Har lagt i lite slingor på en kund som nu sitter i verkningstid, så då passar jag på att ta det lite lugnt! Jag jobbar bara i morgon också, sedan tar jag en veckas ledighet för att åka på hemlig resa! Spännande!


Himmel så gott!

Mamma har bakat bullar och jag har assisterat! I'm in heaven!


Småland.

Det har varit en härlig och rolig påskhelg! Gårdagen bestod av lite flängande och sedan en härlig kväll med vännerna! Bilder på det kommer när jag är tillbaka hemma i Halmstad igen för just nu är vi i Småland hos mina föräldrar och kommer stanna här till i morgon!
Ha en fortsatt härlig påskhelg!


Lördag, påskafton.

Godmorgon! Här har vi precis vaknat och ligger och drar oss lite! Om en stund ska jag hoppa i träningskläderna och bege mig mot sats för ett pass med Afro! Zumban igår gick över förväntan och idag ska det bli spännande att se hur afron går! Jag har inte varit på det passet sedan i höstas!
Sedan får vi se vad dagen har att komma med! Vi har inga strikta planer direkt!


Långfredag.

Här avspeglar sig det tråkiga väder även inomhus! Vincent har burrat in sig i soffan och snarkar, Niklas och tobias spelar COD och svär och skriker, och jag klistrar in kort i mina album i väntan på att min träning ska börja!
Idag tänkte jag ge zumba en chans igen. Andra gången. Första gången var jag som en elefant i ett glashus, sjukt misslyckad alltså. Idag får vi se om höftmovesen sitter där dom ska. Antagligen inte.


One to go.

Godkväll! Det är onsdag och denna veckan innehåller bara en arbetsdag till för min del! Sedan är det långhelg och allt vad det innebär! Det ska bli grymt skönt måste jag säga!
Just nu sitter jag och väntar på att Niklas ska komma hem från Trollhättan. Han har varit där och tatuerat sig! Förut tyckte man alltid det var lika spännande när han kom hem och visade sin nya tatuering, som om det vore något stort! Nu är det ungefär lika vanligt som om han kom hem och visade en ny tröja! Haha! Fast i träsket eller vad ska man kalla det?

Måndag.

Vincent har intagit gubbspaningsposition i vanlig anda en ledig måndag. Denna måndagen är jag dock bara halvledig eftersom det är påskvecka och allt! Nu ska jag strax in på massage och sedan börjar jag vid två!


Ön.

Grillplats hittad
Två hungriga filurer
Och två till
Solen sken till en början i alla fall
Någon hade lämnat fina grillpinnar som vi lånade i brist på galler
Någon var sugen på grillad korv
En till som var sugen
Prillan är inne, haha!

Det blev ju en bra söndag det här! Efter att syrran hade dragit så satt Niklas och jag och kollade på lite resor. Vi är så sjukt sugna på att boka något!
Efter en stund ringde i alla fall Linda, så bestämde vi oss för att ta med oss hundarna och köra ut till Ön. Sagt och gjort! Packade picknickväskan med korv, bröd och tillbehör och påskmust.
Vincent fick smaka korv för första, men antagligen inte sista, gången och det var minst sagt populärt!

Morgonlunk.

Här vaknade vi vid 8 och var pigga och glada, eftersom vi somnade tidigt igår. Det var en lång dag på jobbet då jag först hade kunder från 9-14 och sedan färgade och klippte jag syrran, så vi var inte iväg från salongen förren efter 17. Då åkte vi till Maxi och inhandlade massa tapas. Sedan blev det mys hela kvällen med henne, Niklas och Vincent! Nu har vi ätit en välbehövlig frukost och sitter och funderar på vad dagen ska innehålla!


RSS 2.0