Friday 5th

Otaggad tjej
Motivationen, vart är du? Inte i detta hemmet i alla fall. Men jag ska se till att gaska upp mig lite och dra iväg till mina vänner för en mini utgång. Jag jobbar i morgon men börjar liiite senare än vanligt. Så jag är väl ute en stund ikväll i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Så blond och fin du är systeryster!

2011-08-06 @ 12:02:29
URL: http://rebeccalagarmat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hur lång tid tar det att gå från brunett till blondin? Skulle gärna bli blond men vill inte vara orangehårig emellan det bruna och det blonda....

2011-08-06 @ 16:33:17
Postat av: Amanda

Svar: Att gå från brunett till blond är dessvärre aldrig lätt. Jag har gjort två omgångar med slingor och två nyanseringar hittills. Men det beror helt och hållet på vad som sitter i längderna på ditt hår. Om det är färg eller toning. Hur många gånger det lagts färg på färg osv. Tyvär blir det ju oftast åt dom lite varmare tonerna i början.

Men ett par omgångar med slingor brukar man få räkna med! Och även kanske klippa av det en bit på grund av strukturskadan som blir på håret!

2011-08-08 @ 09:58:39
Postat av: sandra

my god Amanda! Du är sketasnygg! F.ö behöver jag snart klippa mig. mitt hår är under all kritik. Kanske i början av september? Måste ses snart tycker jag allt. Puss

2011-08-10 @ 10:27:00
URL: http://sandrasss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0