STUDENTEN 2008

Jag hade förutspått hur dagens reaktion skulle bli, och mycket riktigt, När jag hade gått upp i dag på morgonen gick det inte stå emot. Jag började storgråta över att allt roligt plötsligt hade fått ett snabbt slut. Balen och studenten som jag längtat efter så länge var nu över. Bara sådär. Kalla mig fjantig men jag kunde inte hindra tårarna.

Till gårdagen! Champangefrukost med hela frisörklassen hos maja. Mysigt värre. Sedan gick vi med stormsteg mot skolan. Vårt mål var att väcka alla hus på vägen. CD:n i högsta hugg och visselpiporna ljöd. När vi kommer till skolan väsnas vi mer än någon och lärarna flockades runt oss för att ta kort. Vi fotograferades och sedan höll våran älskade lärare fredrik tal för oss. Alla fällde vi nog en tår när han avslutade med att säga: Jag älskar er!

Sedan gick dagen fort fram. Vi sprang ut och blev välkomnade av familjen med en snygg skylt (inte) och sedan åka flak i 1,5 timme (minst). Sedan tågade vi alla genom staden. Hem och äta och fixa till sig inför kvällen och så bar det iväg på förpartaj hos maja och sedan iväg till paradiset där studenterna partade järnet! Efter en shot var jag så inihundan på G så vi dansade till 1 och sedan begav vi oss in till stan.

I dag vaknade jag på morgonen och åkte tåget till småland för att firas av släkten så ni kan ju gissa om jag är helt slut nu!
TACK ALLA FÖR UPPVAKTNINGEN! ni är guld värda!








Jag måste dock tillägga att studenten inte slog Balen. För balen var grym!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0